Új privát üzeneted érkezett!

Baba, ez szép termés! Akkor hajrá, érjenek és nőjjenek nagyra!!!+++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

A következőnek átadom a laptetőt! :wink:

skrisz72

Sziasztok! :P

Puszedli,
kaptál még infót, mit nézess? (én a TSH-n kívül még a Leident nézettem, de csak azért, mert mindkét nagymamámtól családi örökség :oops: )

Baba,
itt is hajrá! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Jelentem: jól vagyok! :P Róka tévedésből Manómat találta meg az éjjel :oops: :( de már Ő is alakul! :P )

tillidian

Till: Leidene nincs, azt még a Biovitalban megnézettem. Azokra jelentkeztem be, amiket a telefonban mondtál! Még1x köszi. :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Lányok!!

Baba nagyon gratula és mennek a drukkkkok a növekedéshez!!! :wink:

Lányok bevallom elolvastam az összes üziteket erről az oldalról és nekem mind kínai! :oops: :roll:
Valaki el tudná mondani mikezek a vizsgálatok, mikre jók stb? :roll:
Thx
raniko

Rani: Till weboldalát nézted már? (www.gyerebaba.blog.hu) Ott minden le van írva, de kérdezz bátran, mi érdekel! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba
szép adatok, hajrááá!

Meg kellene keresnem a papírjaimat, de anno én úgy jártam, hogy kértem pajzsmirigyre vérvételes vizsgálatot (a házidokitól önszorgalomból) és mindhárom érték határon belül volt, de csak a doktornő vette észre, hogy az egyiknek azért jóval alacsonyabbnak kéne lennie. Addig ezt 3 év küzdés alatt senki sem mondta!!

KépKép

KépKép
szivvi

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: Till weboldalát nézted már? (www.gyerebaba.blog.hu) Ott minden le van írva, de kérdezz bátran, mi érdekel! :D

ÓÓÓÓ Puszedli köszi!!
Igen már olvastam! :lol: :oops:
Ezer bocs ez most tuti azért van mert nem látk a pipától!

Drága férjemnek picit magas a cukra jár ellenörzésre még nemkell szednie semmit hála.
Három havonta megy vérvételre és Diabetológiára.
Tavaly okt.21-én volt vérvételen és még akkor nem tudtuk hogy hatalmas a várólista a diabetológiára így akkor kértünk időpont is!
Nos azt most január 14-re kapot!!("Jó mi?")
Nos hogy frissek legyenek az eredmények tegnap megint elment vérvételre hogy kész legyenek holnapra.
Erre ma megy a papírért és az van ráírva hogy nem csinálják meg a 3 havi kimutatást mert a TB nem támogatja 3 hónapon belül!!
Most nem tudom sírjak vagy nevessek!
Szóval jan 14-én van időpont nincs friss eredmény csak az októberi mert jan 21-én jár le pont a 3 hónap!!!
Így csak az az napi vércukrát mutatták ki!
Nem is tudom mit remélek most hogy kaptam beutalót az endokrinológiára és a diabetológiára szerintetek mikor fogok kapni időpontot!?
Úgy döntöttem nem is érdemes most semmibe belevágni a lombik elött!!!
Ki vagyok akadva!!!
raniko

Baba! Ügyes vagy:) Tüszinövelő+++++++++++++++++++++++++++++
Till! Nagy drukk holnapra! ++++++++++++++++(Kisfiad jobban van már?)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Rani: :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Hát igen Puszi én is így vagyok vele!!
wááááááááááááááááááááááááá!

Na a másik meg megint magas a triglicerin szintje rádásul nem is kicsit! :evil: :evil: :evil: :evil:
(Régebben is volt vele gond szedett valami gyogyit)
Szóval most próbálom elérni a házidokit hogy hogyan tovább megint gyogyi vagy mi.
Na és ha gyogyi kihat e a lombikra. :twisted: :evil: :evil: :twisted:
raniko

Raniko, ez az egész :evil: :evil: őrítő!!!

Ma énis vizsgálat körúton voltam SZTK-ba!!! Voltam nőgyógyászaton, ahol kiírták végre a HIV tesztre a beutalót, és az IR kontrollra (nővérem pedig mivel nővérke kórházban megcsapolt, és meglesz a pm kontroll eredményem is - beutaló nélkül). Így január végére ha megyek a MM-be drnőhöz, már kezemben lesznek a papírok.
De nem egyszerű, mert nálunk is az SZTK-ba 3 hónap a várakozási idő, így oda én sem tudok járni enokrinológiára :evil: :evil:

Puszi, szerintem nézesd meg a pajzsmirigyedet is!!!!

Till, Baba, Charlott ++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

[quote="kalkata"]R írta:kalkataaniko, ez az egész :evil: :evil: őrítő!!!

Ma énis vizsgálat körúton voltam SZTK-ba!!! Voltam nőgyógyászaton, ahol kiírták végre a HIV tesztre a beutalót, és az IR kontrollra (nővérem pedig mivel nővérke kórházban megcsapolt, és meglesz a pm kontroll eredményem is - beutaló nélkül). Így január végére ha megyek a MM-be drnőhöz, már kezemben lesznek a papírok.
De nem egyszerű, mert nálunk is az SZTK-ba 3 hónap a várakozási idő, így oda én sem tudok járni enokrinológiára :evil: :evil:

Puszi, szerintem nézesd meg a pajzsmirigyedet is!!!!

Till, Baba, Charlott ++++++++++++++++++++++++++++++

Komolyan ez már nevetséges!!
Nekünk szerencsénk van az összes vizsgálat megvan a multkori lombikra amikor készültünk már megcsináltattuk, csak azt ugye keresztbe húzta a csokicisztám, így azt mondta a dokibácsi azok jók lesznek most!
Hála az égnek!!!! :P :P
raniko

Most mennem kell sajna vagyis dehogy sajna vége a munkának jipííííííííííííííííííííííííííííííííí! :lol: :P

Kalkata szupi, hogy már így felkészülve mész!! :D

Szép estét!
raniko

Mindenkinek köszi a drukkokat, holnap magammal viszem mind! :lol:
Manó jobban van, valami gyors lefolyású vírust nyalt, és mikor, ha nem most??? :oops: :P

Raniko,
tényleg kérdezz bátran, összerakjuk az infókat, igaz, Csajok? :P
Ja, a TB-s oldalhoz nem tudok tanácsot adni: mi vállat vontunk és mindent a Mensben csináltattunk meg (nem mondom, mennyit fizettem! :oops: ), de így AZNAP megvolt minden lelet...(sajnos minket anno a Péterfi endokrinon megszívattak: 1,5 évet pazaroltunk miattuk a semmire!!! :twisted: szóval most tutira mentünk!)

Lányok,
itt is megkérdem: milyen színű cukrokat kell zsebben tartani? :lol: És punkciókor vagy beültikor? :lol: - félő, hogy megeszem :oops: :lol: :lol:

tillidian

Till, Baba, Charlott, Alle: a hatterbol nagyon szoritok Nektek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata: puff, nem semmi ez az SZTK. En is most TB-re probalom megnezetni az IR-t, de ha nagyon maceras lesz, kenytelen leszek Mesbe menni...

Till: gyogyito puszi a Manokanak :)

szep estet!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

[quote="tillidian"]S írta:tillidianziasztok! :P

Mindenkinek köszi a drukkokat, holnap magammal viszem mind! :lol:
Manó jobban van, valami gyors lefolyású vírust nyalt, és mikor, ha nem most??? :oops: :P

Raniko,
tényleg kérdezz bátran, összerakjuk az infókat, igaz, Csajok? :P
Ja, a TB-s oldalhoz nem tudok tanácsot adni: mi vállat vontunk és mindent a Mensben csináltattunk meg (nem mondom, mennyit fizettem! :oops: ), de így AZNAP megvolt minden lelet...(sajnos minket anno a Péterfi endokrinon megszívattak: 1,5 évet pazaroltunk miattuk a semmire!!! :twisted: szóval most tutira mentünk!)

Lányok,
itt is megkérdem: milyen színű cukrokat kell zsebben tartani? :lol: És punkciókor vagy beültikor? :lol: - félő, hogy megeszem :oops: :lol: :lol:

Tilli cukrokat!!! :shock:
UPSZ!
Ezt én is szeretném tudni!! :roll: :wink:
Persze a trükköt is hogy ki hogy állta meg hogy meg ne egye Tilli szerintem én is olyan vagyok mint te ezen a téren!! :lol: :lol:
raniko

Rózsaszínű és kék cukorkát kell bevinni a punkcióra... állítólag szerencsét hoz. :lol:

skrisz72

[quote="skrisz72"]R írta:skrisz72ózsaszínű és kék cukorkát kell bevinni a punkcióra... állítólag szerencsét hoz. :lol:

Nagyon köszi az infót!!:)
Az viszed vagy van ott a pulton?
Mintha régen lett volna. :roll:
raniko

Till, Baba, Charlott, Alle, Raniko!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, holnap hányra mész punkcióra?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Till: Kép Holnapra!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bols,
szia!!! :P Mizújs Nálatok?
(9-re megyek, 9.30-kor lesz az akció, előtte UH)

Puszika,
kösziiiii! :P

Jó éjt! :P

tillidian

Jó reggelt!

Till: gondolok rád 9-től!!!!! :wink:

Nálam a helyzet abban módosult, hogy már mától szúrhatom a Gonalt is apociba és valószínűleg január utolsó hetében lesz punkció és ET. :lol:

Szeretnék már ott tartani, mert a gyógyszerek mellékhatását érzem:fáj a fejem és rossz a közérzetem.
Nektek volt ilyen szúrik alatt?

KépKép
charlott

Till, ezer drukk!!!!! Pénteken kapod őket vissza?

Baba, Charlott, Raniko, Alle++++++++++++++!!

Raniko, a beutalók én úgy tudom 3 hónapig érvényesek, pont azért mert nehéz időpontot szerezni. Nekem ezt a körzeti mondta.

Kép
kata05

Till++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt Lányok!

Till, most elsősorban minden drukkom a tiéd :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Alle, Charlott nektek is jut bőven :) :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Kék és rózsaszín cukorkát mindenkinek"!!!!
kalkata

Till! :D
Drukkk! Legyen sok szép sejt!

Lányok, én olvaslak titeket, de mire a végére érek kipotyog minden a fejembôl :oops:
Azt hiszem jegyzetelni fogok.
lona1

Till
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
szivvi

Tillllllllllll: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!

Tilli drága már tuti túl vagy a punkción!!
Nagyon drukkolok hogy minden ok legyen!! :wink:

Kata05 köszi igen a beutaló jó én is úgy tudom de a vérvizsgálati eredményem el fog évülni!! :lol:
Most hívtam a diabetológiát és az endokrinológiát és mondták hogy jajj kedves a vérvizsgálatot megint meg kell csináltatni ha megyek mert csak 30 napig jó na és azon belünl nincs időpont!
Remek!

Úgy döntöttem nem is foglalkozom vele a lombik elött.
Megnéztem a véreredményem és nem volt semmi nagy eltérés!
A vas volt nagyon alacsony azt potolni kell!
Valakinek erre valami ötlet esetleg?! :roll:

Charlott én is szeretnék már a szuriknál tartani!!!!
raniko

Till most írt smst:

6 petink lett! :D

Kép

Rani: én málnaízű rágható vastablettát eszem, előtte meg Eisenkrauter Kraftot ittam.

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszi!!

Ez szupi jó hír!!!!
Gratulálok Tilli!!!!!!! :D :D :D

Puszi le tudod írni hogy mi a neve a málna ízű rágónak?
Természetesen ez érdekel!! :oops: :lol:
raniko

Raniko,
magas vastartalmú ételek:
bab, csicseri borsó, lencse, brokkoli, borsó, újhagyma, spenót, burgonya, kesu-dió, napraforgómag, szárított barack, mazsola, füge
tojás.
A test könnyebben feldolgozza a vasat, ha elég C-vitaminhoz is jut. Ne igyál teát, kávét az étkezéshez, ezekben olyan anyagok vannak, amik gátolják a vas felszívódását.

Till, rólad szól a mai nap :) :) :)
kalkata

Rani: Nutrilite Amway rágható vas cseresznye és málna ízű, 100 dbos, 3000 Ft körül volt, ha jól emlékszem.

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata nagyon köszönöm az infót!
Ez a teás dolog érdekes pedig szoktam inni ha eszem de ezt akkor kihagyom!!!

Puszi köszi szerintem veszek is!!
raniko

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: Nutrilite Amway rágható vas cseresznye és málna ízű, 100 dbos, 3000 Ft körül volt, ha jól emlékszem.

Puszi azt elfelejtettem megkérdezni hogy ez gyógyszertárba kapható?

Na és van egy jó hírem!!
Kicsim ma volt a diabetológusnál és elmondta a "panaszom", így bejutott Dr.Tűű László aszisztenséhez (úgy hallotam ez a doktor nagyon jó) és megbeszélték hogy a lombik elött megcsinálják az inzulinrezisztencia vizsgálatot!!
Jipííííííííííííííííííííííííííííí!
Így 20-án megyek reggel én a beutalóm és 75g cukor! :lol:

Próbáltam ehez a doktorhoz bejutni már régebben de dec. márciusra adtak volna időpontot a magán rendelésén ide a korházba meg nem is adnak már mert júliusig teltház van!!
Tehát ennek most nagyon örülök!!! :D

Tilli veled mizus?
Remélem jól vagy és pihensz!!
raniko

Rani: nem. Én is úgy rendeltem egy ismerősömtől.
A Mensmentisbe mész? Mert akkor oda nem kell vinni cukrot. Ott adnak.

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: nem. Én is úgy rendeltem egy ismerősömtől.
A Mensmentisbe mész? Mert akkor oda nem kell vinni cukrot. Ott adnak.

Nem nem oda hanem a Szent Imrébe.
Bevallom nem is néztem még a Mensmentist.
Most hogy jobban tanulmányoztam leesett hogy ott van Dr.Tűű László magánrendelése! :lol: :lol: :oops: :roll:
Jól van kezd össze állni :!: :!: :roll: :oops: :lol:

Vennék én is olyan rágót nem tudsz ötletet adni én hogy juthatok hozzá?
raniko

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="raniko"]
írta:
ranikobejutott Dr.Tűű László aszisztenséhez (úgy hallotam ez a doktor nagyon jó)

a legjobb :lol:
Vendég

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: http://www.amway.hu/catalog?category=1004

Köszi!

Hunci igen már én is képbe kerültem! :lol:
raniko

Rani,
ti ma tényleg csodát műveltetek! Ugyanis a dr úrhoz lehetetlen bekerülni főleg SZTK-s alapon!! ehhez gratula kell feltétlen!!!
Igen, az SZTK-ba vigyél beutalót, cukrot és magadat!
:lol: :lol: :lol:
kalkata

Tilli drága!
Nagyon drukkolok!!!!!

Rani!
Szurok IR és cukor ellen!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Felébredtem :oops: :D

Puszedli, Drága,
köszönöm a hír- továbbítást! :P
Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkokat! (Kérünk még egy picit a randihoz is! :wink:Társközvetítős (ICSI) randi! )

Nagyon kevesen voltunk ma, de jó volt a társaság! :P
(valahogy érdekes mód másodlagos meddők gyűltünk ma össze, a két sorstársnak, akivel az őrzőben beszéltem, már van otthon 1-1 húszon felüli gyerkőce :shock: :P )

Nálunk: holnap 11-12 körül telcsi, 17-18-19-e körül ültetik vissza (lehet, hogy megint blasztóznak). Reggel pedig egy nyilatkozattal kezdtünk: petesejt fagyasztási kísérlet folyik, és ahhoz kérnek engedélyt, hogy az éretlen vagy meg nem termékenyült petiket lefagyasszák (ezeket úgyis megsemmisítenék), hát hozzájárultunk...de reménykedünk, hogy minél több beindul :P

Raniko,
drukk a vizsgálatokhoz!!!

Mindenkinek ölelés! :P

tillidian

Kalkata az elismerés a férjemet illeti elöször én sem hittem a fülemnek!! :lol:
Az a lényeg hogy kedden beutaló + cukor és hajrááááá!!!

Tilli nagyon örülök hogy minden ok és drukkolok a randikhoz is!!!
Tilli mi az hogy blasztóznak?
Előre is elnézést de nem vagyok benne ezekbe a szakszavakba vagy csak megint nem jut eszembe! :P :P

Katerina köszönöm a drukkot remélem minden ok lesz!
raniko

Till: hogy erzed magad? gratulalok a 6 petesejthez es drukkolok a randikhoz is! :) ugyes vagy!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Rani: A blasztocita egy fejlődési állapot a megtermékenyült petesejteknél. Általában az ötödik napra érik el ezt a szintet. Nagyon elnagyoltan a lényeg, hogy ilyenkor már nem lehet megszámolni, hánysejtes az embrió. Nem mindig sikerül a sejteket eddig az állapotig elvinni.

Kép

Kép

*puszedli*

Till: szivi! :wink: Akkor extra+++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Till, nagyon sok drukk a randihoz!!!++++++++++++++++++++++++

Kép
kata05

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: A blasztocita egy fejlődési állapot a megtermékenyült petesejteknél. Általában az ötödik napra érik el ezt a szintet. Nagyon elnagyoltan a lényeg, hogy ilyenkor már nem lehet megszámolni, hánysejtes az embrió. Nem mindig sikerül a sejteket eddig az állapotig elvinni.

Értem!
Nekem is annó az 5 nap ültettek vissza 2 pamacsot!
Még volt 3-om de azt valamiért nem lehetett lefgyasztani sajna! :(

Tilli mennek drukkok!!+++++++
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?