Új privát üzeneted érkezett!

Veronikusz, Nagyon Boldog Névnapot Neked!

Hát, okosabb nem lettem, nem tudom mit szerettem volna, de legalább Levi tisztább. :lol:
Kriszta, az asztalt Levi is bontja,de aztán mindent kiköp :roll: !
JA, és a kedvencei a poharak. Ugye,most a folyadékigény miatt csekély méretű ikeás félliteres korsóból iszom.
2 napja, épp döntöttem, amikor alulról megfogta és felnyomta. Mondanom sem kell, a nyakam, a hajam, a ruhám és a konyhaszekrény is csöpögött a teától. Vicces emez gyermek, ilyenkor különösen a szívembe zárom. :shock: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt,

Eni, húha... ez tényleg izgi. Várod már hogy meglegyen, vagy szeretnéd kihúzni a 40. hétig??

Kriszta, Zsófi
...peluscsere megvolt. :lol: már reggeliztünk is, vagyis én meg apa mert Kolos nem kérte a reggeli banánturmix-ot. Semmilyen tejes dolgot nem iszik meg, és már tápit sem kap... néha néha bejön neki a turmix, megiszik egy kis jana babys üveget egyhuzamban. aztán 1 hétig ignorálja.

Köszi Reni az ötletet, megpróbálom a kádban. Nem baj ha leissza magát, de már próbáltam és át kellett öltöztetni. :roll:..szóval nem volt az igazi. de van nekünk 250ml-es kis üvegünk azzal a fura itatófejjel és abból már nagyon szépen iszik.
Amgy cumisüvegből kolos sem tud inni, rágja meg minden, de fogalma sincs mit kell vele csinálni. csodálom, hogy aventeset tudja. meg néha kiszedem a szelepet és akkor nem kell szívni.

flow vizsgálat?? hú, mintha hallottam már volna róla. nem tudom, hogy ez az-e, de nekem csináltak olyat, hogy adtad oxitocint, nem sokat és megnézték mit csinál a baba ha szülnék. közben ment a végig a ctg, ez kb fél-1 órás vizsgálat volt, a szülőszobában csinálták. nem tudom ez mire volt jó, de az biztos orvos tudja. :wink: :roll:

Veronikusz
, szegény Zsófi..puszit neki!!
Vendég

Veronikusz, Tikó
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

most látom amíg én pötyögtem ti írtatok is. Veronikusz, nagyon boldog névnapot.

Zsófi, Levi egy vicces gyermek. Koli is öntötte már ki a pohár tejemet, elővigyázatlan voltam, az asztal szélére tettem odament és fejenöntötte magát. :) vicces volt, nagyon meglepődött, de nem sírt.
Vendég

Sziasztok,

Régebben írtam, aztán eltűntem sajnos.... Most lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
Lassan össze kéne raknom a kórházi pakkomat. Mit ildomos belepakolni ebbe? MIlyen homeopátiás készítményekre lehet szükségem szülés előtt, alatt, után. Anno mikor a lánykámat szültem a kórházba adtak betétet a gyermekágyasoknak most is adnak jó kis vastag betéteket, vagy most már nekem kell vinnem. Lányomnál babaruha, sőt pelus sem kellett, mindent a kórház adott, most vajon ez igy van még? Ha nem akkor a babának mit célszerű csomagolni. Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, de annak ellenére, hogy már szültem nagyon távoli és most annyira kusza az életem, hogy gondolkodni sem bírok. Segítségeteket előre is köszönöm. Válaszokat fogadok szívesen PÜben is.
Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt!

Veronikusz
, Isten éltessen! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
hogy vagytok???

többiek?

emano/Andi
KépKép
emano

Köszönjük Andi, jól. vagyis, hát tegnap megesett egy bepisiléssel egybekötötött öklendezés, de aztán minden oké volt.
És ti? Hogy bírod a szalma-létet?

Eni, én nem tudom ám, mi az a "flow". :oops:
És hát hadd mondjam már, hogy itt volna az idő, hog ylassan ne izgulj. Én ha rátok gondolok, úgy vagyok vele, hogy túl a nehezén, most nemsokára átveszed a jutalmat amiért megszenvedtetek.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
jól vagyunk, én fáradt nagyon......
Balázs iszonyatosan rossz!!!MIndent ledobál, most az a "dilije", hogy felborít mindent, ruhaaszárítót, állólámpát........Nem tudom mit csináljak vele!!!
Amúgy nem szeretem ez a szalma-létet....

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!
nagyon szépen köszönöm!!!! :D :D :D nagyon aranyosak vagytok!!! 8)

Tikó!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!
bocsi, de úgy néz ki ma már nem fogok tudni arra járni, holnap meg ... minden attól függ, hogy lesz-e ónos eső vagy hó :oops: még mindig nincs téli gumim. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

ENI-mi van???? miért is kelett bemenni????-flow-én sem tudom mi az!!!!
-mi is ma megyünk csak délután!-remélem minden ok volt veletek délelőtt!

ADri-jóóóóó korizást nektek!-gyerköcök otthon vannak???
nálunk a nagyDuna melett kisDuna is van holtág igazából horgásztó ami három részből áll,kicsi,nagy,nagyobb! Régi hatosút kivezetőjén van!-nagyon jó és tényleg nagy területen van szóval nagyon sokan elférnek rajta!-de van Battán is tó-azért az közelebb van mint Agárd!

BOri-köszi az aggodást :lol: :lol: egyébként mikor Mikeyvel terhes voltam vettem a Brendonban nem tom a hiv nevét talán terhességi has pánt vagy valami, derékon tépőzáras hasra felhúzható és totál jól tartja a hasamat,szinte a huszadik héttől hordom mindíg,Benedekkel is! tényleg nagyon jó nekem soha nem fájt a derakam pedig aztán rendelkezem hasmérettel :lol: és persze nemcsak tartja a hasam és derakam de még melegít is :wink:

Tigrincs!!!!-én ma megyek este megírom mikor lesz a köv randi! Amúgy írtam,hogy megbillentem a hátsódat ha nem jössz be hozzám!!!!!
:lol: :lol:

Andi-ismerős ez az állapot :lol: :lol: :lol: Mikey is mindent dobál,mindenben csak a rosszat keresi,pókembert játszik hiszen szerinte minden megmászható :lol: :lol: :lol: én sem tudok mit tenni-annyi hogy mi sokat vagyunk kint-de ott sem jobb a helyzet :wink:

MEMME-jól vagytok???? tehességi állapot????hányinger meg ilyesmi???

ZSÓ-akkor holnap megtudjátok ki lakik a pocidba????és elárulod??? :lol:
mi is ilyenkor tudtuk meg!!-ott Tóvárosban :wink: :wink: :wink:

VERONIKUSZ!!!-BOLDOG NÉVNAPOT!!!!-NEKED IS TIKÓ!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz, Tikó!
Boldog-boldog-boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:37-kor.
Vendég

Sziasztok!

Először is!!! :)
Vera Nagyon Sok Boldogságot Neved napja Alkalmából!!!

Kép

Bocsánat, hogy ritkán jövök, de Kincső leköti minden pillanatom! Ígérem, ahogy tudok, mesélek. :)

bea
Izgulok értetek nagyon!!! :) Látom még egyben, várom a híreket!! :)

Még annyi, hogy szerintetek az első nem kötelező oltást érdemes beadatni, vagyis persze érdemes, de Ti beadattátok -e, mert elég húzós sajnos az ára. :( A hasmenésest.

puszi minden Anyucinak!!

Kép
Kép
kiscsillag

Veronikusz!naaaaaaaaaaaagyoooooooooon boldog névnapot kívánok!

Flow: ha jól tudom akkor a köldökzsinórvér áramlását vizsgálják ultrahanggal.....assze

Letti láz elmúlt ma voltunk oltáson 3 szurit kapott :oops: 61 cm a kisasszony.....
férj tegnap elutazott 2 hétre.... :oops:
délután jövök még vagy este

Eni!!!!
:lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Johanna,, a homeobogyókról kérdezd meg a szülésznőt, ha választottál, ha nem, keresd meg Zachár Erikát vagy Nováky Ritát.
Én szülésfelkészítésre szedtem Pulsatillát meg Arnicát, de várj, ezt meg kell néznem, milyen higításban volt és milyen gyakran.
Gondolom betétet csak adnak, de tényleg érdemes mindenről az ott dolgozókat megkérdezni, sokminden változhatott.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Lilluska!
Júliusban még volt hálóing. Mondjuk én a sajátjaimat hordtam, mert a kórházi kicsit sokat mutatott habtestemből :roll: Merthogy egy szál gomb nem volt rajta. Évi összefogta nekem ragtapasszal, de azokat szoptatáskor mindig elraktam valami tuti helyre, így aztán soha többet nem kerültek elő.

Kiscsillag!
Nálunk a doktornéni nem híve a rotaoltásnak, viszont úgy tudom, már az első kötelezővel be lehet adatni az első pneumococcust, ami összesen három oltás, aztán 2 évesen még egy. Mi ugyan a 3 hónaposnál kezdtük, mert a doktornéni azt mondta, hogy ne mindjárt az elsőnél bombázzuk szegény gyereket.

Amiről Orsi ír, az szerintem az oxitocin terhelés, ami túlhordásnál van asszem. De írta is, hogy Kolos 41. hétre érkezett. Ugye jól emlékszem? :oops:

Brigi!
Mikor fog kelleni a farmer? Mert a nyáriak gondolom még nem :lol:

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,
a flowmetria, ha jol emlekszem, mikor a lepenyt vizsgaljak az uh-on, h mennyire jo a keringese, mennyire van eloregedve, stb...asszem..:)
Veronikusz, Boldog Nevnapot!
Reni, akkor ha az en gatyam nyert, majd valamelyik nap elkuldom a ferjemmel, o ott dolgozik az Arpad hid mellett.
Annyira nyomi ez az ido, legszivesebben egesz nap aludnek, Zsofi meg olyan hisztis, nemtom mi baja, de az agyamra megy ma...

banana

Asszem Andi kérdezte a derékmelegítőt. A húgonak van, mert ő is derékfázós, megkérdeztem hol vette: lehet neten rendelni a hippsy.hu-n asszem. de az oktogonnál a vörös oroszlán teázóban is lehet venni. a shop-részében.

Andi, de rossz lehet egyedül. és mikor jön vissza párod?? hogyhogy elment nélkületek síelni? tudom, gyerekkel nehéz lett volna, de én biztos balhéztam volna ha Szabi (férjem) bejelenti, hogy elmegy 1 hétre.

Kriszta, jól tudod a 41. re született Kolos.

Anna, tényleg ez a flow!! ilyen nekem is volt.

Kiscsillag, mi beadattuk a rotát, mivel a dokinénink szerzett nekünk ingyen. :)

altatnom kell...
Vendég

Tikó,
bokám összecsapom, szalutálok, neked is boldog boldogot kívánok! :)[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

flowmetria: áramlásvizsgálat, melynek során a rról bizonyosodnak meg, hogy megfelelő-e a lepényi és a magzati keringés.

derékmelegítő: interneten is lehet kapni, bandázsként is nevezik. Nekem van egy, ha valakinek kell szívesen odaadom. Rám picit nagy volt, de a célnak megfelelt. Bár azt nem tudom hova tettem :roll:

Nyári nacik: nekem is van két nyári kismama gatyim, rószaszín és fehér, azt is odaadom, xs-esek, de ha kell tudok mérni. Nekem ennyi volt az össz kismama cuccom, mivel nyáron volt nagy hasam és ősszel amikor még tök jó idő volt, így tudtam a régi cuccaim hordani.

Valamit még akartam, de elfelejtettem :?

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ETENCI!

Még nem olvastam vissza, de: Ti is oda jártok esetleg korizni, ahova mi? :shock:
Régi 6os útról kb a camponával légvonalban kell lekanyarodni, oldalt van nagy termőföldárus, beljebb meg telkek. Ott kell lemenni a egy Dunai holtághoz.
Hm??? Vicces lenne, februárban akkor találkozhatnánk ott, korizhatnál, amíg én Prüntyögök a Prüntyögőkkel és fordítva. Meg oda általában jön Petim csomó tesója is (heten vannak) szóval lenne segítség bőven!

Na, visszaolvasok, csak megfogott, amit írtál.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi
köszi majd megnézem a derékmelegítőt,mert szétfagy a derekam :oops: pedig már rétegesen öltözködök!!!(furi,mert ez azóta van,mióta terhes voltam és szültem)

Bálint sielés: hát kb 5 éves kora óta siel :oops: :roll: egyedül 2 éve nem volt, mikor terhes voltam :?
én is szoktam mondani a magamét, de elengedem :?
ráadásul csak Franciaországba járnak (kocsival)az meg ugye nem itt van....na mindegy....

Steffi
hogy vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Veronikusz, neked nagyon boldog névnapot!!!

Nos, nem szültem... :D A történet irtó röviden annyi, hogy tegnap beparáztam. Nagyban hozzájárul ehhez az is, hogy itt van ez a BüdösBenc, szóval úgy éreztem, hogy amennyiben ez valami, inkább menjünk "időben", mint majd rohanni kelljen éccaka. Beszéltem Ritával is, benn volt, így számomra ez volt megnyugvás. A ctg-n Jankababa aludt vagy mindegy, lényeg, meg sem mozdult (én is meg voltam szeppenve, egy csajszi szülésének legkatartikusabb pillanatait volt szerencsém végighallgatni)... Na ezért volt a flow, hogy megnézzék, azért nem mozog, mert alszik (persze!) vagy... Ma azért már ezerszer jobb volt a ctg, méhszáj tök zárt (hálaég). Nem kell Jankának más, csak egy kis Vidadoki, máris jobban lesz. Nekem viszont leszakad a hátam, a hasam, de legalább tudjuk, hogy evvan és kész.

Közben persze sírdogáltam, mert annyira vacak volt Bencit 2x is "feleslegesen" leadni. Húzni-vonni.

TEnci, válaszolva a te kérdésedre (is), nem, NEM AKAROK MÉG szülni, de most nem akarásról van szó. Igazából tojok sokmindentől. Nem az utolsó pillanatban akarok beesni, izgulok Benedekért, és a legfőbb indok-ok... Nem erre készültem. Engem már a 25. héten beijesztettek azzal a gondolattal, hogy esetleg jóvaljóval hamarabb meg kell születnie Jankának. Szóval ezzel a tudattal élni, napokat, heteket számolni, csodálom, hogy most csak ennyire vagyok beparrantva. De hát evvan. Megyek, mosok, vagy olyasmi. :roll:
vbea

Sziasztok!

Flowmetria, az áramlásvizsgálat. Megnézik a legfontosabb főerekben az áramlást: Köldökzsinór, méhlepény, nyaki erek, végtagok. Ha pl a nyaki erek még jó (agy ellátottsága jó), de a végtagoké már nem annyira, akkor az azt jelenti, hogy a méhlepény már öregszik, és nem tud megfelelő mennyiségű vért pumpálni a gyerekbe, vagyis jó lenne már megszülni. Ha már az agyi-szív keringés is gyengébb, akkor azonnal ki. (nekem is volt, mert túlhordtam, és akkor már szoktak csinálni, sima uh-al nézik, és közben dokibácsim előadta a tudományát. :) Persze, mert ott volt a férjem is, biztos be akart vágódni! :wink:

Mi megjártuk Bethesdát. Réti prof. utolsó utáni munkanapján megműti Benét, és visszateszi a jobb fülébe a tubust. Aztán gondolom átad valakinek, bár ez utóbbit asszem nehezen fogja megtenni. Nem azért, mert hozzánk ragaszkodik, hanem a saját szakértelméhez és munkájához. Nagyon nem bír kiadni a kezéből semmit, ettől persze nagyon lassú a rendelés. Mindegy, fő, hogy jó kezekben vagyunk.

Villővel meg délután megyünk a Madarászba csányi doktornőhöz, hogy kimossa az orrjáratot, azt döntsön a továbbiakról... :(

Veronikusz, Isten éltessen!

Eni, annyira megértelek. Emlékszem, itt agonizáltam a jóslófájásaicskáimmal decemberben, hogy én nem megyek le Szolnokra karácsonyozni a rokonokhoz, erre 22-től egy fia jóslóm se volt, semennyit nem haladtam 1 hónap alatt se, aztán 12 éve ilyenkor meg már mélyen meg voltam győződve, hogy ezt a gyereket is úgy fogják kirángatni belőlem, mert ő maga ugyan nem jön. De azért minden napra 20 forgatókönyvem volt, hogy Benét hova, kihez, hogyan, én mikor be, stb... :)

mtunde

Boldog Veronika napot!

Banana
Köszi, tündér vagy (vagy a férjed? :wink: ), de ha gond én tényleg szívesen elugrom érte!!! Itt laktok a híd túloldalán nem :wink:

Veronikusz
Cuki vagy! Nagyon ne kapkodj, mert a színház febr.4-én lezs, szal ráér! Megpróbálnám a gatyót, de csak ha amúgy is erre kavarsz, mert félek a 38-as...kicsi lesz :? Vagy nemtom... 164cm vagyok és 64kg :oops: Van posi nem mondom, de legalább cickó is, ami ellensúlyozza :lol: Megnéztem, az én kismamigatyóim mind L-esek...

Andi
Megértelek, én sem csípem a szalmaságot :( Amikor csípném...na akkor nem tudok neki semmi progit kitalálni :lol: :lol: :lol: De komolyra...Még azt is utálom, mikor éjjel leltároznak és csak hajnali 3-5 között jön haza. Tojok is, meg rossz így elaludni....

Kriszta
Petya 6 hóig már nem sok, ha be akarod tartani, akkor csak keveset kell kibírnod :wink:
Tegnap volt anyóspajtid. Mondta, hogy mostmár havonta jön. Csodálkoztam, mert míg Ivánt vártam összesen 3x láttam védőnőt 8)

Ancsa merre vagy???? Ennyire gáz van? :oops: Olyan sokan hiányolnak! Ha legalább olvasol, akkor írj egy sort! Lehet a hhagyjatok békén is :roll: :lol:

Orsi
Úgy értettem a kádban nem baj, ha nyakába is borul a víz, ott vizesebb már úgysem lesz :wink:

Steffi, Kriszta, Orsi
Jaaaj, de fáj ezeket a mérteket néznem :oops: 34, 36, xs....Szerintem ezeket már 10 éves koromban kinőttem :? Anyukám nőies csípőjét örököltem, amit Iván még domborított egy picit :D Azzal vígasztalom magam, hogy párszáz éve jó feleségalap lettem volna, mert termékeny alakú a csípőm és az uralkodóknál ez fontos szempont volt :lol: :lol: :lol:

Dorka
Hűűűűű, 3oltás egyszerre????? Nem sok az szegény porontyoknak? Én már a kettőtől is idegenkedem :? Oké, egyszer sír, meg egy nyaggatás, de azért olyan töményen nyomják nekik...
Örülök viszont, hogy jobban :wink:

Eni
Úgy izgultam miattad!!!! Már reggel be akartam kukkolni, mert este nem láttam, hogy jöttél volna....De látom nem maradtam le semmiről :lol: Értem, hogy izgulsz, de mégsem :oops: Mostmár nyugi!!! Túl vagy a krízisen, ha Janka holnap jönne, már akkor sem korababa!!!! Ne parázz! És inkább menj ne párszor tévesen, mint aztán elhagyjad Jankát az utcán :lol: De komolyan....A te előzményeiddel jobb is ha nem kockáztatsz! Főleg, ha így érzed magad biztonságban!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Immáron harmadszor kezdek neki, egyszer elszállt, másodszor kidobott a babanet.....

Eni, arra gondolj, hogy a világ legszebb ajándékát fogod megkapni, immáron másodszor. A nővérpult meg jó nagy, nehéz eltéveszteni az irányzékot. :-)

Andi, pihizz, ha tudsz, Balu meg cuki lehet nagyon. Már előre félek én is, olyan szép antik kovácsoltvas gyertyatartónk van, meg térdi érő üvegváza...hova telepítsem?

Tikó, nem tudtam, hogy Neked is ilyen csodás keresztneved van, Boldogságos Névnapot!

Orsi, a mi kis borigatós lurkóink. :-)

Banana, nálunk ez volt tegnap, 9-1ig nem aludt Levi, csak ordított, már azt hittem valami nagy baj van. De nem....

Etenci, én ma nem megyek Tóvárosba, sztem Zsu-ra gondoltál. Tényleg, lehet tudni, milyen a Pocaklakó lábaközi-helyzete? :-)

Flow: azt tudom, hogy áramlást mér, de gyakorlatban hogy néz ki ez a vizsgálat? Sima uh?

Derékmelegítő:gyapjúboltokban is lehet kapni bárányszőrből, az atom meleg, 5 perc alatt átmelegít!

Kiscsillag:
Rota: a másik topikban egy manócskának másodlagos laktózérzékenységet okozott (újra hasfájós, minden szopi kín náluk. teljesen kiölte a bélflóráját), de mellékhatása még az étvágytalanság, meg sok más is. De mindemellett mégérné, ha nem 6egynéhányezer FT.-ba kerülne, ami ugye egy vírus ellen véd, pedig több tucat hasmenéses-hányós vírus van. Szóval ettől még simán hányhatnak a lurkók.
Én annyi rémsztorit hallottam róla, hogy messze elkerülöm.
Sztem a prenevar (pneumo) nagyon jó, de ahogy Kriszta is írta, a 3. hós oltással együtt kezdik általában. Van olyan doki, aki egyszerre nem szereti beadni, a megterhelés miatt, így többször kell menni, mert ezt egy héttel eltolja.

Oltásunk:
Már meg sem lepődöm, hogy prenevar megint nem volt. Pedig elvileg 6 hóig meg kéne kapnia az ismétlőket.
Ja, és mivel hiány volt, mindenkit mára rendeltek be. Sztetek mennyien voltunk összezárva a 60 fokban?

Tanács: ismertek jó fül-orr-gégészt? Inkább dél Bp.-en. Aki csinál piciknek sima hallásvizsgálatot, (audiometriát)?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka, 3 szuri? Miket?

Örülök, hogy jobban!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:38-kor.
Vendég

Sziasztok!

Zsó, uh-al...

Nekünk Durca ajánlott fülészt-audiológust az I. gyermekklinikán... az azért közelebb van, mint a Madarász. :)

Megyek, indul a 2. körös fülészet...

Prevenar. Mi meg 3 hónapja azért nem kapjuk meg, mert vagy mütét előtt-után vagyunk, vagy taknyos valamelyik. Most is csak Villő kaphatná, ha nem folyna az orra.... Ki van váltva Benének is. Hűtöben csücsül bárnyhimlő ellenivel együtt.

Rotát a mi óvatos orvosunk is feleslegesnek tartja.
Amire én fogok gyűjteni (nagyon drága), az a huimánpapilloma elleni majd ha Villő nagylány lesz.

mtunde

Sziasztok!

Már eddig is segítettetek párszor, most is lenne egy kérdésem, remélem vki tudja rá a választ (a dokival mindig olyan gyors a találkozónk, hogy elfelejtem megkérdezni és nekem nagyon fontos lenne).

Ha a baba besárgul, hogy kapja a kékfényt? Be kell adni az osztályra és csak 3 óránként mehetek hozzá v. van mobil kékfény?

Köszönöm, ha válaszoltok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tünde!
Lehet, hogy addigra kötelező lesz... :)

Kép
Kép
kriszta36

Tünde, köszi, akkor majd Durcát kikérdezem! Sajnálom az oltást, remélem lassan csak megkapjátok.
Amit írtál, tényleg fontos, de Levinél nem jön szóba. :-)

Szonibaba, Levi jó sárga volt, de mi nem kaptunk kékfényt, szóval nem tudom, ez mitől függ.

Lilluska, Neked még lógok egy pázmányos privivel azt hiszem. :oops: Pótolom idővel!

Nem is írtam: ma a védőnő 7250 gr-nak mért, 67 cm (másfél hónapja 62 volt Levi), a fej és a mellkaskörfogat 3 ill.2 cm-t nőtt azóta.
Szóval kezdek megnyugodni, ráér még az a hozzátápi, és nem azért kel Levi éjjel is 3 óránként, mert éhen akarna halni. :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reni, nem a hid, hanem a hegy tuloldalan lakunk, meg meg egy kicsit odebb...szoval a Kutvolgyibe, ami jon busz, a 156-os, azzal kell a vegallomasig jonni, + meg jo hosszan az utca vegeig...:)

Aproo, most vegre elaludt Zsofi, hol mashol, mint a hatamon, oda kotottem, h tudjak teregetni, most meg leultem, nem tul kenyelmes igy, de legalabb csend van...aggodom kicsit, mert a tesom most hivott, h a kisebbik gyerekukrol kiderult, h baranyhimlos...es ket napja egyutt voltak a kolkok, ugyhogy eselyes, h Zsofi is...allitolag 2 het a lappangasi ido, addig most ne menjunk sehova? raadasul naluk az anyuka terhes, most 13 hetes, es nem emlekszik, h neki megvolt-e a baranyhimlo kiskoraban, ugyhogy megy a para...

haloing: nalunk meg volt korhazi, nem tul csini, de arra jo, h osszeverezze az ember, es ne a sajatjat kelljen hazakuldeni mosatni...:)

banana

sziasztok lányok!

Látom azért volt izgulás bőven!

ENI!

jaj, már én is nagyon izgulok..:-))
emlékszem nekem is Manka volt a legnagyob gondom,hogy mi van ha éjjel kell ugraztani,szegény gyerek stb.stb..
aztán nappal szültem..ahogy kívántam:-))

STEFFI!
nem lesz abból semmi bajod,hogy leírod,hogyan szüleszt Sipos doktor..max neki lenne baja belőle,ha valaki egy kicsit ránézne..
de nem izzitok(egy kulccsonttörés miatt nem is lehetne),de azért azt megírom,hogy az Ernyei Béla stílusa mögött nem sok szakmai maximalizmus bújik..sőt..kimondhatom,hogy abszolut a pénz motiválja,kár,hogy erről nem akartam tudomást venni anno..
mindenesetre egy 11 miliméteres kamrai sövényhiány(ami akkora mint az én szívemen 5 centi) 20 hetes kortól egyértelműen látható,felismerhető uh-n.Nem egy szakember kijelentette már ezt.
na,mindegy.

RENI!
40-es gatyám is van,csak nem mertem felajánlani :oops:

VERONIKUSZ!
boldogságos névnapot!

és én is vettem mind2 lánynak nyakláncot..meghozták ma..

MEMME!
kÜLDJ címet,postára dobom..aztán hozd el személyesen,örülni dogok neked:-)))

Voltam ma dilidoknál(mondtam már hogy hetente 1x járok),hát megállapítottuk,hogy haladok és a család szeretettömege egyre növekszik:-),ami jó,jó,jó.

KISCSILLAG!
Sztem felesleges a rota vírussal beoltani Kincsőt,lévén általában ez a vírus a legyengült immunrendszerű babákat támadja meg előszeretettel...legalábbis én úgy tudom.

írnék még rengeteget,de felébredt a kisebb

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Veronikusz, Tiko: Isten Éltessen titeket!!

Eni: Nagyon izgi... Nekem elfolyt a vizem, fájásaim még nem voltak és Petya aludt :D , úgy ébresztette fel a szülésznő :D

Kati: Mérlegképes, az nem semmi.... Nagyon nehéz, én nem bírnám..

Memme:
Ilyen öklendezés, becsurgás nekem is volt... :oops: azt hiszem el kell kezdenem intimtornázni.

[b]Andi:
[/b]Kössük össze a fiainkat! Petya detto ugyanezeket csinálja.

Kriszta: A gatya bármikor jöhet.... Nem tudom hol tudnánk találkozni? Én szoktam Vörösvár felé járni, mert dorogi lány révén járok vissza Dorogra a mamámat meglátogatni. Bár most nem tudom,hogy mikor megyek legközelebb..

Mi is voltunk ma orvosnál, elvileg oltást kapott volna Petya, de mivel kicsit megvan fázva, így eltoltuk 2 hét múlvára

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz-Tikó!

Boldogságos névnapot Mindkettőtöknek!!!! :lol:
Meg Szofi Veronikának is!!! :lol:

Banana!

Lappangási idő tényleg két hét, de az nem jelenti azt, hogy nem mehetsz el vele sehova! Honnan tudhatja az ember, hogy ha elmegy valahová, hogy ki mit hordoz magában??? :roll:
Az meg nem biztos, hogy elkapja!! Adri sem kapta el az uncsitesójától egy évvel ezelőtt!! :wink: Be lett oltatva, aztán most, hogy volt az oviban karácsony előtt, akkor kapta el, de 5 nap alatt "lezavarta"! :wink:
Úgy hogy egyenlőre ne parázz nagyon!!!
Kismama már inkább nagyobb veszélynek van kitéve, mivel még eléggé az elején jár!!! :? :roll: De az meg hogy lehet, hogy nem tudja volt-e baris vagy nem? :roll:
Szóval inkább Neki/Érte köll most egy kicsit aggódni, de azért kérdezzen rá a dokijánál!!!

Tenci!

Akkor majd várom a választ, hogy Te a jövő héten mikor is mész. Én már írtam, de azért megírom még egyszer, hogy én jövő héten szerdán 21-én reggel 8-ra.

Most menek, majd este még jövök, mert lánykám igényt tart rám!! 8) :wink: :lol:

Jah, ma voltam 4D UH-n :lol: és ÖcsiHugi....hát mit ne mondjak....3450g!!! :shock: :shock: :shock:
És még 3 hetem ugyebár hátra van!!! :roll: :shock:

Na lépek, mert nyafi van!

Este gyüvök! :lol: Addig is Mindenkinek minden szépet és jót!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Durca
hogy-hogy jársz dilidokihoz?? :oops: ha nem akarsz ne válaszolj :oops:

Brigi-cukorfalat
boldog másfelediket
rucikkal mi legyen???? :lol: (átdobjam valamikor, gyerek nélkül :? )

Ancsa?Gabi?Brigi???

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi!
Küldök telefonszámot priviben, aztán amikor mész, szólsz. Vagy férjecske gyakran jár Dorogra, esetleg hajlandó elvinni, ha adsz címet.

Tigrincs!
Fura ez a nem tudja, de pl. én voltam bárányhimlős, van himlőhelyem is, meg hallottam a családban a sztorikat, de amikor vittem át a kartonomat az egyik háziorvostól a másikig, láttam, hogy nincs rajta, viszony az összes többi fertőző betegség (mumpsz, rubeola) igen. Meg még egy bónusz mandulagyulladás, ami felmenőim szerint nekem soha nem volt.

Ja, voltam tegnap óvodai pszichológusnál, azt mondta, tuti valami lelki gondja van Pankának, ezért nem kellene még piszkálni is, hagyjuk békén, aztán majd térjünk vissza rá.

Kép
Kép
kriszta36

Mi csütörtökön megyünk oltásra. Meg, gondolom, méricske is lesz.

Kép
Kép
kriszta36

Eni,
dejó, hogy minden rendben meg, hogy zárt a méhszáj. most gondoltam bele ahogy írtátok, ha lesz köv. és én szülök, hova rakom Kolost, főleg eéjjel...nem egyzserű, szóval megértem, hogy parázol, de fő a nyugalom, nem igaz? .)

Tünde,
mikor/hányadikán lesz a műtét? lehet írtad, csak vak vagyok. :oops:
Villővel mi a helyzet?

Zsófi, ez tényleg felháborító, hogy még mindig sehol az oltás.

Anna,

jártál vlmi hordozókendő-tanfolyamra, avgy ilyen ügyesen a hátadra tudod kötni Zsófit?? én ugyan még nem próbáltam, de a képeken nem tűnik vlmi túl egyszerűnek.

Tigrincs
képet kérünk a 4d-ről!! :lol:

Dorka,

3 oltás?? szegény pici lány.

szonibaba,
én sem találkoztam kékfénnyle, pedig Kolos is sárga volt, igaz ő csak az uccsó eset/nap és már jöttünk haza.
Vendég

Akkor hajrá Kriszta, egyetek sokat! :wink:

Durca, tudsz nekem elérhetőséget mondani fül-orr-gégész ügyben, ha szépen kérlek? Tünde hozzád irányított.... :roll:

Nyakláncot akkor a babacsodáról érdemes rendelni?
Veronikusz, Minimanó hol van és ott mennyi?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, a Minimanó a Nagy Lajos király útján van, Örstől nem messze... bababolt. Fül-orr-gégészt azért nem mondok, mert a Bethesdában tudnám azt a nőcit mondani, akihez mi jártunk, de ő minden, csak nem jó fej és kedves és a többi... nekünk ő jutott.

Brigi, jajeznagyonjó lenne nekem. Mármint hogy elfolyik a magzatvíz, és nuku fájással bemenni. Na jó, egyik sem jó. Nincs jó vagy rossz. Ha víz folyik el, akkor mit szoktak a nőcik csinálni? Pl lezuhanyozni? Vagy csak ruhát fel és gyorsan... Fogalmam sincs.

Köszönöm a drukkokat. Tiszta paramanó vagyok. Meg sem tudom fogalmazni, mitől tartok ennyire, de rettenet. Tudjátok, zabszem-effektus. Már nem bírok kiabálni sem Bencivel, ha idétlenséget művel, csak elsírom magam...
vbea

Szonibaba

Melinda - több mint két éve - feküdt egy délutánt és egy fél éjszakát a kék fényes átlátszó "dobozban". Mobil lámpa nem volt, legalábbis nem tudok róla. Az osztályon kell ezt is megkérdezni sztem.

Tünde, még mindig jobb várni, mint valami hozzá-nem-értő keze alá adni a Manót.

Cukorfalat-Brigi, megy a gátizom torna, még Eszter előtt elkezdtem, erősödtem is sokat. De ez annyira erős rángás volt a gyomromban, hogy levegőt is alig bírtam venni, teljesen leamortizált pár percre.

Johanna
a Pulsatilla C30-as volt, szülés előtt heti egyszer tettem nyelv alá. Az Arnicát (ha jól emlékszem C12-est) heti ötször, három héten át. (Vérzéscsillapításra)De megkérdezem újra Rákóczi Ágit, úgyis szükség lesz rá nálunk is, bár az még odébb van. Hogy szülés után mit szedtem az Arnicán kívűl, nem tudom, pedig volt ott egy fiola.

Kép

Kép

Kép
memme

Eni
zabszem.effektus-ez nagyon jóóó :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

APROOZSÓFI!

Tudok fül orr gégészt,de nem az I.GYerekklinikáról,hanem a II.ről(tűzoltó utca).
itt az elérhetőség:
dr.ablonczy Mária
klinikai száma:215-1380/2832(illetve mostmár egy 9es vagy egy 5ös-sel több,de nem tudom pontosna melyik,de az automata mondja)
mindennap rendel
magánrendelése Leányfalun, Móricz Zs. út 118, szerdán16-18,szombaton 10-12ig
ennek száma:06-26-383-083(egy gyógyszertár fog bejelentkezni,ők adnak időpontot,mert felettük van a rendelő).

ANDI!

Hát életem ezen 2 éve,amióta Borcsa megszületett eléggé zaklatott volt(néha még most is az),a házasságom szinte teljesen ráment,úgy érzem,hogy a 24 órában mentem el egy remek szakemberhez.De azért a múltam és gyerekkorom is éppen eléggé taglalgatni való egy terapeuta számára:-))))
Régebben kellett volna már kezdenem.
Oly annyira szétestem,hogy tulképpen az én határaim sem voltak tiszták,nem tudtam,hogy a viselkedésem,gondolataim valóban az enyémek-e,tényleg én vagyok e,valójában ilyen vagyok -e,vagy pedig a rámrakódott nyomor tett olyanná,amilyenné.
na.

Kép

Kép
durca

Andi: Köszönjük!!! Gyerekkel is átjöhettek! Leglább a 2 gazfickó jól kifárassza egymást... :lol: :wink: :)

Kriszta: Küldöm én is a számom, ésha megyek, akkor hívlak. Férj csak velünk jár Dorog felé, egyedül nem.

Eni: Igazából én annyira megijedtem (37. héten voltam), hogy azt sem tudtam mit csináljak. Még a cuccom sem volt összepakolva. Szóval összekapkodtuk a cuccomat és rohantunk be lélekszakadva a kórházba. Mondjuk mostmár tudom, hogy azért zuhanyozni nyugodtan lezuhanyozhattam volna. (Ez kb du. fél 5-kor volt és este 11 körül indultak a fájások)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Durca
húha,ez rosszul hangzik...de már akkor "jó" kezekben vagy
soxor én is azon gondolkozom, hogy fel kéne egy szakembert keresni, de....

Brigi
sztem gyerek nélkül futok át valamikor,mert még náthás.......
nem tom mikor,mert holnapra jégpáncélt mondanak....

na megyek, mert a fiatalember azt kiabálja enni-enni
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?