Ugabesz - rövid alvásokról tudnék mesélni, Zoló is sokáig csinálta és pont abban a korban ahol jártok. Nem vicc, néha csak 15 percnyit aludt, aztán kezdtünk mindent elölről, evés, pelus, játék........altatás. Fárasztó időszak volt. Most sem túl jó alvó, de nálunk az altatás a gond, magától nem alszik, sírni pedig nem hagyom, kell neki a közelség, a ringatás, ő ilyen, mi pedig megadjuk neki, csak már egyre nehezebb a popója.
Veronika - egyetértek veled az óvatosság terén, én is ilyen vagyok, vigyázok hogy ne riadjon fel, kikímélem, ha indulunk valahová, hogy a legkevesebbet kelljen szenvednie, bemelegednie, esetleg sírnia, teljesen jól és normálisan csinálod szerintem és tényleg nem ebben a korban kell még nevelni őket. Ha tudunk nyugalmat biztosítani nekik, akkor miért ne adnánk meg!
Bébiétel, nekünk is van pár darab a polcon de igyekszem saját készítésűt adni inkább, amit nem fogad el tőlem, azt próbálom bébiétellel is és persze az úton is jó szolgálatot tesz. Gyümölcs esetén pedig a Frutapura vált be, mint dobozos lehetőség, mert 100% gyümölcs. A bébiételnél én nem márkához ragaszkodom, az csak jó, ha bio, de a lényeg, ne legyen benne cukor, só, glutén, tejpor, hihetetlen mit bele nem tesznek ezekbe az üvegbe, hol itt az óvatosság?
Dius - a fogyival rá érsz még, lényeg a tejcsi. Tehát egyél rendesen, táplálót, egészségeset és persze kell a sok folyadék is, de tényleg nem csak ezen múlik, sajnos! Én tudom!
A köldöksérvet sajnálom, majd írd meg mit mondtak.
Márti - mi könnyen lázasodunk, ezért mi fogzás miatti hő miatt sem kapnánk oltást, remélem nektek ez nem lesz akadály! Korábban kérdzetm, bár biztos nem vetted észre, írtad, hogy estére te adtál pépet és jobban aludtatok tőle. Tápszer/nálatok szopi helyett vagy mellett, szóval tápszer helyett adjam vagy utána? Rakhatok bele gyümit, vagy már estére nem szerencsés? Félek megterhelné a pocit.
Nini - én is az anyatejgyűjtő tasakokat ajánlom, sokkal olcsóbb. Íme néhány link. [url]http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=product_info&products_id=1787 és még egy[/url]
http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_ ... mek_701167, de van a gyógyszertárakban is csak drágább.
A Via poharat én is sokszor kifőztem.
Babavíz - Apropó, kifőzés, akik tápszereztek, meddig kell felforralni a vizet még a babáknak, én még forralom és a teához is babavizet adok, kell még vigyázni vagy kaphatja a sima mentes vizet forralás nélkül?
Panndi - tényleg alakul a pocak!
Darabos kaját mikortól lehet adni, bár rengeteg fogunk van, még mindent csak pürésítve eszünk és pohárból sem iszunk még nagyobb lyukú cumisüvegből vagy aventes itatópohárból sem igazán megy az ivás sajna, gyakorolni kell.
Tud valaki valamit Szfgabiról, Szentpyrről, Rózsaágról? Velük mi újság? Kriszta???????
A
hozzátápit mi is almával kezdtük, a zöldség-gyümölcs sajna nem bio, csak a pár dolog, ami fagyóból van és a husi, remélem azért nem ártok vele.
Most pedig velem van tele az oldal, de igyekszek majd gyakrabban jönni!
Jó éjt!