veronika, a pasik kicsit furák, vannak elveik, és nehezen tudják ezeket megváltoztatni a realitás talaján. az első gyerekkel az én párom szerint is minden trükkös izé felesleges volt. a harmadikra belejött, simán vehettem drága babakocsit, számomra fontos fícsörökkel, sőt, még prima pappa etetőszéket is vettünk már, az elsőnél a legegyszerűbb is jó volt. persze, jó volt, de ez meg mennyivel jobb
nagyon sokat kell beszélgetni, ez biztos. ha magatokba folytjátok, annak nincs jó vége... ez nagy tapasztalat, persze elméletben én is tudtam, de hogy mennyi a sok, azt rosszul mértem fel. most már nem hagyom magam meggyőzni magam által, hogy ennyi elég volt. ha kicsi tüske is van, addig mondom, míg ki nem kerül.
én megmondanám a férjednek, hogy vegye már észre, hogy gyereke született, és persze nem kell totál fejére állítani a világot, de nem viselkedjen úgy, mint egy ovodás gyerek, hogy az ő élete ettől még nem fog megváltozni. ennyit az én ovis gyerekeim is képesek felfogni, hogy eggyel többen lettünk, ehhez _mindenkinek_ alkalmazkodnia kell. persze, nem tudom, a te férjed mennyire vevő erre a stílusra
én az enyimnek simán előadtam
keveanya, én szabó dr-nál szültem, meg voltam vele elégedve. bár néha jól esett volna, ha hogy is mondjam - jobban bevonódik? vagy mi. pl kiváncsi a 4d uh-s felvételre, amit nagy izgalommal akartam mutatni neki. de ő nem ilyen személyiség, na, ettől még jó orvos, de én meg szeretem a jópofizást kicsit
ezentúl meg úgyis mindegy lesz, a citológián nincs mit jópofizni
kincsesi, 7 hósan sztem még kell a tápszer, igen.
persze, lehet egy szopási sztrájk is, egy ismerős anyuka járt úgy, talán hasonló korú gyerekkel, hogy fogzás miatt nem akart enni, egy hétig fejt keményen, hogy ne apadjon el a teje, akkor újra hajlandó volt szopni a kisfiú
gabesz, nálunk alvás ügyben ugyanez. most volt itt a védőnő, megnyugtatott, hogy nagyon sok baba ezt csinálja, amikor elkezdenek kinyílni a világra... én eddig kínoztam azzal, hogy aludjon vissza, de nem ment, úgyhogy most már én sem fogom
veronika, ne adj narancsot semmiképp!!! és mást sem. nagyon megterheli a kis gyomrukat és allergiát okozhat. citrust 1 éves korig nem!!!
bocsi, hogy ilyen kategórikus voltam, de az egész életére kiható egészségét nem érdemes kockáztatni azért, mert tetszik neki...
márta, nem ér kamilla alvását az orrunk előtt mézesmadzagként húzogatni
DD
nikuc: minek a bébiivólé? meg a tea?
jobb, ha a gyerekek megtanulják, hogy az innivaló az a víz. ha korán megszokja, hogy ízeset iszik, nem fogja meginni a vizet, ami viszont rengeteg plusz, fölösleges kalória...
nini, én már két gyerekkel jártam babauszira, 4 hós kortól, egy sem lett beteg
nem ér ennyit írni, még 2 olodal hátravan
demost mennem kell...