Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a névnapi gratulációkat, igen, ma tartom! :)

Egyébként teljesen kiment a fejemből, eszembe se jutott volna, ha anyu nem állít be egy kis ajándékkal :)

Azt hiszem ez azért lehet, mert most nem én vagyok magamnak a fontos, hanem a bébi :)

Nini,
kajában nem vagyok árfüggő, csak szép legyen. Majd akkor elnézünk oda.

Bettyna,
ha majd melegszik egy kicsit az idő, akkor konzultálunk a ligetezésről! :) Szeretném egy héten egyszer-kétszer kivinni.

Ildi,
ti ide jártok a Nővér utcába? Mert gondolom minden helyszín más...

Képzeljétek azt álmodtam, hogy terhes vagyok, bár ennek kicsi az esélye, mivel védekezünk :) Csak úgy látszik sokat forog most a testvértervezés körül az agyam :)

Kép

Kép
sz.veronika

Susy, nálunk is kérdés volt mostanában, meddig vigyük Lillut, mert nem igen láttam rajta fejlődést, de pont ma rácáfolt erre és olyan aranyosan dolgozott... mondjuk nekünk nagyon sokat számít, hogy csak 5 perc az út :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Veronika - OK, amíg nem voltak ennyire mínuszok meg szmog, mi szinte minden nap mentünk és azt továbbra is így tervezem, ha nem lesz ilyen szutyok idő. Általában dél körül, így télen, mert akkor van a legjobb idő. Elküldöm priviben a számom, ha ha jönnétek csörögj meg.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Most jöttünk a doki nénitől, az egészséges rendelésen voltunk. Barnusnak kezdődő köldöksérve van, vagy nem is kezdődő nem nagyon értettem van egy kis púp a köldöke felett. A madarász utcai gyermek kórházba kell vinni, de ma ügyeltesek. Apa péntekre kapott szabit így pénteken visszük. Mitől lehet neki? Elrontottunk valamit? Kérdezték hogy sokat sír e, de mondtam hogy nem, nagyon jó baba alig sírdogál és csak akkor ha éhes.
Ugye nem lesz a sérvtől baja? Elmúlik neki rendesen? Volt valakinek ilyen ?

Kép
dius87

veronika, a pasik kicsit furák, vannak elveik, és nehezen tudják ezeket megváltoztatni a realitás talaján. az első gyerekkel az én párom szerint is minden trükkös izé felesleges volt. a harmadikra belejött, simán vehettem drága babakocsit, számomra fontos fícsörökkel, sőt, még prima pappa etetőszéket is vettünk már, az elsőnél a legegyszerűbb is jó volt. persze, jó volt, de ez meg mennyivel jobb :D
nagyon sokat kell beszélgetni, ez biztos. ha magatokba folytjátok, annak nincs jó vége... ez nagy tapasztalat, persze elméletben én is tudtam, de hogy mennyi a sok, azt rosszul mértem fel. most már nem hagyom magam meggyőzni magam által, hogy ennyi elég volt. ha kicsi tüske is van, addig mondom, míg ki nem kerül.
én megmondanám a férjednek, hogy vegye már észre, hogy gyereke született, és persze nem kell totál fejére állítani a világot, de nem viselkedjen úgy, mint egy ovodás gyerek, hogy az ő élete ettől még nem fog megváltozni. ennyit az én ovis gyerekeim is képesek felfogni, hogy eggyel többen lettünk, ehhez _mindenkinek_ alkalmazkodnia kell. persze, nem tudom, a te férjed mennyire vevő erre a stílusra :D én az enyimnek simán előadtam :D

keveanya, én szabó dr-nál szültem, meg voltam vele elégedve. bár néha jól esett volna, ha hogy is mondjam - jobban bevonódik? vagy mi. pl kiváncsi a 4d uh-s felvételre, amit nagy izgalommal akartam mutatni neki. de ő nem ilyen személyiség, na, ettől még jó orvos, de én meg szeretem a jópofizást kicsit :) ezentúl meg úgyis mindegy lesz, a citológián nincs mit jópofizni :D

kincsesi, 7 hósan sztem még kell a tápszer, igen.
persze, lehet egy szopási sztrájk is, egy ismerős anyuka járt úgy, talán hasonló korú gyerekkel, hogy fogzás miatt nem akart enni, egy hétig fejt keményen, hogy ne apadjon el a teje, akkor újra hajlandó volt szopni a kisfiú

gabesz, nálunk alvás ügyben ugyanez. most volt itt a védőnő, megnyugtatott, hogy nagyon sok baba ezt csinálja, amikor elkezdenek kinyílni a világra... én eddig kínoztam azzal, hogy aludjon vissza, de nem ment, úgyhogy most már én sem fogom :)

veronika, ne adj narancsot semmiképp!!! és mást sem. nagyon megterheli a kis gyomrukat és allergiát okozhat. citrust 1 éves korig nem!!!
bocsi, hogy ilyen kategórikus voltam, de az egész életére kiható egészségét nem érdemes kockáztatni azért, mert tetszik neki...

márta, nem ér kamilla alvását az orrunk előtt mézesmadzagként húzogatni :DDD

nikuc: minek a bébiivólé? meg a tea? :D jobb, ha a gyerekek megtanulják, hogy az innivaló az a víz. ha korán megszokja, hogy ízeset iszik, nem fogja meginni a vizet, ami viszont rengeteg plusz, fölösleges kalória...

nini, én már két gyerekkel jártam babauszira, 4 hós kortól, egy sem lett beteg :)

nem ér ennyit írni, még 2 olodal hátravan :D demost mennem kell...

KépKép Kép
mzsperx

ja, még egy link, dicsekvésül, dorka hátrafordul!!! :D
http://picasaweb.google.com/muzsi19/200 ... 8578301010

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

VERONIKÁNAK nagyon boldog névnapot!

mzsperx - köszönöm a véleményt, asszem értem mire gondolsz.
De ha ezen felül korrekt és alapos, akkor jó választás lehet.

Én babaúszásra nem vihettem Kevét, mert 3 hónaposan középfül-gyulladása volt, és az első kérdés amit feltettek, az volt, hogy járunk-e babaúszásra, mert ott szoktak ilyet összeszedni. Pedig nem jártunk :-( Persze gondolom ez függ az adott intézményben uralkodó higiéniától és a gyerek érzékenységétől is. Mindenesetre nekünk nem javasolták ezekután.

dius87
Én a köldöksérvről annyit tudok, mint minden más sérvről, hogy a hasfal gyengesége miatt előreesik a köldöke. Ez még a magzati életkorból visszamaradt "rendelenesség", szóval biztosan nem rontottatok el semmit!!!
De én úgy tudom ez nem súlyos probléma, csak ritkán műtik, van valami más megoldás rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára keveanya 2009.01.13 13:49-kor.

Kép
keveanya

mzsperx
Megnéztem Dorkát amint hátrafordul :lol:
Naggyon édes!!!
Gratulálok hozzá, nagyon helyes kiscsajszi! :D

Kép
keveanya

Betty - voltunk ma tornán, tök jó volt. Ambinak is teszett, csak a végére nagyon álmos volt, mert ő fél 12 körül szokott aludni. Hazafelé rögtön el is aludt. Imoláék is voltak (hozzá mentünk fel, mikor megszült)

Dorka nagyon cuki és Keves is nagyon szépfiú!!

dytke

Mzs,
pont kérdezni akartam, hogy mi a helyzet nálatok alvásügyben, hogy haladtok az aludjáljólgyermekem módszerrel?
DÁvid most is felébredt fél óra után, de tuti, hogy valami kizökkentette, pedig csend van itthon - lehet, hogy a pocakja, de csak hordozókendőben sikerül visszaaltatni.
Dorkát én is megnéztem, nagyon ügyes és bájos kiscsaj!
Dávid 3 hetesen produkálta ezt ugyan mindkét oldalra, de azóta nem :( Igaz, hasra nem tehetjük kaja után, mert minden kijönne belőle, ha meg várunk, addigra nyűgös lesz...már én is várom, hogy ismételjen :)

Márti,
Mzsnek igaza van, Kamilla alvására én is irigykedem! :D :D :D Na meg az 5 perc szopi éjszaka :shock: Dávid cumisüvegből nem tudná ennyi idő alatt kiszivni az adagját, nemhogy ciciből, igaz, már néha sikerül 25 perc alatt megszopnia - naná, hogy csak reggel, általában azonban 30 perc szopizgatás után jön a kiegészitő, ami még 15 perc, szóval nekünk majdnem 1 óra egy evés, még éjszaka is! Nade, 10 óra alvás éjszaka meg 3-4 órák nappal! Ez nagyon irigylésre méltó! Igaz, 3 másik gyerek mellett meg is érdemled, hogy ilyen angyali jó kislányod legyen! :D :D

Gabesz

Kép
ugabesz

Hű, Mzs, Dorka nagyon ügyesen fordul!
Pálmi sokkal többet igyekszik, mire végre át sikerül billennie :)

Nagy-nagy gratula! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Mzs!

Milyen kis erős Dorka! Nagyon ügyesen megfordult! Adélom 6 hónaposan kezdte el ezt... :) De mostmár ha le akarom tenni hasra aludni, egyből a hátára vágja magát és vigyorog. Egy ideig fordítgattam vissza, mert mindig hason alszik, de mostmár ráhagytam, egy idő után így is álomba dünnyögi magát. :)

Hát remélem, elmúlik ez a szopi-sztrájk! Hol jó napunk van, hol rossz. Tegnap egyáltalán nem utasította el, ma a másodikat megint és csak trükközve hajlandó szopizni (mármint én trükközök, pl felállok és sétálok vele szopi közben).

Veronika!
Nagyjából egyetértek a többiekkel a baba-papa dologban, de még egyet hozzátennék: írtad, hogy elküldted a válaszainkat a párodnak emilen. Háááát az ilyet végképp nem szeretik a pasik! Konkrétan, hogy kb idegenek előtt kibeszéljük őket. De remélem nem lett belőle gondod!

Kép
Kép
kincsesi

Gabesz - Ambi 3 hónapig 1,5 órákat szopizott, aztán fokozatosan kevesebb ideig, most 10-15 perc alatt jóllakik. Én mindig hagytam addig, amíg ő akarta, persze a védőnőnek letagadtam, így nem piszkált :)

dytke

Kincsesi,

elsőként ő panaszkodott a barátainak - előttem - hogy milyen túlzásba viszem a dolgokat, az már sokkal durvább ismerősök előtt, mint idegenek előtt, akik nem ismerik, viszont van gyerekük, hogy értsenek a témához...

Amúgy mondtam neki szóban, hogy megkérdeztelek benneteket és átküldtem, szóval nem derült égből villámcsapásként érte :)))

Persze rögtön azt mondta, hogy naná, hogy a többi anyuka nekem helyesel! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Na jó,akkor írok mást! :lol: Képzeljétek,Kamillának kibújt az 1. fogacskájának a csücske! Csajok,még nincs 4 hónapos! Jó,tudom,hogy vannak korán fogzó babák,de nálunk a fiúk 6-8 hónaposan kezdtek fognövesztésbe,úgyhogy nem gondoltam rá,nincs is itthon Dentinox,úgyhogy abszolút készületlenül ért a dolog! Én meg nem értettem,miért van pár napja hőemelkedése,a piros popsit az új törlőkendőre fogtam,a piros foltokért a pofiján az én kajáimat tettem felelőssé (nem szoktam kakaózni sűrűn,de most 2 nap alatt lecsúszott 2l),szóval nesze neked,tapasztalt,4 gyerekes anyuka! :oops: Lázat is csak amiatt mértem,merthogy nemrég beteg volt,ezért néha ellenőrzöm,mert 1-2-t köhög még néha!Viszont se nyáladzás,se nyűglődés!Csak az lett gyanús,hogy fáj a szoptatás,úgyhogy kapom is elő a Garmastant!
Tényleg,szerintetek megkapja fogzás okozta hőemelkedéssel az oltást holnap? Nem mintha erőltetném,csak érdekel!

Márti
borossné becz márta

dorka félórákat alszik, védőnővel megbeszéltem, aszonta, ha így, hát így. erre voltunk a postán, 2-kor indultunk, fél 3 fele jöttünk haza, akkor már tuti aludt, és még mindig. fel kell keltsem, mert nem érünk oda a lányokért az oviba :(

márta, sztem a fogzás miatti hőem nem kizáró ok, inkápbb, ha valami baja lenne. nem semmi a kiscsaj ezzel a korai fogzással :)

na, megyek, visszaolvasok még, van 1 oldal, addig d szopizhat :)

KépKép Kép
mzsperx

Márti - gratula Kamilla fogacskájához. Szerintem nem kapja meg az oltást, de ez a dokitól is függ.
Mi Dologel-t használunk. Homeos. Egy barátnőmnek jön a bölcsességfoga, kipróbálta és azt mondja tök jól elzsibbasztotta. Legalább tudom, hogy nem hiába kenem Ambinak. De még fogacska sehol :)

dytke

keveanya, szép a kisfiad
tarifák: 8000 egyrendelés

dius, ráérsz még a fogyókúrával...

KépKép Kép
mzsperx

Márti
Gratula a fogacskához! Azt mondják, hogy a lányok mindent hamarább csinálnak, mint a fiúk, erre Kamilla a legjobb példa. :)

Kép
Kép
susytunder

Valóban, nem semmi az a kis fogszél ilyen korán! :)
Nálunk minden jel megvan, fogacska viszont még nincs. :)

keveanya, valóban gyönyörű gyerek Keve!

Kép
Kép
szalamandra

Veronika
Boldog névnapot :)

Gatula a forduláshoz :) szép baba nagyon ! :)

Ha tudtok olyan babát aki tápszeres lenne eladó egy milupa Milumil HA Start. Mi biztonság kevéért váltottuk ki, természetesen sértetlen a csomagolás.

Kérdés
Tudtok nekem ajánlani anyatej tárolókat ? Van 3 VIA pohár, de szerintem túlon túl drága, úgy tudom a gyógyszertárban is lehet kap. Van akinek van bevált "módszere"

Kép

NIKI
nini.n

Dius
Nem tudok semmit a sérvről, ne keseredj el, nem lesz semmi baj.

Nini
Én is Via pohárba fejtem, és 20 darabosat vettem, jó volt fagyasztott gyüminek is, és kajcsit tárolni benne.
A gyógyszertárban lehet kapni anyatejgyűjtő tasakot, a barátnőm használta, viszont nem tudom az mennyibe kerül. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Nini!

Nekem a Medela anyatejgyűjtő zacskója jó volt,abból 10 db 2000.- körül lehet mostanában, a Via pohárhoz képest nem tudom olcsóbb-e,azokat ajándékba kaptam!

Márti
borossné becz márta

susy

szóval akkor azokat lehet töbször is sterilizálni ? Engem azzal etettek, hogy maximum 2x lehet berakni a sterilizálóba. :twisted:

Márti
köszönöm utána nézek, hogy nálunk mennyi. Azt is belehet tenni sterilizálóba ?

Kép

NIKI
nini.n

Nini
Én legalább 20x kifőztem őket, és semmi bajuk még most sem.

Márti
Kb. egy árban vannak, én is 2000- ért vettem a Via poharat.

Kép
Kép
susytunder

Kép sapi

Kép

NIKI
nini.n

A Via poharakhoz külön kell venni a fedőt, nem ?Na ez az ami bosszantó....

Kép

NIKI
nini.n

Igen, külön. De olyan is van, hogy fedővel együtt, én ilyet vettem.
Nagyon édes a kisfiad a sapiban. :)

Kép
Kép
susytunder

épp most számoltam utána, hogy olcsóbb ha külön veszem, mert nekem 240 ml-es kell. A hozzátáplálást csak a 6. hónapban lehet elkezdeni ? [b]Susy[/b (köszönöm :) )] mi volt az első kaja Kristófnak, ami nem anatej ? :) És mit szólt hozzá ?

Kép

NIKI
nini.n

Nini
Elsőnek alma volt, aztán őszibarack majd banán. Nem kellett neki, iszonyú pofákat vágott tőle, azt hittem sosem fogja elfogadni. Nem erőltettem pár nap múlva próbáltam újra, akkor már elfogadta. Az őszibarackot szereti mai napig a legjobban. Mi 5 hósan kezdtük, mert mentünk nyaralni és szerettem volna, ha addigra valamennyire megszokja. 6 hónapos kortól ajánlják a hozzátáplálást, de ez mindenkinél változó, ki mit tart a legjobbnak.
Most már úgy eszi a banánt, hogy egy darabot a kezecskéjébe adok, és szépen elmajszolja :)

Kép
Kép
susytunder

Mi is almával kezdtük, de elsőre Zsófinak sem ízlett. Aztán a banán jött, azt ma már úgy kapja, hogy megkezdem neki, és héjastól megkapja, és olyan aranyosan eszi :)
Vendég

Sziasztok!

anyatejtárolás: nekem via poharaim vannak, 10 kicsi, 10 nagy, 20 kupak, 2 kanál és egy szakácskönyv volt a dobozban, nem volt 4000 Ft (http://www.bebibolt.hu). Ha zacskó meleett döntesz, akkor ne a medela, mert abból 20 db 4000Ft, van egy elanee névre hallgató, abból 20 db 1040 Ft a fentebb emlegetett boltban.

köldöksérv: mi is gyanúsak voltunk 6 hetesen. nekünk azt mondta a doktor nénink, hogy még gyenge a hasfaluk és kicsit kitüremkedik (ujjbegynyi volt), de 1 éves korig nem gond, még visszahúzódik, ahogy erősödik a hasfal. És így is lett :)

Veronika! Boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Hú, milyen sokat írtatok! Alig győztem visszaolvasni! :D

Veronika! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Susy: A teát cukor nélkül kapja, gondolkodtam már én is a sima vízen. Az ivólevet csak az ízek kóstolgatása miatt szeretném neki adni, hogy mégse egyből szilárd kaját együnk. :lol: Vagy felesleges? 6 hósan puff pépes alma?

Márta:
Nem semmi a csemete! Nekem is mostanában fáj a szoptatás, és Peti nagyon nyáladzik. :o Viszont én még nem láttam semmit, csak a fogínye alatt két fehér csíkot alul. Ez lehet annak a jele, hogy nemsokára jön a fogacska? Azt mondta anyósom, ha korán bújik a gyerek foga, feléjük azt mondják, hamar lesz kistestvér. :lol:

Nini: 3 nap van a csemetéink között.

Kép

Kép
nikuc

Gondolam pépesítve kapta az almát. Lereszelted ? És a Barack ?

Kép

NIKI
nini.n

Nikuc
Nálunk is ezt mondják. Kristófnak 6 hónaposan jött ki az első foga. :)
Az annyira nem hamar.
Vizet mindenképp adj Petinek, mert nyáron a nagy melegben nincs attól jobb. Ivólé helyett én zöldség ill. gyümölcslevet adok Kristófnak, amit magam készítek. Persze eleinte adhatsz neki alma levet is kóstolgatásnak, aztán az almát, de ha elfogadja akkor szerintem nem kell, legalábbis én nem adtam.

Kép
Kép
susytunder

Ma csak belőlem áll a topic :oops:
Lereszeltem. Almát is, barackot is, és még a banánt is. Simán le lehet reszelni almareszelőn. De a turmix is nagyon jó, gyorsabb.

Kép
Kép
susytunder

Remélem nálunk is az van hogy gyenge a hasfal, de pénteken megyünk a madarászba, igazából semmi kedvem ott ülni 3 órát ilyen pici babával, és ő sűrűn éhes ... majd csak lesz valahogy. Nekünk nincs szerencsék ezzel a köldökkel :?

Kép
dius87

Almához még annyit, hogy az elején, amikor csak egy falat kell, akkor még az is jó, ha fokhagymanyomón átnyomod, nem kell az egész turmixgépet összekoszolni :)
Vendég

Nikuc
Akkor én akkor mentem be mikor te jöttél ki ? :) :) :)

A HIPP-es babateákról mi a vélemény ? Ha jól olvastam nyárra javasolták, ma láttam az Auchanban, most 10%-al olcsóbb.

Susy
Európán belül voltatok nyaralni ? Csak, mert én külföldön nem igazán mernék neki gyümölcsöt adni. Ki tudja honnan, mit , merre....

Kép

NIKI
nini.n

Nini
Balcsin voltunk, még nem mertünk vele elindulni külföldre. De ha mentünk volna akkor üveges bébiételt kapott volna, vagyis így is azt kapott, mert a nyaralás alatt nem akartam pepecselni, másrészt az itt kicsivel visszább leírt vegyszeres zöldségek, gyümölcsök miatt. De idén nyáron felkerekedünk és tengerparti nyaralás lesz. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Hipp granulátum teára gondolsz? Én nem adok neki olyat, mert cukrot tartalmaz.

Kép
Kép
susytunder

susy: hova mentek nyaralni? Nekünk idén is elmarad :wink:
Vendég

panndi
köszi a fokhagyma nyomós tippet :D :)

Látom Kristófnak új vonalzója van, aranyos. Férjemnek is tetszik, főleg mert micimackó mániás :) :)
Tehát üveges bébi ételt jó vinni.

Dius
remélem minden rendben lesz a picivel ! :cry:

Kép

NIKI
nini.n

Dius: Én valahol azt olvastam, hogy ez sok babánál előfordul, általában megszűnik egy éves korra, ha megerősödik a has. De majd megmondják úgyis. Szorítok Neked.

Egyébként én is szeretnék fogyni még 5 kilót, de megint bezabáltam este, mint mindig, így egy dekát se adok le. Igaz, hízni se híztam. :lol: 55 kilósan szeretnék a következő babához fogni.

Nini: Még kérdeztem is egyszer, hogy csak nem a 306-ba kerültél középre, mert akkor az én helyemre raktak a császáros őrző után. :lol:

Susy: Most is csak a meleg szobalevegő miatt kap natur csipkebogyó teát. Meg párologtatunk is. Nem fogom rászoktatni az édes lötyikre. Én sem adnék neki granulált teát, pont a cukor miatt.

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Aztaaa! Márti, első fog! Villőnek még mindig nincs! :)

mtunde

Veronika, boldog névnapot!

Márti, gratula Kamillának a foghoz!

Hát, én adtam, sőt, adok is neki HIPPes teát. Samu nagyon sokáig nem ivott meg semmit, már főzeléket evett, és még akkor is max. 3-4 kortyot ivott meg egy nap alatt, pedig nyár volt (OK, szopizott is, de szerintem főzelékek mellé már kell a folyadékhoz is kiegészítés). A HIPPes Gyermektea-mintát csináltam meg egyszer neki, ami a szüléskor kapott csomagban volt, abból megivott vagy fél decit egy nap, ami már hű de sok volt, szóval én örültem, hogy végre valamit megiszik. Ma sem nagy ivó, pedig sokszor kínálom, de legalább nem válogat, megissza a vizet, a natúr kamilla teát, gyümölcsleveket, és HIPPből kétfélét, mert eddig kettőt próbáltunk. Mondjuk a csipkebogyó csak úgy jön be neki, ha picit édesítem, de én ebben a tekintetben nem vagyok annyira para, és egy kis mézet teszek bele neki (de ilyet nem sűrűn kap úgysem)
danann

Bocsánat, lemaradt, megnéztem Dorkaa videóját, hát, nagyon kis céltudatos, és éééédes!

Márknak is jól áll a sapec!
danann

Hoztam egy friss pocak-fotót. Azért már alakul :lol:

Kép
Vendég

Panndi!

Azért még növesztheted! De most olyan már legalább,mintha tisztességesen bevacsiztál volna! :lol: De a lényeg,hogy a picurkád méretei tökéletesek az uh. szerint! Nagyon magas vagy,azért bújik így el benned az a kislány?
Egyébként szerencsés vagy ezzel szerintem! Rémes volt,mikor nem láttam a házban a lépcsőfokokat,csak találomra mentem lefelé. Mindig attól féltem,hogy gurulás lesz egyszer a vége...

Nikuc!

Hm... Eddig 2 évente jöttek a gyerekek,pedig csak egyikőjüknek bújt ki a foga 8 hónapos kora előtt,félévesen! na most mire számítsak??? Én csak 4 év múlva szeretnék leghamarabb szülni! :shock:

Lányok!

Köszi a gratukat,kiváncsi vagyok,megkapjuk-e így az oltást. kicsit félek,hogy pont a jeges utakon kell holnap elmennünk itthonról! Legszívesebben ki sem tenném a lábam!
Ja,hallottátok a bankrablásos ügyet? A férjem arra járt az akció idején,épp telefonon beszéltünk,amikor szembe ment vele 3 rendőr,fegyvert fogva! Majd jöttek a rendőrautók sorban,a rendőrök kiszálltak,golyóálló mellénybe bújtak,majd mentek az előzőek után. Egyre többen jöttek,úgyhogy a férjem felpattant az 1. arra járó buszra és lelépett! Utána derült ki az egész túszejtéses dolog! Hogy hol élünk már?

Márti
borossné becz márta

170 cm, szerintem nem olyan húdemagas :shock:

Mi is pont ma beszéltük meg Apával, hogy még öt gyerek is elfér a lakásunkban :wink:

Tényleg Márti, Nálatok hogy vannak a gyerekek, ki kivel van egy szobában?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?