Sziasztok!
Köszi mindenkinek aki gondolt rám, remélem a párom jobban lesz, most már nagyon szigorú voltam vele, állandóan kérdezgetem, hogy bevette-e a gyogyszert meg a szirupot. Komolyan úgy kell vele most, mint egy gyerekkel
Férfiak!!!
Reggel azonnal szellőztettem, ahogy bementem a szobába hozzá, úgyhogy remélem én nem kapok meg semmit. Igaz ő azt mondja, hogy csak megfázás, nem is érzi magát rosszul szerencsére, csak tünetei vannak rendesen
Én viszont voltam a laborban a vér és vizelet leleteimért, amit az AFP-vel együtt levettek és sajnos romlott egy kicsit a vasam
Felhívtam a dokimat és ő mondta, hogy ne aggódjak ez nem annyira vészes dolog, szedhetem a vas+c pezsgőtablettát 1 helyett napi 2x. Mondtam neki, hogy én közben tök jól érzem magam és olyan aranyos volt,ahogy rögtön mondta, hogy ez az ami igazán fontos. Mondjuk szerintem is, ha én jól érzem magam, akkor a baba is biztosan jól érzi magát. Én legalábbis így érzem!
Pocakom rendesen növöget, nem tudom mekkora lesz ez a gyerek
Már alig várom, hogy érezzem, amit Ti már jó páran éreztek! Úgy irígykedek, amikor írjátok, hogy milyen fantasztikus érzés! De mivel ma vagyunk 17 hetesek, szerintem nem sok kell és nekem is boxolgatni fog a drágaságom
Annyira érdekes, hogy milyen gyorsan mennek el a hetek! Ma gondoltam bele, hogy nem is olyan rég volt, hogy megcsináltam a tesztet (dec.10-én) és most meg már lassan közeledünk a terhesség feléhez
Ha ilyen gyorsan repül, hipp-hopp és szülünk!
Egcsi
Gratulálok a kis fütyishez, már ha egészen biztos
El tudom képzelni, hogy röpködtél, én már az első olyan UH-tól is röpködtem, ahol már látszott a baba és megmozdult
Viszont a takarítást azért ne vidd túlzásba!!!
Na, most ennyi jött ki belőlem, remélem nem megyek az agyatokra, hogy ennyi hülyeséget írkálok itt össze!
Szerintem még tudok majd jönni délután, mert elég sok gyerekem hiányzik ma.
Addig is puszi mindenkinek!
Orsi
17