Új privát üzeneted érkezett!

dehogy, dehogy, nehogy megharagudj, imádok gépelni.Na.... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Emese én meg mint marketinges... csak azt tudnám, ki fog vasalni????? 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Brigi,
aki akar...(szóval nem én).

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak először vissza kellett szoknom, hogy megint egyedül vagyok (jó hosszú volt most a két ünnep közötti "szabadság"), aztán meg Lénán átment egy hányós-fosós vírus, még most sincs teljesen rendben... :(
És hát, a legfőbb ok, amiért "eltűntem", hogy mire végigolvastalak titeket, letelt Léna 2-3 órás alvásideje... döbbenet, hogy mennyit írtok...

Úgyhogy most csak "gyorsan" néhány dologról, ami megmaradt...

Eni, Tenci, Tigrincs: hajrá, és tessék ám rendesen bejelentkezni! Bár, úgy látom, ezt nem kell mondanom. :lol:

CukorfalatBrigi: akkor most már tényleg gratula, és bocsi, nem akartalak én túl hamar leleplezni, de látom nem is sikerült, szerencsére. Remélem elmúlnak a rosszullétek!

Andi! Örülök, hogy anyukád jobban van, hízik, és van étvágya!

Kriszta! Vigyázz magadra! nagyon édes Peti!
Dorka! Te is! És óvatosan azzal a futással is! :wink:

Zsu! Szépek vagytok! Bírod még cipelni Micát? Mi voltunk most hátihordótanfolyamon, és ma már kétszer aludt Maja batyuban a hátamon! :lol: Hát, mit mondjak, jó volt! :wink: És készül az sk hordozóskabink! Meg neked a válasz a privire. Csak össze kell szednem a gondolataimat.

Borsa! Mi ott laktunk!!!! A Vörösmarty 4/a-ban!!! Ti melyikbe? A vagy b? És hányadik? A lakás még megvan, öcsémék laknak benne, szóval járunk arra, majd meglátogatunk, jó?
A védőnőt úgysem lehet megválasztani, akkor az tuti ugyanaz lesz, mint nekünk volt. Hát, semmi különös, én asszem konkrétan semmit nem tanultam tőle. De azért kedveske. Szerintem kicsit pletykaéhes. És a dokiról, akihez mi tartoztunk: mi otthagytuk Léna 1 éves születésnapja előtt. Gondolom ez mindent elmond... :twisted: De majd írok inkább privit.
Az egészségesrendelés egyébként a Deák térnél van, a Madách téren. Egy barátnőm is oda jár, de másik dokihoz, és őt nagyon szereti, de róla csak híreim vannak.

Veronikusz! Megjött a lánc? "Elromlott" Zsófi? :wink: Vagy miért rendelted? Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen végig mindent, bocsi... :oops: Valamikor egy Naphegy-téri összefutás?

Bocs mindenkitől, akit kihagytam!

Ja, még a szopiról kicsit:
Lénánál nem volt semmi gond, "csak" irtó sokszor volt mellgyuszim. Erre többen emlékezhettek innen. Most, amikor Maja született a csecsemős Böbével próbáltunk rájönni, hogy miért lehetett. Ő szoptatási tanácsadó is. És arra jutottam-jutottunk, hogy vagy a bimbóvédő miatt (az első fél évben kellett, mert iszonyat sebesek lettek a ciciim.) vagy a fejés miatt. Amit egyébként az első mellgyuszi után kezdtem el. Csak nem hagytam abba, hanem raktároztam a hűtőben (amit aztán leginkább kiöntöttem) meg adtam barátnőm kisfiának.
Most Majával eddig összesen 1x fejtem, szoptatok, amikor kéri, és egyelőre (kopp-kopp) nincs mellgyuszi! Szóval szerintem a fejés volt a ludas...
Ja, és nálunk tud Maja addig szopizni, amíg akar, mert közben Léna odaül az "ölembe" és mesélek neki, vagy játszik valamit, fest, pakol, stb. De még nem jött el az az idő, hogy mindenre oda akarjon figyelni Maja. Akkor nemtom mi lesz...
Na, hát "röviden" ennyi.

Jóéjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok!

Olyan jókat írtok!!! És vicceseket, hogy majd leesek a székről!! :lol: :lol:
Kisbödüs :wink: rögtön abba is hagyta a "menetelést" és erősen figyelte anyját, ahogy rötyög! :lol: :lol: (gondolom én!)

Na akkor, ha jól számolom 4-2 az állás a lány-fiú tippekre!! Lány javára! Na de itt inkább nem arról van szó, hogy másodjára ki mit szeretne??? :wink:

Tencit még meg is értem, hogy miért szavaz lányra....biztos jó csajt akar fogni Mikeynak vagy Benedeknek! :wink: :lol: 8) Meg hát azért nem is kéne túl messzire menni a fiúknak Csajozni! :wink:
Enit meg hogy legyen "rögtön" a kórházban barátnője Jankának! :wink: :lol: 8) És majd ha nagyobbak lesznek, akkor talán a két Csajszit könnyebben elengedjük majd szülinapi bulizni, mert elég közel lesz a szülinapjuk! Igaz Lányok?!?! 8) :wink:

Emse!

Védőnőnek küldök innen a távolból is egy jó nagy seggberúgást, amiért bemószerolta Anyát a Gyereknél!!! :twisted: :twisted:
De azért csöndben bevallom...iszonyú jót nevettem a dolgon! BOCSÁNAT!!! :oops: :oops:

Andi!

Örülök, hogy Anyukád már hízik is!!! Csak így tovább és meg fog gyógyulni!!! :wink:

Gyuzso!

21-én szerdán mész dokihoz? Kórházba? Mikor? Én reggel 8-ra megyek CTG/UH.

Kriszta!

Petit azzal a csodálkozós nézésével.....MEGZABÁLOM!!! Annyira Pasi, hogy le sem tagadhatná!!! :wink: :wink:

Borsa!

Gratula az új lakáshoz!!! :wink:

Cukorfalat!

Remélem mielőbbi javulásodat "róka ügyben"!!! És csatlakoznék Enihez, hogy igaz, hogy én sem hánytam, de a "nemszeretkenni" és "nemkívánomakaját" még most is meg van. :? Néha jobb, néha kicsit rosszabb!
Adrival pedig semmi bajom nem volt!!! Ki érti ezt?!?!? :shock:
Az az egy most már számomra (is) beigazolódott, hogy ahány terhesség, annyi féle. Na jó, ez még csak a második, de akkor is mekkora különbség van a kettő között!!!!!

Bori-Orsi!

Kiscicik miatt nem aggódni!!! Én is közétek tartozom és például nagyon élvezem, hogy nem kell cickótartót hordanom!! :lol: Már most beteg vok a gondolattól, hogy amíg szopi, addig cicitartó és már most viszketek a gondolattól is! :twisted: :oops:
Higgyérek el, néha minket is irigyelnek a "nagycicisek"!!! :wink:
Én pl. azt élvezem most a legjobban, hogy úgy néznek ki a cickóim, mintha meg lennének csináltatva!!! :wink: :wink: És mi lesz majd ha még beindul a tejcitermelés!!!! :wink:
Apának naon teccik és azt mondta, hogy - Na látod Anya! Ilyen ciciket csináltatok neked, ha majd lehet!- Én meg mindig mondom Neki, hogy -Persze fiacskám álmodban csíkos pizsiben!! :twisted: 8) :lol: :wink:
Szóval én csak azt mondom, hogy inkább az előnyeit nézzétek!! :wink: (pl: nem hat rájuk annyira a gravitáció!)
:wink:

Na lépek aludni! Nem osztom tovább az észt! 8) :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok, pörgés van! Hadd kommunikáljak már én is. Ugyan nem azt tanultam, de bölcsészként bevesztek? Tanárdiplomám is van! :) Meg vezetősdis továbbképzsődis. Tuti tudok én is fénymásolni!!!

Eni, baba van. :( Ma volt itt Bene fejlesztőpedagógusa, kikérdeztem. azt mondta, vegyek valami célbadobósat, azzal mindketten tudnak játszani. Olyanunk még nincs, az tény, de honnan??? Asszem majd szerkesztek egyet. Aztán megyek Pagonyba könyvekért.

mtunde

Brigi, ez tök jó, de minden oldala megvan külön valamilyen formában. Második gyerek, hiába. esélytelen újat kitalálnom. Mindegy. nem ettől lesz boldogabb. :)

mtunde

Tünde,
vezetődis továbbképződis...részemről tiéd a HR igazgató hely, ha a többiek rábólintanak.

Kép
Kép
paklincs

Vagyok... :D
De jó, hogy van mindenféle pozícióra emberünk, akkor ez már egy nagyon tuti cég lesz. :wink:

MSE! Természetesen kapucsínó mellett bővebben, de némi cinizmust takar a szakdolim címe. Réz András mellett írtam, szóval van benne bőven filmesztétika, elemzések, társadalomkritika, még kis politológia is. :roll:

Tigrincs, na gondolkozhattok lányneveken... :D
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:40-kor.
Vendég

Kriszta!
WOW! Már ilyeneket tudtok????? :shock: annyira édes Petya! És hogy hasonlít rád :D:D:D:D
popsi?? :oops:

Dorka!
Vigyázz magadra! Főleg hogy még férjed sincs itthon. :oops: popsi-faragás ráér! :D

Borsa!
Hipp-hipp hurrrá!!! Éljen az új lakás!!!! :D

Eni!
Nekünk is férjem munkatársa jött vigyázni Zsófinál. :oops: Rendes volt meg még főpróbát is csinált szülés előtt, hogy ha élesben lesz, már vakon menjen! :lol: Mire fölöltöztem két lórúgás között és levonszoltam magam a garázsba, már itt volt. :D ennyit a mi családunkról is :oops:

VkBrigi!
Kis Szőke Herceg :D:D:D

ZsófiZsófi!
szegény Léna! Jobbulást!!!
Ne hari, de mostanság Naphegyre inkább ne …. Tavasszal oké. De így, hogy kb félóránként járok a kishelységbe …. :oops: a hideget se tűröm nagyon :oops: Zsófi meg nem szereti az overálját, mert nem tud ujjat szopizni …. Szóval na! Most inkább ne. :oops:
Lánc még nem jött meg. Szomorú is vagyok. Nem romlott el Zsófi, csak kezdi a fogzást, én meg ha lehet, próbálok neki segíteni.
Örülök, hogy szopi ilyen jól megy és nincsenek csomók. :wink:

Rólunk:
Zsófi még mindig nagyon brutálisan köhög. :cry: Iszonyú rossz ezt hallgatni. (fáj a szívem érte! :oops: ) az a furi hogy nappal sokkal jobban van, mint éjjel. :shock: múlt éjjel 4x kelt és tuti nem az éhségtől.
Képzeljétek! Nekem meg visszajött a kötőhártya-gyulladás. :oops: :evil: megőrülök! Pedig már egy hete mindenki tünetmentes volt. :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Bori!
Nekem a 2. szülés sokkal intenzívebb volt így fájdalmasabb is, de pont ezért talán gyors is. Édes Boriról a káp! Martinól is van egy ilyen! Nem válaszoltál, hogy mikor kezdett Bogi ilyen szépen üldögélni :(

Cinicini!
Martin már beszél, én úgy tudom 3éves korig kell várni, azért már gondolom egy két szót mond nem?

Tünde!
Ilyen rajzólos mágnestábla vagy ilyesmi? Egyébként engem is érdekelne mit lehet venni egy kicsi lánynak. Pont a minap gondoltam rád, hogy Villő hamarosan 1! Amikor tavaly taliztunk a Margitszigeten ő még pici volt Myrtill meg még pocakban, nagy titokban. :lol: Te mikor raktad Villőt a ponee babakocsiba:

Eni!
Kistarcsára akartok jönni? Támogatom az ötletet! :lol: Én tökre megértem mit érzel. Most, hogy Mirci már kb egy hónapja - pár nap szünetttől eltekintve 1 hónapja beteg, még a 2hós oltást sem kapta meg :( – akkor arra gondolok milyen jó volt neki ott bent! Viszont önző dög vagyok, hogy végre kint van és tudom, hogy okés a kiscsaj… Én is állandóan paráztam…

Zsu!
Tök jó ez a kép rólatok! Olyan szép fiad van!

Tigrincs bébi: szerintem fiú (bár én Zsunak és Memmének is fiút érzek…)

Durca!
Kicsit félreértettél. Én arra gondoltam, hogy a doktornőre tett megjegyzéseim miatt nem lesz-e gondom. Sipivel alapvetően nincs gondom, bár nem volt álomszülésem, volt egy két zavaró dolog (ha érdekel priviben leírom), azért meg voltunk vele elégedve. Én úgy érzem, hogy míg Martinnál nem volt mindig olyan alapos, most nagyon, talán a te esetedből tanult, de egy uh 10-15 percig tartott míg mindent megnézett a bébin, pont 1x mikor ott voltam talált egy másik kismaminál valami gubancot, nem fejlődött jól a baba, kardiológushoz küldte tovább. De azt is értem, hogy te mit gondolsz róla!

Dorka!
Képek? Bár a blogra rápislogtam, gyönyörűek! Képzeld Mircinek is ilyen fürdetőmacija van és már ő is abban fürdik, olyan nagylány. :lol: Mióta fürdenek együtt?

Cbrigi!
Martint én is babakocsistól cipeltem tán a 16. hétig, mi az elsőn lakunk, de aztán elkezdtem görcsölni és akkor megtanítottam Martinnak a lépcsőzést és meg is beszéltem vele, hogy most így kell, lent beülhet a kocsiba, de nem tudom levinni. Mondjuk nekem könnyű a babakocsim, de ha jól tudom neked graco van, ami nehéz…

Kriszta!
De édes ez a kis fiatalember!!!!

Vbrigi!
De szép kisfiad van! Ezt a játékot Martin is kinézte magának. Mennyiért vesztegetik?

Na lépek, pelenkázni, orrot szívni ilyesmi. Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

micsoda szóvivő csapat van itt kibontakozóban!! :lol: :wink:

MSE,
idióta védőnő!!! csapd le legközelebb!!! hogy lehet ilyet mondani egy gyereknek!!!! :twisted:

Zsófi,
sok gyógypuszi Lénának!!!
csak egy tanács (mi tavaly voltunk fosós-hányósak..): külön törölköző csak Lénának a fürcsiben/wc-ben, nem lenyalogatni a kanalát, szigorúan külön pohár .. összes váladékkal terjednek az ilyen vírusok (nyállal, hapcival, kakával..)
majd nézem a blogod, hátha került fel háti fotó!! ügyik vagytok!!
hajrá szopi!!!! :lol:

Veronikusz,
gyógyuljatok serények!! gyógypusszok!!!!

Eni, napi bejelentkezést kérünk!!

Tigrincs,
tóváros, délután fél öt :wink: nekem reggel min. 1,5-2 óra bejutni... úgyhogy délután szeretek menni, nincs sor és jövő héten jön nagyi is, vigyáz Miklósra addig!!

Bori,
én nem tudok varrni... István tud, de neki nincs ideje rá, úgyhogy az óradíját mérlegelve vettük :lol: egy anyukától, aki rájött, hogy a polár nem az ő világa :lol:
vastag polárból van, gyerek kendőben alatta, így neki is 1 réteggel kevesebb kell :wink:
elölre-hátra be lehet patentolni a plusz batyut, így elölkötésnél is használható
ez alapján majd csinálunk hosszabbat is jövőre ! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

Veronikusz, javulgassatok ám! Nagyon nem jó ez így! Bár nagy családban általában mindig van vmi nyavalyatörés sajna.

Eni, még egyben....figyelek ám nagyon! Telcsivel alszom, illetve a párom, mert az az ébresztőórája, szóval Őt fogod kelteni....:-)
Gyere csak, szülést még nem vezetett le, bár mentős korszakában egy anyuka, 5. gyereknél (mind gyorsan született) a 2 perces fájásoknál hívta a mentőt, kissé sokkolta a fiúkat, hogy miért nem előbb. Szóval 160-nal tepertek be az első kórházba, ahol ahogy leszedték a mentős ágyról, már tolófájások, kb. 5-10 perc múlva megvolt a baba.

Melóhely: nekem úgyis határozott a szerződésem és már 3 embert felvettek helyettem (jófejek, csak az én munkaköreimre), szóval nem hiszem, hogy visszavesznek. Szóval cégalapítást bevállalom, bár némi segítség majd kell, mert ebben nincs gyakszim.
(Büntetőjogra hajtottam rá, azon belül is emberölés...de remélem ez nem foglalkoztat senkit itt, szóval ezt nem tudom kamatoztatni) :wink:

Zsu, a kabátot én is akartam kérdezni tegnap....

Ma megyünk augusztusi topikos baba-mama találkozóra, ha kijutok az utcánkból, mert ezt nem sózták és tükörjég. Na kíváncsi leszek...

Kriszta, Petya milyen ügyi és sztem nagyon édes pofit vág. Levi is sokat bambul, meg jön majd a kancsal-korszak is lassan. :-)

Már régen tettem föl képet, szóval:

anya megint mosogat, én meg nézem:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, irtó jó fejet vág Levi... Benci meg integet neki. :wink: Na ez a mentős-sztori durva. Amint erősebbek nálam ezek a jóslónemtommik, én megyek. :D Emberölés... jajjjjjjj.

Steffi, jó lenne a szomszédságban lakni. :roll: De mondom, Kistarcsa is csak úgy merült fel, mint Halásztelek, Dunakeszi, szóval sok minden más... Ja, neked nem is kell magyaráznom, miért lenne olyan jó kint tudni a kicsilányt. Drukk megy Mircinek, legyen jobban! :)

Veronikusz, kissé bonyolítja a helyzetet, hogy barátnőm 28 hetes terhes, van egy 16 hós fiuk, szóval élmény lesz nekik is a bónuszBenci, de százszor hozzájuk, mint mondjuk ideköltözzön vmelyik nagyi a nappaliba... :lol: Hónapokkal ezelőtt a hugomra számíthattam volna, de már nincs sokhónapos táppénzen, alig pár hete újra dolgozik. Ez a család.

Mostanában olyan sok vagyok, bocsi. Lehet, hogy előre legyártom a hsz-eket, ki tudja, mennyit tudok jönni majd...
vbea

Ja, BrigiKristóf valóban igen jóképű pasi...
vbea

Tünde
Balázs olyan játékot kapott karira,mint Kristófnak van!Fakopáncsba vette neki anyósom 10eft volt!!!

Eni
hozzad Bencit, vigyázok én rá :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Látom éjjel megint nagyon jó kedvetek volt. Arra nem gondoltatok, hogy ha irodát is tartotok fenn, kell hozzá takarítónő? :lol: Arra jelentkezek! Vagy titkárnőnek. Fénymásolni én is tudok. :lol:
Ja, és én néhány napja szavaztam Tigrincs-bébire, szerintem fiú. :D

Vkbrigi
Nagyon édi Kristóf. Nekünk nincs még ilyen játékunk. (van helyette ezer másik) de lehet, hogy ilyet kap a szülinapra Matyi. Nagyon tetszik.

Aprooka
Nagyon édi a te kis pasid is. Látom szeret fényképezkedni. :D :D :D

Kriszta
Petya meg annyira férfi. Nagyon csodálkozva tud nézni. Édes. :D :D :D

Zsu
Kabát nekem is nagyon tetszik. Csinik vagytok benne. Bár ez mindig elmondható rólad. :D :D :D

Lilluska
Amikor ilyen képeket látok, olvadozok. Én annyira lányokat szerettem volna mindig. És az a hajkorona. Pati is vágyik hasonló babára.

Steffi
Már akartam írni neked, Marcinak is eltört a kulcscsontja. Kicsit hirtelen csusszant ki. Néhány hétig kellett rá figyelni. Nem okozott túl nagy problémát neki. Legalábbis én így emlékszem.
Nagyon szép gyerkőckéid vannak. :D :D :D

Borsa
Hajrá új lakás! :D :D :D
Emmusról egy-két kép? bár mostanában én sem raktam, még a karácsonyiakat sem. :cry:

Veronikusz
Nagyon előrelátó vagy! :D
Szegény Zsófi, jobbulást neki!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És a te szemedre is gyógypuszik!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most ennyire tellt, megyek ki jeget törni. :evil:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok

képtelen vagyok visszaolvasni :( :( annyit írtatok megint :oops:
(azt sem tudom én mikor írtam utoljára)

Enit figyelem,hogy még egyben...nagyon ügyes ez a Janka baba :D kivárja végig!

Kriszta! lehet hogy írtad, csak nem tudtam visszaolvasni de mi lett kakiügyben?mit mondott a pszichológus, ? Enci sem hajlandó bilibe, még pelusba nyomja,,bár ovónéni azt mondja előbb utóbb azt is "elengedi"majd...

Verákat, Veronikákat azt Isten éltesse nagyon sokáig!!!
Kép

Kép
gablaty

Borsa! gratulálok a lakáshoz!!szép nagy! majd képeket tehetnél fel...biztos szép!! :D

Andi! Anyukádnak a továbbiakban is jobbulást kívánok!!!sok +++++++++továbbra is!!!

Gyuzso, Kriszta,Lilluska jó képek!!! :lol:

Kép
gablaty

hali lányok,gyors leszek,takarítás címén vagyok a dolgzószobában a számítógép előtt:-))))))

CÉGALAPÍTÁS
Csajok, jogászból sose árt több is,ZSÓFI mellett elleszek..nekem 2 szakter is van a ADÓ brrrr...... és családjog....
remélem kapok egy íróasztalt :oops: :lol: :lol:

STEFFI!
Ja,bocs..abból se lesz semmi bajod.....véleményes lehet..

jaj,lépek,lebuktam

Kép

Kép
durca

vicc:

Egyik nap egy idegen kutya jelent meg a házunk előtt. Látszott rajta, hogy ápolt, jóllakott.
- Eltévedtél, kutyus? - mondtam neki, és beengedtem a nappaliba. A kutya rögtön otthon érezte magát, lefeküdt az egyik sarokba, és aludt egy órát. Amikor felébredt, kikérezkedett, és el is ment.
Másnap ugyanabban az időpontban ismét megjelent nálunk a kutya, megint beengedtem, aludt egyet, majd eltávozott.
Így ment ez még két héten át. Egyszer a nyakörvére akasztottam egy cetlit ezzel az üzenettel: "Kedves gazda! Az önök kutyája minden nap hozzánk jár aludni."
A következő napon a kutya egy másik cetlivel tért vissza, amin ez állt:
"Ez a kutya öt gyerekkel lakik együtt, sosem tudja magát kialudni. Holnap én is eljöhetek? A gazda"

bocsi, remélem nem baj ... :oops: most kaptam :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Durca!
mennyi idő alatt kaptad meg a láncot??? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak egy nagyon gyorsat írok aztán majd jövök bővebben!

Tünde!
Van egy nagyon klassz játék ami fejleszt és iszonyat el vannak vele a gyerekek.
Elég drága, de megéri...a csodák palotájában van ilyen és a gyerekeket alig lehet onnan elrángatni...

bolyongolyó a neve:

www.boyonex.hu

olyasmi mint a legó, csak azzal a különbséggel, hogy a tetejére golyópályát kell építeni...írtó klassz... :D
Ja és Dani már egész kicsi kora óta imádja...tehát simán el tud vele játszani mindkettő... :D

Kép

Kép
cukipofa

Teccik, hogy jönnek a babókról a képek!

A Cyber-lányok Zrt.-be én is belépnék. Tanácsadónak mondjuk. Bármire tudok tanácsot adni... :) 8)

Veronikusz, Léna, jobbulást! Az tényleg borzasztó,amikor köhögnek. Teljesen összerándul a gyomrom.

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok,

Jó sokat írtatok! :D Nem is emlékszem mindenre :oops: Jegyzetelni kellett volna... :(

De látom Annával egykorú babók jól beelőztek minket :) Főleg Banana Zsófija... nagyon ügyes!!! :D Nálunk fekvőtámasz van erős koncentrációval :)
Kép

Ajaj, most meg hiszti... Jövök még.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hú hát sokan vagyunk ám itt hiába, alig tudom követni az eseményeket :D

Zsófi!
4/A :D földszint :D Várunk titeket bármikor szeretettel :D de csak áprilistól, addig sajan senki nem nyitna ajtót mert üres a lakás :D A barátnőd tapasztalatait pedig szivesen fogadom, köszönöm!

Mindenkinek köszi a gratulációt, mingyárt kicsinyítek képeket... :D

Adri!
Ha teszel fel képeket a gyerkőcökről akkor én is ;)

Tünde!
KÖszi a segítséget! Emma 1 éves szülinapján hangszereket kapott és a mai napig imádja, most karira meg babakonyhát na ez most a kedvenc!!!!!

Steffikém!
Hogy vagytok? Friss kép?

Kriszta!
Milyen ügyes Petya! Ez hihetetlen Emmus olyan lusta volt ennyi idősen, Petya meg már mingyárt mászik! Nagyon cuki :D

Levi a kis kukucskáló :D

Kristóf is az ajándékkal!!!! :D

ZsunalvóMica :D

Bori!
A legközelebbi tocsni szállítás előtt szólj mer én is küldöm a címemet :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Akkor pár kép a lakásról :D
Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Sziasztok!

Irodavezetőre nincs szükség az új cégben? Szívesen megpályázánám a pozíciót! :lol:

Kriszta: Nagyon jók a képek Petyáról!! Nagyon ügyes, hogymár 4kézlábra áll! Kötheted fel a gatyád! :lol: :)

Borsika: Bár nem főzős topic, de egyértek, hogy szerintem is a legnehezebb kitalálni,hogy mit főzőn az ember.

Cincini:
Kulcsra költöztetek?

Gyuzso: Nagyon jó a kép rólatok! A kabát szuper!! Okos volt aki kitalálta! Jövő héten akkor megtudjátok, hogy fiú vagy lány a pocaklakó?

Steffi: Szerencsére nekem a babakocsit nem kell cipelnem, csak a gyereket. Bár kedden lefelé és felfelé is feljött, bár felefelé kajával csalogattam :lol:
Igen jól emlékszel Graco kocsink van, de most beszereztem egy könnyű esernyőre csukhatót is.

Aprooka: Levi kép szuper! A link is nagyon jó! Ha már jobb lesz az idő mi is elmegyünk Petyával!

Brigi: Kristóf nagyon jó ajándékot kapott!

Zsófi: Jobbulást Lénának. Petyán ez a vírus decemberben ment át és 3,5 hétig tartott :-( Remélem nálatok gyorsabban lezajlik.
Nem lepleztél le :-) Senkinek nem jutott eszébe, hogy 2 Brigi van :-)

Veronikusz: Szegény Zsófi és te is! Remélem mihamarabb meggyógyultok!

Köszönöm mindenkinek a rosszullétekkel kapcsolatos tapasztalatokat. Remélem enyhülni fognak mostanában, bár nem tudom, mert reggeli óta megint szarul vagyok. Petyánál szinte semmi tünetem nem volt, max annyi,hogy ha nem ettem időben reggel, akkor hánytam, de utána jól voltam. Mostmeg egész nap rosszul vagyok, szar a gyomrom. Rájön a Tigrincs által említett, "nemakaroksemmitenni" és a "nemkívánoksemmitállapot".

Tigrincs:
Lányt jósolok én is neked!

KépKép

KépKép
cukorfalat

És viszonylag friss Emma:
Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Mínea is milyen édes nagy lány már :D

Orsi

borsa

Borsa: szuper ez a lakás!! Nagyon ügyesek vagytok!

Szjudy: Anna is nagyon ügyes!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Emma is milyen nagylány már! Tetszik a közös kép rólatok!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Köszi :D
Én meg mégegyszer gratulálok Petyatesóhoz, kislányra vagy fiúra gyúrtatok inkább? :D

Orsi

borsa

Borsa
szuperjónaknézki a lakás :lol:
Emmus milyen nagy már!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi Andi :D

Judy miért Míneát írtam hisz Annának szólítjátok, csak számomra a Mínea olyan különleges, tetszik na.... bocsi :D

Orsi

borsa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:41-kor.
Vendég

Borsa,
szép tágas kecó, jó sokan elférnénk benne...

Veronikusz,
na de most már aztán elég a betegségekből Nálatok, tessék gyógyulni!

Látom spontán megszerveződött a jogi osztály, Aproo-Durca, majd beszéljétek le, ki lesz az igazgató és ki a helyettes! (Aproo, lehet, hogy szükség lesz a szakosodásodra, ha lesz egy-két kekec ügyfél...)

Memme, Adri, nektek is lesz hely, most már csak pénz kéne a fénymásolóra...

Tünde,
Játékneten Micimackós célbadobós tábla van, tapadós(tépőzárszerű megoldás) golyókkal nem tom, hogy ilyesmire gondoltál e? Meg ahhoz lehet,hogy Villő még kicsi...

Ma én is álltam egyet mérleg félkézen a kertben...

Kép
Kép
paklincs

Jaj Zsófi!
Én még a mellgyuszi témához akartam, nekem is akkor volt amikor a fejéssel néha bezavartam, nálunk Emma 1 hós korában a korház miatt volt egy kis tejhiány neki álltam fejni és állandóan begyulladtam, utána úgy csináltam mint te most Majával és semmi bajom nem volt.....

Lilluska!
Te hogy vagy túl már a krízisen?

Orsi

borsa

Borsa, nagyon jó a kéró. Emma meg még jobb benne. :) mennyit változott!

Minea... szép bizony. és azok a nagy barna szemei is.

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:41-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Altatás után egyből ideültem. Sietnem kell: még van fél órám, amíg Máté befejezi a szokásos napi 50 perces szunyókát.

Köszi a cipős megosztásokat! Asszem, igen, Zsu is mondja, hogy ha nagyon bedől a boka, inkább kell rá az a supinált cipő. Nem csípi túlzottan, de muszáj megszoknia. A liliputusat úgy szerettük pedig, ha nem lenne csámpi, tuti abban flangálna.

Magzatvíz-elfolyás. Szerintetek szeretett kórházunkban kötelező burkot repeszteni? Én meg vagyok győződve arról, hogy Máté burokban akart volna születni... Már kitolás volt, amikor a doki megkérdezte, hogy magzatburok? És amikor kiderült, hogy még egyben van, egyből repesztett. Már kitolás volt. Szegény Máté...

Adri! Pati hogy hagyta abba három évesen a szopit? Motiválgattad, vagy tök magától?

Banana! Mamamis link tök jó, köszi az infót. Én próbáltam a batyus háti hordozást, de nem tudom profin megkötni sajna, csak a más hátán. Ezért inkább vettünk egy szuper háti hordozót a decathlonban 15900-ért. Nagyobb gyerekeknek. Ez is nagyon profi, és kényelmes vinni.

Dorka - futógép. Nem vagy semmi!

Reni! Férjed este 10-felé jár haza??? Gáz. Hogy bírod egész nap egyedül?

Anyatej kajába: nálunk is fúj-fúj volt. Mondjuk én nem fejtem soha, valahogy semmi időm nem volt ezzel bíbelődni.

Aproo-szakácsművész. Írsz nekem pár sort Halásztelekről? Mi is szemezünk vele. Nagyon köszi!

Borsika! Mennyi is az annyi akkor? 26? 27? Akkor is szemtelenül fiatal...

Cinicini! Nagyon vicces: a kedvenc neveim - Máté, Márk, Mira... Második tuti fiú lesz és Márk, a harmadik pedig, ha lány, hát igen, én a Mirára szavaznék, de lehet, hogy a férjem győz, és Eszter lesz belőle. Majd csinálok ugyanolyan vonalzókat, mint a tieid... :D

Tünde! Ajándék: én is mágneses varázstáblára gondoltam. Ha nincsen ilyen. De sztem is a könyveknél nincsen jobb. (Máté csak könyveket és hangszert kapott karácsonyra. Jobbnál jobbak, és nagyon sokat használjuk.)

Zsu! Batyu-kabát iszonyat jó! Ha én hamarabb tudom, hogy van ilyen...

Eni! Csak nem esztétika szakos voltál? (Én is.)

Veronikusz! Gyógyuljatok!

Szopi még. Nálunk sohasem volt olyan, hogy Máté addig szopizott, amíg akart. Ő ugyanis sohasem akarja magától abbahagyni. Fél éves korától sokszor volt olyan, hogy 2-3 óra volt egy szopi. Aztán kicsit korlátoztam. Most már elveszem tőle a cicit, ha elaludt, és alszik tovább, de korábban, ha elvettem (bármilyen mélyen is aludt), felébredt, és ha nem adtam vissza, akkor egész nap nem aludt. Volt egy időszak - 4 hós korától 8 hós koráig - hogy a mellemen aludt. Elég meredek ezt így olvasni, de tényleg nem tudtam mit csinálni. De ezen már túl vagyunk. Most kb. 10 perc alatt elalszik. Napközben 50 perc, és este 8-9-től reggel 8-9-ig (jobb napokon 2-3 szopival).
Vendég

Ja,lányok, szerződtessünk már egy bébiszittert is a céghez!
Mi bemegyünk, kávézgatunk, megbeszéljük a világ folyását, meg is váltjuk néha, feltöltődve, kipirulva hazamegyünk... :? :?

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Hát újra egy pocilakó :D Még emlékszem amikor tavaly nagy pocakkal jöttél tablót átadni, és az a nagy pocak már egy éves lett hihetetlen :D Innen is boldog szülinapot bár tudom kicsit elkéstem...
Na jó mostmár lelövöm magam....

Orsi

borsa

Ja és Zsu! Tényleg olyan király, hogy szoptatsz, hordozol, baba a pociban... És mindezt tök lazán. Tényleg olyan jó, amikor valaki nem fél feleslegesen. Mert ugye mindenhol azt halljuk, hogy amint jön az újabb baba: szopi befejez, cipelni semmit, stb. stb. Én is így akarom!!!!!!!!! :D
Vendég

Lilluska!
A depire gondoltam..... :oops:

Orsi

borsa

xxx
Vendég

Sziasztok!

Sajna én már a kisbabás témákhoz nemigen tudok hozzászólni, nem sok mindenre emlékszem. Kiverne a víz, ha megkéne fognom egy újszülötett. Néha én is elgondokodom, hogy jó lenne még egy bébi, de semmiképpen sem most, szeretnék végre 6 év után eljutni síelni.
Cukorfalat, majdnem eltalátad, Rácalmásra költöztünk, ugye ezek régen egy település voltak. Miből jöttél rá (csak nem a világvégéből)?

Eni, én inkább a röhögést választom, de nem szeretném, ha arcomra fagyna a mosoly. Márk egy kanyi értelmes szót nem mond. Hümmög, sopánkodik, jajgat és mondja a magáét, de még egy vau-vau se hagyta el a száját.

Steffi, én a téli 2 éveseknél vettem észre, hogy szemben az őszi delegációval senki nem írta, hogy mondana a gyereke bármit is. Úgylátszik ez szezononként változik.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Brigi, még az jutott eszembe, amit Rita is ajánlott többünknek... a COCCULINE. Rosszabb napokon én folyamatosan szopogattam, jobb napokon csak alapjáraton használtam, de kb egy hete került ki a táskámból. Azt nem mondom, hogy kutyabajom nem volt mellette, de sokszor, sokat enyhített a rosszulléteken.

Zsofesz, Lénának én is szeretnék gyors javulást kívánni... ti mindannyian megúsztátok, csak szegény kicsilányon vonult át? örülök, hogy írtál a mellgyusziról, mert én is ezúttal kerülném a fejegetést. Felesleges pluszmeló és stressz volt.

Andi-Vandini! Meglátod, rengeteg dolog jön már másodiknál zsigerből. Én így gondolom. Sokkal jobban "vigyáztam" magamra, míg Benedekkel voltam terhes, aztán most a kényszer rávitt sok mindenre. Autóból ki-be, ölbebaba még most is. Nyilván nem cipelgetem mérföldeket, de előfordul, hiába 14,5kg. Fog még Maneszkád többet is aludni. Nekünk is várni kellett másfél évig... :) Ja, én végzettségem szerint komm-s szakember PR-médiamenedzser szakirány. Dobhatom a kukába, de legalább élveztem minden egyetemen töltött percet, hónapot, tárgyat, vizsgát. Mindent.

Memme, a bébiszitter eddig a leghatalmasabb ötlet a cégbe.
vbea

Réka, nekem is eszembe ötlött, hogy emlékszem-e, Bencit hogy fogtam... nem... :oops: Röhögjünk, komolyan. Engem annyian próbálnak stresszelni ezzel a nem-beszél témával (védőnő, anyós), hogy már csakazértse érdekel. Integet Bene is mindennek. Kér egy pohár vizet, akkor integet a pohárnak, hátha odamegy. :lol: Lehet, az is baj, hogy mi nagyjából értjük, mikor mit akar.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?