Sziasztok
Fanni
altatás: nálunk Áronkám nagy bánatomra már ki tud jönni a kiságyból
de altatásnál: tudom ez most sokak számára brutális lesz, sokszor le kell fogjam - igaz nálunk Áron és Ákos ágya közrefogja a mi ágyunkat.
Így én a kiságymellé fekszem és ölelgetem - simizem stb. és végszükség esetén kicsit nem nagyon csak tényleg annyira hogy csak picit de lefogom, vagyis ha fel akar kellni vissza nyomom, mert amúgy lehet hogy nem is aludna (csak végkimerülés esetén) és érdekes módon 5 perc és alszik is a kis drágám, ja és persze közben énekelek rendíthetetlenül, és ha ő elaludt és Ákos még nem akkor Ákoshoz is odabújok simizem - énekelek stb., de így az a rossz, hogy van hogy mire elaltatom Ákost is addigra Áronka felsír, és kezdhetem előlről. és nagy sajnálatomra így annyi idő marad hogy gyorsan nagyon gyorsan megebédeljek és már mehetek is vissza Áronkához, ez azt jelenti, hogy a karomnak rajta kell hogy legyen - éreznie kell hogy ott vagyok, nem elég neki hogy lát, és akkor így van hogy 2-3 részletben alszik 1,5 órát jó esetben 2 órát, mert amúgy van hogy csak fél órát, 3/4 órát aludna.
Ja és persze Áronkámnál azért is kell ilyen drasztikus módszereket alkalmazni, mert ha velem alszik akkor minden mozdulatomra felébred, vagyis késő este és éjszaka sem tudnék semmit sem csinálni, pl. takarítani stb., mert amint én még csak félúton lennék az ágyon hogy távozzam, ő már fenn is lenne.
, úgyhogy őt múszály az ágyában tartanom!
gyerekkel való foglalkozás: hát ez nálunk nem sok, mert ha Ákos akar valamit velem csinálni akkor Áron biztos, hogy nem hagyja, és fordítva, ha Ákos bújik akkor Áron már űvölt is és löki le róllam Ákost és veri, és sajna mostanában pl. ha Ákos festeni - rajzolni próbál - akkor Áron székestől eltolja, vagy voltmár hogy nem figyeltem egy fél percet és felmászott az étkező asztalra, úgyhogy sajna még nem találtam rá megoldást hogy hogy legyen ez a dolog, csak küzdünk küzdünk és küzdünk egymással!
remélem lesz majd jobb is hamarosan!
Fanni kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok
Erika