Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi
Naggggyon jó volt tegnap a Velencei tónál. :D Gyerekek egyre ügyesebbek. És nem volt tömeg. :lol: Délután, suli után mentünk.

Vandini
Tőlem is gyakran kérdeznek ilyet. :evil: Azt szoktam válaszolni rá, ráérek még, mert Pati 3 évesen hagyta abba a szopit. Na erre sokan nem is tudnak mit mondani, vagy nem akarnak. (bizti engem is fejőstehénnek néznek). Mondjuk alkatilag még stimmel is a dolog. :lol:

Eni
Marcinál én 3szor indultam el. Negyedikre született meg. Na jó, kétszer csak a szülésznőig mentem. Itt lakik Érden. :wink:
Matyival csak egyszer mentem feleslegesen. :lol:
És nálam egyszer sem dőlt a víz, mindig repesztettek. Nálam bejött viszont, hogy egyre gyorsabb szüléseim voltak. 4-3-2 óra/gyerek.(mármint beérkezéstől számítva)

Durca
Anno én is jártam szakembernél. Semmi rossz nincs abban, ha az ember segítséget kér. Inkább, mind depis legyen, annak az egész család issza meg a levét.

Memme
Lányaid még mindig nagyon édesek. És nagyon huncut a tekintetük. :lol:

Bocsi, de ennyi időm volt.... :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat a kékfénnyel kapcs.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lányok!
Akkorát estem az előbb!!! Kimentem a kajámért és nem vettem észre, hogy le van fagyva minden. Azt hittem, csak vizes. Most nyalogatom sebeimet. :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Úúúúú, Te szegény! Épp most akartam Benivel boltba menni, meg levegőzni kicsit, mert én is csak vizesnek láttam, erre kimegyek és sunyi jégpáncél van rajta. Úgyhogy sütök abból, ami van itthon.

Heni

Kép

Kép
cancan

Orsi, hogynekünkmért volt jó a halk pukk és aztán be a kórházba:
Melindával még Kecskemétről mentünk szülni. (Eszterrel már Budáról). Ezért Melindát minden nap kértem, hogy egyértelműen és határozottan jelezze, ha el fog indulni, mert Kecskemétről nehéz megoldani azt, hogy hopp egy kis fájás, de mégse, menjünk haza stb.
És nagyon jó volt, hogy mivel teljesen elfolyt a magzatvíz, bemehettem a szülőszobára és szép nyugodtan vártuk a fájásokat. Azok jöttek is négy - öt óra múlva. Addig beszélgettünk, pihentünk, elpakolgattunk, iszogattam a homeós koktélt. Eszter ugyanúgy tett, ahogy Melinda. A magzatvíz elfolyása és a lányok kibújása között 12 óra telt el. Folyamatosan és fokozatosan történt minden, annyi idő alatt, amennyire szükségem volt ahhoz, hogy felkészüljek a "nehezítésekre" (a fájások erősödésére és gyakoribbá válására). Nyilván, ha időben elhúzódik, egész nap vajúdgatok, másként látom a dolgot, de ez így jó volt.

Banana , elképzellek, ahogy ücsörögsza gép előtt pl. Zsófi a kendőben szendereg a hátadon... :) Nagyon jó fotótéma. Kár, hogy nincs ki megcsinálja. Egyébként karácsonykor Zsófit sem igen néztem körbe, annyira el voltam foglalva magunkkal. Egy képet esetleg dobsz?

Kép

Kép

Kép
memme

Kriszta
Jaj! :cry:
Most nagyon kell vigyázni, mert alattomos ez az eső. Még én sem tudom, hogy hogy hozom haza a gyerekeket a suliból. :cry:

Etenci
Bocsi, Orsinak címezve írtam, amit neked akartam. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:39-kor.
Vendég

Lilluska!
hát ez naddddon jóóóó kép!!!! :lol: :lol: ez a frizura! és ahogy Dorottya huncutul nevet! nagyon hasonlít a két lány egymásra. :D Édi "alvós babája" van Dorottyának! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
ti meg vigyázzatok magatokra! nem seggre esni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska!
Milyen szép ez a két lány!!!

Kép
Kép
kriszta36

Hála Istennek, itt már sóztak! Most jöttünk haza, még fékpróbát is csináltam, de nem csúszik. De azért elég alattomosan jött ez a vacak. Nesze neked havazás!!!

Lilluska, nagyon aranyos kép!

mtunde

Nagyon szépek, Lilluska! Bogi engem ezen a képen Hunorra emlékeztet nagyon. Szóval hasonlít ez a 3 gyermek egymásra... :wink:

Kriszta, jobban vagy, kék-zöld...? :(

Vigyázzatok nagyon magatokra. Most nincs kedvem menni szülni ezek után. :roll:
vbea

lilluska, jajj, nagyon edes ez a ket lany!

nem tudok sokat jonni mostanaban, mert Zsofi onveszelyes, barmiben megkapaszkodik, h felalljon, nem merem otthagyni, elaludni meg nem hajlando, bar lassan csak lemerul, most is itt kapaszkodik a nyakamban, es figyeli, hogy irok, h aztan egy ovatlan pillanatban megragadja az egeret... meddig tart ez az ingatag allapot, amig el nem indul?

most hivott apukam, h ki ne menjunk, hat innen az ablakbol nem latszik veszelyesnek, de inkabb maradok..:)

kendokotes: en nem jartam tanfolyamra, de van fent a neten rengeteg video a kotesekrol, pl a www.mamami.hu -n jo sokat osszegyujtottek.

Bori, akartam en is irni, h ennyi idosen en sem birtam volna otthon, meg meg normalis pasasom sem volt, magammal voltam nagyon elfoglalva....:) mindjart 37 leszek, mostanra komolyodtam meg.

a 34-36-os meretu anyukak meg felhaboritoan vekonyak! en akkor ereztem jol magam, amikor legutobb sikerult visszafogynom 38-ra, sajnos a terhesseggel ennek vege, jo szeles a csipom, csak tudnam minek, csaszarral szultem...

fagyasztott tej: en ugy tudtam 3 honapig all el, ki is ontottem mar a keszletet verzo szivvel...mondjuk annyira nem baj, mert volt egyszer egy hosszabb aramszunetunk, amiatt is feltem, h megromlott...
azt akartam kerdezni, h a fozelek, amit maga kotyvaszt az ember szerintetek meddig all el a hutoben? 1-2 napig meg lehet adni? Zsofi olyan kis mennyisegeket eszik, h 1 krumpli 1 almaval kb 3 napig kitart, tartogassam neki, vagy csinaljak minden nap frisset?

banana

Sziasztok!
Vagyunk még élünk még csak lakásbiznisz megy nálunk ezerrel, és kicsit nehéz időt szakítanom mindenre.... de ha minden jól megy akkor márc-április körül elfoglaljuk új birodalmunkat... :D

Látom sok dologról lemaradtam... Memme, Brigi és Reni hatalmas gratula az új babanetbabáinkhoz :D

És hát persze Eni drágám és Tenci most rajtatok a szemünk!

Nálunk karácsony szépen telt Emma el volt alélva a sok meglepetéstől, nagyon élvezte :D

Tünde kitartást neked a sok kórházhoz! Jobbulást!

Gabi Ancsa ez a ti gólyaévetek :D

Andi! Mamád?

Veronikusz boldog névnapot!

Durca
Nagyon sajnálom ezt az állás dolgot, biztos nehéz neked sok erőt kívánok! +++++++++++++++++

Nálunk a tesómék a 3. babát várják igaz még nagyon friss a dolog de tuti hogy ő is Tóth és Erika baba lesz, és talán összejön most egy kislány :D

Még később jövök bocs akit kihagytam!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

képzeljétek mi történt, koli kitörölte a regisztrációmat. hogy hogyan azt nem tudom, de be akartam lépni és nem enged, nézem a hsz-aimat és névtelenkétn vagyok.:evil:
mondjuk nem is értem miért lepődök meg, mert olyanokat csinál itt a géppel... megnyom olyan billentyűkombinációkat, hogy utána csak nézek, azt sem tudom hogyna kell visszaállítani. na ez van, sebaj, regeltem még1x, de más néven.

egyszer meg megkaparintotta apa mobilját, csinált vele egy képet és elküldte vlkinek sms-ben. :lol:
azt már meg sem említem, hogy párszor már felhívta anyát is, mivel vele sokat beszélek, és mindig ott van a hívottak/fogadott listában.

Húúú, Kriszta, ez nem jó. midet ütötted meg??

Lilluska, édes a kép, szépek a lányok!!

Memme, ok, nektek ez így jobb volt...és hogyhogy nem kecskeméten szülsz?? ott nincs jó kórház? vagy másként kérdezve miért pest? ti amúgy pestiek vagytok csak leköltöztetek vagy tőzsgyökeres kecskeméti?
snooopy

Eni, Orsi!
A popómat. :oops: Magyarul seggre estem. :lol: Most szórtam homokot. Fáááj! Apa vigasztalás: MOst kétszer akkora lesz, mint volt... :evil: Meg a kezem is, mert kitámasztottam.

Tünde!
Mi volt fülészeten Villővel?

Borsa!
Bejelöltem Emmát wiwen.

Kép
Kép
kriszta36

Orsi!

Azért, ha elfolyik a magzatvíz, nem hiszem, hogy napokig hagynák az emberben a gyereket! Ezt kérdezd meg inkább egy dokitól. Vagy itt valamelyik "többszörszült" Anyukát! :wink: Én passzolom a kérdést.
De miért mondta azt a dokid, hogy ha folyik a víz, akkor baj lehet? :shock: Ezt nem értem pontosan!!
Nekem azt mondta, ha vízfolyás beindult irány a kórház, mert akkor már bármikor szülhet, de nem azt, hogy baj lehet belőle!!!! Na mindegy, nem akarok én itt okoskodni!!! De azért NE rémiszgessünk már egy szülés előtt álló kismamát!!!! :evil:
Egyébként a két legutóbbi hozzászólásod miért "Névtelen"ként jelent meg??? :roll: bár azért én tudtam, hogy Te vagy az!!! :wink:

Memme!

Akkor ezek szerint jobban vagy!!! Örülök!!! :wink:

Kriszta!

Te meg vigyázz Magadra!!!! Tényleg alattomos ez a jégpálya!! :evil:
Remélem azért kék-zöld foltokon kívül nincs más bajod!! :oops:

Lillus!

Ezek a Csajok!!!!! 8) :lol: :wink: GYÖNYÖRŰEK!!!! Micsoda "alvósbabája" :wink: van Dorkának!!!
Bogiról meg Adri jut eszembe, hogy Neki is pont ugyanígy égnek állt a haja, mikor megszületett és még hónapokig!!! :lol: :wink:

Cancan!

Te meg ha másért nem is, de létszámellenőrzés :wink: :lol: és olvasás miatt mindenképpen gyere!!! De azért "vakarjál" ide legalább két sort!!!! Hogy jól vagytok, minden okés! Okés?? :wink:

Adri!

Örülök, hogy jól telt a tegnapi korizás!!! És gyere Te is....!!! Legalább olvasni és mint ahogy Cancannak írtam az előbb....hogy jól vagytok, minden okés! Okés?? :wink:

Vandini!

Ha nem kapkodja le a lábáról a szandit, akkor adjál rá szandit. Mi a Deichmannba szoktunk Adrinak cipőt-szandit venni. Mi inkább a nyitott szandit részesítettük előnyben, hogy ne izzadjon bele a lába és olyat vettünk, ami tartja a bokáját is és azért nem teljesen lapos a talpbetét. Egyébként ezek a Bobbi Shoes-os szandik-kiscipők nem olyan rosszak és nem is annyira drágák!
De ha valaki akar, akkor itt is tud venni Barenes vagy Siesta márkájú cipőket is. Szóval a drágábbakat is árulják!
De jók a vastagabb, csúszásgátlós zoknik is! Ilyet Kenguruban lehet kapni, ha jól emlékszem kb. 800 Ft. (ilyenünk is van)
Doki bácsink nekünk (is) azt mondta, hogy jobb, ha a gyerek 2-3 éves koráig "mezitlábas". Főleg nyáron, mikor tud odakint a kertben szaladgálni! (már akinél ez megoldható) Jobban erősödik a lába meg ilyenek. De azért, azt én sem "díjazom", hogy a kövön mezitláb legyen! Bár mondjuk nekünk már van habkönnyű papucsunk! :wink: De azért amikor csak teheti zokniban nyomja!! :lol:

Eni!

Na aztán ilyen időben, tényleg eszedbe ne jusson szülni menni!!! Irgumburgum!!!! :wink: 8) :lol: Tessék megmondani Jankának, hogy "CSÚSZÁSVESZÉLY"!!! van, úgy hogy alukáljon Ő csak odabent szépen!!! :wink: Meg különben sincs még itt az ideje!!! Nézzél csak rá a vonalzódra!?!?!!!! 8) :wink: :lol: Mert én nem látom még a 40. hét feliratot....de még a közelét sem!! :wink: 8)

Banana!

Szerintem egy napot nyugodtan elteheted a hűtőbe. Nem lesz tőle semmi baja Zsófinak! De ha a krumpli nem ízlik Neki annyira, próbáld meg inkább a sárgarépát, sütőtököt. Én csináltam olyat Adrinak, hogy vettem sütőtököt, megsütöttem a sütőbe és abból adtam neki pár napig (krumplival vagy almával vagy répával, vagy mikor mivel) és nem lett tőle semmi baja. De persze, ha valamit esetleg anyatejjel csinálsz, akkor a maradékot azért azt másnap egyétek meg!!! (szerintem!)

Na jó, annyit beszéltem a kajáról, hogy éhes is lettem! :wink:

Megyek ebédelni, mert látom már az ideje is itt van, aztán majd még jövök! :wink:

Szép napot addig is!!!
ÉS KI NE MENJETEK A JÉGPÁNCÉLRA!!! :twisted: (hacsak végképp nem muszáj!! :? )

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kriszta!

Apa "fülét" :lol: 8) :wink: húzd meg a nevemben is!!!! :twisted: :twisted:
Nahát ezek a Pasik!!!! Bezzeg ha Ő esett volna el és Te mondanál neki ilyet!!! Biztos már a "halálán" lenne!!! :oops: 8) :wink:

Na most már télleg léptem enni!

Pusz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Húúú lányok, elmentem a gyógyszertárba(ablakból nem tünt ennyire gázosnak az utca) :?

Borsa
mesélj, hova költöztök??
anya jól van, eszik, hízott 1 kilót :lol: :lol: :lol:

Lilluska
szépek vagytok

majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Andi :D Ez szupi jó hír!!!!
Vörösmarty utcába megyünk majd töltök fel képeket :D

Tigrincs ti is mindjárt!!! na vajon fiú vagy lány? :D

Kriszta!
Oké szólok neki hogy jelöljön vissza :D Nem vagy kék zöld az eséstől?

Orsi

borsa

Borsa!

Vagy fiú vagy lány. De az biztos!!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Na most mán télleg léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsa
hanyadik kerület???

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Ez nagyon jó hír!!! MIkor kell legközelebb dokihoz mennie?

Kép
Kép
kriszta36

Gondolom majd estére lesz színe, most csak fáj.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
19én kapja a következő kemót!
Öcsém akkor beszél a dokival(ő kezdett vele megbeszélni mindent én nem akartam belekontárkodni)mit hogyan tovább

emano/Andi
KépKép
emano

Meg megijedtem nagyon. Bent a két gyerek, én meg kint összetöröm magam, még egy mobil sem volt nálam, szomszédok dolgoznak. Ilyenek. De ezek azóta jutottak eszembe.

Kép
Kép
kriszta36

Bár Pank biztos keresni kezdett volna egy idő után, ő meg ügyes kislány. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Lényeg hogy nem lett nagy baj..... !

Andi!
7 ker de közel van a liget :D És az az igazi nagypolgári gyönyörűség, első látásra szerelem :D Közel a központ de a zöld is :D
Mamádnak nagyon szorítunk! Sokszor eszembe jutottál ünnepek alatt! De kicsit mi is kikaptuk mert a tesóm kisfiát is műtötték 23-án éjjel... de már minden rendben

Ténleg tud valaki a 7. kerületben jó körzeti orvost ajánlani?

Orsi

borsa

BOrsa!!!
anya ott lakik a VII. vörösmarty utca 14-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa
Mi történt Tesódék kisfiával??

emano/Andi
KépKép
emano

Mi a 4be :D

Orsi

borsa

AZ a wesselényi utcához esik :lol:közel!Ott az almási tér van ott egy zárt játszótér+10perc a liget

Sokmindent kell vennetek??(Bútor)
mekkora a lakás,????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!!!

Asszem kezet foghatunk Krisztával mert én is dobtam egy hátast a lépcsőn...ártalmatlannak tűnt, de nem az volt.A tenyerem még fel is repedt, de semmi több.Ezek után Berkét betettem a kocsiba és elindultunk tornázni.Odafelé nem volt gáz.A Berke most nem akart a játszóba maradni, úgyhogy kb 5 percet futottam a futógépen amikor jött a srác hogy jöjjek mert nem akar maradni :oops: :lol: MOndtam neki, hogy anyának itt nem lesz kisebb a fencije, erre modnta, hogy nem is nagy :lol: :lol: :lol: Édes gyerek, azt mondják ők még őszinték :lol: :lol: Hátha.....vagy csak elvakult amamájával :lol: :lol:
Hazafelé laig tudtuk jönni, folyamatosan kereszteb fordult a kocsi.a kapun is épp, hogy beállatam nem tudtam tovább jönni mert emelkedik az út :oops: :oops:

Andi!
Örülök, hogy jobban van a mamád :!: :!: 1kg + az szuper

Finiselők!
NAgyon izgalmas már nincs sok..... :lol: Ti főleg vigyázzatok magatokra fokozottan.....
Lányok szerintettek Tigrincsnek fia lesz vagy lány???KI mit érez????
Sztem fiú.......

KépKépKépKép
vdorka3

Most kaptunk egy új ágyat Apóstól mert a miénk már siralmas... de amúgy sok bútorunk van, így majd apránként pótoljuk a hiányosságokat. Ezen kívül teljesen felújított, csak be kell cuccolni :D
A lakás 76 nm :D

Orsi

borsa

Dorka!
Igen fiúra szavazok :D

Orsi

borsa

Borsa
az szuper nagy :lol: (majd teszel fel képet??) :oops:

Dorka
vigyázzatok magatokra!!!Lettire ki vigyázott???
hogy bírod a párod nélkül???
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára emano 2009.01.14 14:21-kor.

emano/Andi
KépKép
emano

Szia Borsa, ide fogtok költözni, az tőlünk 5-10 perce van. :lol: :lol: mi péterfy sándor utca, rózsák terénél.
Andi akkor mamád sincs messze. ha erre jártok szólhatnál, összefuthatunk. :?: jónak néz ki a játszótér, bár még sosem voltam, csak mikor megyek a sparba előtte megyek el.
snooopy

Orsi-Snooopy :lol:
Anya mióta beteg azóta itt van nálunkm sztem 3 hónapja nem volt otthon :?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, igen, mint fentebb olvashattad koli kitörölte a fiókomat...ne kérdezd fogalmam sincs hogy csinálta. néha hozzájuk a laptophoz (na jó egy kis segítséggel :oops: ) és garázdálkodik. én hülye nyitva hagytam a babanetet.
snooopy

Andi
Szuper, hogy anyud jobban! :D

Borsa
Mi is arra laktunk...A liget szájában. De sajna már annyira más a liget :( Persze vannak jó részek, de régen szinte egy nagy játszótér volt az egész! Melyik utca?

Ancsa
Jó pihit és remélem a viharfelhők elvonulnak :wink:

Lilluska
Én a macskánál próbálkoztam a maradék tejjel, de finnyogott :roll: :lol:
Csajok szépségesek!

Veronikusz
Dobok egy tel.számot priviben...Aztán ha úgy alakul akkor jösz, ha nem, akkor sincs gond :wink: Elvileg Bananatól is kapok egyet kölcsibe :wink: Aztán majd elválik melyik áll jobban és melyik passzol jobban a felsőmhöz, ami még nem tudom melyik lesz 8)
Utána mindenképp lövöm vissza! Nem nagyon szeretek semmit kölcsönkérni (kölcsönadni sem :oops: ), mert olyan paráim vannak, hogy tönkre megy vagy kiaszakad, végérvényesen foltos lesz....Én mondjuk mindent vissza szoktam adni (bár jut eszembe egy ideje nálam van a szomszéd lány szakácskönyve :oops: ), de már jópárszor megjártam. Visznytól függetlenül, olyanokkal, akikről nem gondoltam, hogy nekem kell majd futni a cuccom után :cry:

Banana
Tényleg jó fotó lenne, ahogy Zsófi a hátaon kendőben csicsi, te pedig pötyögsz :lol:

Vandini
Mikor Iván elalszik első dolgom benyomni a gépet 8) Néha mesenézés közben is nyomom. Mivel ugyanazt a 5-10 mesét nezé így bármelyiket is választja már fejből tudom mikor mi jön és kéretlenül is kommentálom és beszélek közben hozzá, hogy azért ne érezze, hogy tojok rá :wink: De azért az alvásidő a jellemző. Meg énférj este 10 felé jár haza...Altatástól Apahazajönig is itt szoktam lógni, nem nézek tv-t :wink:
Szerinted rám hogy néznek, mikor kiderül, hogy Iván 2,5 és még szopizik?

Kriszta
Óóóóóó, szerencse, hogy csak lila leszel és semmid nem tört el!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Mi a Vörösmarty utcába költözünk. Akkor Reni, Snoopy ti hova jártok körzetihez? Én imádom a mostani dokinkat és csak egy ugyanilyen jóra váltanám le.....

Orsi

borsa

borsa, nyugodtan szólíts orsinak. :)

nekünk az 5. kerben van dokink, mivel anyukám legjobb barátnője gyerekdoki, nem volt kérdéses, hogy ő lesz az. nekem meg tesóimnak is ő volt. sajnos itt a kerületben csak a védőnőnket ismerem, tel.számpt tudok adni, hátha ő tud segítnei.
snooopy

Orsi én is Orsi :D
szóval inkább tapasztalatokat szeretnék.... a védőnők jók?

Orsi

borsa

Sziasztok!!!
nálunk is koripálya minden.....habár aztmondják olvad,no meg sózzák...

Borsa jó költözködést! Dunakeszin családiházba laktatok???
mindenki menekül kifelé,ti meg pont befelé mentek???habár ahogy írod tuti jó helyre mentetek :lol: :lol: :lol: és ha ennyi jó ismerős lesz a közelbe..... :wink: :wink:

ORSI-Snoopy-havernőm nagy rajongója,kicsilányának a ruháinak 80százaléka snoopy-tiszta őrült :wink: de nem tud ellenállni neki főleg ha bekerül egy H&M üzeltbe :lol: :lol:

én lányra szavazok.....fogadási tét???? :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek megszületett uncsihugom első babaája ma délelőtt,2nőin sajna császár lett,de minden ok különleges nevet kapott....SZemirámisz

jövök még csak fiam megint pókembert játszik....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Én megőrülök Dunakeszin!!!! Törzsgyökeres pestiként ez nekem kínszenvedés.... alig várom újra a pörgést :D

Orsi

borsa

Akkor értem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó döntést hoztál!!!!!!hoztatok :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Borsa!

Mi meg a 11-ben laktunk!!! :) És maikor azt írtam, beköltöznék a városba beljebb, ilyen helyekre gondoltam én is! A almássy játszó néha gáz, de akkor is... Jó hely az! :) Majd odaköltözünk pár év múlva mellétek! :)

mtunde

Tenci, én is imádom, de azért ennyire nem elvetemülten. :)
A h&m-es cuccok pedig tényleg jók, de baromi drága, ha azt vesszük, hogy kb 2 hónapig hord vlmi koli azt kinövi. :roll:

Borsa, védőnő...hát...épp az előző lapokon beszélgettünk róluk, hogy feleslegesek, az enyém sem vlmi "okos". vagy hogy mondjam, én meghallgatom amit monda, és azzal a lendülettel el is felejtem. ha bajom van első anya akit hívok, második a dokink.
mi is épp kötözés előtt állnuk, csak még nincs hova...szóbakeülr dunakeszi is, szép a környék, de én is pont ezért nem szeretnék odaköltözni, túl messze van, családom a város másik részében, a gyerek hogy jut suliba, ha gimibe jár...ilyenek. gondolom ott nincs olyan, hogy minden sarkon egy gyógyszertár, közért...stb. itt ezt szeretem a legjobban. :) bár...mi azért szeretnénk kertesházba költözni, vagy lakásba fld. kertkapcsolat... a 14kert+budafokot néztük.
snooopy

Borsa!
Gratula az új lakáshoz! Most majd jöhet a kistesó is!

Esésem: Utólag itt röhögök magamon. Vicces lehettem... :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Borsa!

Amúgy én onnan kezdtem el védőnőhöz járni, kicsit beljebb kellett menni, majdnem a deák térhez, szerintem oda fogsz tartozni te is. Elég normális, idősebb nő volt. Orvost nem tudok.

mtunde

Lilluska, , borzasztó jól néznek ki! :) Az a hajzat!

Enci, gratulálunk az unokatesódék babájához! Az enyémék is császár, de nem kell ezen agyalni nekünk, nagyon örülünk. :)

Sznoopy, itt Kecskeméten nem engedték volna, hogy 4-5 órát fájásmentesen töltsek, hogy járkálhassak, hogy igyak, hogy egyáltalán ne császárral szüljek (Melinda 4,10 Eszter 4, 56), a gátmetszés itt ajánlottan kötelező és az oxitocin meg antibiotikumok is orrba-szájba, nyomós indok nélkül. Ráadásul nincs rooming, a babákat három óránként hozzák, a barátnőm kislánya szájpenésszel került ki, egy szülőszoba, az is egybenyílik az orvosok pihenőszobájával, szülésznők nem tudnak gátvédeni (orvosok se), homeopátia semmi viszont nagyon gyakori indított szülések és sorohatnám. Jószándékú orvosok és szülésznők, a tudásuk legjavát adják, csak más a tudásuk legjava mint választott szülésznőnké és orvosunké.

Egyébként igen, tősgyökeres kecskemétiek vagyunk, vagyis én, de nem itt akarjuk leélni az életünket.

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?