Orsi!
Azért, ha elfolyik a magzatvíz, nem hiszem, hogy napokig hagynák az emberben a gyereket! Ezt kérdezd meg inkább egy dokitól. Vagy itt valamelyik "többszörszült" Anyukát!
Én passzolom a kérdést.
De miért mondta azt a dokid, hogy ha folyik a víz, akkor baj lehet?
Ezt nem értem pontosan!!
Nekem azt mondta, ha vízfolyás beindult irány a kórház, mert akkor már bármikor szülhet, de nem azt, hogy baj lehet belőle!!!! Na mindegy, nem akarok én itt okoskodni!!! De azért NE rémiszgessünk már egy szülés előtt álló kismamát!!!!
Egyébként a két legutóbbi hozzászólásod miért "Névtelen"ként jelent meg???
bár azért én tudtam, hogy Te vagy az!!!
Memme!
Akkor ezek szerint jobban vagy!!! Örülök!!!
Kriszta!
Te meg vigyázz Magadra!!!! Tényleg alattomos ez a jégpálya!!
Remélem azért kék-zöld foltokon kívül nincs más bajod!!
Lillus!
Ezek a Csajok!!!!!
GYÖNYÖRŰEK!!!! Micsoda "alvósbabája"
van Dorkának!!!
Bogiról meg Adri jut eszembe, hogy Neki is pont ugyanígy égnek állt a haja, mikor megszületett és még hónapokig!!!
Cancan!
Te meg ha másért nem is, de létszámellenőrzés
és olvasás miatt mindenképpen gyere!!! De azért "vakarjál" ide legalább két sort!!!! Hogy jól vagytok, minden okés! Okés??
Adri!
Örülök, hogy jól telt a tegnapi korizás!!! És gyere Te is....!!! Legalább olvasni és mint ahogy Cancannak írtam az előbb....hogy jól vagytok, minden okés! Okés??
Vandini!
Ha nem kapkodja le a lábáról a szandit, akkor adjál rá szandit. Mi a Deichmannba szoktunk Adrinak cipőt-szandit venni. Mi inkább a nyitott szandit részesítettük előnyben, hogy ne izzadjon bele a lába és olyat vettünk, ami tartja a bokáját is és azért nem teljesen lapos a talpbetét. Egyébként ezek a Bobbi Shoes-os szandik-kiscipők nem olyan rosszak és nem is annyira drágák!
De ha valaki akar, akkor itt is tud venni Barenes vagy Siesta márkájú cipőket is. Szóval a drágábbakat is árulják!
De jók a vastagabb, csúszásgátlós zoknik is! Ilyet Kenguruban lehet kapni, ha jól emlékszem kb. 800 Ft. (ilyenünk is van)
Doki bácsink nekünk (is) azt mondta, hogy jobb, ha a gyerek 2-3 éves koráig "mezitlábas". Főleg nyáron, mikor tud odakint a kertben szaladgálni! (már akinél ez megoldható) Jobban erősödik a lába meg ilyenek. De azért, azt én sem "díjazom", hogy a kövön mezitláb legyen! Bár mondjuk nekünk már van habkönnyű papucsunk!
De azért amikor csak teheti zokniban nyomja!!
Eni!
Na aztán ilyen időben, tényleg eszedbe ne jusson szülni menni!!! Irgumburgum!!!!
Tessék megmondani Jankának, hogy "CSÚSZÁSVESZÉLY"!!! van, úgy hogy alukáljon Ő csak odabent szépen!!!
Meg különben sincs még itt az ideje!!! Nézzél csak rá a vonalzódra!?!?!!!!
Mert én nem látom még a 40. hét feliratot....de még a közelét sem!!
Banana!
Szerintem egy napot nyugodtan elteheted a hűtőbe. Nem lesz tőle semmi baja Zsófinak! De ha a krumpli nem ízlik Neki annyira, próbáld meg inkább a sárgarépát, sütőtököt. Én csináltam olyat Adrinak, hogy vettem sütőtököt, megsütöttem a sütőbe és abból adtam neki pár napig (krumplival vagy almával vagy répával, vagy mikor mivel) és nem lett tőle semmi baja. De persze, ha valamit esetleg anyatejjel csinálsz, akkor a maradékot azért azt másnap egyétek meg!!! (szerintem!)
Na jó, annyit beszéltem a kajáról, hogy éhes is lettem!
Megyek ebédelni, mert látom már az ideje is itt van, aztán majd még jövök!
Szép napot addig is!!!
ÉS KI NE MENJETEK A JÉGPÁNCÉLRA!!!
(hacsak végképp nem muszáj!!
)