Új privát üzeneted érkezett!

Ja, hívom őket folyamatosan, de állítólag "minden vonaluk foglalt"... :roll: :roll:

Kép
Kép
zituska28

Zitus, én nem kaptam ilyen levelet. :shock: Gondolom, bármilyen ügyed van náluk, az ügyfelüknek számítasz. Szerintem. :shock:

Megjött a 8 méteres biztonsági babarácsunk, csak akkora, hogy felemelni sem tudom, apa nélkül nem tudom összerakni. Máshogy nem tudjuk megoldani az akváriumok és a szgép kábeleinek, hosszabbítóknak az elszeparálását. Dec. 29-én rendeltük a vaterán, hát jó hosszú idő alatt ért ide. :roll:

Exi, hogy van Peti? Voltatok dokinál?

Brendon nagyon durva, rendesen le vagyok rajta döbbenve. Amilyen áraik vannak, ahhoz képest csúcsszuper minőségnek kellene lennie a termékeiknek! :x

Lali kinőtte a 2 hónapja vásárolt overálját, hát sehol nem kaptunk, csak a Kenguru Kidben 12 e ft-ért méretét. :shock: :roll: :twisted: Viszont a Faktumban találtam jó nagyméretű hálózsákot (mert a 80-as hálózsákokat is kinőtte :roll: ), 4200-ért van többfajta is, paplanos ujjatlan zsák.

Kép
szilcsi

Hja és még valami. Most beszéltem a gyógytornásszal, hamarosan jön hozzánk, Lali semmit nem fejlődött az elmúlt két hónapban mozgásilag. Megállt a felállásnál, meg pár lépést megtesz kapaszkodva időnként. :roll:

Kép
szilcsi

"...egygyermekes fiatal házaspárok esetében további egy születendő gyermeket is számításba kell venni (így az egy főre eső, megengedett lakószobaszám nő). Az a házaspár minősül fiatalnak, amelyikben a házastársak közül egyik sem töltötte be a 40. életévét a kölcsön-(adásvételi) szerződés megkötésének időpontjáig. "

Erre gondoltam, ez mit jelent? :shock:

Kép
szilcsi

gáz ügyben váltott valaki szolgáltatót? esteleg valami infó?

kinek van 70es mobilja? hülye kérdés, de jó? a vfon? van 10napom h. döntsek vagy maradok a t-mobilnál vagy váltok, de lehet h. ha váltok akkor se lesz jobb.

ki az az R.R. allergiaügyben? ha lesz időm visszaolvasok.

mi márcban megyünk allergia vizsgálatra Patival, nem tudom mi lesz, gondolom vérvétel és a gy.kórházba.

tud valaki megfizethető magándokit aki felnőttnek ad javaslatot allergiás gyógyszerre? nekem is szednem kell folyamatosan, de nem jutottam el még dokihoz, nem magán esélytelen sztem időpontot is csak hónapok múlva kapok.
Vendég

Ilcsi :)
Bakker!! Miért nem szóltál?? Szerintem Botinak van kinőtt overálja, ami Noémire csak jövőre lesz talán jó, addig kölcsönadtam volna!
12000!!! Nagyon durva!! :evil: :roll:
Hálózsákot én is mindig a Faktumosat vettem, azt, amit írsz, az nagyon jó! Na az megéri annyiért, mert strapabíró!
Én most árulom a mieinket a Vaterán, mert én csak kisméretben vettem, később már egyik gyerekem sem viselte el a hálózsákot sajna.. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Szilde, ezért kell jól megnézni, hogy mit írhat fel a háziorvos és hogyan. Pl. a férjemnek és az öcsémnek is felírja a házidoki eü.tér.köt-re a gyógyszereit fél évre, ha félévente elmennek a szakdokihoz papírért.

Zituska, én sem kaptam levelet. Pedig én Peti születése óta kapcsolatban állok velük.

Szilcsi, nem voltunk dokinál, mert Petiből kijött a tízóraija. De szerintem már csak a nátha a bűnös. Holnap leviszem, de szerintem a héten nem lesz bölcsi.
Szerintem jól értelmezed a jogszabályt, ha akartok lépni, akkor addig meg kell kötni az adásvételit, míg apa be nem tölti a 4. ikszet.
Overállt pénteken nagyon jót láttam a Hansa duriban. 86-92-es volt, szerintem nem került volna 300 Ft-ba.

Zozo, nekem hetvenes számom van. Nekem bevált. Mondjuk régi tarifacsomagunk van, de még nem váltottunk.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zozo: Köszi még egyszer! Kiváltottam, minden rendben volt! Nekem 70-es van, de gőzöm nincs a tarifákról. Férjem fizeti, én csak telefonálok :D Amúgy flottás a miénk. A férjemmel pl. ingyen beszélek ezt tudom :)

Zituska: Nem kaptam ilyen levelet.

Exi: Jobbulást Petinek!

Brendon: Lehet már nem emlékeztek nekem is volt egy ügyem velük Avent varázsitató ügyben, ugyanis megvettem, kipróbáltam, ömlött belőle a víz (a csepegésmentes pohárból), visszavittem, de nem cserélték be, heteket kellett várnom, hogy bevizsgálják, tényleg csöpög e...........addig se a pénzem nem kaptam vissza se poharat nem kaptam, aztán hetek múlva (azt hiszem 3 hét volt) végre adtak másik poharat, mert valóban folyt.....
Panaszkodtam erről anno itt.

Zsuzsi: Isten éltesse Dénest!L.J. a Sportorvosiban nekünk is szóról szóra ezt mondta. Hogy 100%, hogy Gréti szemüveges lesz, kérdés, hogy mikor....ezt is írtam anno, aztán kisakoztuk, hogy ez hülyeség, mert akkor már mindenki szemüveges lenne, kihalt volna a jól látó ember.

Szilcsi: Sajnálom, hogy Lali nem fejlődik :( Levi mászkál a fal mellett, bútorok mellett, tolja a járássegítőt, mászik, szóval rendben van szerintem. Hozzánk majd február közepén jön Bea legközelebb rákukkantani. December közepén volt.

Nituci: Szia! Nagyon édes a Mikulásod! :)

Kriszta: Szegény Teo! Jobbulást neki!

Zita: Köszi, nem kell Libero kupon, a DM-ben szoktam venni :) De most sok van és még DM-es kuponom is van egy 500 forintos.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi: Az Anya meg simán lehet tudatos :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi!
Hát igen jól meg kellett volna nézni a dokinak,ill. az aaszisztensnek.Mert én tudtam,az elején még ő is,csak menet közben félrenyomtatták a receptet.Én meg nem böngésztem a kódot..
Fénymásolatot is mindig viszek.De ha nem tettem volna,az a minimum ,hogy szól.
Szerencsére az új doki,meg az aszisztense nagyon alapos. :wink:

Bea!
Ezekután kihez hordod Grétit szemészetre?

Zozo!
Dr.Román Rita.Először karcolásos vizsgálat lesz,bőrteszt.
:wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bea, mi Tomee Tippee csöpögésmentes csőrös poharat vettünk (az Aventesből nem tud inni, csak aminek kerek a csőre), na ez 1800 péz volt, és folyik belőle mindenhol a cucc. :twisted: Mondtam apának, vigyük vissza, de azt mondta, nem éri meg ennyiért idegelni magunkat. :twisted: :roll: Pedig ebből ügyesen inna, csak a nyakába folyik minden. :roll:
Na akkor Levi nagyon ügyes, szépen fejlődik, Lali sehova nem halad, mászik ő is, de már szeptember óta, fel is áll, de nem megy és nem engedi el a kapaszkodót.

Dénesnek boldog szülinapot!!! :lol:

Exi, lehet, hülyeség, de én nem szeretek turiban vásárolni. Egyszer még gimiben megjártam, csupa bolhásak voltak a ruhák, a koleszszoba összes lakója éjszaka dobáltuk kifelé a ruhákat. :roll: Na azóta nem jártam turiban. :roll:
Köszi a jogszabályi megerősítést! Akkor vagy költözünk az idén, vagy innen megyek nyugdíjba. :roll:

Zitus, Lali meg csak hálózsákban alszik kezdettől fogva, a takarót lerugja egyből és nála nyitva van az ablak éjszaka, mert a radiátort nem lehet elzárni, de így is 24 fok van bent nála. Túróslepény lesz vacsira! :wink: Ti mikor mentek szemészetre Noncsival?

Kép
szilcsi

Szilcsi, mi vettünk fel a nyáron szocpolt. Mondjuk én úgy tudtam, hogy a 35. év után nem jár, de mi nem estünk bele, úgyhogy életkorral én nem is foglalkoztam... Érdemes még egy gyerekre felvenni a ti esetetekben, mert az elsőre 900e Ft, a másodikra 1500e ft, így össz. 2400e Ft. A második gyerkőcöt pedig 4 éven belül kell produkálni. Szerintem még akkor is megéri felvenni, ha második gyereket nem szeretnétek, mert úgy tudom, hogy ez kamatmentes kölcsön. Mit szeretnél még tudni?
Az új védőnőd pedig nagyon aranyos csaj, remélem meg vagy mostmár elégedve :) (mi már nem tartozunk hozzá, mert elköltöztünk, de találkoztam vele).

Exi, hol van a Hansa turi?
szerika

Lali lekaparta a festéket a falról és lyukat fúrt az ujjával a panelba. :roll: :evil: :x :lol: Mi lesz még ebből a gyerekből??? :shock:

Kép
szilcsi

Edit: D.A. doktornőnél volt Gréti 1 éves korában, ő azt mondta 4 éves korában elég elvinni ellenőrzésre, de mivel apja is és én is szemüvegesek vagyunk, dokinénink erősködött, hogy vigyem szemészhez, és úgy voltam vele, hogy akkor a Sportorvosiba elviszem, az nem kerül semmibe és a dokink is megnyugszik :) Én biztos voltam benne, hogy jól lát és majd csak idén viszem megint D.A-hoz.

Szilcsi: Igen, szerencsére szépen fejlődik Levi. Amennyire meg voltam ijedve 7-8 hónapja, most megnyugodtam. Bea szerint járni fog 1 évesen önállóan. Na majd látjuk :)
Nálunk is 24 fok van :( El van zárva a fűtés, mert megsülünk és most kaptunk egy 24 ezer forintos számlát.....éljen a távhő.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi: Neked is jo kisfiad van...a Teo is hasonlo minden leben kanal! Szerintem nem kell aggodnod, hogy nem emgedi el magat a Lali, meg csak maszik, nalunk is ez volt, 14 hos (pont mikor hazamentunk) engedte el a kezunket, addig csak kezenfogva volt hajlando setalni....azota meg csak ugy szalad, hogy idonkentcsak lesek, a szekekre felmaszik es felall, es ha nem figyelek oda az iroasztal tetejen tronol! :lol:

Exi: Szerintem menjetek dokihoz (mar lehet voltatok is) csunya ez a hasmeneses virus....mi is benne voltunk, es mire kimaszott belole ...ime az ujabb virus.... Gyogyuljatok! :wink:

Zsuzsi: :lol: DENSNEK NGYON BOLDOG 3. SZULINAPOT! :lol:

:cry: Mi meg mindig lazasak vagyunk, nem megy lejjebb 38, nal a homersekletunk, a doki neni azt mondta ezuttal nincs kozepful gyuszi cak sok cucc az orraban es az egesz arcocskajaban meg a fule piros....meg varunk 1 napot, es ha nem megy le a laza antibacit kapunk, addig csak lazcsili es fulcsepp meg aerosol termalvizzel. Remenykedjunk! :cry:

Toncsi: ????? Irgumburgum szettevette termtette!
:lol: :lol: :lol:
Pusszancs

Kriszta es a Takonypoooooooc :cry:

Kép

sziasztok
matteo0808

SzErika! Szocpol jár 35 év felett is (Különben mi sem kaptunk volna :lol: ). Ez valahonnan az emberek tudatában igy van, mert nekem is mindig ezt mondják, de nem életkorra adják, hanem a gyerekre

Bea! Én egyböl rád gondoltam a Brendonban

Matteo! Gyógyuljatok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

DÉNEST ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!

Kármen!Köszi és várom!Brendonba mi is így jártunk a gyereküléssel,nem tudom emlékszel e,Concord-ot vettünk,2 x !!!cserélték,mert 2 x tört el! Utána ráfizettem és Römert vettem!

Szilcsi!
Hú én szocpolt nem tudom,de tesómék azért maradtak le,mert a 35-öt betöltötte az élettársa,de gondolom házasoknál másképp van.Én úgy tudom megelőlegezni már nem lehet,csak meglévő gyerekre adják!Mi még felvettük mikor nem volt baba,és nem volt 35 egyikünk sem!
Akkor mi is jobban jártunk Kenguru Kid-be,igaz 17 ezer volt,de kabáttal együtt overál,és imádjuk!

Matteo!Gyogyuljatok!Sok gyógypuszi Teonak!
20140113113746

Exi!
köszi az oltásos infót, Pati is megkapta, Vivi nem, mert a dokinénink pénteken már szabin volt , ezen a héten is, talán a jöv.héten, ha addig nem lesz beteg megkapja.

én magamnak is beadattam :lol:

Bea!
szívesen, máskor is, szólj ha kell. :D

Szilde!
még soha nem hallottam erről az orvosról. igaz ez nem jelent semmit.
köszi, nem lesz akkor vérvétel? mi a francra megyünk karcolással??? remélem sokra :lol:

Kriszta!
gyors jobbulást nektek. szegény picurka.

Vivi nem is cumifüggő:
éjszaka már nem 1szer arra ébredtem h. Vivi ül a hátamon és súgja a fülembe h. eltűntek a cumik legyek szíves feltápászkodni és megkeresni őket :mrgreen: ma, is hajnali 4kor...

hogy lehet leszoktatni????
Vendég

Anett! Rémlett hogy Neked is Brendonos volt, de biztos nem voltam benne csak Bea esetében. :( Hát elég szomorú hogy ilyen gagyikat árulnak minőségiként! Szocpol még egyszer mondom nem korhoz kötött mert gyerekre jár! Szomszédomék joval 40 felett kapták meg. Ami a 35 év és keverni szokták az hogy volt (és lehet van is) kedvezményes finanszirozás lakásvásárlásra 35 év alatti pároknak. De ez nem ua mint a szocpol. Az gyerekre jár, sehol nincs benne hogy nem veheti fel aki elmult X. éves, aki visszautasitotta ezzel, az nagyon átverte öket!! Egy feltétele van a gyerekre nem vette még fel. (meg talán hogy arra a lakásra)
Küldöm a privit is.

Hü nem gondoltam a Kenguru Kid ilyen drága hely! Akkor még a Brendon árainál is drágább :(

Én meg keresek hosszú hálózsákot vastagot Norbinak. (Orsinak nem volt, de Norbi kapott és azóta abban alszunk, de csak 85cm hosszu. Most még jo éppen de jövöre másik kell majd)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szocpol: Új lakásnál van megelőlegező kölcsön. Ha nincs gyerek, akkor kettőre lehet felvenni, ha egy gyerek van, akkor még egyre lehet, és ha kettő van, akkor szintén még egyre lehet.
Mi is felvettünk még egy gyerekre megelőlegezőt és 4 évig kell produkálni. És úgy tudom,hogy ha nem jön össze és ez orvosilag igazolható, akkor sem kell visszafizetni.
A használt lakásnál van, hogy a meglévő gyerekekre adják és akkor amit írtam összegek azoknak a felét adják csak.
Szilcsi, mekkora lakást kerestek?
szerika

Anett! http://ingatlanok.hu/hirek/20070927/Szo ... _tamogatas Azota lehet valami változott de sokban nem hiszem. Élettárs is lehet és nincs korhatár, egyéb feltételek azonban vannak

Kép

Kép

Karmen
karmen

itt van még egy link, mert néha mások is kérdezték már. Ebben van szó a szocpolról és megtaláltam amit kerestem a 35 évet, a Fészekrakó programot, ezzel szokták keverni. Még a félszocpol (Fiatalok otthonteremtési támogatása) az ahol van korhatár, 35 év, de az használt lakásra vonatkozik csak, uj épitésre nincs korhatár!
http://www.szocpol.info.hu/frakoprog.html

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Erika, erről van szó: http://www.hansa-mobel.hu/site/balasruha.html

Szilcsi, hát hasonló élménnyel én is elgondolkodnék. Habár Petinek a mostani és régebbi ruhái között akad jópár turis, használat előtt elmennek a mosógépbe, aztán minden OK. Mondjuk régebben szerintem nem is törődtek ennyire a higiéniával, mostanság pedig a turiba jár még az úriasszony is. :D

Bea, a mi számlánk 33 e Ft-ról szól, mondjuk erre is számítottunk.

Kriszta, már voltunk dokinál pénteken, kaptunk hányáscsillapító kúpot és hasfogó löttyöt. Sajna, mivel vírusról van szó, csak tüneti kezelés létezik. De ma vetettem a tesómmal homeós golyócskákat is, remélem, ez (is) segít.

Zozo, hát a családban én kakukktojás vagyok. Peti ugye megkapta, anyukámnak a cége állta, Ferinek és az öcsémnek meg az asztmájuk miatt ingyen járt. Én meg nem vettem meg...
Cumileszoktatás passz, mi drasztikusak voltunk.

Ági és
KépKép
exdeus

DÉNESNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Na ez jó...senki nem kapott ilyen levelet a kincstártól??? :shock:
Akkor holnap caplathatok be, hogy mi ez, mert a telefont azt egésznap nem veszik fel.... :evil: :roll:

Én mondjuk nem turiba járok, hanem a netről veszek használt cuccokat, szerencsére még nem volt rossz tapasztalatom.

Anett :)
Voltatok ma megnézni a bölit?
Tetszett?
Nyugodtan, őszintén...

Kép
Kép
zituska28

Zozo!
A karcolás a kezdet.Az alapján dől el hogyan tovább.

Utána jöhet majd a vérvétel,ha kell,de az több napos kórházi elfoglaltság.
De az is lehet,hogy elég a karcolás.Csepegtetnek rá különböző anyagokat,és figyelik melyikre pirosodik be a bőr és mennyire.
Asszem erről Karmen is tudna mesélni.

Karmen!
Kissé bizonytalan vagyok,mert sokmindenre negatív lett Hanna,és mégis vannak tünetei.Többmindenre gyanakszom,de bizonyítani jgy nem lehet.
Lehet,hogy 5 évesen kellett volna csináltatni a tesztet??De Hanna állapota miatt már szerettem volna megcsináltatni,és senki sem mondta,hogy ez nem lesz informatív.... :shock:

E.

szilde
Szeged

Lányok! Valakinek a gyerkőce jár a Cső utcai bölcsibe?
szerika

Sziasztok!

Zsuzsi :) Dénesnek nagyon boldog szülinapot kívánunk itt is :D :wink:

Zsuzsu :) Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul végződött nektek az év :( Viszont apa előtt le a kalappal! Tudod már újra szoptatni Konstit?

Zituska :) Ha még olvasod: MÁK-ot telefonon lehetetlen elérni. Szerda délután menj az ügyfélfogadásra, akkor alig szoktak lenni, egyébként ott fogod tölteni az egész életedet :evil: :evil: :evil:

Anett :) Ez a pelenkás dolog a Müllernél szerintem egyszerűen csak arról szól, hogy ezért is lehessen pénzt kérni :twisted: :twisted: :twisted:

Karmen :) Sajnálom, hogy megjártad az üléssel, de még jó, hogy észrevetted, bakker :shock: Nekem eddig szerencsére nem volt bajom az ott vásárolt cuccokkal.

Exi :) Jobbulást nektek!

Matteo :) Sajnálom, hogy megint betegek vagytok, gyógyulást nektek!

Szemészet: mi a Miniklinikre fogunk menni, D.A-ról én nem hallottam túl jókat (ja, az 1 éves státuszon mi is a Háry-Kovács doktornál voltunk, 10 perc alatt kitágította a pupillát, nem kellett napokig csepegtetni), állítólag egyáltalán nem kedves a gyerekekkel - sztem meg egy orvos, aki gyerekekkel foglalkozik és ráadásul fizetek érte, igenis legyen kedves :twisted: :twisted:

Velünk nincs semmi különös, zajlik az élet... Dobok két szilveszteri képet - Zsuzsiékkal szilvesztereztünk.

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Ja, egy vmit elfelejtettem.

Norus :) ha aktuális még, én is becsatlakoznék a lepedő vásárlásba, de nekünk 70x160-as matracra kellene, nem tudom, van-e ilyen méretben? És gumis lepedőink vannak, azokat rá lehet még valahogy varázsolni ezek tetejére?

KépKép

KépKép
timika

SzErika! Megelőlegezö kölcsönt csak 40 év alatt adnak.

Zituska! Én csak annyit kaptam hogy megadták a támogatást és mennyit. Első évben volt adategyeztetés miatt egy levél, de elég volt levélben igazolnom, hogy a lakcimem és a HRSZ ugyanarra az ingatlanra vonatkozik (mert a Dégáz számlán meg HRSZ volt)

Zozo! Orsinak előbb volt vérvétel utána meg a karcolás.

Timi! Köszi a MÁK infot, telefonon én nem tudom öket dec. eleje óta elérni :( Látom a 2 scár már informatikusnak készül:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és egy jó hir! Visszavettek melozni, ha letelnek a szabik kb szept-okt mehetek melozni!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, ezt nem tudtam, de mostmár számomra teljesen világos ez az egész szocpol ügy. Azért sose árt tisztában lenni ezekkel, mert ismerősöknek legalább tudok segíteni, ha kérdeznek szocpol ügyben.
szerika

Köszi mindenkinek a szocpolos infókat. Pedig már megijesztgettem apát, hogy az idén el kell költöznünk. :D Én nem bánnám... a halálom ez a lakás, wááááááááááááááá... :twisted:

Szerika, olyan 70-80 nm-es lakást keresünk, nappali plusz 3 hálószobás kellene, és étkező is legyen, mert ezt utálom itt a legjobban, hogy nem tudok vendégeket hívni, mert nincs hova leülni. :roll: Nézegetjük a neten a hirdetéseket, egyelőre ami jó volt, az már elkelt sajnos. Talán maradunk az Északi városrésznél, ott sok van, majdcsak találunk nekünk valót. 8) Móravárosban vannak még jók(SzSzKingáéké is ott van, gyönyörű lakás egyébként), de apa nem akar arra a környékre menni, Újszeged drága, Vadaspark lakópark messze van, marad az Északi rész.

Kép
szilcsi

Szerika!
Szocpol témában a többiek mindent elmondtak,de még hozzátenném,hogy vmiért csak a második gyereket lehet beválalni előre és megelőlegezőt kapni hozzá.A 3 gyerekre ez nem vonatkozik.:(Ezt olvastam
Régebben lehetett.:(
Nem vmi logikus,de ez van.Most.

Szilcsi!
Hát együttérzek lakásügyben.Úgy elhúznék már innen.
Északiban merre vannak lakások.Elméletben engem is érdekelne. :oops:

Zituska!
Miért kell adategyeztetés??

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Ja,nálunk is apa tavaszra tölti a 40-et,és én is sürgettem,meg minden.Hasonló cipőben járunk. :lol:

E.

szilde
Szeged

Edit, a Nádas utcában és az Ősz utcában néztünk leköthető lakásokat.

Kép
szilcsi

Helló!

Végre feltöltöm a képeket, amit ígértem. :) Látom Timi már rakott a srácokról, annyivel kevesebbet kell feltennem. :)

A két vakond tulajdonos mesét néz:
Kép

Dénes az új ágyon. A Kisvakondot én festettem a falra (bevallom, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel... :lol: ) :
Kép

Az új csúszdás ágy, Dénes az alatta lévő kuckóban játszik:
Kép

A nagy 3 éves ajándékot bontogat:
Kép

Tortázás (a nagy torta 24-én lesz, a gyerekzsúron):
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
Isten éltesse Dénest!!!
Fantasztikusan jó a festés!Ügyi vagy!:)

Látom jó barátság szövődött a fiúk között. :wink:

E.

szilde
Szeged

Vicces, ahogyí Dini egyik foga becsillan az utolsó képen, mintha aranyfoga lenne! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönjük szépen a szülinapi köszöntést!

Szilde! Lajos Judit dr. vizsgálta Dénest a Sportorvosiban. A Miniklinik elérhetőségét mi is mindig a netről nézzük le. Mi 5000 Ft-ot fizettünk decemberben a vizsgálatért. Dini pupilláját is helyben tágították.

Zituska! Mi se kaptunk ilyen papírt, de nekünk most volt egy ügyünk a Máknál decemberben, tuti frissek az adataink.

KenguruKid: Piszok drága, persze attól függ, hogy mit veszel. Pl. Kenguru Gold márkájú bodykat 800 Ft körül már lehet venni (hosszú ujjút is), ami nem drága sztem, máshol 1000 felett vannak. Rendszeresen vannak akciók, most épp az van, hogy ha 3 bodyt veszel, csak 2 bodyt kell kifizetni.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szilcsi! Én abban az utcában laktam ahol Kingáék, én imádtam! Csendes volt, de biztonságos, nyugis. És ott van a busz, villamos, több élelmiszerbolt, szoval nekem nagyon kényelmes is volt

Erika! jol mondják, bevállalni csak 2 gyereket lehet. 3-at már nem, akkor sem ha van 2 teso és ök nem bevállaltak voltak.

Zsuzsi! Dénesnek boldog szülinapot! Jó nagyfiú lett már ő is! Irigy vagyok a festés miatt, én olyan régóta vágyok rá legyen kis minta a gyerekek falán, de irtó drágák, nekem meg tök béna a kezem ehhez:( SZóval én is megdicsérlek, szerintem igazán jól sikerült! AZ ágy is tetszik!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edit, megkerestem, amit tegnap néztünk, ezek azok a lakások, itt több is van, ami megfelelne nekünk:
http://ingatlan.net/ujingatlan?database ... lanlista15

Zsuzsi, édesek a fiúk,és Dénes ágya nagyon szuper, igazi kisfiúk álma-ágy! :wink:

Karmen, apa köti az ebet a karóhoz, hogy Móraváros nagyon rossz környék, sok a kisebbségi, ezt egy taxis mondta neki, meg hogy vannak olyan utcák, ahova be sem mennek még a taxisok sem. :roll: Szóval hat lóval rá nem veszem, hogy azon a környéken akár csak szétnézzünk. :? :roll:

Festéshez hallottam egy jó ötletet. Diavetítővel ki kell vetíteni a falra a képet és le lehet kopizni róla. Nem tudom, működik-e. :D

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ez jól néz ki. :wink:
Ára se rossz.Ez melyik utcában van?
Nekünk kisebb lakás is megfelelne egyébként.
Móráról én is hasonlókat tudok,és hasonló okok miatt nem mennék oda... :roll:
E.

szilde
Szeged

Szilcsi! Móraváros azért elég nagy, van olyan része ahogy én sem költöznék v sétálgatnék. De Kingáék 1 utcával laknak a Petőfi mögött, az ezért (és még akad néhány) nem az előbbiek közé tartozik :) De persze mindenki arrafele lakjon, ami neki tetszik, megfelel.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Van-e olyan és hol hogy busszal vidéki (akár Bp-re) színházba el lehet utazni az elődásra oda-visszal, szervezetten. Régen többször olvastam, de már nagyon régen, és azt sem tudom hol. Talán utazási irodák voltak, de csak tipp. Most viszont nem találok ilyet, de Orsival mi szivesen elmennénk jo darabokat megnézni más városokba, föleg Pestre.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde, Szilcsi!
Még a Rókusi környék se rossz. Ott is vannak jók a Hétvezér meg az Öthalom utcákban.
:wink: Meg Alsóváros. Vadkerti tér. :wink:
Azt láttátok, ugye, hogy ezek szerkezetkészek. Mire kulcsrakész az még legalább 2-3 millió. :roll:

Szilcsi!
Néha nem árt szétnézni a Vaterán, Babaszobán, Tesz-Veszen ruhaügybe. :wink:
Én Szandinak vadiúj overált vettem Cherooket, 2000 ft-ért.Még benne volt a papir cimke. :wink:
Én még sose jártam meg, vettem már hálózsákot is. :wink:

Karmen!
Én Márknak a Tesz-veszen vettem vastag zsákot, szerintem jó. Majd megkeresem kitől. Van lyuk az alján, igy tovább jó. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, tudom, hogy szerkezetkészek, beszéltem az ingatlanossal. :wink: Pont azt számoltam, hogy arra kellene a szocpol, hogy befejezzük a lakást, kb elég is lenne rá sztem. Csak a garázs nem fér bele sehogy sem a keretbe. :?

Párom Vaterázik, de ruhát még nem vettünk ott.

Színházat nem tudok, újságban nincsen ilyen hirdetés? Szuperinfóban pl.?

Kép
szilcsi

Karmen!
http://www.teszvesz.hu/item527933982_uj ... 80_as.html

Márknak innem rendeltem, csak nagyobbat, és más szinben.

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Tényleg nem lehet már a harmadik gyerekre előre a szocpolt???? :shock: na ez is új volt, legalább ezt is tudom.

Szilcsi, klassz ez a ház. KI az építtető? Melyik utcában van? Mennyiért adják nmét? Mi 215e Ftért vettük szerk.készen a lakásunkat. Mi is maradtunk az északi-felsőváros részen. Én szeretem ezt a környéket.

Csajok! A Faktumon kívül esetleg tudtok helyet, ahol kisasztalt lehet kapni kis székkel??? És lehetőleg színeset.
szerika

Erika, a nmárat nem tudom, csak a végösszeget, ami fel van tüntetve. Az építtetőt sem tudom, nem kérdeztem (beszéltem az ingatlanossal). A Gyöngytyúk utcában van.
Asztalt nem tudok sajna.

Kép
szilcsi

Szerika!
IKEA és olcsóbb mint a Faktum!
20140113113746

Zita! Köszi, tudom az ki lehetett, tényleg vastag de annyit nem szánok rá, néztem sokat hirdetnek és joval olcsobban, ezeket meg elhasználni nem lehet. Igy használtat veszek inkább.
Lyukat nem akarok az aljára, de mesélte a csaj (pár hónapja érdeklődtem már) hogy tudja bevarrni is. ja közben olvasom tovább, igen rá gondoltam, de nála nekem 4e+posta lenne, annyiért kapok Szegeden boltban is (Kenguruban tavaly 4e alatt volt, jó minőségben a nagy méret, akkor Orsinak kerestem, tehát még nagyobb is volt mint amit most vennék)
Na vettem zsákot, közben most jött a választ, alkudtam és elfogadta, mindjárt átteszik nekem licit nélkülire és akkor enyém lesz:) EZ 115cm hosszu, vatelines. Nekem csak aludni fog benne, nem kell a lyuk, igy melegebb is. Amugy ha akarja éppen ki tud majd mászni belőle, ha mégis kellene este pisilnia, de kétlem egyhamar leszokunk:) Most is ki tudja cipzározni, de csak reggel ha bemegyek hozzá szokta, addig megvár és gagyarászik csak.

Én sem jártam meg még soha turis ruhákkal v. árverésen amit vettem. Utobbin meg ha valami nem világos rákérdezek licit előtt, igy tudom mit fogok kapni.

Kulcsrakészen szerintem nagyon szerény becslés a 2-3 millió pluszban. Én semmiböl sem vettem soha luxuscikket, mégis igazuk lett a lakásnál és itt is hogy kb a fele lesz még.

Erika! Tudtommal sosem lehetett a 3. gyereket előre bevállalni. :(

Szilcsi! Szerkezetkészt meg kell nagyon nézni mit takar, mert van ahol emelt szintü szerkezetkészen árulnak, vagyis több minden van már benne, mint az alap szerkezetkész szokott lenni. Igazából a kulcsrakész és a szerk. kész között van, de olyat is ki lehet fogni.

Ikea már szállit ki vidékre? Én nemrég amikor néztem akkor még nem lehetett rendelni ugy rémlik. MEg sajna nincs is minden termék fent az oldalukon, nekem többször ismerös ment el megvenni amit tudtam ök árulnak és nem találtam a neten. Ha meg fel kell utazni nem biztos olcsobb mintha Szegeden venné a kisasztalt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?