Sziasztok lányok!
Megjöttem. Ma Dani aludt délután, úgyhogy újjult erővel "támad".
Nekem semmi se jó, ugye?
Ma délelött jött anyósom, nem birtuk ki feszültség nélkül. Főleg mikor szóba jöttek sógoromék...És, hogy a sógornőmnek megint valami baja van, (22 éves!) úgyhogy naná, hogy segíteni kell neki, a dédi megint egész nap ugrál...Meg sógorom milyen jól keres, és most kapott sok jutalmat, amiből kompletten felújítják a konyhát... Mi meg szívunk. Több számlát fizetünk kevesebb pénzből, mert ugye nekünk nincs kivel felezni...Azt hittem agyvérzést kapok. Mondtam, hogy hagyjuk, nem érdekel. Mindig az jár jól aki nem szolgált rá, annak a seggét nyalják ki és mégis valahogy az a mártír és szerencsétlen. Ki érti ezt?!
És mégsem lennék a helyükben, se a sógorékéban, se anyósékban. Szörnyű lenne!! Így ha nem is túl jól, de megélünk, imádom Ádit és Danit és lesz mégegy picurkánk!
Csak valahogy mindig kinyílik a bicska a zsebemben ettől az egésztől.
Már alapállásból nem tudok toleráns lenni...Irigy vagyok, lehet, de ez akkor sem igazságos. Igazság? Mi is az?
Látod Nanda, vannak dolgok amik nem változnak.
Dani se alszik mostanában, ma aludt délután, de éjjel ő is felsírt. Remélem Maya most már alszik és tudtok pihenni?
A képek nagyon kedvesek!
Panó: mi volt az AFP-vel, minden oké?
Az enyém még mindig nincs meg.
A táblázat tetszik, főleg az utolsó, ami erősebb színű és nagyobb betűvel van.
Zsuzsa: anyós, anyós...Biztos én is lehetnék megértőbb, de nem megy!!!
Kicsi lány, hgy van?
Bucija javul?
Kinga: jobban vagy? Bende nem nyomja a pocid?
Orsi: továbbra is jobbulást és kitartást a párodnak is!
Timi: nagyon szeretem az optimista lelkesedésedet ahogy írsz, a védőnőről, bababoltról! Mindig maradj meg ilyennek!
Bori: gondolom már lekéstem a jó utat kívánásról.
Sjnálom. Remélem vigyázol nagyon magadra és sok képet csináltok? Puszi!!
Ildikó: gratula a kisfiúhoz!!
A férjed miért nem szeretné tudni?
Mucska: hogy vagy? Depi?? El vele!
Ádi jelentkezett, jól van, vett vásárfiát Daninak többet is. Hasibaba is kap majd valamit meg én is.
Egyszer kaptam tőle egy Oscar díjjat amin az áll, hogy a "Best Wife" (a legjobb feleség. )
Kérdeztétek Daniról a képet, de sajnos nincs itthon a digitális gép, Ádi elvitte. Majd ha hazajön csinálok Daniról új képet, Nagyon "férfias" lett.
Én majd jövőhét után megyek, hogy a talira jó legyen a hajam.
Süncsi,Egcsi, puszi.
Sziasztok:
Bellana