Vegyetek nagy levegőt, hosszú leszek..
Aproo,
igen, szerettem is a politológiát, de sajnos a környezetvédelemben, ami a tágabb témám, szinte csak rizsa van, cselekmény semmi…
(csak mikor már a szmogriadó kell..
)
Én is azt hittem a második vonalzóra, hogy kistesó!
Emese,
és már megírtad a szakdogád? Poli kommunikáción belül miből? Jól hangzik amúgy! Nohát azzal is jól el lehet helyezkedni, még akár vmi divatcég szóvivőjeként is, nem?
Emberednek még kiköthetnéd azt is, hogy csak sátorban alvás a -20-ban!
Anna,
én a főziket, püréket csak 2 napig kínálom neki, aztán megeszem, ha ennyire nem jön be.
Ja, emberem egy tízessel idősebb nálam, ha velem egy idős párom lenne, valszeg gyerek se lenne.
Bogi is mindig a laptopra hajt, mostanában azzal szórakozik, hogy kihúzgálja belőle a kábeleket.
Orsi,
na, akkor már finishelsz szakdoli ügyben, szuper. Júniusban meg hajrá. Anyud nem tudja elvinni Kolit magukhoz, amikor tanulsz? Vagy – ha nem ilyen az idő –sétálni, ilyesmi?
Ja és nekem sem voltak fájások, de mikor bementünk már eléggé tágulhattam, mert benntartottak, és 3 óra múlva meglett Bogi. (sajna nem jegyeztem meg a "kódszámot", amit mondtak szoktak, nyilván azért beszélnek számokban, hogy a kismama ne parrantson be
) Burkot repesztettek és akkor már lettek fájások. Nem bánnám, ha legközelebb is ilyen, vagy még gyorsabb lenne. Rettegek a hosszú vajúdástól
Ja és nekem akkor már pár napja volt csöpögés, lehet felül volt repedt nekem is.. Mikor rózsaszínre váltott, behúztunk a kórházba.
Hová tűnt az avatarod? Vagy csak én nem látom?
Ja olvasom, Koli…
Tigrincs,
köszi a kaja ötletet, máskor is jöhet! A legnehezebb azt kitalálni, hogy mit főzzön az ember, nem? A többi már élvezet – általában. Én is imádom mindkettőt, és tojgli levest én is nagyon rég ettem. Nekiálltam gombapaprikást csinálni, erre nem volt egy darab hagyma sem itthon. Végül sült hús lett párolt lilakáposztával és csináltam egy tejfölös piskótát (málnalekvárt és vaníliakrémet kentem rá). Ma meg csinálok rántott gombát, mert ilyen zimában nem mozdulok ki a hagyma miatt!! No de ez nem egy főzőfórum én meg irtó éhes lettem így abbahagyom..
Tenci,
édi vagy, de nem vagyok igazi jó feleség, legalábbis a házimunkát illetően bizti nem.
(Ha megsúgom, hogy pl rántást múlt héten csináltam életemben először, akkor megérted.
) Nemsokkal ezelőttig Anyum főzött vagy hozattam. De mostmár nem akarom őt terhelni, a hozatott kaját meg meguntam. És élvezem a főzést. A takarítás pedig a másik, de most, hogy Bogi elkezdett mászni, meg jön angoltanítvány, gyakrabban ráveszem magam. Te hogy bírtad/pírod nagy hassal? Van segítség? Kinél lesz Mikey míg benn vagy? Embered benn lesz?
Veronikusz,
pedig jó lett volna, ha még szülés előtt beugrotok egy kicsit az irodába, mi??
Na bocs.
Vandini Andi,
Köszi! Na igen, én is önmagamat keresem, mostanában leginkább a fáradtságtól.
Asszem mostmár kénytelen leszek magamat a gyerek függvényében meghatározni..
Szopihoz meg kitartás!
Gyere még ha van időd. Bár gondolom, állandóan Máté után rohangálsz, úgy tényleg nem könnyű.
Lilluska,
így, egy szülési tapasztalattal, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet burokkal együtt megszülni egy babát.. Mintha egy lufit akarnék egy karkötőn átpréselni. (karkötő - már ez is milyen
mi lett a gyűrűből???
) Gondolom, azért megrepedt és elfolyt a víz, nem? csak a burokkal együtt csusszant ki. Teli burkot is ki lehet nyomni?
Csajok gyönyörűek!! Haj!!!
Kriszta,
pusz a sebeidre!!!
Borsa,
Jó pörgést!! Mi is majdnem odamentünk a Csengerybe, hasonló lakás volt, mint amit írtál. Nagy előny, hogy felújított!!
Barni története meg…
jó, hogy már rendben.
Andi
nagyon nagyon jó hírek!
Dorka
Berke!
Kezed?
Eni,
nálam is első a dm..
Aproo,
én meg rád irigykedem, hogy a fejed tetejét verdesné a cicid. Amióta nem szoptatok, csak akkor veszek fel melltartót, ha azt akarom, hogy egyáltalán látszódjon, hogy van cicim.
Ja és állítólag szoptatás alatt akkor is lehet peteérés, ha nincs miki.
Krumpliíz már nálunk is megszokódott. Párolt répával és gyümilével átnyomkodva meg egyenesen elnyelődik.
Brigi,
kívánom, egyre ritkábban lásd Vuk-ot! Végül is már ideje. Nekem is nagy nyűglődés volt 12 hétig, aztán egyik napról a másikra vége lett!
Csak néztem!
Csajok!
Van akinek a második szülése hosszabb volt, mint az első? (A kezdetektől számítva)
Vagy fájdalmasabb?
Felmérést készítek...
Ja és egy nagy előnye a felhasználónév állandóságának:
itt örökre 25 évesnek vagyok!
(kivéve, ha Bogi is belekontárkodik a regembe és kitöröl)
Na léptem rántott gombát csinálni. Életemben először...