Új privát üzeneted érkezett!

Én Borsát javaslom bébiszitternek! Neki papírja is van róla :-)

Eni: Köszönöm az ötletet. Beszerzem ezt a bogyót, mert így nagyon rossz.

Cincini: emlékszem még mikor írtad anno kb éve, hogy oda szeretnétek költözni. Ezek szerint Rácalmás lett belőle. Szinte összeér a település. Én anno sokat jártam Kulcsra.

Borsa: Köszönöm mégegyszer. Bevallom lányt szeretnék, de végül tökmindegy, csak rendben legyen minden vele és egészséges legyen.

Vandini:
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A 2 gyereknél már sokkal többmindent megtesz az ember, amit az elsőnél nem mert. Én is cipelem a 10,5 kg fiamat. Az elsőnél még egy kiló krumplit is a férjemmel cipeltettem és ez nem azért van, mert nem vagyok elővigyázatos, de muszáj elintézni a dolgokat és segítség nem nagyon van.

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok, en is itt, jo sokat irtatok megint!

Aproo, nezem a programot, amit belinkeltel, tok jo, mi is mennenk, csak lehet h en vagyok bena, nem latom sehol, h hany orakor lesz?

a kepek nagyon jok, Levi, Peti, Anna, Kristof, Emma, lakas, Gyuzso, remelem nem hagytam ki senkit..:)
majd rakok en is kepet, csak nem volt idom meg kicsinyiteni, Zsofira nagyon kell most figyelni, gondoltam mar, h veszek neki bukosisakot, annyiszor koppan a feje, hiaba vaygok mellette, Szjudy, hasznald ki utolso szabadabb napjaidat! :D

Zsofi, Lenanak jobbulast! olvastam a blogodat, h rakattantal a hordozotemara, en is, hehe, azota lett egy uj kendom (marmint nekem uj, az ebayen vettem hasznaltan), meg ket babaerszenyem, meg majd szeretnenk venni egy liliputis csatos hordozot, azzal konnyebb gyorsan hatra rakni.... Vandini, ez a decathlonos milyen? en is agy folott, majd tukor elott szoktam ugyeskedni, de csak itthon hasznalom a hatrakotest, meg nem vagyok annyira profi, h nagyobb tavokat merjek vele, meg zavar hogy nem latom, nem erem a gyereket...

a cegalapitas viccesen hangzik, de jol latom, h dolgozni senki nem akar itt? :) akkor legyen inkabb baba-mama klub...vagy nyissunk jatszohazat!

banana

Sziasztok,

hogy tudtok egy fél nap alatt több mint 1 oldalt írni?? ez nem semmi. :lol:

cég: én is beszállhatok?? ha minden jól megy közgazdász diplomát kapok - menedzsment szakirány...vlmire csak jó lesz, ha mást nem beszállok fénymásolni, már nem emlékszem ki írta :oops:, mert ebben aztán nekem is van tapasztalatom.

kriszta, képek szuper, petya milyne ügyes már, hogy négykézlábon áll.

gyuzsó,
te írtad a cipőt, melyik ebay-ről szoktad rendelni?, német?? magyar nincs igaz, itt csak vatera meg teszvesz van, vagy rosszul tudom?

tigrincs,
cicitéma...néha azért tényleg jó ha pici. én azt mondtam annó páromnak, mikor már nem szoptattam, mi lenne ha állandóan terhes lennék meg szoptatnék, akkor olyan szépek voltak. :) (megcsinálattani meg isten ments nem leszk gumimellű nő)

zsófi, szavadon foglak, levizsgáztam és meglátogatlak!!! :lol: levi nagyon cuki!!!

veronikusz, még mindig betegek? jaj. zsófinak gyógypuszit a pofikájára. :lol:

zsófizsófi, lénának is jobbulást.

judy, anna nagyon szép, és azok a nagy barna szemek! kitől örökölte??

borsa
, lakás téynleg szép, jó a konyha (én minden lakásban először a konyhát nézem meg, álmom egy nagy amerikai konyhás nappali, sok rakodófelülettel, ahol egymás után gyárthatom a sütiket. :lol: )

réka, én sem tudtam hgyan kell megfogni egy kisbabát. októberben szült sógornőm és olyan fura volt kézbevenni koli után, akit lemértünk 11,7kg!

bocsi, bocsi, elnézést a sok kisbetűért de siettem. :oops:
snooopy

sziasztok!!
Hát én a kereskedelmi érettségimmel elbújhatok :oops:

Orsi
ebay német :cry: , én is néztem tegnap
szeretnék én is cipőcskét Balinak

betegeskedőnek soksok puszi

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, ne hülyéskedj mááá'! Hova bújnál? Nincs még costumer service manager-ünk, az kell... Felajánlásokkal meg óvatosan, mert egyszer csak megjelenünk BüdiBencivel meg 6 bőrönddel. :wink:
vbea

GYORSRA JÖTTEM :oops: :oops: :oops:

veronikusz!

én múlthét csütörtökön adtam le a rendelést és hétfőn hozta a futár.
a babacsodáról rendeltem.

köhögés:átérzem,Borcsa minden éjjel hányásig köhög..trutymákosan..ő még mindig nem jött rendbe..

Lilluska!
ja,annyian vagyunk,mint a kínaiak..épp ezért nagyon gondolkodom,hogy átképzem magam, talpreflecológia, kineziológia..de a legjobb gondolatom z intimtorna tréner volt :lol: :lol:
de esküszöm megpróbálom,itt a faluban bírják az ilyet..

Memme!
Tuti késni fog a könyv,nem mertem 2 napja kimenni az utcára két gyerekkel...bírsz még várni egy kicsit?
és most hogy van ez,hogy Melindával Kecskemétről indultál Eszterrel meg Budáról?
hogyishogyis?

RÉKA!
BOCSÁNAT,ELLÓGTAM A NEFROLÓGUST,ÍME:
215-1380/2945(ELÉ KELL TENNI EGY 9EST VAGY EGY 5ÖST,EZT MAJD MONDJA AZ AUTOMATA)dr.bense tamás, szerdánként rendel.
ja,és II.gyerekklinika.említhesz minket,mármint Borókát

persze csomó mindent akartam még,de van egy hajcsárom és hajt... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
durca

Cincini: Az előbb lemaradt a 2-es a hszemből. Szóval kb 2 éve mondtad.

Andi: Ha segítség kell németből csak szólj!!! Illetve bárkinek gondja lenne a német nyelvvel szóljon nyugodtan!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Szolgálatra jelentkezem én is!! :lol: 8) :wink:

Takarítás-főzés kész van! :wink: Végig olvastam mindent és most akkor írok is! :lol:

Emse!
Fénymásoló beszerzést vállalom, hozzá egy kiváló szervizmérnökkel!! Szines legyen a másoló vagy csak fekete-fehér? És mit tudjon még másoláson kívül? Faxolni, nyomtatni, fűzni-tűzni??? :lol: :wink: Állok rendelkezésetekre!!! :wink: :lol: 8) És ha esetleg Szervizmérnök úr nem érne rá, mert valami gubanc adódna a géppel, akkor megpróbálom megcsinálni!!! Ragadt már rám Emberről (és anno többi kollégámtól!) annyi, hogy a kisebb dolgokhoz én is "értek"!!! Festék csere, papírelakadás megszüntetése és esetleg némi kis telefonos segítséggel még fixálót is tudok cserélni!!! :lol: :wink: 8)
De ugye nem kötelező a főiskolai vagy egyetemi végzettség ahhoz, hogy bevegyetek a cégbe? Nekem "csak" közgazdasági érettségim van! :oops:

Lillus!

Dede, ezt is Apa csinálta!! :wink: Csak ez a szopi után nem marad majd teljesen olyan! :roll:
Egyébként én vélek felfedezni NAGY JAVULÁST a "krízisállapotodon", mert amennyi poént mostanában írsz!!! :wink:
Úgy hogy csak így tovább!!!! Megy ez!!! :lol: :lol:

Eni!

Nem gondolkozunk lány néven!!! Megmondtam már :wink: , hogy mivel ezt a gyereket én "harcoltam" ki magamnak én is adom a nevét, még akkor is, ha személy szerint nekem az 1500-ból egy lány név sem teccik igazán!!! :oops:
Apa csak tiltakozni tud ellene, de még egy nevet sem dobott be a "közösbe"!!! :twisted:
Úgy hogy, mivel egy lányt nem hívhatnak JÁNOS-nak :wink: ezért JÁZMIN lesz!!!! Akár teccik Apának, akár nem!!! :wink: (mert ugye végülis úgy választottam a lány nevet, hogy "hasonlítson" Apáéra, csak lányban! :wink: )
Szóval Neked Janka, nekem meg Jázmin! :wink:
Ha meg fiú, akkor ugye megint nincs beleszólás!!! :wink: :wink:

Veronix!

Hesshess csúnya betegség Zsófitól is meg Tőled is!!!! :twisted: :twisted: Remélem "NagyCsajszik" nem kapnak el semmit!!!

Zsófizsó!

De jó, hogy jöttél Te is!!! Lénának is jobbulást!!!

Gyuzso!

Akkor nem találxunk! Nem baj! Csak gondoltam, hátha a kórházba jössz. Azért kérdeztem rá. Remélem minden okés lesz!!! :wink:
Egyébként nálunk is János tud varrni! :lol: :lol: Mármint géppel, mert kézzel én is tudok, sőt hímezni (meg hámozni :lol: ) is!! Tanítgat engem is, mikor van ideje. 8) De most azt mondta, hogy ha lesz az oviban a farsang, akkor "bedob a mélyvízbe" és nekem kell majd megvarrnom Adri farsangi ruháját!!! :shock: :shock: Szegény Gyerek!!! Hogy fog kinézni és hogy mi lesz belőle?!?! :shock: :shock:

Steff!

Mircinek jobbulást!!! Valamit még akartam, de nem jut az eszembe. :? Na mindegy, majd visszaolvasok még egyszer, aztán biztos eszembe fog jutni. Legalább is remélem!! :oops:

Adri!

Kristóffélejátékot (legalábbis nagyon hasonlót!) lehet kapni ósanban, teccőben, ikejában, Régió játékban is! Árát passzolom, de hasonló nekünk is van!!! És Adri mikor még kisebb volt :lol: :wink: imádott vele játszani!!!
Egyébként mikor írtam, hogy 4-2 az "állás" szavazat ügyben, abban a Te szavazatod is benne volt! :wink:

Borsa!

Nagyon szép és tágas lakásnak néz ki!!! Sarokkád fantörpikus! :wink:

Cukorfalat!

Szavazatát vettük!!!! :lol: 8) :wink:
Lányt szeretnél másodiknak??? :wink: 8) :lol:
Tényleg remélem, hogy hamarosan javul a helyzeted "rosszullét" ügyben és nem leszel végig olyan állapotban, mint mi Enivel!!!! :? :roll:
De ha NEADJISTEN mégis.....akkor csak gondolj Ránk, hogy mi is túléltük!!! :roll:
Egyébként tényleg rossz, hogy az elsőnél nem volt semmi bajom, most meg még "néhamindig"! :? De ezt a két és fél hetet már féllábbal is kihúzom!!! 8) :wink:

Kajatéma!

Ne röhögjetek ki, de mivel én is mindig úgy voltam (vagyok) vele, hogy - mi a fenét főzzek már megint?!?!?!?- ezért csináltam magamnak egy listát!
Levesek,főzelékek, húsok, tészták, egyéb oszloppal és beírtam, hogy miket szoktam-tudok főzni. Mindenhol hagytam helyet, hogy bővteni lehessen a listát, ha bárkinek bármilyen kaja még eszébe jut Kiscsaládom körében! :wink:
Ezt kitűztem a konyhában lévő parafatáblámra és onnan szoktam "lesni"!!!
Mert ugye, ha megkérdezem HŐNSZERETETT Családtagjaimat, hogy mit is főzzek mindig azt mondják, hogy nekik mindegy!!!:twisted:

Lány-fiú szavazatok jelenlegi állása: 6-3!!! (még mindig lánynak!) :lol:
Mint régen a magyar-angol focimeccs!!!

Valaki díjat is kitalál a nyerteseknek??? :wink: :lol: 8) Gondolok most arra, Aki elindította a "szavazatlavinát"!!!! :lol: (de vissza kell néznem, mert nem toom ki volt az! :oops: )

Na menek egy kicsit a "levelesládámba", aztán majd még jövök!
Jah, képek Mindenkinél nagyon aranyosak!!! :lol: :wink:

Szép napot addig is LányokAsszonyok!!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

na elaludt, rakok par kepet, az elso ketton csak beraktam a kisagyba, amig elmentem gyorsan wc-re, hat nem sokat pihent benne, gyorsan felkapaszkodott, aztan meg all ott, mint tensasszony a keritesnel :)...a 3.-on kimentem vmiert a konyhaba, de o hamar utolert... a szekrenyt meg rogziteni fogjuk a falhoz, mert felo, h magara rantja elobb-utobb...
Kép Kép Kép Kép

banana

Nnnnnnnnna, kerek 40 percembe telt, hogy végigolvassam :lol: ...és így is kicsit felületes voltam :oops:

Borsa
Szép a kecó!!! Emma is milyen nagy :o Mi már rég nem VII.ker. Úgy 7 évig laktunk ott, 13 voltam, mikor elköltöztünk...

Zsu
Tök jó a kabát, máson is láttam már...Lehet, hogy majd én is beszerzek, ha itt lesz az ideje...

Tigrincs
Hát én nem tudom mit érzek...De kívánom, hogy fiú legyen :wink:

MSE
Védőnő :twisted:

Beszállnék én is a vállalkozásba :lol: Borsa mellé bébicsősznek. Egyedül úgysem bírna ennyi lurkót :wink:

Vandi-Andi
Én is anniyra szerettem volna végig szoptatni és a lelkem most is erre vágyik, de a testem... :( irigylem Zsut, hogy neki megy... Iván még szopzik, ugyan nem fáj, de nagyon kellemetlen :cry: Próbáltam lebeszélni, de nem akarja, nekem meg nincs szívem elvenni erőszakkal. Annyira azért nem vészes, hogy egy nap 1x ne bírjam ki, de nagyon rossz a lelkemnek :( Reggel és eset félperces cuppogás van csak, de délutáni alváshoz muszáj 15-20percig...

AprooZSó
Levi nagyon cukor és ezek a kaják :shock: Csúcs vagy!

BETEGEKNEK GYÓGYPUSZIK!

Eni
Szerintem nem morbid, én tök megértem, hogy már szeretnéd a saját szemeddel látni, kézben tartani és túllenni a nehezén, az első hónapon!
Az én családom is alkot.... :? NA igen, az ember mindig rájön, hogy csak magára számíthat...Csak ilyenkor az is eszembe jut, hogy majd az én gyerekem is ezt fogja érezni? Nem szeretném!

Memme
Valamit neked is akartam :oops: Majd csak ezsembe jut....
Neked már fix a jan.30.? Fiú vagy lány drukker vagy? (a mindegy nem válasz :lol: )
Persze nem ezeket akartam...

Vallomás
Bekukkantottam egy jópárszor a 2009. augusztusi topicra, de ááááááááá, sehol nincs a hangulat ehhez képest :wink: :lol: Úgyhogy úgy döntöttem nem pazarolom az értékes fórumozós időmet és nem csalom meg a Kútvölgyit :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szia Boszikám!!!!

Eltáv előtti olvasás?!?!? :lol: Nagggyooon helyes!!! :wink:
Aztán várunk majd vissza!!!

Pusszantás!!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsa! nagyon szép a lakás!!és jó helyen is van...

Snoopy ugye te vagy orsi? mármint átkeresztelted magad? és mi vana szigorlattal? látom eltünt a vonalzó.....

Durca! ha megvan a talpreflex..és kineziólógia szóljál mert megyek hozzád terápiára!! :D

Kép
gablaty

Borsa,
szólítjuk mi Míneának is, meg Annának, meg Törpének, meg Babucnak, meg ami eszünkbe jut ;)
Klassz a lakás!!! Ha jól látom a fotót, ugyanilyen konyhabútorom van :D Emma milyen nagy már!!!

Orsi,
Elég sok barna szem van a családban mindkét vonalon :) De közelről nem teljesen barna, kicsit zöldes, olyan semmilyen mint az anyjáé :)

Banana,
kihasználnám, csak második napja pisilni se enged... Nem eszik, alig alszik, és tegnap egész nap ordított... Mintha megint a foga indult volna meg :? Most már jó lenne ha kijönne, este is letettem aludni, aztán a 4. ébredésnél (1,5 óra alatt) átvittem magam mellé, ott aludt el nagy nehezen. De éjfélig még többször ellenőrizte, hogy megvagyok-e még :)

Kriszta,
Petya is már négykézláb :) Ügyibogyó!!! :D

Aproo,
Levis kép is csúcs!!

Veronikusz,
Zsófinak jobbulást!! Mi Fenistil és Sinecod cseppeket kaptunk a köhögésre és Nasivin orrcseppet az orrdugulásra karácsonykor, de ebből csak a Nasivin nem vényköteles... Védőnő nekem is mondta a Stodal-szirupot, de nem emlékezett rá, hogy 1 éves kor alatt mehet-e...

Steffi,
hogy vagytok?

Könyvelő nem kell a cégbe? Jönnék én is ;)

No ennyi volt a szabadidőm... Próbálok még jönni, ha a kisasszony is úgy gondolja...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Durca
talpreflex és kinezilógiára jelentkezem én is
:lol: :lol: :lol:

Gabi
miújság?hogy vagytok??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak bekukkantotam létszámot ellenőrizni.
Láttom mindenki megvan, most megyek és elkezdem visszaolvasni a dolgokat, mert nagyon úgy érzem lemaradtam. :oops:
V

valentina

Reni! Akkor kívánom, hogy Iván mihamarabb MAGÁTÓL elszakadjon a cicidtől... Vagy? Inkább kívánjam, hogy múljon el a szopi közbeni kellemetlen érzés? Amelyik Neked jobb! Én drukkolok! :wink:

Banana! Zsófi már áll??Hát nemhiába, a lányok azok tudnak... :D
Vendég

Andi!. hát akkor Te leszel a kereskedelmi igazgató! :)
Tigrincs meg a pénzügyes!...

Hát az meg, hogy ki fog dolgozni... :) :wink: Majd arra is veszünk fel valakit. :lol:

Gabi, tényleg úgy lesz, hogy el fogja engedni a kakit is. Csak idő kell neki.

Banana, ez az! Ilyesmikre gondoltam. :)

Durca ami késik, nem múlik.

Az úgy volt, hogy Eszterrel már azért nek Kecskemétről mentünk, mert itt senki n em tudott volna Melindára vigyázni, vagyis inkább nem. Azt akartam, hogy ő is ott legyen valahol a közelemben, amikor Eszter jön, én meg a Kútvölgyihez legyek közel. Embernek van egy munkatársa, aki kiadta nekünk az Istenhegyi úton levő lakását. Nem akartuk kockáztatni azt sem, hogy télidőben csúszkálunk. Melindához pedig bejött a barátnőm. Csak ő volt az, akire szívesen bíztam. Most is valami hasonlóban gondolkodunk, esetleg utolsó két-három nap - péntek, szombat, vasárnap - levisszük őket a nagyszülőkhöz, nyár lesz, ott van udvar. Akkorra már Eszter is elég nagy lesz, hogy akár egy-két napot ne legyen velem. Ha kihúzom a terminus végéig, nagyon vigyáznom kell az utolsó napokon, hogy pontosan jöjjön KisKicsi. Melinda és Eszter is úgy jött, hogy közvetlen előtte ágyneműt mostam, porszívóztam, felmostam stb. Aztán lefeküdtem és pukk.

Egyébként persze, tudtuk, hogy van egy időhatára a magzatvízelfolyós fogatókönyvnek, de amikor már benn voltam a kórházban, eszembe sem jutott, hogy sor kerülhet bármilyen beavatkozásra. Valahogy kizárta a tudatom, és teljesen nyugodtan vártuk, hogy jöjjenek a fájások.
Most meg... nyitottnak kell lenni mindenre.

Kép

Kép

Kép
memme

Ja Reni,igen, január 30. UH. :) És igen. Nem bánnék egy fiút sem. De már a lánynak is megtaláltuk a nevét.

Gratulálok a beszéd-parás nagymamiknak. Mintha a saját anyósomat hallanám, amikor szinte kárörvendve sorolja, hogy ez és ez a kisfiú még alig mond valamit...

Több kislányt ismerek, aki kétéves korában már beszél, mint kisfiút. Melindát is beleértve, és Eszter is formálgatja a szavakat. De ha fiam lesz és kétéves korában még nem beszél, nem fogok parázni. Mert látom a kis krapekokat, hogy minden rendben van, egyszerűen igazolva látom a közvélekedést, hogy gyakran fiúk ezt tényleg később kezdik el. Egyébként mindent megértenek, és igenis megértetik magukat, a fenébe a versenyszellemmel és az "egészséges" aggódással. nyilván, ha valakit az nyugtat meg, vigye orvoshoz. Volt egy fiúm, aki hároméves korában kezdett el beszélni. Nem volt hajlandó tudomásul venni a követelményeket.

Sok felnőtt állandóan türelemre inti a kicsiket. De hát honnan tanulják meg szegények?

Kép

Kép

Kép
memme

Banana! A decathlonos háti hordozó olyan mint egy túra-hátizsák. Én az egyszerűbb verziót vettem meg, aminek nincsen olyan földön megálló csőváza, hanem csak olyan, mint egy kis háti hintaszék, amiben ücsörög a gyerkő. A link:

http://www.decathlon.co.hu/HU/product_6560401-33898658/

Nem túl nagy, nagyon praktikus, és van rajta kis tartó is, meg övtáska. Mi mondjuk szoktunk túrázni is, de én a bkv-re fogom használni.

Most megyek, mert Máté már ideges. :D
Vendég

Tigrincs, Jázmin nagyon szép név. biztos szeretni fogja, ha esetleg lány lesz. :)

Anna,
képek :lol: nagyon ügyes már Zsófi, így tud állni?? nem semmi.

Gabi,
igen én volnék snoopy. biztos kimaradt, de írtam tegnap, hogy koli mesterkedett mert kitörölte a fiókomat és újra kellett regelnem. ez van. :lol: :roll:

Reni, ismerek egy anyukát az augusztusiaktól, csillaz néven fut. neki a 2. jön és az első egyidős Kolossal - azért ez nekem még kora lenne. mármitn a 2. baba.

Ki is írta a német nyelvet?? :oops: lilluska?? gyorsan olvastam és nem jegyeztem meg ki volt az. majd megnézem a német ebay-t cipő ügyben, és ha nem értek vlmit akkor kérdezhetek?? köszi.
snooopy

áh, megvan cukorfalat volt az, bocsi.
snooopy

én innen: ebay.com, soft sole shoes kulcsszóra keresve
ezt a nyelvet beszélem :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme
Van már időpontod uh-ra? Én is 30-án megyek mégis...9:45-re
Lány név? És mi lesz?

Vandini
Én azt remélem, hogy elmúlik majd a kellemetlen érzés :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zso, megnéztem az ebay-t, ez az amcsi, és küldik magyaro-ra is?? megéri még így is a száll.kts-el együtt??
méretek szerinted hogy vannak. mert látom hónapokra bontva, de vajon a 12-18hó az hányas lehet. Kolinak most 19-20as cipóje van.
snooopy

már látom, csak vagy vagyok. inchben van megadva. annak mi a váltószáma?? :oops:
snooopy

Köszi mindenkinek a jobbulást, átadom Lénának, ha felébredt. Valaki kérdezte, hogy mi megúsztuk-e. Hát, igen is, meg nem is. LÉna szerdáról csütörtökre éjjel kezdte (9-10-szer hányt hajnali 1-4 között... ne tudjátok meg, nem kívánom még az ellenségemnek se...). Aztán én péntek este szarul voltam, de megúsztam egy kis hasmenéssel, szombaton már vígan ebédeltem. Vasránap apósomékál jártunk, ő keddre lett szarul, hétfőn meg az öcsém és barátnője vigyázott Lénára, ők meg tegnap estére dőltek ki. Ja, és a Marci is szarul volt hétfő este. De mi röviden megúsztuk. Maja meg stramm csaj, semmi baja... :lol:
De ma már elég rendesen evett Léna, remélem kifele jön belőle. Kopp-kopp. Zsu, köszi a törcsis tanácsot, próbálok odafigyelni. Annyi eszünk volt, hogy most nem fürdenek együtt a csajok, amíg Léna nincs 100%-ig rendben.

Snoopy: németben én is tudok segíteni, szólj!

Cég: beszállnék én is. nem kell valami német-matekos dolog? fordítás, tolmácsolás, stb? :roll:

Reni: én Majával olvasgattam a 2008 szeptemberi topikot, de én sem hűtlenkedtem, nem jött be annyira. Nekem kifejezetten tetszik itt az, hogy nem minden baba egykorú, mindig van kiért izgulni, stb.

Borsa: szép a lakás! Öcsémék a 3ikon, első lépcsőház. Ha majd bármi kéne, hozzájuk nyugodtan fel lehet szaladni! :wink:
Dokit meg majd kérdezek, de szerintem a mienket tényleg kerüljétek el messziről! Írjak privit?

Banana! Hát igen, rákattantam! Milyen kendőt vettél? Én is szeretnék, mert fogdostam mást a Nandun kivül is, és hát elég nagy a különbség... :shock: És még én sem voltam utcán HátiMajával... De majd ha elkészül kabát! :D

Veronikusz! Jobbulást Zsófinak, meg persze neked is! És akkor majd sétálunk tavasszal, ha szép lesz az idő!

Remélem nem hagytam ki senkit!

További szép napot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

2,54 cm egy inch :)
http://search.stores.ebay.com/Shoes-Zoo ... 64QQsofpZ0
ez a shoes zoo oldala, itt mennyiségtől függ a posta

http://search.stores.ebay.com/The-Baby- ... 21QQsofpZ0
ez a másik, itt 2 dollár fixen a posta

mindkettővel kellemes tapasztalataim vannak! :wink: a cipők is jók!!

KépKép
Kép
gyuzso

Zsófi,
vegyél egy használt didymost a német ebayen, 40 euro körül már kapsz egy hosszú Katját (csajos szín, sok van belőle), biztos jó puha lesz, könnyű lesz vele kötni!!
én most kölcsön kaptam egyet, hogy pulcsiba is tudjak szépet kötni, szuper kendő!
nekem girasolom van, szintén innen, csak ritkábban lehet kapni, kevesebbet adtak el belőle, én is postával együtt kb. 30 euro-t fizettem érte, szeretem is :)
most vágyakozom egy saját hosszú kendőre, névnapomra kapok majd egyet! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Orsi
Igen, tudom kiről van szó :D Ez kis korkülömbség? Van ott egy lány a "nagy" fia 7 :!: hónapos :shock:
Amúgy nálam is a 3 év a minimum határ. Alatta se igényem,de azt hiszem türelmem-energiám sem lett volna :oops: Persze a nap nagyrészét egyedül töltöm és biztos ez miatt is gondolom így...
Te kérdezted hogy bírom? :oops: Már megszoktam, de eleinte elég vacak volt :? Azért vannak szabadnapok, de azokon meg szeretne sokáig aludni és szöszmötölni a saját dolgaival. Én meg hagyom. Délután, miután Iván felébredt, és este viszont már velünk foglalkozik :D

ZSófizsófi
Igen, asszem nekem is azért nem jön be annyira, mert uncsi 8) Mindenkivel ugyanaz történik, a legtöbben elsőbabások, szegényekben totál káosz és bizonytalanság és minden csak a pocak körül forog. Ez egy sokkal színesebb topic :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

köszi Zsu.
snooopy

Zsu! Nézem én az ebay-t, de nekem a Katja nem jön be annyira, Lisa-ra fáj a fogam, le is jár ma este egy... :lol: És milyet kapsz névnapodra? a girasol is biopamut? sokat számít, hogy az-e?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Reni, 7 hónapos a fia és már jön a köv?? ez aztán a kis korkülönbség. belegondoltam, hogy most lennék várandós...hát nehezen bírnám Kolival.
igen, én is egyedül vagyok egész nap, megértem. szeretek Kolival lenni, de azért elkéne gy felnőtt társosága is. ezért jó ez a fúrom, olyan jó, hogy van kivel beszélni, és tényleg jó, hogy ilyen színes. :lol: örülök, hogy rátoktaláltam. :lol:

rosszullétek neked vannak?? milyen a két terhesség eddig, mármint a különbségek. tudom nem sok telt még el.
snooopy

sziasztok....
hű ha van ám pörgés :lol: :lol:
látom jó kis cég van itt kialakulóban :lol: :lol: :lol:
mit fogunk bérelni???vagy venni???egy egész irodaházat?????
szerintem hogy mindenkinek legyen jó helye lazán egy egész irodaházra gondolnék....habár már az is tele lenne!!!!! :wink: :wink: :wink:
én bent már elsem férnék úgyhogy vmi logisztikai munkára startolnék úgyis ezt csináltam :wink: én lennék mindenki sofőrje....csak egy jóóó autót kérnék no lehet nagyobb is ahol a lurkók elférnének ha éppen arra van szükség :wink: :wink:

Memme-Reni-ha jöttök 30.án és bentleszünk remélem bejöttök....

ZSófesz-jobbulás,de a nehezén már túlvagytok-Maja pöpec csaj-lehet nektek is anyatej kellene??? :wink: :wink:

Borsa-ott van a lakás a szeren.... :wink: kijelentheted hogy álmaid otthona???vagy csak közelít??? :lol:

CBrigi-szóval lányra gyúrtatok???ez tök érthető Petya után kiscsaj...mi is induktunk neki de közben vmi kinött a lába között :lol: de tökmindegy fő hogy minden okés legyen! belegondolva elsem tudom magam képzelni csajos anyukának....majd hoznak lányokat....a terhességem totál olyan volt mint Mikeyval-neked??

Veronikusz-Zsófinak is jobbulást,kap vmit köhögésre????-és már megint kötőhártya????

Cinicini!-Rácalmás???hozzánk is közel van....

Durca-nem rossz ötlet :wink: :wink: menne még a Pesti nép is :lol: :lol: :lol:

Tigrincs-jól áll a szavazás,de még nemmindenki szavazott!!!!-de tényleg mi a tét???aki nyer.....itt te vagy a főnök :wink: :wink: :wink:

Eni-beszédtéma-mit várnak még hiszen csak kétévesek????a lényeg hogy megértenek mindent és ők megmagyaráznak mindent!!! néha én éerzem magam hülyének mikor Mikey mond vmit és totál nem tudom miről beszél de ő annyira de annyira magyarázhogy majd megzabálom,de azért mindíg rávezet a dolgok lényegére :lol: :lol:

lépek teregetni bébirucikat még mindíg van,most Mikey anyósnál uncsitesóval....jövök még

ÉS KÉPEK MIND MIND DÍJNYERTESEK :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

nekem didymos jan-om van 6-os meret, azaz 470 cm ez a turkizes kekes csikos, nagyon szep sztem :)

banana

Sziasztok!

Annyit írtatok hogy csak na....idáig olvastam déltől...na jó, kisebb megszakításokkal.

Borsa, milyen szép lakás!

Judy, ezek a szemek tényleg!

És Kristófot kihagytam még a múltkor,...olyan szép Ő is!

Banana, Zsóf milyen ügyobogyi. Honnan van az az ágyvédő, ami az alsóra állított matracnál is védi Zsófi fejét a rácstól? Vagy ez ugyanolyan megkötős, mint amit fentre kell tenni?
Illetve látom a falvédőn van egy csomó kis zseb, nagyon tuti, Te varrtad?
MÜPA időpont 11, ugye Te kérdezted?

Paklincs, azért remélem a kekec ügyfeleket is le tudjuk rendezni, illetve azok majd akkor jönnek, amíg mi teázunk :wink:

Na, ennyit engedtek a fiúk, most van időm felmosni, és még töpörtyűkrémet is kreálnom kell. Vakarom a fejem, mert még életemben nem csináltam, de 3 féle disznóból is jött tepertő, eszméletlen mennyiség és fel kéne dolgozni.

JA, még egy kérdés: Zsófi vagy Zsu, mamamin kerestem mei tai-os hordozós videót, de egyetlen egyet sem találtam. Segítenétek?

Sajna most nem jegyzeteltem, Bananan kívül remélem senkit sem hagytam megválaszolatlanul....
:oops:

Jaj, szaladok már kitörni készül itthon a harc...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

esélytelen, hogy utolérjelek Benneteket...délelőtt még képben voltam de azóta több mint egy oldalt termeltetek....
létszámellenőrzést tartottam pocakosokból......Tencit nem láttam hirtelen...

dobok pár képet mai...Lettire Bambis pólót adtam Berke azt mondta Bimbóka van rajta :lol: :lol:
Kép Bimbókás pólóban
Kép Berke bolondozik

KépKépKépKép
vdorka3

jah Berke mellett látható a Trabant park ami ma egy libafoszöld változattal bővült :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

[color=red]Veronikáknak nagyon sok boldogságot utólag is!!!!!
[/color]
Reni,
ez ám a kis korkülönbség!!! beleőrülnék.....

Tigrincs, én nem szavaznék, nem vagyok egy boszi-jelölt! :)

Zsó,
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
ide rakták fel valamiért, vannak benne kendősök is, de így átláthatóbb :lol:

Banana,
szép kendő!! és jó hosszú is!!! :wink:

Zsófi,
hajrá Lisa!!!! :lol:
asszem nem biopamut, de van neki ökotest minősítése
igazából az fontos, hogy ha festik, az gyerekbarát legyen, mert ugye eszik a hordozót a gyerkőcök
ezért nem is szokták öblítővel meg enzimes mosószerrel mosni, mert azok mindig a szálak között maradnak (attól van a jó illat..)
igazábó a szövése fontosabb, de tudod, hol kapsz erről rengeteg infót a kendőguruktól! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Dorka,
cukik!!!!! kezed hogy van?????

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó!

Banyek én sem nagyon tudom követni :shock:

Csak hirtelen:

Banana!
Cukiii a kiscsaj!!!! És neked reszeltek :lol: :lol:

Dorka!
Szépek a gyerekek! Milyen édes cucc van Lettin! Mindig nézem a jó kis ruháit :lol: :lol: Hogy vagy?!

Orsi!
Szép Emmus! És a lakás is pöpec! :lol: Jól vagyunk, bár csüt. estére már erőm végére érek, de most, hogy lassan túl vagyunk a büvös 3hónapon, már egyre könnyebb. Majd mi is meglátogatunk! :wink: :lol:

Na ennyi jutott, fürdés!

Veronikusz?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Judy!
Jajj, de édike!!!!!!

ENIIIII?????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Itt vagyok, Steffike és baromi jó az új avatar... :wink: Szóval van bűvös 3 hónap?

Amúgy bmikor indulhatunk, sztem. Ezt érzem. De ez amolyan lelki érzés, nem fizikai, mármint semmivel nem voltak különbül Benedek megszületése előtt fél nappal. Hol a hideg ráz, hol izzadok. Ezek azért érdekes dolgok. :D Csak megvárom a hétvégét, akkor egyszerűbb lenne...

Dorka, annyira cukkancsok! Főleg a Bimbóka.

Banana és Kriszta, hát csúcs Petya és Zsófi is. Kész.
vbea

Eni, túl vagy a szülési időpontomon! :lol:

Zsu, nagyon nagyon köszönöm. Megnézem tüzetesen, bár most beletettem a mei tai-ba és mint akinek a fogát húzzák, úgy visított.

Szegény Kiskrapekom ma egész nap sír, már kezdem azt hinni, hogy bújkál benne vmi. Ok, eléggé ölbebaba, de most gáz van. 3 alvást produkált, 10,15 és egy 23 percest ma. :?
De ahogy letennénk aludni, artikulátlanul üvölt alvás helyett, ez megy vagy fél órát és utána jönnek az előbb említett villámszunyák
:?: :?
Úgy sajnálom szegényt, már vörösre ordította a szemeit.

Steffi, Dorka, képek nagyon édesek.
Bűvös 3 hónap....én is hogy vártam, aztán semmi sem változott.
Talán a 4. hónap végére annyi, hogy este nem 5-től üvölt 9ig, hanem 7től 9ig ha végig, de tényleg végig ölben van és járkálunk vele, akkor csöndben elvan. De tutkó lesz ez jobb is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi,
elszopizott nőiességünk, ez jó! :D Mondjuk szopi alatt duzzadtam a büszkeségtől. (meg ugye mástól is). Még jó, hogy pont nyár volt, először mutattam jól a bikinifelsőben. (az alsóról inkább ne beszéljünk :oops: )

Aprozsó,
környezetvédelem témában egyetértek. Én nem vagyok nagy bio-mániás, mert az is csak a körynezetet terhelő cégeket építi, ha tőlük vásárolok. Leginkább egyszerűsíteném a mindennapjaimat..villamoshálózat, papír csomagolóanyag, no vegyszerek, stb..
Csöpögésre be nem menés pedig nem annyira bátorság, inkább nem akartam, hogy egy legyintéssel hazaküldjenek. No meg mivel nem voltak fájások, nem éreztem annyira sürgősnek.. Tudod, én olyan fújtatós-sóhajtozós-elcsurgatós nagyjelenet képzeltem el, mikor a bemenetelt (mit bemenetelt, bevágtatást) láttam magam előtt :D Természetesen az éjszaka kellős közepén. Mint a filmekben. Ezek után a délelőtt 11-es beséta nem kis csalódást okozott, melyet a mai napig nem hevertem ki teljesen. :D
Legközelebb (mondjuk remélem nem nagyon fog fájni de) tutira fogok fújtatni! :D

Lilluska,
KVVM netán? Mert őket nem szidom, szerintem az a dolguk, hogy napi több tonnányi papírt gyártsanak, és ez megy is. Vagy civil szervezet? Ők is oké, pörögnek. A nagytömeg mentalitásával van gondom, de nagy… (Bár egyszerűbbé lehetne tenni néhány környezettudatos megoldás elérhetőségét, pl hová rakjam a használt sütőolajat, stb)
Csak azt ne mondd, hogy autógyártó cégnél vagy. :D

Steffi,
jaj bocsánat, tényleg, most hirtelen meg nem mondom, asszem 5 és fél hós kora körül ült fel először, de hogy mikortól ül meg biztosan, hosszú ideig, azt nem tudom már, mindenesetre nem olyan rég, talán November közepe. Ha van időd rakd fel a Martin-hajfelállós képet!
Cuki az avatar képed! :D
Most testvérfellépős babakocsitok van? Milyen? Vagy Martin már nem ül be csak sétál mellettetek?

Gyuzso,
akkor biztos jól jártatok ezzel a polar-izével, mert nagyon tuti!

Cégalapító csajok
kikerülhette a figyelmem, de mi lesz a cég tevékenységi köre? :D

Judy,
Anna milyen ügyes! habtapit hogy bírjátok? Nem szedi fel? Bogi állandóan kiszedegette belőle a kisebb darabokat, hiába takartam le takaróval, szőnyeggel, raktam rá súlyt, bármit! Teljesen kész voltam, most kiszedtem az összes mintát, de így is előkaparja a kereteket. Asszem elpakolom egy időre.. :roll:

Borsa
Oké tócsni majd megy. Anyu száguld a bringával, mint a szél! :D
Lakás gyönyörű!! Az a csillár nagyon szép, én is ilyet nézek a nappaliba.

CukiBrigi
én németül tanulok, majd kérdezhetek néha-néha? (egyedül kezdtem neki, legalább csak amíg újra elérem azt a szintet, ahol abbahagytam 14 évesen)

Banana,
álló Zsófi! :shock: nagyon ügyi! :D

Nálam ma újabb depihullám, bőgés, stb. :roll: Ma azt olvastam az életéstudományban, hogy ezt alvásmegvonással lehet orvosolni. :shock: lehet, itt az ideje a kistesónak. :lol: Akkor aztán már nem kéne aggódnom, hogy nem látok célt magamelőtt, örülnék, ha a fejemen kilátok. Na ezt hívják tudománynak..
Vendég

Bori
[quote]e írta:lőször mutattam jól a bikinifelsőben
igen, igen, stimmel. :lol: :lol:

habtapi: én beragasztottam őket, igaz nagy munka volt, mert nekünk van vagy 60db! én vastag szürke ragasztószallagot használtam - nem tudom a nevét. ápiszban is láttam már, meg tescoban... mert ez jó erős, nem lehet elszakítani sem. a cellux nem volt túl jó erre.
snooopy

Hali!
Én is vagyok. Voltunk oltáson, bár reggel egy darabig úgy volt, hogy nem tudunk elindulni, annyira l volt fagyva. De a férjem!!! :shock: Hát, mint a mérgezett egér. Kint kószált, erre-arra, megnézte milyen a jég, van, nincs, szórta az utat. Aztán egy idő után kiderítette, hogy nem is olyan rossz ez. Szerencse, hogy egy csomóan lemondták az oltást, így befértünk még elkésve is. Petyka, ahogy el kezdtem vetkőztetni, el kezdett sírni, a ztenyere meg egy merő víz volt.

Köszönöm kedves érdeklődésetek, a hátsó fertályam jól van, inkánn valószínű, hogy meghúztam a nyakam, mert az nagyon fáááj.

Banana!
Zsófi nagyon édes, és hogy megy!!!hol itt-hol ott. Izgi lehet.

Eni!
Már nem nagyon tudok, mit írni, mert a lányok mindennel megbíztattak. Mindennap úgy jövök, hogy vagy-e még, tisztára olyan érzés, hogy bármikor jöhet Janka. És holnap 38!!!!

Borsa!
Klassz kéró! Nálunk is inkább apa vágyott kertesbe, én nagyon városi vagyok, főleg, hogy az autó az olyan mumus. De aztán Pilisborosjenő talán nincs olyan nagyon világvégén, így beadtam a derekam. De a kert (fűnyírás) az övé.

Habtapi: Jó, hogy írtátok, mert nálunk is előkerült és Petya pillanatok alatt szétszedi és rágja ezerrel. Én is néztem már, hogy mik a lenyelhető nagyságúak belőle, meg még jó, hogy nincs foga, mert tuti enne belőle.

Mai mérés: 6350 gramm (beírták a keddi ényém mérést) és 66,5 cm.

Cég: Én kontroller vagyok, jöhetek?

Kép
Kép
kriszta36

Dorka,
még múltkor kérdezted, most mértem, Jankó olyan 110 cm körül van, Mindkét gyerkő nagyon huncut...

Borsi,
depi amiatt, hogy úgy érzed, semmi értelmeset nem csinálsz?

Reni,
kérdezhetek? Mit jelent, hogy nem kívánja a tested a szoptatást?

Mi is oltás, Flórka 86 nagy, és 10,4 nehéz.

Én tudom, hogy tök hülye, de az hogy van, előre meg kell igényelni a prevenar oltást és mégsincs elég oltóanyag? Kaptunk jövő hónapra időpontot, de előtte oda kell szólnunk telefonon, mert lehet, hogy nem lesz oltóanyag.

Itt esik a hó...

Kép
Kép
paklincs

Még mindenképp be akartam nézni...

Kriszta, Petya szépen nő, lesz ő még 180cm és 100 kila, vagy annyi ne?! :lol: A nyakam nálam örök probléma. 2 éve szülés előtt még azon is aggódtam, meg ne húzzam, mert gyakori. Ha nagyon fáj, akkor Flector tapaszt használtam rá, nagyon tuti a húzódásokra. 12 óránként kell cserélni, folyamatosan szívódik fel. Meg még Rita ajánlotta a Traumeelt, amikor Istvánnak bekattant a dereka, neki az is sokat segített. Holnap 38. Azaz Janku min 38 hétre születik, ez jelenleg már-már tuti.

Zsó, igen, nemrég mondtam Istvánnak, hogy te már meg is szültél... :wink:

Bori, adok neked egy hangyányit a szülésélményemből. Én biza bevágtattam, rávetődtem a nővérpultra éjfél után nem sokkal, és lélekszakadva ordítottam, hogy szülök!!! Nyugtatgattak, hogy "jóvanna, hát első baba, ráér". Ja, a portásra meg rávertem az ajtót... Nekem lett igazam, hisz már a tágulási szak végén jártam, amikor emberlánya agya elborul. Egy óra múlva megvolt Benci. :lol: Ezúttal szeretnék körbenézni a szülőszobán, hogy legalább felfogjam, hol vagyok. :roll:
vbea

Snoopy Orsi,
én is azon gondolkodtam, hogy beragasztom őket, csak az ugye mérgező.. de hogy szalaggal?? :shock: És csak az alsó felén? Vagy hogy?
Ha ilyen nagy munka, lehet, inkább veszek Bognak valami méretre szabható padlószőnyeget.. csak a habtapi olyan jó színes.. :D

Andi,
lehet elkerülte a figyelmem, de asszem nem írtad, hogy mennyivel lógok. (Ha nem akarod megírni, mit szólnál, ha küldenék cserébe én is valami zenecédét? Mondjuk nagyon kicsi a választékom, de a könyvtárból is tudok kivenni és másolni. :D Majd leírom, mi van és választasz, jó?)
Vendég

Ma délután visszamondták a lakást.... most ezerrel bőgök....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?