Sziasztok!
Örülök, hogy hiányoztam!
Érdekes, hogy milyen szép babák születnek itt az ÁEK-ban!
(olyan furi, de nekem még mindig a Máv "áll a számra")
Sajnos folyamatosan carakodik a sz.gépünk, így olvasni is nehézkes, nemhogy írni.....
Manka
Nekem azt tanácsolták még 3-4 éve, hogy krumplit ne fagyasszak le, mert annak nagyon rossz íze lesz kiolvasztás után. Kíváncsi leszek a tapasztalatodra, mert eddig tényleg nem mert krumplis kajcsit eltenni.
Szerintem már adhatsz neki babavizet. Mi Dávidnak 3 hónapos kora körül adtunk Óbudait, forralás nélkül. Zétinél már spórolunk, inkább vízforralót vettünk, és a csapvizet forraljuk, de azt 1 éves koráig.
Remélem hamar véget ér a szájzár (apa mit szól hozzá?
) El sem tudom képzelni, én mit tennék..... Dávidnál a hangos, erősen artikulált, tagolt beszédet kell alkalmaznom, mostanság elég sűrűn.
A légzésfigyelőt 1 éves korig ajánlják, addig áll fenn a bölcsőhalál veszélye.
Márti
Kamilla nagyon belehúzott, gratu a fogacskához.
Remélem lázmentes, nyugodt éjszakátok lesz.
Susy
Elmaradtam kicsit az olvasással is, így lemaradtam a műtétedről.
Esztétikai, vagy egészségügyi okokból szedetted le az anyajegyed? Nekem a hátamon van két nagy, ami eléggé zavar, és napozni sem mertem már. Milyen volt a műtét? És mennyi ideig tartott?
Katerina
Nagyon jó ilyen "csodákról" hallani. Először is Gratulálok Nektek, és én is azt mondom, beszélj Szabó dokival. Biztos lesz még egy pár kismamája július végére.
Dius
Barninak milyen szép kis kerek pofija van!
Látszik, hogy elégedett, kiegyensúlyozott baba.
A súlygyarapodás függhet a tej minőségétől is. Biztos jó erős, tápláló tejcsit van.
Kincsesi
Az nem lehet, hogy a foga jön Adélnak? Vannak babák, akiknél ez a vízválasztó. Azért remélem nálatok nem ez van. Szorítok én is!
Rólunk
Zéti óriási ütemben fejlődik. Főleg az előzmények ismeretében!
Tegnap óta előre is mászik. Már 2-3 hete próbálkozik vele. Eddig főleg hátra tolatott, meg pár lépést előre. Dávidkám nem örül annyira, mint mi, mert már veszélyben érzi a játékait!
Ami engem aggaszt, az a hideg kő. Ma már utánam jött a konyhába, és a kis keze jég hideg lett. Nadrágot is duplán adtam rá, de még így is aggódom, nehogy megfázzon. A következő házunkban padlófűtés lesz az tuti!!! Ma 2 óránként aludt 2 órát. Fárasztó a mozgás!
(ezért alszom én keveset-nulla mozgás)
Mi megkaptunk két prevenart, azt mondta a védőnő, hogy a 3.-kat majd a 15 hónapossal kapja, azért mert az elsőt már hónapos kora után kapta meg. Ja igen, kicsikém 9 kiló fölött van, és 74 centi. Olyan ütemben növi ki a ruháit, hogy most már jobban örülnék, ha a 3. is fiú lenne......(még nem jön) Fogunk még mindig nincs. Végre megszerette a csirkehúsit, mindenféle zöldséget megeszik. A krumpli a favorit, azt majd' minden kajcsijába teszek. Én is 2 napra főzök neki, bár a frigóban mindig van kockákban húsi is, meg zöldség is. Parajt lehet kapni kis kockákban adagolva, nagyon jó.
A lakást áruljuk, de ebben a béka segge alatti helyzetben nem akar senki lakást venni. Viszont, amíg itt lakunk nem merek bevállalni egy terhességet.