Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat... tényleg még odébb van a szülés, de hát a cucc azért legyen összepakolva. Hálóinget remélem adnak, éppen most néztem, hogy lánykám születésnél milyen szép voltam benne. :lol: Életem nagyon kusza, de amint lesz időm visszaolvasok és írok.
Köszi még egyszer. JOhanna

Kép
Kép
johanna1975

Brigi!
Én férj jár Dorogra :lol: A tiedet nem rendezem, csak az enyémet.

Eni!
A nőcik (én) azt csinálták, hogy felhívták a szülésznőt, mint őrült, és felöltöztek és berongyoltak a kórházba. Mondjuk nekem lefekvés előtt (fürdés után) sikerült alkotnom.
:lol:

Kép
Kép
kriszta36

Durca!
uh! nem lehet neked se könnyű! megértem hogy elmentél szakemberhez. Jól tetted! Én nem is tudom hogy ép elméjű lennék-e ILYEN ERŐPRÓBÁT IGÉNYLŐ 2 év után!!! :oops: :oops: :oops: Csodálom az erőd!
Lánc: te mikor rendelted? én tegnap este utaltam el! Reménykedem, hogy holnap, legkésőbb holnapután megjön. :D

Lányok!
a köszöntéseket nagyon szépen köszönöm! :D Nagyon jól esik! :D :D :D :D

No megyek, mert egyedül vagyok és fürdés idő van. (ja! vki kérdezte, hogy mi van a DU-i nem alvással. Nos, ha nagyon korán kelnek akkor van szunya, ha később akkor a korai fekvésre hajtok. Újjabban 2-3x sikerült már este 7-kor ágyba dugni őket. :D Annyira jól esett!!!! :D végre egyedül kettesben a férjemmel, még ha alszik is :lol: :lol: :lol:

JAj! tudom, hogy szita agyamból kiesett pár dolog, de .... :oops: :oops: :oops:

Oh! igen! Reni!
persze hogy felpróbálhatod! hordhatod is míg kell! Bár nem farmer, de nem mondanám repis nadrágnak. Kicsinek meg tuti nem kicsi, inkább nagy :oops: :oops: :oops: korábban egy "dömper" volt benne. :lol: :lol: :lol: :lol: Ja! és nagyon jól nyúlik!

Még annyit, hogy ha valakinek nagyon repis cucc kell akkor szóljon, mert ismerek egy kismama-kölcsönzőt!!! Tipp-topp a nő. Igaz Sashalmon van, de álomszép esküvői, báli stb. kismamaruhái vannak. Nagyon korrekt. Egyszer volt egy meghívón egy bankos bulira és kikölcsönöztem egy kismama ruhát erre kiderült hogy ez inkább farmeres buli :? :D erre ne fogadta el a pénzt a kölcsönzésért. :shock: :shock: :shock: :shock: egyszer meg ő vitt ki magukhoz autóval :D

na most már tényleg húztam fürdetni :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
bocsi! zokni vagyok. Minimano a XIV.ker. Nagy L. király útján van! ott nem volt csak kb 30 cm-es, így én is ott vettem mint Eni, azaz a babacsodá-n vagy hol :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!

Én feláltam a kanapéról telefonálás után és.....suttty!!!! Dölt a víz! :lol:
Nuku vacsi (merthogy Apával épp vacsihoz készültünk) fürdőszobába be, zuhany, ki a kádból, megtörölköztem, öltöztem volna....következő adag vizecske, vissza a kádba és ez még kétszer! :twisted: :twisted: Aztán sikerült felöltöznöm (betét a bugyiba!) és irány a kórház. Nulla fájás 8) és az autóban még kétszer éreztem, hogy dölávíz! :lol: :lol:
Aztán a kórházban ügyeletes doki megvizsgált, majd miután "kihúzta az ujját" :oops: újabb adag víz! :lol: :lol: Moshattak fel utánam!!! 8)
Olyan voltam, mint egy kiszámíthatalan vízforrás!!! :lol: :lol:
Aztán be a szülőszobára és ott éjszakáztam-aludtam. :roll:
Apa meg hazamehetett, mert azt mondták ma már nem lesz meg a gyerek, hiszen csak 1 ujjnyira voltam kitágulva nulla fájással.
Szóval ezt játszottam éjszaka és másnap délelőtt is, hogy vízfolyás szinte semmi fájás. Aztán dokim délelőtt megvizsgált (na ez már kicsit fájt) és azt mondta, ha 2 ujjnyi lesz a tágulat, jöhet a beöntés. Nem értettem minek, hiszen éjszaka 4-szer :oops: is voltam klotyón 8) és mivel enni már nem ettem előző este óta nem tudtam elképzelni, hogy mit lehetne még belőlem "kiönteni"! :roll: :wink: 8)
Aztán du. 2-kor megkaptam a böntést és onnantól kezdve "erezdelahajamat" , jöttek a fájások és végülis Adri 17.20-kor meg volt! :lol:
Na röviden ennyi volt első szülésem története!!! :wink:
Úgy hogy nyugodtan fürcsi, aztán indulandusz Enikém , ha most így jönne ki a lépés! :wink:
De szerintem (remélem!!!) csupán csak önző magánérdekemből is, hogy megvár minket Jankababa!!! :wink: :lol: 8)

Na megyek vacsiztatni, oszt majd még jövök! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok!
TILOS egyszer már megmelegített anyatejet még 1x megmelegíteni és megetetni a gyerekkel???? nincs szívem kiönteni 120ml-t!!! :oops: :oops: :oops: tudom, hogy elvileg nem szabad, de ... :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönöm a "magzatvizes sztorikat"... :wink: Ezer forgatókönyvem van. Brigi, jaj, remélem, nem vetted rossz néven. Én se szeret(t)em, ha irigylik azt a lefolyású szülést, ami nekem inkább pánikrohamnak tűnt. Szóval nem lehetett kellemes így. Arra értettem, hogy milyen jó lenne fájás nélkül bemenni.
vbea

Andi: Ok, ahogy gondolod.

Kriszta:
Ne haragudj, félreértettelek :oops:

Veronikusz: Elvileg nem lehet, de talán odaadhatod neki.

Eni:
Dehogy vettem rossz néven! Kívánom,hogy neked is előbb a víz menjen el és a szülőszobán jöjjenek a fájások. Mi csak azért ijedtünk meg, mert nem tudtuk akkor még, hogy egy szülés így is indulhat. Azt hittük, hogyha elmegy a víz, akkor fájásoknak is lenniük kell. Mostmár nem ijednék meg.

Tigrincs: utánam is fel kellett törölni a vizsgálót :oops: Én törölközővel mentem a lábam között a kórházba :lol: A betét eszembe sem jutott... :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Igen, nagyon kényelmes úgy szülni, hog yegy halk pukk, aztán telimegy a lift, a vizsgáló, a folyosó minden. És nincs fájás, csak szépen lassan, fokozatosan. Mindkét lány így jött és hálás vagyok, mert volt idő felkészülni lélekben.

Rakok két képet.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz: engem érdekelne a kölcsönző címe, tel.száma. Sashalom nekem nincs is messze.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Meztelen csóka

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231871687.503.jpg[/img]

"Mádámka"

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Én nem szoktam kiönteni... :oops: :roll:

Nálunk Petinél halk pukk volt, nulla fájás, aztán az ügyeletes azt mondta csak pihenjek, Éva meg haza akarta küldeni apát. Erre két óra múlva mindjárt ötpercesekkel kezdődött és három óra múlva megvolt Petyka.
Pankánál a halk pukkanásig már lenyomtam vagy 16 órát fájásokkal és a víz elfolyása után 6 órával lett meg Panka.

Na Eni, most már minden variációt leírtunk. És nálam igaz volt, hogy a második gyorsabb. Úgyhogy nem biztos, hogy ráérsz fürdeni...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Veronikusz!
Én sem öntöttem ki! :oops: Sőt, képes voltam minden tiltás ellenére mikróban melegíteni. Ezvanna.

Durca, Emano
, szerintem szinte mindenki életében jó, ha van egy terapeutás időszak. Tudom, az amcsik már divatot űznek vele, de olyan sok minden van, amit jó helyre rakni, még akkor is, ha nincsenek komolyabb problémák. Hát még ha erre nagyobb teher is rakódik. Nem mindig igaz, hogy teher alatt nő a pálma. Csak hát még mindig úgy vagyunk kódolva, hogy dilidoki... Pedig szerintem egy komoly segítség, ha megtalálja az ember az igazit, mert elég sok gyenge szakember is van a palettán.
Na, meg persze általában ez nincs ingyen. :(

mtunde

Orsi,
igen, az angol szakhoz kellett egy szakdoli, meg a tanárképzést is megcsináltam már, ahhoz is kellett egy (pedagógia-pszichológiából) bár ahhoz rövidebbet is elfogadtak :wink: . Csak azon dühöngök, hogy ezt a kettőt egy félév alatt írtam meg (+ 2 államvizsga), ezzel a nyamvadt 3-kal (politológia) meg már 2,5 éve szenvedek pedig még el se kezdtem. Asszem itt az ideje új témát keresni. :roll:
Te hogy haladsz a tanulással? Milyen tantárgyaid vannak? Mi van még hátra? Várhatóan mikor végzel? :wink:

Emese
köszi köszi a bíztató szavakat…kárpótolta az összebújást :D
Tuti Te is megtalálod majd az álommelót. Persze, ha egyáltalán nem szeretnél visszamenni dolgozni, akkor semmi sem lesz az igazi..Mégegy kölök? Esetleg ovit nyitni? :wink:

Andi,
„derékmelegítőt” megkérdezem majd apjuktól, asszem ő a westendben vette az egyiket, de máshol is van. 3000 forint. Én nagyon csípem, mert fölül nincs plussz réteg, de a derekamat mindig melegen tartja. Ja, ahogy Steffi írja, bandázs-ként is lehet kapni (terheseknek), meg simát is (nem terheseknek).

Eni
jó jó, vaklárma is kell néha. belefér.
Benci meg kibírja a leadódást mégegyszer, bár biztos rosszul esett neked is. Majd a kistesó élménye úgyis feledteti vele! :wink:

Veronikusz,
Nagyon Boldog Névnapot tőlünk is!

Kiscsillag
mi is beadattuk a rotát. (az első 2-3 hónap katasztrofális nemalvással telt, ami nagyon megviselt bennünket és csak a gondolatra is, hogy ez újra előjön – hányás, hasmenés, infúzió, bömbölés – hát…brrr :roll: :D )
Mesélj kicsit Kincsőről ha van időd! Hogy telnek a napjaitok? (mondjuk, nagyjából sejtem :wink: , de minden baba más :D )

Memme,
hát ezek a csajok!!! :D

Na lépek, mert apjuk éjjel jön haza külföldről és akarok még valamit kotyvasztani. de mit???? :roll:
Vendég

Durca, nagyon köszönöm!

Ha már szóba került a fagyasztott anyatej....a 6 hónapos időt betartottátok? Tehát, hogy fagyasztóban sem lehet 6 hó után tárolni.
Mert Levi ugye nem eszi meg a fagyasztottat, mert büdi neki és keserű....kis válogatós.
Szóval beletenném majd a főzikbe, de ugye van olyan része, ami már nagyon régi, augusztusi. Végig a fagyasztóban volt....viszont legalább még 1-2 hónap mire mi a főziknél fogunk tartani....

Veronikusz Neked is köszi.

Eni, nálam nem volt semmilyen pukk. Majd kistesónál... :lol:

Bori, de jó , ennyi mindent tanultál. Nagyon széleskörű és izgi. Főleg a politológia, bár tény, hogy évente lehetne új téma. :roll:

Memme, édesek nagyon!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Meme!
:lol: :lol: :lol: :lol: édik nagyon

Aprooka!
behúztál a csőbe :lol: látszik már este van és fáradt vagyok, de én azt hittem azért van 2 vonalzód, mert megint gólya kerint felettetek :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika,Tünde,
álommeló...hő. Amit én csinálnék, az divatszakma, így nem csinálnám, meg mindenhova x év tapasztalat kell, nekem meg csak borítéknyalásban meg fénymásolókezelésben van... :roll:
Szakdolgozat én is politológia illetve politikai kommunikáció...

Veronikusz,
isten éltessen!

Nők,
itt valami vírus van. Az én emberem is lépni akar jövő hétvégén...motoros haverjaival...értitek...-20 fokba. Mondtam, mehet, de csak motorral... :twisted: :twisted:

Kép
Kép
paklincs

durca, ez nem hangzik vlmi jól. de legalább már a "gyógyulás" útjára léptél.

[quote]n írta:agyon kényelmes úgy szülni, hog yegy halk pukk

ez miért jó?? az nem rosszabb ha nincs fájás, és benn kell maradnod a kórházban megfigyelésen? és kit tudja mikor lesz meg. mint ahogy tigrincs is írta, hogy csak másnap lett meg Adri.
nekem hajnalban fájások, össze-vissza, reggel be ctg, de hazaküldtek, egész nap vajúdgattam, majd este újra ctg, akkor már benn tartottak és hajnali 3kor lett meg koli.

Bori, akkor hajra 3. szakdoli!
nekem csak 1et kell írni, a 90% megvan -remélem - már csak pár dolgot kell javítanom rajta.
köszi, tanulás megyeget de nagyon nehéz ha itt van Kolos. hiába a segítség, mama próbálja elterelni a figyelmét, de bármi baja van idejön, hozza a könyveit, hogy meséljek, de mama nem jó ha mesél... még apa sem tud mesélni, őt sem szereti.
összegezve: közgéz szig, meg számvitel szig van hátra. amúgy minden tárgyam megvan, az összes kretimen is. júniusban államvizsga. azt jóvan. :)

Zsófi, én úgy tudom 1évig lehet tárolni mélyhűtőben tejet - de lehet neked van igazad. nálunk koli nem válogatott megitta a fagyasztottat is. igaz, nekünk nem kellett nagyon olvasztgatni, ezért odaadtam másnak - főzibe meg nem kellett annyi.

megyek csicsikálni. nektek is nagyon szép ébredésmentes éjszakát!!!
Vendég

Aproo, szerintem 2 hónap még belefér... Bár én a főzelékekbe nem használtam végül...

mtunde

Na, mingyá' pukkadok én is! :lol: Engem Ági és Vidadoki pukkasztott kb 2 perccel Benci érkezése előtt. Orsi, azért is írtam, hogy nincs jó vagy rossz, utólag mindenféle szülésben megtaláljuk a "szépséget", vagy legalábbis az értelmet. Én tényleg kizárólag arra értettem, vagy azt gondolom, a sok erről való beszélgetéssel tán felkészülhetek... szóval nekem jajdepara volt tolófájásokkal bemenni. És előtte nem voltak rendszeres, periodikus fájások. Nagy fájdalmak igen. De a tök se tudta, hogy indulni kéne. Emlékszem, hogy István kérdezett valami olyat útközben, hogy melyik hídon akarok átmenni. Én meg elküldtem valami irdatlan csúnya helyre, hogy kit érdekel, milyen hídon, csak taposson már bele!!! Ilyet kérdezni amúgyis minek éjfélkor?! :D
vbea

Zsó, Bencinek főzelékbe se kellett. Asszem, tán összesen kb fél litert hajítottam ki a fagyóból a kukába. Sose kellett, de sose mertem kidobni (idő előtt). Már csak azért sem, mert jó sok meló volt elraktározni. :wink: Ha nem muszáj, most megpróbálom majd fejés nélkül.
vbea

tej
Iván kiköpte a fagyitejet :? Főzelékben de gezstenyepürében is :?

Banana
Akkor mégis elfogadom azt, hogy a férjed beugorjon vele :oops: Tudod, nekünk nincs verda, aztán....

Veronikusz
Ha jársz addig erre, akkor oké és köszi :wink: Hááát nem tudom mennyire kell kiöltözni. Vagyis mostmár a farmer sem ritka színházban, de az nem én vagyok. Hiába farmeros csaj, akkor is, tudni kell szerintem, hogy mikor mit illik felvenni. Szal nem írná meg az újság a farmert sem, de azért szeretnék magamnak megfelelni...

Most lépek, mert Apa nyúz, hogy mennnnyek máááá filmet nézni :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Orsi!

Eni "kérésére" :lol: leírtuk egy páran, hogy kinél hogy zajlott a "magzatvizes elmenős" szülés! És ha elolvastad, ahányan leírtuk annyi féle volt. :wink:
Szerintem nem rosszabb, ha nincs fájás és esetleg "csak" másnap van meg a gyerek, mint ahogy nálam is. Mert szerintem sokkal rosszabb lett volna, ha az egész éjszakát, meg másnapot végig vajúdom és "csak" utána lesz meg a gyerek!!! Így meg végülis 3 és fél óra alatt "lezavartam" a szülés fájdalmas részét!!!
És úgy ahogy Memme írta, így volt idő lelkileg is felkészülni! Főleg, hogy első gyerekkel és foggggalmam nem volt, hogy mit is kéne várnom egy szüléstől. És ha választhatnék, akkor másodjára is így szülnék!!! 8) Mégha egy éjszakát bent is kell lennem, nulla fájással.
Szóval szerintem én (hangsúlyozom!!!részemről!!!) jobban jártam, mit Te! :oops:
Nem lehetett semmi, hogy hajnaltól másnap hajnalig "szenvedtél" és még közben haza is küldtek!! Minden elismerésem!!!

Memme!

Csajokat meg kell zabálni!!! :lol: :lol:
Szexi Memme és MádámEszter...!!!!!! :lol: :wink:
Egyébként akartam kérdezni, hogy jobban vagy már??? :oops:

Aproo!

Jól "átvágtad" a Csajokat a vonalzóval!!! :lol: 8) :wink:
(bocsi Lányok!!!)
Fagyasztott tejcsiről meg én csak annyit tudok nyilatkozni, hogy Adri "szintén zenész", mint Levi, mert a szagát sem bírta és a főzelékben is "kiütközött" az íze-szaga, úgy hogy nem ette meg!!!
Szóval nálunk is, ahogy Eninél "kukajárat" lett a fagyi tejcik sorsa! Pedig mennyit "dolgoztam" vele!!! :twisted: :twisted:

Tenci!

Merre vagy Angyalom???? 8) :lol:
Egyébként akartam még tegnap írni, hogy nálunk sem lesz "Adriszoba" szétbombázva!!! Az marad ÖcsiHuginak úgy ahogy van. Csak annyi lesz a változás, hogy Ancsi szobájából Ancsiágyát átvisszük Ádáméba és Ancsiszobába bekerül Adri új ágya. Meg a ruhái felkerülnek a fenti szekrénybe. Mert ugye Nagytesók úgyis csak minden 2. hétvégén jönnek, azt meg kibírják, ha egy éjszakát egy szobában kell aludniuk!! :wink: :lol:

Bori!

Remélem sikerült valami fincsit főznöd!!! :lol: :wink: Mivel Apa nálunk azt mondta, hogy nem kell neki a hús csak valami könnyebb, ezért én ma toji levest meg paprikás krumplit csináltam. :wink: Ezek elég egyszerűek és gyorsak! :wink: :lol: 8) És még finomak is!!! (legalábbis nekünk!) :wink: Jah és régen volt már mindkettő! 8)

Na menek és szétnézek a levelezésembe is! :wink:

Szép álmokat és nyugodt éjszakát Minden Babának és Anyának! És persze az Apukáknak is! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Fagyasztott tej???-nekem is volt,mennyit dolgoztam vele,mondjuk csak az első hónapban volt több utánna teljesen beállt Mikey fogyasztására,de amit megvolt a fagyóba.....Mikim este kicsattog jégkrémet enni fagyóajtó -minek becsukni????reggelre folyékonnyá váltak értékes tejkészleteim-szóval ennyi úgyhogy én sosem tudtam meg,hogy Mikeynak ízlett volna-é??? :lol: :lol:

APRÓÓÓ-ZSÓ-igen igen Gyuzsónak címeztem.....de ha jóltudom te is jártál arrafelé,és kitudja mikor fogsz megint???-és énis csak pilláztam először a két vonalzódon :lol: :lol:
Mi nem a Campis tóhoz járunk hanem ide Ercsibe....

MEMME: :lol: :lol: :lol:

jók a magzatvizes storyk!!!!-nekem ilyenben nem volt részem.....egy film jut eszembe erről-CSÚCSFEJEK :lol: :lol: :lol: csúcs egy film volt!

TIGRINCS-legközelebb jövőhét hétfőn megyünk,de akkor is estefelé.....meg csütörtökön....aztán asszem itt az ídő-persze ha nem akar előbb jönni Benedek :wink:

MSE-motorral????ilyenídőben bizti klassz lehet :lol: de te láttál már motorosokat az utakon -10fokban????igazad van csak motorral-deha leteszi valahol????tudnak ám agyalni....... :lol: :lol: :lol:

Bori-jó főzöcskézést.... :wink: igazi jó feleség vagy!!!!!

CBRIGI-jól vagytok így a 12hét környékén????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

VERONIKUSZ: NAGYON BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!

Jöttem létszámot ellenőrizni ( mást már nagyon úgyse tudok ) de látom még mindenki egyben.

[b]Eni,
ez egyre izgibb. Stramm, talpraesett csaj vagy Te, meg tudod, ott az a megmagyarázhatatlan megérzés akkor amikor kell, úgyhogy tudni fogod mikor kell indulni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de rám akkor, amikor élesben ment már a dolog, vagyis készülődőben volt, hatalmas nyugodtság telepedett rám - na, ekkor észbe kaptam, hogy itt ma történni fog valami csoda.

Engem mindkétszer repesztettek, de folyamatos para volt bennem ha úton voltam, hogy mit fogok csinálni, ha elönt.

Illetve, Bencivel a 41. héten, magzatvízvizsgálat után megyek le a lifttel, amikor is pukkant valami és olyan érzés volt, mintha bepisiltem volna. Vissza fel, 5. emelet, mondom Áginak meg Vidadokinak, hogy valami nem stimm, megvizsgáltak, de nem volt egyértelmű a dolog, mert utána több nem jött,( viszont egy jó órára rá jött két komoly fájás onnan tudtam, hogy ez a mi napunk lesz ) így egy nagy sétára lettem ítélve .
kiderült felül repedt a burok, szivárgott a víz, de végül repeszteni kellett.

Ja, Eni - nálam is Benci gyorsan jött. Szandi 4 óra, ő 2. :lol:
Minden rendben lesz ( és irigykedem picit - én szeretek szülni
:oops: )[/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsaaaaaaaaaaaaa!!!!!

De jóóóóóóóó, hogy itt vaaaaaaagy!!!!! Úgy hiányoztál már!!!! (innen is!!!!!)

Puszi!!!!!!!!!! Ezt gyorsan elküldöm, hogy még lássad!!! :wink: 8) :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Veronikusz,
Nagyon, nagyon boldog névnapot!
Ezt elfelejtettem az előbb, pedig ma többször is gondoltam rád!
És Pici Lánykádnak is nagyon sok boldogságot!

Reni, és mindenki aki hiányolt!
Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm, jól esett nagyon!:oops:
Igen, igen vannak gondok, most valahogy nem tudok jönni :cry: Mert nem nagyon szeretek panaszkodni, amég nem oldottak meg.

De majd igyekszem, meg hétvégén elutazunk egy hétre.(így akkor igazoltan leszek távol, jó?)
Remélem utána minden jobb lesz, és akkor majd jelentkezem!
Néha azért benézek, és megnézem a sok, sok gyönyörű babát!

Sok sok puszi

ancsaboszi

Honnan tudod hogy itt vagyok?

ancsaboszi

Emese ilyenkor motorozni??? Viccelsz?
Amúgy tényleg jól lenyúlták az 5letünket. Bár a mi környékünkön nincs ilyen! Hmmm??
Kristóf teljesen rendben, semmi taknyi. Megyünk!!! Bármikor! Holnap kivételével bármikor. Írj, hogy melyik nap jó!

Lányok, nem nevetni de én pont 3 hétig ültem egy összehajtogatott vastag frottír türcsin a kocsiban… Csak ennyi ideig szültünk. Azért volt időm felkészülni. 8) :lol: :lol:

:roll: Eni ha lemész alfába és visszagondolsz Benci születésének napjára, azért csak nem teljesen észrevétlenül tágultál 4 újjnyira???? Vagy igen? Bocsi, ha hülyét kérdezek, (nekem is az volt a legnagyobb parám, hogy honnan a fenéből fogom tudni, hogy menni kell…) de így utólag azért az egyértelmű JEL!?? Vagy nem??? Olyan minden más tudatállapot, vagy mi… Észre fogod venni, tutiiiii! Ismered a Titok című alkotást? Tudod, ahogy a negatív dolgokat bevonzzuk, pont azzal a módszerrel lehet a jókat is „kérni”. Janka tudja a dolgát és szólni fog: „HéééAnyamennyünkmáááá!” Segítek programozni. :lol: :lol:

Na megyek inkább aludni,

pusza

Kép
vkbrigi

ANcsa
gyere mesélj,mi baj???
igértél nekem a múltkor privit :?
HOva mentek??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Kicsit fáradtan és álmosan, de Veroniusz Boldog Névnapot kívánunk.

Annyit írtattok, hogy mire a végére jutottam elfelejtettem mit akartam.
Ancsa: Végre, hogy itt, már kezdtem aggodni.

Viktornak tele van a hasa kiütéssel és holnap a dokinéninél kezdünk, aminek cseppet se örülök :oops: :oops: :evil: :evil:
Mindig olyan bunkó velünk,pedig okot se adtunk rá. :twisted:
Én már jobban,de nem tökéletes. :oops:
Na elteszem magam holnapra,mert fel kell készülnöm lelkileg,de nagyon.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Brigi
email?? :? :oops: :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Tencikém!

Akkor ahogy én ezt látom, marad számomra a látogatás!! 8)
De ennek is nagyon örülök!!!! :lol: :lol:
Nyomjál már egy privit vagy ímélt a telószámoddal!!!! Lécccciiiii !!!! :wink:
Örülök, hogy minden okés!!! :wink:
És akkor a császi időpontja mikor is lesz??? Nem tudtam visszakeresni, bocsi!! :roll:
Jöhet minden privibe!!! Gyakoroljad csak a priviírást!!! :lol: :lol: Vagy inkább ímélbe, mert az tuti megjön és nem veszik el!!! A legutolsó általam küldött privibe megtalálod az ímélcímemet!!! :lol: :lol:

Most menek aludni, mert holnap én viszem Adrit oviba. Ebédbefizetés meg hasonlók és Apa nem szeret "ilyeneket" intézni!!! 8) :wink:
Vajon miért???? Csak nem tán azért, mert PASIBÓL van?!?!? :twisted:

Szép álmokat Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaj, Veronikusz BOLDOG NÉVNAPOT!
Írok majd, csak megint elhavazódtam.

Ancsa jó, hogy megvagy! Értelek. Elutazás jól hangzik! Gyere majd! És vigyázz magadra. Pusza

Kép
vkbrigi

Andi :oops: :oops: :oops:
Azonnal!

Kép
vkbrigi

Ancsa!

Napok óta figyelek-lesek!!! :lol: :lol: Várlak mint a Messiást!!! :wink: Na meg műkszik az a bizonyos női megérzésem!!!

Puszi!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tudtam én azt, hogy miért is kell ma sokáig fent maradnom!!!! :wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

TIGRINCS-email elküldve.... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Köszi Tencikém! :lol:
Szép álmokat!!! Pihenjél!!! 8)

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni!
:lol: jók ezek a férfiak! :lol: tőlem is megkérdezte anno, hogy "mennyire siessünk?" Mondtam, hogy "ha lehet nem tegyünk kitérőt!" :lol: :lol: :lol: ilyet akkor szokott kérdezni, mikor együnk valahova és közben be akar ugrani az irodájába. :D Úgyhogy mi a 2.-3. lánynál padlógázzal mentünk. Emlékeztek! Szofinál a rendőri üldözés lett az eredménye ennek :lol: :lol:

Ja! vki kérdezte, hogy lehet-e úgy 4-ujjnyira kitágulni, hogy az ember észre se veszi. :D A válasz: IGEN!!!!! én se Szofinál, se Zsófinál nem vettem észre csak az utolsó 30-60 percben, hogy lesz valami :D :D :D

magzatvíz elfolyás: én bazi nagy TENNÁ-val jártam az utolsó 2 hétben. :lol: Katánál CTG-re menet a kocsiban jött a Niagara :D de így a kocsi megúszta szárazon :lol:

Reni!
akkor szólok ha arra járok! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok, bepisilek a röhögéstől. 22h körül mentem aludni, egyszer sem keltem 6.45ig, akkor is BüdösBenc keltett. Ennyit a készülődésről... :wink: :wink:

Heni és Brigi, köszönöm a biztatást, mert ez tényleg az volt... :D Brigi, ha nem is észrevétlenül (én is 3 hétig szültem :lol: ), de aznap nem volt nekem egyértelmű. Ctg, majd tesco, pizza, és ment az az Álomhotel sorozat. Amitől herótom volt, tudtam, hogy attól egyszer megszülök. :lol: DE! Igazatok van. Én "menstruáltam", azaz a görcsök teljesen ugyanazok voltak, csak éppen nem volt bennük semmi periodicitás. Egyszer csak úgy beindult, amikor éreztem, hogy most már menni. Ja, még ami bejött. Elle-t olvastam a kádban. :lol:
vbea

Veronikusz, yessss!!! Én is az utolsó 30-60 percben. Addig olvasgattam, ok, fájt, de nem úgy, hogy menni kéne. Na, tegnapelőtt ezért is csináltunk főpróbát, mert betojtam, mi van, ha ez az. Ne az utolsó pillanatban menjünk má'...
vbea

Sziasztok Lányok!

Remélem, nem zavar Benneteket, ha csak nagyon ritkán jövök, és főleg kérdezek... Írnék én többet, de Mátétól egyszerűen nincs időm, nem is értem, Ti hogy csináljátok...

Az újabb leendő mamiknak nagy gratula és boldog babavárást!
Finiselőknek pedig drukkok!!

Most azt kérdezném, hogy Ti adtok a gyerek lábacskáira otthon cipőt? Szandált?
Mi liliputis puha talpúval kezdtük, de iszonyat befelé áll a lábikó és a supi cipőt ill. salus gyógycipőt ajánlották, ezek tulképpen prevenciós hatású gyógycipők, megelőzik a lúdtalpat, bokasüllyedést, talpban nem adnak támasztékot, mert hajlékonyak, de boka alatt tartanak... ??? Ahány kérdés ebben a témakörben, annyi válasz.
Szóval mi a helyes és jó a gyereklábaknak otthon????????

Köszi szépen!
Vendég

Sok érdekes témáról írtok, jó olvasni Benneteket, már ha van 5 percem.

A szopi-téma különösen lelkesítő! Főleg, hogy egyáltalán ez egy olyan fórum, ahol erről lehet beszélni. Nekem nem maga a szoptatás bonyolult, hanem a szoptatás itt most ebben a "civilizált" világban... Az a legfájóbb, hogy legjobb esetben is fejős tehénnek nézik azt, aki kielégíteni igyekszik a gyerkőc természetes igényeit. És főleg egy 14 hónaposét. Az én szüleim nagyon jófej, nyitott, fiatalos szülők, mégis, nem telik el hét, hogy ne kérdeznék meg: "Mikor választod már el azt a nagyfiút?" És a legjobb esetben sajnálnak engem, hogy fáradt vagyok, ahelyett, hogy támogatnának a nehezebb időszakokban.
És igen, tulajdonképpen a szopi a leggyorsabb, leghatékonyabb gyerekvigasztaló-altató-nyugtató valami. A ringatás és társai sokkal időigényesebbek és macerásabbak szerintem.

Borinak akartam még biztató szavakat: én csodálom egyáltalán azt, hogy 25 évesen babázol, én ilyen idősen sokkal önzőbb voltam annál, hogy gyerekem legyen, éppen a legnagyobb önmagam-keresés közepén voltam. Szóval: fel a fejjel!!!!!!!!!!!

Minden kedves Mamát üdvözlök!

Andi
Vendég

Jóreggelt,

ma kapott egy szabadnapom párom, mivel annyira jegesek az utak, autópályák, hogy nem tudott lemenni gyöngyösre dolgozni. ez most jó, viszont szombaton is dolgozni kell, mivel annyi a meló, hgy nem látni ki. :)

kolos 8:10ig aludt, tök jó volt, bár én felébredtem előbb... és szerintem ő meg arra, hogy reggelit csinálok, pedig próbáltam nagyon halkan. :wink:

Eni, igen, gondolom, hogy para volt tolófájásokkal bemenni. de itt ugyan azt kérdezném mint Brigi, azért azt lehet tudni, hogy szülök nem?? Nem bántásból írom, isten ments, hogy megbántsalak. nekem nem voltak szülés előtt jóslófájásaim, azt sem tudtam észre fogom-e venni ha az már az...szóval mikor reggel fájdogált a hasam, inkább bementem, nézzenek hülyének.

Tigrincs, akkor maradjunk annyiban, hgy nekem sz*rabb volt. :) igen, így visszagondolva elég rossz volt 24 órán át vajúdni... a vége már igen csak rossz volt. már a falat kapartam.
de nekem a doki minig azt mondta, ha folyik a magzatvíz, egyből irány a kórház mert baj lehet...szóval én meg ettől paráztam mi van ha elfolyik, mit csinálok.??
amúgy mi van akkor ha elfoyik a víz, nincsenek fájások, nem lesz baja a babának ott benn?? meddig lehet így lenni? napokig??

Bori, végül mi lett a vacsi? :)

Ancsa, de jó, hogy megvagy!! és hova utaztok??

míg én itt írogatok, ti már megkezdtétek a reggeli rohamot..szóval Eni, hagyd figyelmen kívül a kérdésem, Veronikusz már válaszolt.
így már értem, mert nekem teljesen rendszeresek voltak, órát lehetett volna igazítani a fájásaimhoz. :)
Vendég

Szia Vandini-Andi! Részemről azért tudok gyakran, mert éjjel-nappal be van kapcsolva a gép, a család központi helyén, babanet megnyitva... csak frissítek. :wink: Benedeknél próbálkoz(t)unk cipővel, de hosszabb távon nem jön be. Ilyenkor télen inkább adok rá két pár zoknit, hogy ne fázzon a lába, és mehet. Cipit lerúgja. Amit a szüleidről írtál, nagyjából ue elmondhatnám én is, nagyon sok egyéb témában...
vbea

Orsi, 8.10ig??? Ügyes pasi. :wink: Dehogy hagylak figyelmen kívül... mert engem is számtalanszor elgondolkodtatott... István is kérdezgette, amikor az Elle-lel bevonultam a kádba, hogy "olyan mensiszerű fájdalmak, amikor már fetrengsz?". NEM! Én "olyan" fájdalmakra még gyógyszert sem vettem be korábban... szép lassan eltágulgattam, sztem hetekig. Aztán a végén felgyorsultak az események. Én csak beérni akarok. Utólag egyébként semmit nem bánok, fantasztikus érzés volt az egész! Csak engem gyötört vmiféle lelkiismeret, hogy nem kellett volna-e hamarabb. Ezért mentem be én is tegnapelőtt este. Egyetértek veled. :)
vbea

Szia vandini, én is néztem a lilliputis cipőket, tök jól néznek ki. :) én itthonra zoknit adok, esetleg kettőt, meg van mamuszunk, és néhány napja adok rá puha talpú cipőt itthonra asszem ezt hívják kocsicipőnek , mert a zoknit és a mamuszt állandóan lerángatja magáról. nálunk sok helyen van kő az meg hideg, nem szeretem ha mezítláb járkál.

Eni, azért tényleg jó lehetett elücsörögni a kádban, elle-el a kezedben és kitágulni úgy hogy észre sem veszed. :) én sajnos nagyon is észrevettem. :x vagyis nekem meg az volt a vabom, hogy nem tágultam, fájások meg jöttek ezerrel. reggel 8kor voltam fél újjnyi!! este 5kor is még csak 1!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:38-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?