Sziasztok!
Vagyunk mi is, csak először vissza kellett szoknom, hogy megint egyedül vagyok (jó hosszú volt most a két ünnep közötti "szabadság"), aztán meg Lénán átment egy hányós-fosós vírus, még most sincs teljesen rendben...
És hát, a legfőbb ok, amiért "eltűntem", hogy mire végigolvastalak titeket, letelt Léna 2-3 órás alvásideje... döbbenet, hogy mennyit írtok...
Úgyhogy most csak "gyorsan" néhány dologról, ami megmaradt...
Eni, Tenci, Tigrincs: hajrá, és tessék ám rendesen bejelentkezni! Bár, úgy látom, ezt nem kell mondanom.
CukorfalatBrigi: akkor most már tényleg gratula, és bocsi, nem akartalak én túl hamar leleplezni, de látom nem is sikerült, szerencsére. Remélem elmúlnak a rosszullétek!
Andi! Örülök, hogy anyukád jobban van, hízik, és van étvágya!
Kriszta! Vigyázz magadra! nagyon édes Peti!
Dorka! Te is! És óvatosan azzal a futással is!
Zsu! Szépek vagytok! Bírod még cipelni Micát? Mi voltunk most hátihordótanfolyamon, és ma már kétszer aludt Maja batyuban a hátamon!
Hát, mit mondjak, jó volt!
És készül az sk hordozóskabink! Meg neked a válasz a privire. Csak össze kell szednem a gondolataimat.
Borsa! Mi ott laktunk!!!! A Vörösmarty 4/a-ban!!! Ti melyikbe? A vagy b? És hányadik? A lakás még megvan, öcsémék laknak benne, szóval járunk arra, majd meglátogatunk, jó?
A védőnőt úgysem lehet megválasztani, akkor az tuti ugyanaz lesz, mint nekünk volt. Hát, semmi különös, én asszem konkrétan semmit nem tanultam tőle. De azért kedveske. Szerintem kicsit pletykaéhes. És a dokiról, akihez mi tartoztunk: mi otthagytuk Léna 1 éves születésnapja előtt. Gondolom ez mindent elmond...
De majd írok inkább privit.
Az egészségesrendelés egyébként a Deák térnél van, a Madách téren. Egy barátnőm is oda jár, de másik dokihoz, és őt nagyon szereti, de róla csak híreim vannak.
Veronikusz! Megjött a lánc? "Elromlott" Zsófi?
Vagy miért rendelted? Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen végig mindent, bocsi...
Valamikor egy Naphegy-téri összefutás?
Bocs mindenkitől, akit kihagytam!
Ja, még a szopiról kicsit:
Lénánál nem volt semmi gond, "csak" irtó sokszor volt mellgyuszim. Erre többen emlékezhettek innen. Most, amikor Maja született a csecsemős Böbével próbáltunk rájönni, hogy miért lehetett. Ő szoptatási tanácsadó is. És arra jutottam-jutottunk, hogy vagy a bimbóvédő miatt (az első fél évben kellett, mert iszonyat sebesek lettek a ciciim.) vagy a fejés miatt. Amit egyébként az első mellgyuszi után kezdtem el. Csak nem hagytam abba, hanem raktároztam a hűtőben (amit aztán leginkább kiöntöttem) meg adtam barátnőm kisfiának.
Most Majával eddig összesen 1x fejtem, szoptatok, amikor kéri, és egyelőre (kopp-kopp) nincs mellgyuszi! Szóval szerintem a fejés volt a ludas...
Ja, és nálunk tud Maja addig szopizni, amíg akar, mert közben Léna odaül az "ölembe" és mesélek neki, vagy játszik valamit, fest, pakol, stb. De még nem jött el az az idő, hogy mindenre oda akarjon figyelni Maja. Akkor nemtom mi lesz...
Na, hát "röviden" ennyi.
Jóéjt mindenkinek!!!