Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Mi van Villő fülével?

Kép
Kép
kriszta36

BorsaOrsi! Itt is gratula a lakáshoz. Tudom, milyen érzés egy jót találni - végre. Tavasszal tudunk menni együtt Ligetbe, többiekkel is. Megintcsak azt tudom mondani, hogy örülök, hogy végül jól végződött tesódék kálváriája... :idea:

Tenci, gratula a kislányhoz! Sztem is lyányos lesz Tigrincs másodszülötte. :lol: Majd jól bemegyünk a szülőszobára megnézni... :wink:

Tigrincs, én csak érzem, hogy hamarabb, jóval hamarabb meglesz Janka. Na meg egy ideig azzal a gondolattal, eséllyel éltem együtt, hogy esetleg el is veszíthetjük, így most már nem véletlen, hogy ennyire türelmetlenül várom, hogy magamhoz ölelhessem, és lássam saját szememmel, hogy túlélte... Talán morbid, de... :shock:

Dorka, te is estél... feneked-tenyered? :oops: :(

OFF. Kiköltözés-beköltözés. Ebben sem vagyunk egyformák. Sztem mindannyian más szempontok alapján választunk. És mindannyian másképp is viszonyulunk az adott helyzethez. Már írtam, hogy kisvárosban nőttem fel. Ehhez hozzátartozik, hogy 13 éves koromtól külterületen, egy olyan helyen, ahol összesen párszázan laktak. IMÁDTAM. Most is ezért agyalunk a kiköltözésen. Nekem dm kell, vmi szupermarket, posta, és kész a boldogság.
vbea

Jaj, ovisuli is legyen, ez is fontos. Kihagytam. Szegény gyermekeim, első a dm... :oops:
vbea

Memme, azt hiszem, a helyzet ua Kecskeméten, mint Miskolcon, és még nagyon sok vidéki kórházban... Sajna.
vbea

Eni!
Hol van még az ovi! Addig meg anyának is kell valami! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Na, most nem jegyzeteltem, szóval sztem a fele kimarad:

Dorka, dúrva, hogy tudsz futni? (Úgy értem, sztem nekem a fejem tetejét verdesni a cicim.... :oops: :oops: :lol: :lol: irigykedem....)

Eni, én is várostól jó messze párti vagyok, és itt szuper a bölcsi-ovi és a ref. gimi is eléggé jó színvonalú állítólag. És kocsival 2 perc a dm....
:lol:

Kriszta, jó hogy nem lett nagyobb baj, vigyázz magadra!

Lányok sztem nekem nem jelenik meg egy csomó hsz, vagy legalábbis egy pár hszből erre következtetek:
pl. Kit vágtam át a vonalzóval? :oops:
Amúgy bocsánat ezért,még nem esedékes, mivel éjjel is 2 óránként szopizunk kb. ezért még biológiailag is kizárt a kistesó, még nem érkezett (Miki-)meglepi...
Szóval csak azért van kettő, mert megveszek Fülesért és mert ez a szülinapig fennmaradó időt mutatja, hogy meddig kell megtanuljam megsütni azt a túrós csodát, ami a kedvencem. Persze az Levinek készülne, de azért.... :oops:
Meg a másik: Tigrincs, lehet szavazni ÖcsiHugira? Sztem csaj....
Meg a harmadik: Borsa, mi történt tesódéknál, ugye már minden rendben....lehet, hogy már írtad, de mondom, nálam nem nagyon jelent meg. :roll:

Orsi, látom, Te viszont megszabadultál a szigorlatos vonalzótól, gondolom car volt mindig ezt nézni...de azért nem felejtettem ám el!

Na, most ezt elküldöm, mert ha úgy járok mint tegnap, akkor :twisted:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

...úgy tűnik, mégis ízlik a krumpli, csak nem anyatejjel, hanem vízzel és 3-4 szemnyi sóval a vízbe, amiben párolódott. Most volt először, hogy lement 1-2 mokkáskanállal...ennél az adagot nem is akarom nagyon feljebb vinni, de nagyon örültem a dolognak.

Tejci, akkor talán megpróbálom még raktározni, aztán a kutyám lesz a kísérleti nyúl.

Új babáknak szép életet! Volt évfolyamtársamnak is ma született meg Máté babája, csaszi, de jól vannak ők is.

Eni, nem tudom írtam-e választ a babakocsira, ugye Te kérdezted? Szerencsére van szakszervíz, csak baromi messze, pénteken megyünk, a Polusnál, ott kell hagyni 1-2 órára, addi lébecolunk, ill. felszaladunk Peti volt évfolyamtársához, Ő októberben szült, megnézzük a kis Márton Tant (negyediziglen koreai).

Na, majd még jövök, de apjuk most lepasszintja nekem Levit.
Ja, mert hogy itthon van ma egész nap. Emiatt ünnepi kajcit főztem:
Tárkonyos palócleves (tejfölös, malachusis raguleves)
Bundás alma (palacsinta-tésztában) csokiba mártogatva.
Na, azt kell mondjam, jóllaktunk. :lol:

Szaladok, de vigyázzatok ám magatokra, főleg pocisok!! Inkább kötögessetek szépen otthon ma! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni!
várj ezzel a hamarabb szüléssel! :D nekem egyre később jöttek ki :lol: megértem hogy már a karjaidban szeretnéd tartani ezt a CSODANŐCIT!!! :D

Aprroka!
engem átvertél, de mentségemre szolgáljon, hogy már este volt és fáradt voltam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, tényleg morbid...amúgy sztem Te mindig nagyon pozitívan, bizakodóan álltál hozzá a problémához. Ez nagyon nagyon sokat számított Jankának is!

És ha előbb meglesz? Már az sem baj, nem? Sőt, Te gondolom már annak örülnél a legjobban, ha szülés után kezedbe foghatnád és azt mondanák az okosok, hogy minden rendben....ugye?
Most kb. mekkora Janka?

Tigrincs, ÖcsiHugid méretei nem semmi!

Ancsa, jó utat, feltöltődést Nektek és gyors helyrerázódást!

Na, a többire tényleg nem emlékszem, de így is kisregény lett, bocsánat.... :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz, perszepersze. Végülis, megyek, ha szól, igaz? :wink: De ma már nem akarok. Délután mindig mondom Jankának, hogy most már bírja ki, mert nem akarom a rosszalvó tesóját éccaka felverni... :roll:

Zsó, hajrá krumpli. A két mokkáskanál is kanál, és szupi teljesítmény elsőre! Te ilyen szupi szakács vagy? Megyek tanfolyamra. :) Babakocsihoz drukk, hogy sikerüljön. Ha nem 37 hetes lennék, küldeném a miénket... Halásztelek nekem tetsz, na.

Kriszta, anya majd a lehetőségekhez igazítja a kívánságait. Szóval egyelőre fogalmam sincs. Sokat tudok fénymásoló mellett állni, és kapkodom a telefonokat. Az bárhol megy. Nincsenek nagy igényeim. Abban a pillanatban lemondtam mindenféle igényről, amikor megszületett Benedek. :D
vbea

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy kb. fél óra volt, hogy átolvassam...

Veronikusz: Köszönöm a honlapot!

Borsa: Köszönöm a gratulációt és egyben gratulálok a költözéshez!! Remélem a tesódéknak tényleg lány lesz a 3.

Lilluska: Nagyon szuper a kép!

Memme: Nagyon aranyosak a lányok a képeken! Melinda nagyon sokat nőtt szerintem.

Orsi: Mondd azt, hogy nem 21. századi gyerek Kolos ??? :lol: :lol: hamarabb fogják tudni kezelni a számítógépet, mint beszélni.

Vandini:
Én adok szandált Petyára, főleg azért, mert kő van nálunk és nem akarom, hogy felfázzon.

Borsika: Mit főztél végül?

Emese: A férjed mit szólt az ötletedhez? Így is van kedve kiruccanáshoz?? :lol:

Etenci: Köszönöm kérdésed, egyenlőre nem múlnak a rosszullétek :-( Pont tegnap éjjel rohantam a wc-re, mert vukkal találkoztam
:( De sebaj, majd elmúlik egyszer..

Ancsa: Gyere gyakrabban!! Úgy nincs komoly baj???

Kriszta: Én is majdnem úgy jártam, mint te. Levittem a szemetet, -nem tünt túl veszélyesnek a járda- 2X majdnem elcsúsztam.

A magzatvíz-elfolyáshoz: Én nem emlékszem,hogy nálam volt-e pukk vagy sem? Csak arra, hogy jövök ki a wc-ről és érzem, hogy valami folyik. Először nem voltam benne biztos, hogy ez magzatvíz-e, de aztán egyértelművé vált a dolog...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zsó, most olvasom. Köszönöm. A bizakodást és a pozitív hozzáállást köszönhetem fontos emberek hitének. Ez számított igazán, mert ezáltal kezdtem én is hinni, hogy jobbra fordulhat. Még morbidabb legyek?! Szeretnék túllenni Janka első hónapján. Mert addigra ő is túlesne a legnehezebben. VÉGRE. Ja, kb 3100g. :wink: Benci ennyivel született.
vbea

Eni!
Én nem munkára gondoltam! :shock: Isten ments! Dm, szupermarkec, meg ilyenek... Jaj!

Brigi!
Te meg vigyázni magadra! Nekem mindegy, hogy beütöm a hátsómat, de azért pocakosan....

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Várunk vissza szomszéd ;)

Kriszta!
2eske nálunk nem most jön inkább pár év múlva, én még úgyérzem ráérek, és most nem érzem magam felkészültnek egy újabb kisbabához, szerintem 2-3 múlva.....

Zsófi!
Barni (tesóm kisebbik fia) 23-án de nagyon sápadt volt+ véres széklet. Többször voltak ezzel a Lászlóba de azt mondták a fenekén van egy seb és onnan vérzik.... aztán pár óra múlva már nagyon rosszul volt, irány a madarász mentővel.... kapot 2-3 zsacskó vért, megállapították hogy egy tasak méretű kitüremkedés van a vastagbelén és onnan vérzik... éjjel 11kor meg is műtötték, foltot bestoppolták, vakbelét kikapták.... hát ennyi de most már minden ok....

Eni!
Nagyon izguok ám már Jankuszért :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lilluska!
Lányok nagyon szépek :lol: az a frizura nem semmi :lol: :P

Eni!
Nagyon megértelek!!SZeretnéd már ha túllenétek a nehezén.Értem és azt hiszem én sem éreznék másként a helyedben.Ugyanakkor mégis azt mondom, hogy Jankunak talán ott a legjobb a pocidban :lol: 3100g az nem semmi...akkor tuti több nekem mind a két gyereket kevesebbre saccolták mint amennyi valójában voltak:)Szép nagy baba lesz és gyorsan túl lesztek a nehezén.Gondolj arra, hogy jó kezekben vagytok........nagyon sokan szorítank értetek!!!!

Memme!
Mintha én írtam volna Szentesről...ott is ugyanaz a helyzet.Megértem, hogy feljössz inkább ide.Amikor hallgatom az ottani sztorikat annyira idegennek tűnik...mennyivel empatikusabb ez a rendszer.Össze sem lehet hasonlítani.Erre az ember örömmel gondol azt pedig kicsit kényszeresnek és gépiesnek ítélem.

Aproo Zso!
Neked honna van ennyi energiád???Nem alszik a fiatalember éjjel Te pedig több fogásos ebédet csinálsz???Mégis hogy???
Ami a cicit illeti le vannak szorítva...lehetőségük sincs ugrándozni :lol: :lol: TILOS nekik :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Zsófi!
el vagy tűnve!!Csajok???Néztem a blogot...Léna besza--ás :lol: Macihordozós :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! :lol: A cicileszorításhoz kérem a tippeket, nekem most az a legnagyobb bajom, hogy mindenből kiesnek... :lol: :lol: :lol: Na, majd amikor Jankababa ébred 5x éccaka, és felveri BüdösBencit, akkor fogom ám azt gondolni, milyen jó volt, amíg bent volt... de egyébként tényleg.

Igazatok van, persze. Én sem igazán találok magyarázatot arra, amit és ahogyan érzek. Talán majd utólag letisztul. Egyébként ahhoz képest nyugodt vagyok, és a szüléssel kapcsolatban meg csak várakozás van bennem, félelem csak annyi, hogy Bene biztonságban legyen.
vbea

Eni!
az sehogy se jönne össze, hogy nagyi, nagypapi vagy valakinek kulcsot adni és ha ti rohantok éjjel akkor ő meg rohan hozzátok és Bencit fel se kell kelteni?????? mi így csináltunk Szofinál is és Zsófinál is. :) tudom, tudom. Biztos milliószor átgondoltátok már. :oops: :oops: :oops: bocsi, csak próbálkoztam ... :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vegyetek nagy levegőt, hosszú leszek.. :oops:

Aproo,
igen, szerettem is a politológiát, de sajnos a környezetvédelemben, ami a tágabb témám, szinte csak rizsa van, cselekmény semmi… :wink: (csak mikor már a szmogriadó kell.. :evil: )
Én is azt hittem a második vonalzóra, hogy kistesó! :wink:

Emese,
és már megírtad a szakdogád? Poli kommunikáción belül miből? Jól hangzik amúgy! Nohát azzal is jól el lehet helyezkedni, még akár vmi divatcég szóvivőjeként is, nem? :wink:
Emberednek még kiköthetnéd azt is, hogy csak sátorban alvás a -20-ban! :lol:

Anna,
én a főziket, püréket csak 2 napig kínálom neki, aztán megeszem, ha ennyire nem jön be. :roll: Ja, emberem egy tízessel idősebb nálam, ha velem egy idős párom lenne, valszeg gyerek se lenne.
Bogi is mindig a laptopra hajt, mostanában azzal szórakozik, hogy kihúzgálja belőle a kábeleket.

Orsi,
na, akkor már finishelsz szakdoli ügyben, szuper. Júniusban meg hajrá. Anyud nem tudja elvinni Kolit magukhoz, amikor tanulsz? Vagy – ha nem ilyen az idő –sétálni, ilyesmi?
Ja és nekem sem voltak fájások, de mikor bementünk már eléggé tágulhattam, mert benntartottak, és 3 óra múlva meglett Bogi. (sajna nem jegyeztem meg a "kódszámot", amit mondtak szoktak, nyilván azért beszélnek számokban, hogy a kismama ne parrantson be :lol: ) Burkot repesztettek és akkor már lettek fájások. Nem bánnám, ha legközelebb is ilyen, vagy még gyorsabb lenne. Rettegek a hosszú vajúdástól :oops:
Ja és nekem akkor már pár napja volt csöpögés, lehet felül volt repedt nekem is.. Mikor rózsaszínre váltott, behúztunk a kórházba.
Hová tűnt az avatarod? Vagy csak én nem látom?
Ja olvasom, Koli… :D :D

Tigrincs,
köszi a kaja ötletet, máskor is jöhet! A legnehezebb azt kitalálni, hogy mit főzzön az ember, nem? A többi már élvezet – általában. Én is imádom mindkettőt, és tojgli levest én is nagyon rég ettem. Nekiálltam gombapaprikást csinálni, erre nem volt egy darab hagyma sem itthon. Végül sült hús lett párolt lilakáposztával és csináltam egy tejfölös piskótát (málnalekvárt és vaníliakrémet kentem rá). Ma meg csinálok rántott gombát, mert ilyen zimában nem mozdulok ki a hagyma miatt!! No de ez nem egy főzőfórum én meg irtó éhes lettem így abbahagyom..

Tenci,
édi vagy, de nem vagyok igazi jó feleség, legalábbis a házimunkát illetően bizti nem. :oops: (Ha megsúgom, hogy pl rántást múlt héten csináltam életemben először, akkor megérted. :D ) Nemsokkal ezelőttig Anyum főzött vagy hozattam. De mostmár nem akarom őt terhelni, a hozatott kaját meg meguntam. És élvezem a főzést. A takarítás pedig a másik, de most, hogy Bogi elkezdett mászni, meg jön angoltanítvány, gyakrabban ráveszem magam. Te hogy bírtad/pírod nagy hassal? Van segítség? Kinél lesz Mikey míg benn vagy? Embered benn lesz?

Veronikusz,
pedig jó lett volna, ha még szülés előtt beugrotok egy kicsit az irodába, mi?? :lol: :lol: Na bocs.

Vandini Andi,
Köszi! Na igen, én is önmagamat keresem, mostanában leginkább a fáradtságtól. :lol: Asszem mostmár kénytelen leszek magamat a gyerek függvényében meghatározni.. :lol:
Szopihoz meg kitartás!
Gyere még ha van időd. Bár gondolom, állandóan Máté után rohangálsz, úgy tényleg nem könnyű.

Lilluska,
így, egy szülési tapasztalattal, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet burokkal együtt megszülni egy babát.. Mintha egy lufit akarnék egy karkötőn átpréselni. (karkötő - már ez is milyen :lol: :lol: mi lett a gyűrűből??? :lol: :lol: ) Gondolom, azért megrepedt és elfolyt a víz, nem? csak a burokkal együtt csusszant ki. Teli burkot is ki lehet nyomni? :shock:
Csajok gyönyörűek!! Haj!!! :lol: :lol:

Kriszta,
pusz a sebeidre!!!

Borsa,
Jó pörgést!! Mi is majdnem odamentünk a Csengerybe, hasonló lakás volt, mint amit írtál. Nagy előny, hogy felújított!!
Barni története meg… :shock: jó, hogy már rendben.

Andi
nagyon nagyon jó hírek!

Dorka
Berke! :lol: :lol:
Kezed?

Eni,
nálam is első a dm.. :D :D

Aproo,
én meg rád irigykedem, hogy a fejed tetejét verdesné a cicid. Amióta nem szoptatok, csak akkor veszek fel melltartót, ha azt akarom, hogy egyáltalán látszódjon, hogy van cicim. :oops: :(
Ja és állítólag szoptatás alatt akkor is lehet peteérés, ha nincs miki. :!:
Krumpliíz már nálunk is megszokódott. Párolt répával és gyümilével átnyomkodva meg egyenesen elnyelődik. :D

Brigi,
kívánom, egyre ritkábban lásd Vuk-ot! Végül is már ideje. Nekem is nagy nyűglődés volt 12 hétig, aztán egyik napról a másikra vége lett! :shock: Csak néztem!

Csajok!
Van akinek a második szülése hosszabb volt, mint az első? (A kezdetektől számítva) :(
Vagy fájdalmasabb? :( :(
Felmérést készítek... :D

Ja és egy nagy előnye a felhasználónév állandóságának:
itt örökre 25 évesnek vagyok! :D :D
(kivéve, ha Bogi is belekontárkodik a regembe és kitöröl)
Na léptem rántott gombát csinálni. Életemben először... :D
Vendég

Sziasztok!

Látom létszám még változatlan.

Borsa a 7. ker-i rendelő a Csengeryben van gondolom még mindig, én nem emlékszem, hogy gond lett volna a dokikkal, bár jó 10 éve hogy arra jártam (régi szép idők).

Ilyenkor azért kicsit mosolygok, mert nálunk egy dokiból lehetett választani, és ő is csak naponta 2-3 órát rendel itt, utána marad az ügyelet. Ez még annyira nem is gáz, de hogy egy gyógyszertár napi 2 órát legyen nyitva, ezen kicsit kiakadtam. Néha tényleg úgy érzem, hogy a világ végén lakunk, főleg, hogy az Opera mellett nöttem fel.

Eni, Ancsa, Durca és a legkisebbemhez hasonlókoruak anyukáit kérdezem, hogy hogy álltok a beszéddel? Mi sehogy. Csak más topikokat olvasva ilyenkor már anyukák orvosi segítséget kérnek. Én specc erre még nem gondoltam, de lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

félelem benne se volt még Katánál se, csak az a feszült várakozás, hogy had lássam máááár :lol: különben tök nyugodt voltam és is :D olyan izgi! de jó lenne megint így izgulni!!!! :D :D :D :D :D addiktológushoz fog kelleni járnom! :lol: :lol: :lol: :lol: hogy lehet erről leszokni??? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska,
Boginak is volt hasonló frizurája:
Kép
Mostmár sajna nincs miből :(

Dorka,
engem is érdkelne egy jó melltartótipp. Tornázós. (és szivacsos, ha van sportosból olyan... :lol: )

Na megyek, mert elültem a fenekem...
Vendég

Hú képzeljétek, anyum jön át frissensült tócsnival :D :D Ez hiányzott a beleimnek ilyen nyamvadt időben! :D
Csak el ne tanyázzon a bringával. :?
Vendég

mi is kihagytuk a mai orvosi vizitet...
lépcső lefagyva, ember nem ment dolgozni... aki elindult is visszafordult, 2-es út lefagyott, autók keresztbe..

úgyhogy jövő hét szerdán mi is megyünk doki bácsihoz!!!!! :lol:

Eni,
mindig nézem mi van Veletek!!! de mingyá 38. hét, aztán meg akármi lehet!! jó fej csaj Jankusz, megdumáljátok, kinek mi az optimális szülési dátum!! :wink:

Andi,
szuper a hízás!! nagyon jó hír!!!!!! hurráááá!!!!

Memme,
sztárok a csajaid, annyira cukik!!!!

Vandini,
nem gáz, hogy még szopizik!! majd leválik akár magától is! :lol:
addig meg ha mindenkinek jó, akkor hajrá!!

cipő: mi puhatalpúzunk, ebayről szoktam venni 2000 Ft körülre jön ki
DE, teljesen egészséges a talpszerkezete, lúdtalpnak sincs nyoma sem
ha orvos szerint befelé dől, én adnék rá supinált cipőt..!

Dorka,
le a kalappal, nekem eszembe sem jutott a futás! :wink:

popóra esetteknek gyors gyógyulást!!!!!!

nálunk is lejtős a terep, itt még hó is maradt, én nem merek babakocsizni (20 kilós a babakocsi, ami elmegy ezen a terepen..)
inkább kendőben felkötöm, így csak amiatt néznek meg, hogy nini egy buksi :lol: azt nem látják a nagy pulcsiban, hogy elöl is van egy púp :lol: :wink:

Zsófi,
én mindig frisset csináltam, de Miklós nem volt egy nagyevő.. :lol: a maradékot úgyis én ettem meg... :wink:

MSE,
nagyon elszánt motoros... csak az ízületek nem szeretik ezt az időt a motor menetszelében...

Cuki Brigi,
mingyá 12. hét, hátha akkor javul a róka-állapot!!

Ancsa,
jó pihit!!!!!!!!

burok: repedés után van egy szintidő, ami alatt kiszedik a gyerkőt, ha nem jön..
nagy a rizikófaktor, nincs, ami védje (eddig a vízben lebegett) és a hőt tartsa plusz fertőzésveszély is megnő
ráadásul az egyik burokvíz adja a szülőút csúszósságát..
és repedt burok után feküdni kellene/ polcolt láb ideális esetben :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Borsa, Zsófizsófiék laktak még a Vörösmartyban, ő majd biztos tud mondani többet gyerekorvos témában is.

Kriszta, bocsi, elfelejtettem 2. porontyomat. Szóval fül rendben, elhúzódó nátha, antibiotikumos orrcsepp tovább. Aztán persze kontroll. Reménykedés.

Figyu, van ötletetek, hogy mit vegyek Villő 1. szülinapjára? Zenélős nyomogatós kütyüt kapott karácsonyra, babát, babakocsit is. Legó dögivel Benétől, primo változatban is. Most örökölt Frischer price golyókat, meg kis kockákat. Van Ikeás golyópálya, montessori torony, kb MINDEN és SOKKAL több is, mint kéne. De valamit mégis... Talán mesekönyv lesz, azokat már nézegeti az egyszerűbbeket...

mtunde

Pont volt egy Kútvölgyis anyuka (babarózsa), még a régi "csapatból" és neki a magzatvíz elfolyás után 2 nap volt mire megszült. Addig csendben elvajúdgatott a kórházban.

Tünde se tippen, se ötletem, Villőnek még nem jönnének be az igazi csajos játékok, bár ki tudja. MI Mirának 2 évesen vetteünk valami babás cuccot.
Egye nehezebb mert 2. 3. gyerek már mindent örököl de azért valamit csak illik adni neki.
Én is gondolkodóban vagyok Mircsinek. Bár ő kis apróságoknak is úgy tud örülni, még szerencse, hogy az érték náluk még nem fontos egyáltalán.

Kép
Kép
Kép
cinicini

Tünde, baba? Bár abból is lehet elég...

Veronikusz, ez lenne a legeslegjobb. A barátaink is itt laknak Kőbányán, akiknél főpróbát is tartottuk. Nekik most rohadt le a járgányuk, úgyhogy sajna az kizárva, hogy ők jöjjenek. Pedig tényleg ez lenne a legjobb. Nekem anyumék 200 km, anyósék 270km, de utóbbiról nem is beszélek. Legyen elég annyi, hogy Bencihez való hozzáállás kimerül annyiban, hogy 5 méterről ütyülüpütyülü. Kutyát sem bíznék rá... (bocsánat)

Réka, akkor aggódjunk együtt vagy röhögjünk együtt!!! :lol: Benedek konkrétan anya-apa, de azt sem rendeltetésszerűen használja. Mutogat, öööözik, hümmög. És persze marhapipa, ha nem értjük, mit akar. Ennyi a kommunikáció. :D Áh, felejtsd el a szakembert. Engem csak a védőnő szokott ezzel idegelni. A múltkor elmeséltem, hogy lehet, hogy nem beszél, de deriválni tuti tud. Na meg kiszedni a tojásos tefalt a szekrényből, az olajat a kamrából, majd megy a hűtőhöz a tojásért. Kell ennél önállóbb és fejlettebb 2 éves??? :lol:
vbea

Tünde,
hajrá mesekönyv!!! nálunk az állatosak a menők, leginkább a fényképesek és nem a rajzosak :wink:
drukk a fülgyógyuláshoz!!!

Reni,
nekem is van 40-es fekete kordgatyó és kordszoknya is (elöl hajtva, kicsit bővül, térdig ér) meg van egy 2in1 egyberuha is (fekete-piros, az volt a "menyecskeruhám" :lol:)
ha esetleg nem jók a lányok méretei épp, akkor a posta elviszi!! :lol:

punk csajok meg nagyon aranyosak!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Nem semmi, Levi alszik fél órát (megint csak ennyit...) és születik egy oldal. Nekem meg szómenésem van, sztem vmi hasonló ütős koffein volt a karácsonyi rumos teában, amit ittam, mint a Túl a sövényenben, amit a kismokesznak adtak.... :lol: :lol:

Na, a vonalzót majd szinglisítem, hogy ne borzolja itten a kedélyeket...

Borsa, nagyon sajnálom, hogy pont Karácsony előtt. Gondolom, nem volt vmi sűrűn felismerhető dolog, talán ezért bakiztak a Lászlóban....az a fő, hogy most már jobb! :roll:

Dorka, ccictartó tipp engem is érdekel. Tejtermelésedre nincs hatással? Mert mondanak mindenfélét, hogy a mozgás savasít, csökkenti a tejci mennyiséget.....hüleség?

Bori, környezetvédelem, két nagyon jó barátnőm is erre szakosodott volna jogon belül, ha vki is komolyan venné az országban....ami szégyen sztem. :twisted:
Cicik, hidd el, nem mindig jó. Az összes polóm a hasam közepéig ér most. :roll: :oops: :lol:
Csöpögtél és nem mentél be csak pár nap múlva? Bátor nagyon!én is így kezdtem, de nekem mondjuk fájások is voltak hozzá. Aztán 25 óra múlva meg is lett Levi....

Lilluska, én még nem is mondtam, kiscsajod sérója nagyon édes és szépek a csajok.

Andi, persze hogy az eszembe voltál,anyukád nagyon ügyes, csak így tovább!

Réka, merrefelé laktok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
elvileg 97%-os az esély, hogy a szopi véd az első 6 hónapban, ha a baba éjjel-nappal igény szerint eszik és nincs teáztatás sem (hozzátápira nem emlékszem, de az úgysem mennyiség még)
6 hó felett bármi lehet :lol: mensi nélkül jöhet ugye a baba (első peteérésre termékenyülsz :wink: )

téli séta:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Micsoda találgatás folyik itten Tigrincs-bébiről?? :) én se maradjak ki vlmiért lány érzek.

Eni,
dehogy morbid, értehő, hogy szeretnéd már a kezedben tudni és túllenni az első hónapon. 3100g?? az nagyon szép

Dorka, merész vagy hogy kimentél ma, a két gyerkőccel. ciciverdesés meg, nem tudom hogy csinálod (vagyis igen, mert írtad), míg koli szopizott nekem is volt mi verdesse a fejem, de amióta nem úgy vagyok vele mint Bori, itthonra nem is hordok, ha elmegyek csak azért, hogy ne legyek teljesen lapos. :roll: :lol:
Szóval Bori, ha rájössz hogyan kapjuk vissza elszopizott nőiességünket szólj nekem is. :lol:
igen, ez már nagyon a vége. De el szokták vinni, ma is úgy volt, hogy én átviszem, majd délután hazajövök, de nem merten útnak indulni. talán holnap jobb lesz a helyzet és akkor vasárnapig ott marad kolos. Igaz én szombaton átmegyek és ott is alszom, mivel párom koncertezni megy és egyedül lennék, azt nem szeretem.

Zsófi, igen megszabadultam, mert rossz volt nézni. még 9 napom van. :x
tök jó, hgy már ennyi krumplit megevett Levi. és ami az ebédet illeti, elismerésem. Peti jól van tartva úgy látom. :lol:
Mikor mehetünk vendégségbe hozzátok?? :lol:

Cuki Brigi, jaj, a rosszullétek téyleg rossz, remélem hamar elmúlik már.

Gyuzsó, naggyyooon jó a kép. :lol:
snooopy

GYuzso
jó a kép!!!!
milyen a puhatalpú cípő??(márkailag kérdezem??)

emano/Andi
KépKép
emano

Zsu Drága! Annyira fantasztikusan néztek ki! :wink: Más hogy csinálja, hogy nem lovaglóizmot szed fel első körben terhesség alatt... kérdem tőled, Zsu. :roll:

Brigi, a rosszullétek káááár. Car. Nem merek semmit mondani, de nekem nem múlt el. Egyszer sem hánytam, de nemcsak az első 12 hétben voltam vacakul. Volt, hogy a 34-35.-en. De jobbulás és könnyebbülés hamarosan várható. :)
vbea

Orsi, Eni, bármikor jöhettek, de tényleg.
Maradt palacsintatészta, így végül bundás almát vacsiztunk, de volt közte sült banán is. Jaj, nagyon fini volt.

Dorka, nincs ez ám mindennap, csak most nem egyedül kellett lekötnöm Levit és éjjel is csak 3 óránként keltünk, szóval nem volt vészes...

A másik topikban feltett egy ismerős anyuka egy linket. Nekem nagyon megtetszett, mi megyünk Levivel és apájával jan. 19-én, ha vkinek van kedve csatlakozni....sztem a felső korhatár nem fix. :
http://www.mininews.hu/news.php?id=2418

Zsu, ez a kép, nem vagy semmi, hogy így bírod...

Na lépek fürdetni, mára tényleg elég volt belőlem..... :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni,
hosszabb lábon jobban eloszlik a lovaglóizom! :lol: :wink:

Andi,
shoeszoo volt az egyik és the baby foot a másik ebay shop neve
a gyártó ugyanaz (kínai), legalábbis a dizájnját-minőségét tekintve
tiszta bőr, de nincs szivacs a talpában (a liliputisban van)
mi elégedettek vagyunk vele

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
mi ez a hipi-szupi mamás-babás téli-kabát-szerkó rajtad??? :shock: :shock: Jól látom, hogy elöl is, hátul is gombos, plusz Mica-hordozó is ebből az anyagból van??? Kész!! Varrattátok vagy halandó ember számára is elérhető az ilyesmi a boltokban? :lol: (netán-tán Te varrtad? :shock: )
Vendég

Bori,
szakdoga régen kész, úgy államvizsgáztam, hogy Jankó a poceszban volt, csak nem tudtam még róla...pedig, hogy elhatároztam, hogy államvizsga után máglyát rakok a könyvekből és úgy berúgok, hogy férfimód fogom a tüzet eloltani...hát ez elmaradt...(mszp kommunikációs startégiája az 1998-as ogy-i választások tükrében-valami ilyesmi volt a címe). :oops: Lehet, hogy félreértettem, de szerintem félreértettél-nem a divatszakma érdekel(jesszus-engem?!), hanem amit szívesen csinálnék, az a divatszakma-itt viszont betrafáltál, mert tetszik a szóvívőség-de mivel mindenki szóvívő(vagy az akar lenni), így inkább sajtófigyelés, vagy vállalati belső kommunikáció...esetleg írnék újságnak asszem.Figyu a tócsni az a lepcsánk? Ha igen, akkor nálunk emberem gyomra bírja...anyud odaért rendben?

Andi,
örülök anyudról a jó híreknek! Hogy van Balu pajti?

Ja, lehet, hogy motortémában is félreérthető voltam: természetesen emberem most nem motorral motorostalálkoz, csak én mondtam neki, hogy akkor mehet el, ha motorra pattan...mert genya vagyok.

Zsu,
akkor már értem, mért álltam én tulajdonképpen egy nagy bélből és két lovaglóizomból....mert ugye az én lábam kurta...
Védő nénitek sztorit meséltem? Tudod, mennyit agyaltam, hogy adassak e be a kötelezőn felül oltást vagy ne? Végül is Flórka is megkapta múlt hónapban a prevenart meg a bárányhimlőt. Amikor beadták neki, védő nénitek fogta le, Flórka elkezdett sírni, védő néni vigasztaló szavai: ne sírjál, ezt az oltás nem mi akartuk, hanem anya :shock:
doki látogatás után fejleményekkel szigorúan bejelentkezni!!!

Eni,
most csak annyi, hogy megagigadrukk!

tudom, hogy nagyon felületes voltam, de lépek pakolni, mert a holnap de. elúszik, másféléves kötelező szervízre viszem Flóra asszonyt...meg úgyis mindenki háuszt néz...

Kép
Kép
paklincs

Ja, Micahordókabátpulcsit én is kérdezni akartam...

Kép
Kép
paklincs

má megint én, de még Borsának akartam, hogy na végre, szia, kecó juhéé!

Kép
Kép
paklincs

Petya4kézláb
Kép

Ma esti:

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Sajnos, mostanában ez az arckifejezés van, valszeg elindult a foga, bár az ínyén még semmi nyoma nincs.

Kép
Kép
kriszta36

Zsó, megyek... Férjed úgyis doki, legfeljebb megszülök nálatok! :wink:

MSE, akkor legyünk szócsövek vhol. Én is belső komm-t akarok/tam, vagy mi. Dehát asszisztálás, és fénymásolás és irodaszer-rendelés lett a vége... hurrá. Beveszel a bandába, ha én szakdolim címe az volt, hogy Amerika megmenti a világot? Nem vicc.

Zsu, ne mentegesd magad, tutin nézel ki na. Én má' gurulok. De még nem a szülőszobára. Most JAJNE, mert holnap van anyum szülinapja. Nehogymá' örüljön nagyon! :lol:
vbea

Emese,
na bocsesz, ha félreértettem, de mostmánmeg télleg nem értem: nem érdekel de szívesen csinálnád? :shock: Mivaaaan?
Belső kommunikációt én próbáltam, hát nem volt túl izgi. Persze nyilván cége válogatja. Nem mindegy, hogy átcimkézett oldalasról kommunikálunk, vagy.. :D
Jaj, nem baj, hogy nem próbáltál még férfimód tüzet oltani..nem tudom, egész pontosan, hogy ez mit fed, de ha az, amire gondolok :wink: , hacsak nem tudod igazán férfimód előadni, eléggé megégetheted magad egy érzékenyebb területen... :lol: bocsesz.. :oops: (naná, hogy a nyelvre gondoltam :lol:)
A szakdoga címe meg, na ne mondd, hogy csak ködösen emlékszel, nekem nagyon pontosnak hangzik így :wink: és érdekes is. hmmm. lehet, nekem is arrafelé kéne témát keresgélnem..
Asszem igen, a lepcsánk is ez, kb reszelt krumpli (lisztes, fűszeres) kisütve, tudoood.
Vendég

MSE,
vágom!!!! szóval túl felkapott, ami érdekelne. (valahogy jelölni kéne a hangsúlyozást írásban).
Vendég

AprooZso,
ez nagyon-nagyon jól hangzik. Emberem is egyből ráindult. Megyünk! (csak még azt nem tudom mikor.)
Te, én asszem egyedül is elviszem, ha ember éppen nem érne rá.
Vendég

Jaj de cuki ez a Petya baba!!!!! :D
Vendég

Bori na akkor:
úgy értettem, hogy úgy érted, hogy engem a divatszakma(tudod gebe nők jól szabott ruhákkal)érdekel. Közben meg nem, csak amit én csinálnék az mostanság nagyon divatos, köze sincs a ruhákhoz.Gebe nőkhöz időnként igen. Mondjuk, ha én csinálnám, akkor nem.Na, ándösztend? :D :D
Tűzoltás...igen, úgy képzeltem. Na jó, nagyképű voltam, legyen inkább parázshamvasztás...
Igen, ez az, akkor a lepcsánk az tócsni, mese nincs. Én személy szerint inkább lángos.

Enikém,
lebabázol és lepaktálunk. Legrosszabb esetben céget alapítunk és annak egyből megcsináljuk a belső kommunikációját. Mondjuk felhívjuk egymást. Viszont Briginek is igértem már egy cégalapítást, igaz vasalóst. Abban látsz fantáziát? Lehetsz a PR igazgatónk. Én úgyis inkább szervezném a sajtótájékoztatót, mint tartanám. Inkább majd a dolgozókkal kontaktálok.
De hogy Amerika megmentené a világot? Na ezt majd tessék nekem kifejteni egy kapucsínó(Tündétől tanultam, hogy így kell írni) mellett...

Kép
Kép
paklincs

Bori,
má begépeltem a magyarázatot, máskor kicsit élénkebben... :D

Kép
Kép
paklincs

na mostmeg leszóóólsz? :(
Vendég

Most csak gyorsan, mert reggel korán lesz és úúútálni fogom...

Eni miatt jöttem, de látom vígan vagy!

Ja, meg Tünde, Neked egy ajándékötlet:

Kép [img]Kristóf nagyon örült neki, szerintem olyan igazi első szülinapi és még mindíg sokat játszik vele. Brendonban vettük, de Fakopács, csak ott nem volt akkor.

Kép
vkbrigi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?