Orsi!
Eni "kérésére"
leírtuk egy páran, hogy kinél hogy zajlott a "magzatvizes elmenős" szülés! És ha elolvastad, ahányan leírtuk annyi féle volt.
Szerintem nem rosszabb, ha nincs fájás és esetleg "csak" másnap van meg a gyerek, mint ahogy nálam is. Mert szerintem sokkal rosszabb lett volna, ha az egész éjszakát, meg másnapot végig vajúdom és "csak" utána lesz meg a gyerek!!! Így meg végülis 3 és fél óra alatt "lezavartam" a szülés fájdalmas részét!!!
És úgy ahogy
Memme írta, így volt idő lelkileg is felkészülni! Főleg, hogy első gyerekkel és foggggalmam nem volt, hogy mit is kéne várnom egy szüléstől. És ha választhatnék, akkor másodjára is így szülnék!!!
Mégha egy éjszakát bent is kell lennem, nulla fájással.
Szóval szerintem én (hangsúlyozom!!!részemről!!!) jobban jártam, mit Te!
Nem lehetett semmi, hogy hajnaltól másnap hajnalig "szenvedtél" és még közben haza is küldtek!! Minden elismerésem!!!
Memme!
Csajokat meg kell zabálni!!!
Szexi Memme és MádámEszter...!!!!!!
Egyébként akartam kérdezni, hogy jobban vagy már???
Aproo!
Jól "átvágtad" a Csajokat a vonalzóval!!!
(bocsi Lányok!!!)
Fagyasztott tejcsiről meg én csak annyit tudok nyilatkozni, hogy Adri "szintén zenész", mint Levi, mert a szagát sem bírta és a főzelékben is "kiütközött" az íze-szaga, úgy hogy nem ette meg!!!
Szóval nálunk is, ahogy Eninél "kukajárat" lett a fagyi tejcik sorsa! Pedig mennyit "dolgoztam" vele!!!
Tenci!
Merre vagy Angyalom????
Egyébként akartam még tegnap írni, hogy nálunk sem lesz "Adriszoba" szétbombázva!!! Az marad ÖcsiHuginak úgy ahogy van. Csak annyi lesz a változás, hogy Ancsi szobájából Ancsiágyát átvisszük Ádáméba és Ancsiszobába bekerül Adri új ágya. Meg a ruhái felkerülnek a fenti szekrénybe. Mert ugye Nagytesók úgyis csak minden 2. hétvégén jönnek, azt meg kibírják, ha egy éjszakát egy szobában kell aludniuk!!
Bori!
Remélem sikerült valami fincsit főznöd!!!
Mivel Apa nálunk azt mondta, hogy nem kell neki a hús csak valami könnyebb, ezért én ma toji levest meg paprikás krumplit csináltam.
Ezek elég egyszerűek és gyorsak!
És még finomak is!!! (legalábbis nekünk!)
Jah és régen volt már mindkettő!
Na menek és szétnézek a levelezésembe is!
Szép álmokat és nyugodt éjszakát Minden Babának és Anyának! És persze az Apukáknak is!