Sziasztok!
Köszönöm, hogy pár mondatban írtatok magatokról. Legalább lesz némi alapfogalmam, hogy kivel mi újság. Igyekszem meg is jegyezni. Most még vissza kell néznem,hogy ki kicsoda is.
De majd idővel...
Lilla
Először is, csak nagyon halkan gratulálok neked!!!! Örülök neked/nektek.
Már jó sok mindent megjártál te is, és most végre van eredménye is a rengeteg szenvedésnek.
Azt viszont nem értem amit leírtál a párodról. Mire gondoltál "kattincsgond" alatt?
A hsg az az átjárhatósági ugye? Bocsi, de sosem tudom megjegyezni.
Ha az, akkor igen, volt. Tavaly nyáron csinálta meg az orvosom. Volt már hormonvizsgálat is. Még jó lenne, egy cukorvizsgálat, csak nem tudom hogyan induljak meg hozzá. Ezt a terhelésest szeretném megcsináltatni, csak azt is tudom,hogy indok nélkül nem csinálják.
Timcsi
Remélem én is, hogy meghozzuk egymás szerencséjét.
Már nagyon várjuk mi is.
Eléggé hosszu a te sikertelenségi listád is. Sajnálom a méhen kívűlit is. Nem lehetett egyszerű átélni. a miómádat mikor műtik? egyáltalán azt nem értem, hogy, miért nem vették ezt észre ennyi nőgyógyászati vizsgálat, beavatkozás alatt. Ez egyenesen felháborító. Mert ha nem jártál volna ennyit dokihoz. De így ????!!!!!
Jenny
[quote]P írta:endi, örülünk, hogy jöttél, és reméljük megszereted majd a mi kis társaságunkat
Már most megszerettem.
Tényleg nagyon kedvesen fogadtatok.
Nagyon jól esett.
Nálad még nem voltak ezek szerint komoly vizsgálatok. A vetélést nagyon sajnálom. Ezek annyira kegyetlen dolgok!!!
Kaáli intézetbe indultok, vagy egyenlőre még csak a nőgyógyásszal konzultáltok? A gynevacról többeknél hallottam, hogy összejött. remélem nálatok is sikert hoz!
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat! Én is csak azt kívánom, hogy kitartás! És biztos lesz a siker!
Gio
Azt hiszem te voltál a legnehezebb helyzetben. Nem volt ott apa. Így a teherbeesési esély elég csekély. Az átjárhatóságit csak ajánlani tudom. Nem kellemes, de nem is kibírhatatlan. És nem utolsó sorban, nagyon sokakanak rögtön azután összejött a baba.
Hiszel ezekben a lelki segítségekben? Az biztos, hogy a lelki egyensúly is fontos. nekem is mondták már, hogy menjek el egy helyre, de valamiért nem tudom magam rávenni. Pedig nem mondhatnám magam teljesen szkeptikusnak.
Nagyon drukkolok nektek! eddig minden eredmény jó lett?
Csucsu
Téged ugye már ismerlek. Neked is nagyon drukkolok! Pláne most, hogy a ginevacot elkezditek! Remélem, hogy sikerül vele!!! Már elég régóta szeded a clostyt is. de azt sosem írod, hogy ellenőrzi-e a doki, hogy mekkora tüszők vannak. Én havonta mentem ugye hüvelyi uh-ra.