Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából, jót loholtam Dani uán aki persze ezerrel repeszt, nem nézve, hogy a járda véget ér és minden lejtős kocsibeállón legurul, hogy aztán csattanjon a garázsajtón...Én meg utána, hogy azért ne kenődjön fel.
Aztán vettünk némi iszapfürdőt is, mert sok helyen nem száradt fel a sár...Taliztunk a kis barátnőjével és az anyukájával. Dani sírt amikor elváltunk, mert Ő még a lánykával akart volna játszani.
És képzeljétek ma ketten is észrevették, hogy babám lesz! Ma úgy tűnik ilyen csodálkozós nap van. Most ammázunk.
Puszi:
Bellana
bellana

Bellana: jó étvágyat!
A kabátod volt vékonyabb, vay a pocakod nőtt meg hirtelen? Kép

Zsuzsa
zerko

AnikóKép
Üdv a csapatban!Kép Gratula a meglévő gyerkőcökhöz! Mit szólnak a kistesóhoz?Kép

MucskaKép
Remélem a depid elmúlt mára! Nálunk hét ágra süt a nap és ezért nem is érezni annyira, hogy hideg van.Kép
Te mindig olyan jókat főzől. nem lehet beíratkozni hozzád menzára?Kép

BellanaKép
Már nem sokáig vagy szalma! Nem lehetne anyóst kitiltani a körzetedből?Kép

PanóKép
Sajnos az én AFP-m se lett jó 0,56 MOM.Kép A béta HCGmre azt írták, hogy normál, a védőnő szerint semmi gáz, de azért kicsit idegesít a dolog. Biztos minden rendben van és nem értem miért ismétlik a tiédet, olyan későn megint nem ad pontos eredményt.

BellanaKép
Áztatott DaniKép . A 3D-ért te fizetsz, szerintem nem kell hozzá semmi. Mi például csak mozizni megyünk majd!Kép

KakukkfűKép
Légyszi nem eltünni!Kép

TimiKép
Jó, hogy betetted a honlapot, lehet, hogy a fűtéskorszerűsítéshez igénybe vesszük.Kép

SüncsiKép
Nagyobb számlák láttán én is kiakadok. Mikor megláttam mennyi illetéket kell fizetni a lakásvásárlás után, majdnem dobtam egy hátraszaltót. Még jó, hogy engedik részletekben fizetni!Kép

ZsuzsaKép
Talira készülök, még fodrászhoz is elmegyek!Kép Az étlapot most kihagyom, mert rettenetes éhes vagyok.

Tegnap nagyon jó volt a kismamatorna, egy csomót beszélgettünk is a védőnővel. Igaz nem az enyém, de nagyon rendes ő is.Kép Tornázgattunk, intimtornagyakorlatok is voltak és légzés is. Lihegésnél elröhögtem magam, nem bírtam továbbKép Holnap szorítsatok, hogy manókámmal minden rendben legyen, 8-ra megyek genetikai UH-ra!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinga: köszi a felajánlást akkor viszem a talira anyóst. Kép Majd a buli idejére betesszük valahova. Kép
Fiúcska téma: esküszöm, hogy én is nagyon odavoltam, hogy fiúcskám lesz, de hát imádnivaló!! Most attól parázok ha lány lesz. Kép
Meglátod, úgy belezúgsz majd, hogy majd nem is érted miért féltél annyira! Kép

Süncsi: sajnálom az éjszakát. Kép Remélem ma éjjel jobban alszunk és a párod is jobban lesz! Kép
Az anyagiak fúj dolgok, nálunk is ez van. Kép

Zsuzsa: hála az égnek, hogy Zsófi szépen javul!
anyós: hát ő már nem fog változni, nekem nem kéne törődni ezzel a hülyeséggel. Végülis nem az én dolgom. Jaj, csak ne bosszantana annyira!
A talit nagyon várom ám! Kép
Jó éhesen megyek majd! Kép

Egcsi: holnapra szorítok, ügyi legyél és írj mi volt!

Mucska: jó volt a telken? Lesz ott netetek???????

Egyéb: megkerült az AFP lelet tratááá!!
Fizikailag persze nincs meg, de képzeljétek feljött a védőnőm (!), mert felhívta a labort pesten és megkérdezte mi van vele. Megmondták neki az eredményt, úgyhogy akkor elhozta a hepatitis leletet is. Na mit szóltok? Megvoltam hatva amiért ennyit fáradt miattam. Nem ehhez vagyok szokva.
Az AFP amúgy rendben van. Úgyhogy mégis megyek hétfőn UH-ra, mert az eredményt beírta a kiskönyvbe. Kép Jaj, milyen jó amikor búbánatos kezdetű napból ilyen görcsmentes lesz!!

Panó: veled vagyok!
Kép

Bellana 18 Kép
bellana

Hát sziasztok!

Alig bírlak Titeket követni,sajnos csak most sikerült a géphez jutnom.
Mucska,Süncsi,Egcsi köszönöm a kedvességeteket!
Agyerekek nagyon várják a tesót,minden gondolatuk körülötte forog.Gergő írt a Jézuskának/most elsős/,hogy egy kisbabát kér anya hasába.Ez a lista elején volt,a játékok előtt!!!!Kata meg azt mondta,hogy Ő is ezt kérte,csak még nem tud írni.Pont karácsonykor voltunk a 6 hetes UH-n,úgyhogy jó volt az időzítés.
Bellana!
Tök jó hogy megvan a lelet.Lehet fellélegezni!
Panó!
Előre is köszönöm,ha beraksz a tábl-ba,azt hiszem,már megadtam minden infót.Ha nem,akkor sikíts!Egyébként szerintem is gyönyörű,ügyi vagy!
Timi!
Neked is üdv!Örülök,hogy közöttetek lehetek.
Z.Zsuzsa!
Sajnos nem vagyok egy számítógép-zseni,az internettel is csak most ismerkedem,ráadásul ez a fajta ismerkedés nekem valahogy nehezen megy.Személyesen valahogy könnyebb.A találkozó jópofa,de az étlapon azt olvastam,hogy csak 12-kor nyit,vagy ez nem számít?Családot is szoktátok vinni,vagy mindenki szólóban megy?
Ja,valaki kérdezte,hogy hol lakom.Újpesten.
Most ennyi,remélem nem felejtettem ki senkit.
Üdv Nektek:

Anikó
vakili

Én is itt vagyok ismét!
Voltam az "abalkos cégnél", nagyon segítőkészek, és hozzáértőek voltak.
Meg persze voltam megint megnézni a kiszemelt babakocsit (nem tudom, hogy miért ez a heppem mostanábanKép), és most szét is szedte nekem a csajszi, és össze is rakta. HÁt ahhoz képest, amennyit tud, nagyon jó ára van.

TAli részemről is ok!Kép MOst nézem, hogy az étterem ott van, ahol a Praxis. Lehet, hogy be kellene iktatni egy 4D-s uh-ot akkorra?! De akkor apát hová teszem a tali erejéig?! Na még átgondolom...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi: az a gond nálad is szerintem, hogy hamarabb vették le, mint kellett volna! (AFP)
Én holnap nagyon fogok neked szorítani!

Bellana: akkor váltógatyit is hozz, mert lehet, hogy hazafele nem férsz majd bele!
Még jó, hogy a szg-ek korát élkjük. Tuti benne volt a leleted ott a gépben. Amúgy tényleg szép a védőnénitől!

Szép délutánt csajszik!

Zsuzsa
zerko

Anikó: ezt nem vettem észre, de ha így van, akkor a találkozót áttesszük délre, vagy előtte összefutunk a Feneketlen-tónál!
Jó lenne, ha te is jönnél!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Na voltam a védőnőnél, ő is megnyugtatot AFP-vel kapcsolatban. Azt mondta szerinte alkati dolog is lehet, mert nekem is például mindhárom gyereknél alacsony volt és más ilyen kismamája is van.

Zsuzsa!
Nekem biztos nem vették le túl hamar, mert pont aznap töltöttem a 17. hetet.

Bellana!
Örülök, hogy a te eredményeid meglettek és minden rendben!

Egcsi!
Holnap szorítok neked, de biztos minden rendben lesz!

Anikó!
Betettelek a táblázatba, Orsival pont egyidős terhesek vagytok.

Mucska!
Na ettél a brassóiból? Nálunk ma tojásos nokedli volt, azt is tőled koppintottam még a múlt hétről!

Panó
panó

Haliho,

tuloraztam egy kicsit, most fogok csak elindulni a mhelyröl.

Kinga,
Azért nem mi tapétazunk, mert bénak vagyunk hozza, vagyis még sosem csinaltuk. Meg van egy-két munka, amihez ugyis szakembert kell hivnunk. Na, majd csak megoldjuk vhogy ezt a dolgot.

Zsusza,
nekem nem sikerült megnyitni az étlapot, de nem baj, ugyis farkaséhes vagyok. Majd otthonrol. Amugy a kispapakat leparkoljuk ugye és csak csajbuli lesz? Kép
Mar megvan a repülöjegyünk, a férjemnek ingyen sikerült, olyan sok bonuszpontja volt. Jo lenne, ha mar tavaszi kabatban lehetne menni! Mar utalom a télikabatomat és különben is kezd szük lenni!
Akkor most mi lesz az idöponttal?

Aniko!
Te is gyere feltétlenül!

Egcsi!
Te miért nevetgélsz lihegés közben?Kép

Timi!
Jo hogy mondod, ezt a Praxis dolgot, lehet, hogy en is beugrok! Tudnal egy cimet meg egy telszamot megadni? Köszi!

Bellana!
Jo hogy elökerült az AFP! Anyagiakon meg bosszankodom egy-két napot, aztan beletörödöm és megtervezem az uj felallast. Most is ez lesz.
Szép délutant Neked Danival!

Ugy latszik, Mucska mar a nyaraloban van!

Tovabbi szép napot, ma mar nem valoszinü, hogy jövök, férjem egy rokonaval talalkozunk, ugy néz ki, hogy elmegyünk valahova vacsizni és beszélgetni.

Puszi Mindenkinek
Süncsi
süncsi

Cím: Budapest, XI. ker.,
Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20.
(Kosztolányi térnél)

Bejelentkezés: 30/414-8886

Ez a Praxis címe! Egyébként innen a babanetről szedtem.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Süncsi: majd küldünk időjárás előrejelzést! Amúgy az időpontot megoldjuk, jó?
A repcsijegynek örülök! Kép
De, a palikat most otthon hagyjuk. Egyenlőre elég lesz ennyi nő is!
A praxishoz: <a href="http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h" target=_top>katt ide!</a> alul van! Ha lehet, menj a GYőrfihez!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Alma!

Nekem van választott szülésznőm. Voltam is nála szétnézni kétszer is.. Én lelegelőször megkérdeztem, hogy működik, mivel tartozok és mennyibe kerül, hogy elvállal.
Most is voltam nála hétfőn, megmutatta a szülőszobát, elmagyarázott mindent. De úgy egyeztünk, hogy csak a legvégén és annyit adjak, mit én gondolok!

Kinga!

Ráadásul két tök egyforma oroszlánt képzelj el! Egyébként jól bírjuk egymást, mind a ketten tudunk üvölteni is, viszont pár pillanat alatt meg is békülünk! 2 hülye egy pár, szoktuk mondani.

Süncsi!

NAgy pusza! Brassói elkészült, igaz kevesebb fűszerrel, de azt mondta LAca, hogy jó lett.
Megjártuk a nyaralót is. Szegény Ginó kiakadt, mert ismét szekrényeket toligattunk. Ugye ami kikerült a panelból, az is ment a nyaralóba + a gyerekágynak is kellett csinálni helyet. Jól befűtöttem, aztán ment a tv. Ginó meg jött ment. Még furcsa volt neki, hogy szabadon van az udvaron. Úgy elfáradt, hogy alszik , mint a bunda!
Elférsz még napközisnek, mert úgyis mindig többet főzök, mint ami elfogy. Szívesen látlak. Bár holnap krumpli főzelék lesz fasírttal.
A nyaralóban nincs net, de kocsival 5 perc a panel. Meg az iroda is a panelban van, így muszáj bejönni néha. egy héten kétszer- háromszor be fogok tudni jelentlókezni majd, valószínűleg.

Zsuzsa!
Igen sütött a nap erre is!
Igen 1971. augusztus 21.
Igen végül azt sem mondták, hogy a kezemet kell pihentetni! Kép

Egcsi!
Ha a Süncsinek jut, akkor jut neked is! Legfeljebb nyitok egy kifőzdét! Nem gond!
Szorítok holanp, írd meg, hogy mi lett!

Anikó!
NAgy pusz!

Panó!

Majd mindig írom, hogy mit főztem és egy pár nap késésssel megcsinálhatod! Kép
Legalább a fejedet nem kell törni, hogy mit csinálj! Kép

Nagy puszi mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Akik nézitek:

Ez egy internetes szavazás a Mergasztárról!

Ki lesz szerinted a március 6-i adás kiesője?

Kandech Evelyne 10 % (2715)
Oláh Ibolya 24 % (6524)
Schmidt Vera 24 % (6536)
Tóth Veronika 12 % (3189)
Gáspár László 6 % (1556)
Nagy Edmond Géza 25 % (6990)

Szavazatok száma: 27510

Na, mit szóltok? Holnap lesz! Engem egy pár sor meglep!
A feladat: Máté Péter, vagy Demjén Ferenc dal!
(magánvéleményem: én mind a kettőt nagyon szeretem! Nem volt/van nagy hangjuk, de énekelni nagyon tudtak! Sok technikailag nehéz szám van kilátásban! Nekem a két kedvencem a Földvár felé félúton, és az Azért vannak a jóbarátok.
Majd meglátjuk! Bár nekem a csajok miatt furi a feladat!)

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Timi, hajrá babakocsi biznisz! Kép
Süncsi: remélem jól sikerült az este?
Mucska: kihagytál Kép Brühüü. Azért puszii!! Kép
Zsuzsa: nem tudtam letölteni a képet. Kép
Anikó: nekem meg bizos a személyes tali lesz nehezebb. Kép

Bellana
bellana

Zsuzsa, küldtem 1 képet. Kép
bellana

Bellana!

Bocsika!

Örülök, hogy meglett az eredményed! Remélem jó hírekkel jössz hétfőn az UH-ról!
Kép

NAgy pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Bellana: nem kép! PPS! Sajnálom, mert nagyon aranyos!
A mail megjött! Jó Kép De láttam már!

Szép estét nektek!
Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, a talira foglaltál asztalt?
Hú, már tényleg nagyon várom. Kép
A kép tündéri! Kép
Biztos ciki, de mi az a PPS? És azzal mit kell csinálni?

Mucska: pusssz!!
bellana

Sziasztok!

Csak feluletesen olvasgattam vegig amiket irtatok, mert hulla faradt vagyok.
Igazan semmi kulonos nincs, a parom ugy nez ki jol lerobban, probalom homeos bogyokkal kikuralgatni, de most nagyon rossz paciens es alig birom beleimatkozniKép En meg rettegek, hogy nehogy megint elkapjamKép Igaz o mar szepen felvette a maszkot es kulon is fogunk aludni, remelem ezt most mar meguszom, mert igazan sok lenne az idegrendszeremnekKép

Aniko
Udv. itt koztunkKép En is augusztus kozepen szulok, ha minden igazKép

Na, azt hiszem megyek is. Most nagyon le vagyok merulveKép

Puszi mindenkinek!

Orsi
16+6

avocado

Pano

Most utolag vettem eszre veletlenul, hogy irtad Anikonak, hogy mi pont egyidosek vagyunk babailagKép Ez tok jo!

Aniko
fentieket olvasd elKép

Sziasztok

Orsi

avocado

Jó reggelt lányok!

Csak egy gyors beköszönés, itt sajna borult az ég, de ez ne befolyásolja kedveteket! Most Petit elvisszük oviba, utána Ritával megyünk a Corába csavarogni. Chello, nem leszel ott? Tényleg, hova tűntél?

Mucska! Nekem a krumplifőzelék is tetszik!

Zsuzsa!
Nekem jobb is lenne, ha csak délben kezdődne a tali, mert mi Ritával járunk úszni szombatonként és fél 11-re szoktunk hazaérni.

Orsi! Vigyázz magadra!

Bellana!
Ma remélem jól aludtál és nem álmodtál semmi hülyeséget!

Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

PAnó!

Szép reggelt Nektek.
Lesz elég gyertek nyugodtan.
Holnap Egész csirkét töltök be gombás, májas töltelékkel+ tepsiben sült krupli

Hány csirkét töltsek be?

Bellanna!

Én is remélem, hogy nem álmodtál hülyeséget! Mindjárt eltelik a hét és lassan jön haza Apa!
Remélem jókedvű vagy.

Itt hideg van, napocska úgy gondolta, hogy péntekre szabadságolja magát. Kép Ginókám kiütötte magát rendesen, még most is csk nyúlik, de felkelni nem akar. Kép Végre, mert hogy én is csipásan ülök még a gép elött.

Nagy pusza mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Itt szakad a hó. Nem tudom, hogy fogom tudni Danit meggyőzni arról, hogy hanyagoljuk a motort az utcán?
Panó, Mucska: köszönöm kérdésetek, aludtam mint a bunda és bár álmodtam hülyeséget, de nem volt ijesztő. Kép
Már péntek van! Ádi nemsoká hazajön!! Jaj, de jó!!

Mucska: nekem légyszi egy közepes méretű csirkét tölts! Kép

Orsi: jobbulást nektek!

Zsuzsa: végülis nekem is jobb lenne a déli időpont.

Puszi csajok!

Bellana
bellana

Jó reggelt!

Mucska, én is kérek szépen egy jó nagy csirkét. Kép

Panó, itt vagyok csak mostanában nem nagyon értem rá. Ma nem megyek sehova mert itt szakad a hó így sajnos nem tudunk talizni a Corában. Kép Majd legközelebb.

A többieknek is pusza. Kép

Chello
chello

szép jó napot!

Bellana:
még nem foglaltam! Majd egy hét múlva összeírjuk, hányan vagyunk, és majd akkor!
A pps: az egy olyan fileformátum, ami egy képvetítés. Képek vannak benne, amiket egymás után nézhetsz meg. Elvileg le kell töltened, elmenteni a gépedre, és utána azt indítva meg tudod nézni! Ha az Outlookot használod, akkor elég csak rákattintani, és ő hozzárendeli a programot, amivel meg lehet nézni!

Orsi:
jobbulást az uradnak, és nagyon helyeslem az "óvintézkedéseiteket"!

Panó, Bellana:
vettem! De ha a hely megvan, és netán késik valaki, akkor sem lesz semmi! Ne aggódjatok!

PAnó:
Gondolom azóta már nem csak borult, hanem nálatok is szakad. Ennyit A Szilárdról, és a meterológiáról! Kép Reggel mondta a clubrádió, hogy felhívták újra Szilárdot, nem-e akar módosítani a prognózisán, de ő akkor is azt mondta, hogy ma nem lesz "komoly" havazás. Ehhez képest helyenként totál lebénult a városi forgalom, eme jelentéktelen csapadék miatt! És a hókotrók is elmentek már tavaszi pihenőre (gondolom).
Így nekem is menne ez a dolog, főleg 2 békával az akváriumban! Kép

Bellana:
Tényleg elszaladt ez a hét! Valld be, velünk sokkal könnyebb volt! Kép

Chello: neked is nagy pusszancs!

Na, akkor jópofi leszek! Vegyetek búcsút az idei tavasz utolsó havától! Kép

Zsuzsa
zerko

Helló Lányok!

Itt is szakad a hó már éjszaka óta. Nagyon rosszul esik, főleg, hogy este akarunk utazni, és a nyári gumiaink nem nagyon bírják a csúszkálást...Kép
A változatosság kedvéért voltam bababoltban. De msot nem magamnak nézegettem dolgokat, hanem a tesóm keresztfiának, aki májusban lesz két éves, és ma van a névnapja. Vettem neki egy tündéri kis mellényt. Kapusznis, polár a belseje...nem gyenge kis darab.Kép

Zsuzsa!

Én már eddig is búcsút vettem a hótól, mégis jött!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Megjöttem. Jelentem minden rendben az aprósággal. Nagyon édes volt, rengeteget mocorgott, van róla videófelvétel is. A dokinő látott valamit a lába között, úgyhogy nagy valószínűséggel a fiús mamák táborát gyarapitom. Nagyon boldog vagyok most, ahogy Szöszi mondaná:Lebegek.Kép

PanóKép
Legközelebb ha táblicskut csinálsz beírhatod hozzám Bertoldot! Köszi!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!

Jó,hogy nincs baja a babádnak! És az is jó, hogy fiú. Akkor csak ér valamit a nők megérzése!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi:
lassan törzsvendég leszel ezekben a boltokban Kép

Egcsi:
szívből gratula a kisfiúhoz! És ami a lényeg, egészséges!

Zsuzsa
zerko

Lányok!
Most eltűnök cirka egy hétre, mindenki nagyon vigyázzon magára! Néha gondoljatok rám, valószínüleg felmosóvödörrel fogok álmodni, mert verik szét az egyik szobát, rengeteg lesz a por és a takarítanivaló. Szóval sajnáljatok kicsit.Kép
Mindenkinek pusza!KépNagyon fogtok hiányozni!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ildikó: nagy grat a kisfiúhoz!

Kinga: Gátmetszés az elsőnél is elkerülhető, már ha hajlamosak segíteni benne.

Süncsi: persze azért kap Gömböc egy-két új ruhát, legalább annyit, amiben hazahozzuk Kép

Panó: AFP Kép, de úgyis minden rendben lesz!!! A táblázat meg tök jó!

Anikó: üdv itt, jó babavárást!

Bellana: anyós Kép Sajnos nem váltonak&#8230; Ha megmondom mi a baj, akkor azon sopánkodnak, hogy nekem semmi se jó, ha meg ráhagyok valamit, utána még hülyébb dolgokat csinál. AFP elkavarás Kép UH-hoz nem kell a lelet, amúgy is sokkal fontosabb az UH, hogy minden rendben van vele! Most olvasom, hogy mégis megvan az eredmény!

Talit már várom! Remélem addigra kitavaszodik végre, és mindenkinek jobb kedve lesz.

Orsi: párodnak gyors javulást!

Egcsi: grat az UH-hoz +a kisfiúhoz! Azért ne takarítsd túl magadat!

Tegnap meg volt a dédi temetése. Elég fárasztó volt az egész, mert reggel 6-kor indultunk és este 7-kor értünk haza debrecenből. Most próbálom kipihenni magamat. Amitől a falramásztam, hogy számomra tök vadidegen emberek mind a hasamat akarták tapogatni Kép És körülbelül 50x mondtuk el, hogy nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány. És mindezt a sír mellett&#8230;
Linó
lino

Szasztok
Teljesen el vagyok havazva, iszonyu sok a dolgom.

Eloszor is Egcsi gratulalok a kisfiadhoz!

Pano
Remelem nem haragszol, hogy kertem javitsd ki a tablazatot, tudom onzo dog vagyok ,de a itt kovetem magam:-). Amit irtal abban meg igazad lehet, hogy minden UH-n valtozik az idopont, de en mar nem megyek UH-ra, ugyhogy nem lesz tobb valtoztatas. Az AFP-eredmeny miatt meg szerintem ne izgulj itt es, ha jol emlekszem _Suncsieknel sem csinaljak, mert nem eleg megbizhato, ha az UH-n minden OK volt akkor semmi gond nem lehet.

Mucska
Ok elzavarom oket, de akkor nekem kell falazi, szigetelni, csempezni. Persze en a fentiekben nagyon profi vagyok, de igy terhesen......

Ballana
Jol van latom rendes, gondos anyuka vagy, es Dani tenyleg tisztan fekszik le estenkent. En nem vagyok igyen jo, Laura csak ketnaponta tusol, igaz a bore miatt, de kulonben itt a kisbabakat is csak 3-4 naponta furdetik. En furdettem Laurat mindennap mint otthon, de a vedonom nem volt nagyon boldog.

Kinga
AHA el fogjuk rontani, mert mar tenyleg nem akarunk tobb gyerkocot, es apa tehet egy adagot a spermabankba, es ha veletlen par ev mulva ugy dontene, hogy lecserel ket 20 evesre es az 5 gyereke melle szeretne meg akkor csak eloveszi:-).

Suncsi
Bocsi, ha felreertettelek, ez csakis a felujitas miatt lehet, sok ez nekem. Raadasul ettol a gyogyszertol amit szedek a felfazasomra sem vagyok tul jol, de vegig kell szednem, kulonben sz-rt sem er.

Most puszi
Kellemes hetveget mindenkinek
Ildi
salla

Egcsi:
csak óvatosan a takarítással, és kitartás! Ügyik legyetek, és gyere, ha tudsz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lanyok!

Zsuzsa és Timi!
Köszönöm a cimet és a telefonszamot!

Zsuzsa!
A Music Star témahoz nem tudok hozzaszolni, de Demjénnek én is sok szamat szeretem. Kivancsi vagyok, hogy mas hogy adja öket elö.
Különben itt Svajcban is ment ez a dolog, a végén lattam belöle egy-két részt, bar sosem volt türelmem végignézni. Nem nagyon tetszett egyik versenyzö sem.
Az osztrakokat többször lattam, szerintem ök sokkal jobbak voltak és a nyertes csaj kifejezetten tetszett, van stilusa és jol énekelt.

Timi!
Hova utaztok?

Mucska!
En most kivételesen kihagyom a fincsi csirkédet. Tegnap megint sokat ettem (föleg este), ezért semmi étvagyam nincs. Szerintem ma csak gyümit fogok enni, esetleg este egy kis salatat.
Szegény Gino! Jol elfaradhatott a kis örökmozgo. Akkor majd a babaval is fogsz tudni netezni, ennek örülök!

Egcsi!
Üdv a fius kismamik taboraban. Gratula!
Kitartast a felfordulashoz és varunk vissza!

Lino!
Ez a pocaksimogatas olyan furcsa, itt senkinek nem jutna eszébe. Nem is tudom, hogyan reagalnék. Talan most hogy hazamegyünk lesz hozza "szerencsém".

Ildiko!
O, semmi baj, az ilyen félreértések itt a neten tök normalisak. Kitartast a tovabbiakban is!
FelfazasKép

Bellana!
Motoroztatok a hoban?Kép

Tegnap jol sikerült a vacsi, egy indiai étteremben voltunk, csak az a baj, hogy egy kicsit sokat ettem. De isteni volt!
Itt is elbujt a napocska, de havazas egyelöre nincs, bar varhatoKép

A talira csakazértis tavaszi kabatban megyek!Kép

Puszi Mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Zsuzsám: bevallom veletek könnyebben ment a hét, elűztétek a sötét gondolataim és depis sem lettem! Kösziiii!! Kép
A Szilárd tegnap azt mondta, hogy vasárnap estétől várható havazás...Lehet, hogy már vasárnap van? Akkor már mindjárt itthon van Ádi? Kép

Egcsi: ne eröltesd meg magad! Várunk vissza!!
És persze óriási gratula a fiúcskához!!

Timi: szerintem nyári gumikkal ne induljatok el!!!
Nagyon veszélyes!

Süncsi: Dani nagy cirkuszt csinált, mert nem engedtem, hogy hozza a motorját a boltba. Végig ordította...Végül évekkel öregebben hazajöttünk, betettem a tárolóba a kaját amit vettem és elmentünk motorozni. A legtöbb helyen nem tudott vele menni, mert latyak van és szakad a hó, úgyhogy egy idő után feladta és sétálva hazajöttünk.

Ildikó: ott a gyerek bőre miatt fürdetik a babákat 3-4 naponta? Én most ha akarnám se tudnám kihagyni (nem is akarom) mert Dani imád pancsolni és az esti szertartás része már a pancsi. Kép
Neked nem is lesz több UH ? Csak akkor látod legközelebb a manót, ha megszületik??

Lino: kellemetlen lehetett a tegnapi szitu. Én nem engedem idegeneknek, hogy tapizzanak, pláne nem kérdés nélkül. Volt aki csak lazán odanyúlt volna! Ez olyan mint amikor 50 ezerszer megkérdik, hogy mikorra vagy kiírva. Tőlem már azt is kérdezték, hogy csak "becsúszott-e", vagy kívánt gyerek! Úgyhogy megértelek.
Akkor ma van mit pihizned, hajrá! Kép

Chello: puszi.
bellana

Süncsi!

Miskolc mellé utazunk anyukámékhoz. Az a jó, hogy a 3-as főutat tisztítják, és azon kell végigmenni. Szóval nem annyira gáz. Meg már itt nem is esik, csak kicsit néha, és a napocska is próbálkozik előbújni.
Holnap megyünk Szabolcs megyébe. Az nagy élmény lesz. Ott ha leesik fél centi hó, akkor már járhatatlanok az utak. De oda már anyukámék kocsijával megyünk, a miénk pihizni fog.

Bellana!

Általában figyeljük az utakat, és tényleg csak akkkor indulunk neki, ha nem veszélyes. A múltkor mégis sikerült tükörjégen hazajönni, de arról nem tehettünk, mert mi száraz, szép időben mentünk el. Az a szerencse, hogy a férjem nagyon jól vezet síkos úton. Ha nekem kellene vezetni, tuti belecsúsznék az árokba. MÁr volt, hogy megpörgettem a családot!Kép

LÁnyok!

Én rájöttem, hogy nadrágmániás vagyok.Kép Láttam megint egy jó nadrágot. És most akörül forog az agyam egész nap.Kép

Egcsi!

EGy hétig nem leszel??? Vigyázz a takrítással! Aztán már ha nagyon unod magad, akkor gyere be! Kimegyünk kávézni, vagy somlóizni!Kép

Beszéltem kispapival, hogy el kellene menni a 27-én 4d-s uh-ra. Mondta, hogy ok, menjünk. Mondtam neki,hogy de nem tudom, hogy "hová teszem" a tali erejéig. Erre ő, hogy majd ő is eljön a talihelyre, és majd leül egy másik asztalhoz és szemez velem. Majd flörtölünk.Kép

Kismanóm most óriási boxolásba kezdett odabenn. Imádom ezt érezni!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Linó: még jó, hogy tegnap nem havazott!
Az emberek meg ennyire tapintatosak! Ők kíváncsiak (mi jön a 2 lányka után), te meg kegyeletrontásnak érzed. Hát ez van!
Én is reménykedek a talira valami jobb időben!

Ildikó: kitartás, már csak egy hét!

Süncsi: akkor te rászoksz a 2 naponként degeszre eszem kúrára?

Bellana: minden lehet, de akkora is ígértek havat. Most meg csak lett! Kép
Mindjárt vasárnap! Már csak 2-őt alszol! Meg remélem délután még 2-3-at!

Zsuzsa
zerko

Timi: ez nem ér! Kispapákat becsempészni! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Igen, amikor reggel írtam még itt nem esett a hó, de mire odaértünk az oviba, szakadt rendesen. Mire hazaértem a Corából, már vagy 10 cm hó volt. Délben meg még nagyobb, de akkor már muszáj volt Petiért elmenni az oviba! Hát nem volt egy nagy élmény, de szerencsésen hazaértünk.

Egcsi!
Gratula a fiúcskához, beírom a táblázatba!

Ildikó!
Dehogy haragszom, nem nagy dolog kijavítani bármit a táblázatban!

Mucska!
Mi bevállalunk egy csirkét a gyerekekkel, csak valahogy juttasd el!
Pont ebben a pillanatban kisütött a nap!!! De a hó azért még esik egy kicsit.

Bellana!
Ritának is pont ma jutott eszébe, hogy ő motorozni szeretne, de sikerült lebeszélnem. Te mikor is mész genetikai UH-ra? Biztos írtad már, csak én elfelejtettem.

Chello!
Miért nem érsz rá? Visszamentél dolgozni?

Timi!
Azért vigyázzatok az úton!

Panó
panó

Panó:
itt is elállt!
Amúgy Bellana hétfőn megy genetikaira, és jövő szombaton a Praxisba!
Szép napot nekd is!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki gondolt rám, remélem a párom jobban lesz, most már nagyon szigorú voltam vele, állandóan kérdezgetem, hogy bevette-e a gyogyszert meg a szirupot. Komolyan úgy kell vele most, mint egy gyerekkelKép Férfiak!!!Kép
Reggel azonnal szellőztettem, ahogy bementem a szobába hozzá, úgyhogy remélem én nem kapok meg semmit. Igaz ő azt mondja, hogy csak megfázás, nem is érzi magát rosszul szerencsére, csak tünetei vannak rendesenKép

Én viszont voltam a laborban a vér és vizelet leleteimért, amit az AFP-vel együtt levettek és sajnos romlott egy kicsit a vasamKép Felhívtam a dokimat és ő mondta, hogy ne aggódjak ez nem annyira vészes dolog, szedhetem a vas+c pezsgőtablettát 1 helyett napi 2x. Mondtam neki, hogy én közben tök jól érzem magam és olyan aranyos volt,ahogy rögtön mondta, hogy ez az ami igazán fontos. Mondjuk szerintem is, ha én jól érzem magam, akkor a baba is biztosan jól érzi magát. Én legalábbis így érzem!Kép
Pocakom rendesen növöget, nem tudom mekkora lesz ez a gyerekKép Már alig várom, hogy érezzem, amit Ti már jó páran éreztek! Úgy irígykedek, amikor írjátok, hogy milyen fantasztikus érzés! De mivel ma vagyunk 17 hetesek, szerintem nem sok kell és nekem is boxolgatni fog a drágaságomKép

Annyira érdekes, hogy milyen gyorsan mennek el a hetek! Ma gondoltam bele, hogy nem is olyan rég volt, hogy megcsináltam a tesztet (dec.10-én) és most meg már lassan közeledünk a terhesség feléhezKép Ha ilyen gyorsan repül, hipp-hopp és szülünk!KépKépKép

Egcsi
Gratulálok a kis fütyishez, már ha egészen biztosKép El tudom képzelni, hogy röpködtél, én már az első olyan UH-tól is röpködtem, ahol már látszott a baba és megmozdultKép Viszont a takarítást azért ne vidd túlzásba!!!

Na, most ennyi jött ki belőlem, remélem nem megyek az agyatokra, hogy ennyi hülyeséget írkálok itt össze!Kép
Szerintem még tudok majd jönni délután, mert elég sok gyerekem hiányzik ma.

Addig is puszi mindenkinek!

Orsi
17

avocado

Egcsi, gratulálok a kis kukacoshoz. Kép

Panó, vettetek valamit a Corában?
Nem mentem vissza dolgozni, épp ma voltam a körzetinél és táppénzen vagyok. A héten elkezdtük Noémi szobáját szépítgetni, letapétáztuk a beépített szekrények ajtajait. Holnap indul a fal tapétázása és utána a festés. Szóval van munka bőven.

A táblázat egyre szebb! Kép

Mucska, hova tűntél? Alszol?

Zsuzsa, minden nap sütsz finom kenyeret?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Kép

Chello
chello

Szia lányok!

Dani hagyott aludni és ő is aludt!
Timi:jó utat és vigyázzatok magatokra!

Panó: én nem tudtam lebeszélni Danit a motorról, de végül belátta, hogy ez nem megy.
Amúgy itt délután már hétágra sütött a nap és abból a sok hóból alig maradt valami!

Zsuzsa: látom nagyon figyelsz rám. Kép

Orsi: nemsoká te is érezni fogod a bébit!

Chello:te se hjtsd magad agyon!

Bellana
bellana

Sziasztok!
Nem tűntem ám el,csak nem volt időm írni.Igazából nem is történt semmi különös,ma voltam a fiam osztályával korizni/csak mint kísérő/.kicsit féltem,mert most volt először kori a lábán,és Ő olyan,hogy ha valami elsőre nem sikerül tökéletesen,akkor teljesen elmegy tőle a kedve.Szerencsére nem így történt,bár többet volt vízszintesben,mint állva,azért nagyon élvezte.
Timi
Ez a nyári gumi elég rosszul hangzik,vigyázzatok nagyon.A kispapival történő szemezés aranyos ötlet,tetszik.A boxolást már én is nagyon várom,mert bár 14 hetesen már megmozdult a baba,azért a boxtól még messze van.Már a gyerekek is alig várják,hogy érezhessék Ők is.
Egcsi
Gratulálok a kisfiúhoz,jó,hogy minden rendben van.Ne dolgozz sokat!
Zsuzsa
Megpróbálok elmenni a találkozóra,még nem tudok biztosat mondani.Ti már találkoztatok máskor is?
Bellana
Nem irigyellek a motorozásért,és mit szólt Dani,amikor rájött,hogy Neked volt igazad?
A mindenféle kérdések engem egyébként nem zavarnak,a "becsúszott?" az nem nagyon tetszik.Bár ,ha belegondolok az ő helyzetükbe,lehet ,hogy bennem is felmerülne.Ma már nem nagyon divat a 3 gyerek,és a tesók már elég nagyok.
Remélem nem voltam nagyon sok,de nem tudom,mikor tudok jönni megint.
Puszi mindenkinek
Anikó
vakili

chello:
Akkor ti sem lazsáltok! De csak óvatosan, jó?
Nem minden nap! 3-unkra túlzás lette. Egy héten kb. 3-4 alkalommal sütök, de abból egy kalács! Most is sül egy fehér rozsos kenyér!

Bellana:
itt is olvad, de még van. És csak nemrég állt el igazán. A napsütés elmaradt!
És zavar, ha figyelek?

Anikó:
nem volt még ilyen tali, mert a tavaszt vártuk! ÉS a külföldiek miatt időben kezdtük szervezni! Amúgy téged is szívesen látunk!

Érdekes, tőlem senki sem kérdezte, hogy becsúszott-e! De a baba neme miatt mindenki zaklat!

Szép estét csajszik!

Zsuzsa
zerko

Anikó!

Tőlem is sokan kérdezték, hogy becsúszott-e, mert ugye fiú is van lány is van, gondolják minek egy harmadik!

Panó
panó

Sziasztok!

Nehogymar tavasz legyen, itt is eseget valami havas vacak.

Timi!
Jo utat, vigyazzatok magatokra!

Zsuzsa!
Fuuuu, igazad van par napja is bezabaltam!
Egy mentségem van: hogy nagyon rossz a gyomrom.
Nekem minden nagyobb evés = gyomorfajas. Gyerekkorom ota. Ha este eszem sokat akkor masnap délig, rossz esetben egészen estig szenvedek. Ezért baromira kell figyelnem, hogy mikor és mennyit eszem. Most a terhesség alatt meg még rosszabbodott a helyzet, mintha még érzékenyebb lenne a gyomrom.
Ez volt a magyarazkodas!
En is kérdeztem mar parszor a baba nemét, remélem Tölem, babanetes topiktarsadtol nem veszed ezt zaklatasnak!!!Kép

Aniko!
Tölem is megkérdezte egy ismerösöm, hogy becsuszott-e gyerek. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, gondoltam ez nem normalis! Elsö baba lesz, több, mint két éve vagyunk hazasok a férjemmel és egyébként mar mindenki azt kérdezgette, hogy mikor jön a baba.

Chello!
Ti tapétaztok, vagy jön mesterember? Jo munkalkodast!

Bellana!
Te nem tudhatod, milyen fontos az a motor!Kép
Ajjaj, ha az én kisfiam is ilyen aktiv lesz, azt hiszem nem lesz gond a napi sport!

Orsi!
A férjednek jobbulast! Az enyém is krakog meg faj a torka, lehet, hogy ma éjszaka megint különalvas lesz. Egyébként is elviselhetetlen hangosan horkol ilyenkor!Kép

Az elöbb hivtam az apukamat mobilon, kérdezte, hogy talaljam ki, hol vannak. Hat bababoltban, a Madrinaban (valahogy igy hivjak, Budaörsön van) az anyukammal és az egyik sogornömmel. Az apukamnak csak a kismamabugyik tüntek fel eddig, de az anyukam és a sogornöm nagyon lelkesek voltak, azt mondtak, hogy vmit muszaj venniük, különben nem tudjak elhagyni a boltot (a sogornöm allitolag egy kis sapkat szorongatott és nem tudta elengedniKép).

Mindenkinek sok-sok puszi!
Süncsi
süncsi

Sziasztok lányok!

Sajnálattal láttam, hogy nem csak tőlem kérdezték meg, hogy "becsúszott-e" a baba. Anikó, lehet, hogy egy ilyen kérdés felmerülhet a kérdezőben, na, de így meg is kérdezni?! Nem tudom, nekem baromi rosszul esett, már maga a fogalmazás is, talán ha úgy kérdezték volna-e meg, hogy tervezett baba-e...Egyébként bunkóság.
Dani és a motor: hát még csak másfél éves, nem hiszem, hogy nagyon meditált volna azon, hogy igazam volt-e. De legalább lenyugodott. Kép
Látom kérdezted Zsuzsától, hogy taliztunk-e már: a válasz: még nem találkoztunk személyesen, nekünk is ez lesz az első...Kép

Zsuzsa: nem zavar, hogy figyelsz rám. KépJól esik.
Bezzeg én még időnként most is elkeveredek ki mit írt, mikor...Kép

Süncsi: Apudnak a kismamabugyik tűntek fel? Kép Kép
Jól írtad az a neve a helynek. Kép Én azt hiszem nem megyek oda kissé messze van ide Budaörs. Kép
Jó, veled persze nem vetekedhetek távolság ügyében. Kép
Dani imádja azt a motort. Ami jó, mert legalább nem kell babakocsit vinni a sétára és szabadak a kezeim. Újra meg kell szokni, hogy nem tolok semmit. Már a bevásárlókocsi ringatásáról is kezdek leszokni. Kép

Puszi, megyek elkészítem az esti specialitást : a pácot a Dani áztatáshoz. Kép
(páclé: finom babafürdető + meleg víz + aprólék: kacsák, hajók, egyebek.)

Bellana
bellana

Észre sem vettem, hogy jubiláltam, ez már az 1002-ik hozzászólásom a babaneten!!
Adok magamnak ajándékot:Kép

Az Ádi ám! Kép

Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?