Nyulasz!
Akkor ezennel betársulok!
Nálunk az a helyzet, hogy van egy 7 és fél éves kisfiunk, aki rögtön összejött, mint a parancsolat!
Normál terhesség, normál szülés.
És itt megálltunk.
20 hónapos kora óta gyúrunk kistesóra. Nem írom le a 6 év viszontagságait...a meddőség oka peteérési zavarok, ingadozó prolactin, pajzs- alulműködés, IR + kiskatonák dezertáltak.
Na. Volt 4 inszem, de katonák miatt jött a lombik. És vele együtt a hidegzuhany.
Kiderült, hogy nem reagálok! Leírom távirati jelleggel, mikor, milyen stimura (mind short )hogy reagáltam idáig:
1. stimu: 2005. október: Suprefact + Puregon (kb 220.000 Ft): leállították, mert csak apró tüszők lettek...
2. stimu: 2005. november: Clostylbegyt, Merional, Fostimon (kb. 150.000 Ft): 3 tüsző; 2 leszívva, 1 megtermékenyült (beülti a 3. napon) nem tapadt meg.
3. stimu: 2008. január: Suprefact, Gonal, Merional (kb. 120.000 Ft): 8(!!!) tüsző, 8 leszívás, 7 megtermékenyült! Blasztózás miatt 3 szépet kaptunk a 4. napon (a többit sajnos nem lehetett fagyasztani), HCG=0
4. stimu: 2009. január: itt tartunk most. Stimu ugyanaz, mint tavaly. Jövök a fejleményekkel!
(Ja, mondanom sem kell, hogy mikor az elsőt leállították, padlót fogtam...olyan depis lettem, hogy nem akartam folytatni...mert a doki elfelejtette közölni, hogy semmi baj, van még sok más protokoll...így azt hittem, itt a vége...Pedig - reméljük - dehogy! Csak keresgélni kell és türelem! Igaz, Nyulasz?