Boldog Veronika napot!
Banana
Köszi, tündér vagy (vagy a férjed?
), de ha gond én tényleg szívesen elugrom érte!!! Itt laktok a híd túloldalán nem
Veronikusz
Cuki vagy! Nagyon ne kapkodj, mert a színház febr.4-én lezs, szal ráér! Megpróbálnám a gatyót, de csak ha amúgy is erre kavarsz, mert félek a 38-as...kicsi lesz
Vagy nemtom... 164cm vagyok és 64kg
Van posi nem mondom, de legalább cickó is, ami ellensúlyozza
Megnéztem, az én kismamigatyóim mind L-esek...
Andi
Megértelek, én sem csípem a szalmaságot
Amikor csípném...na akkor nem tudok neki semmi progit kitalálni
De komolyra...Még azt is utálom, mikor éjjel leltároznak és csak hajnali 3-5 között jön haza. Tojok is, meg rossz így elaludni....
Kriszta
Petya 6 hóig már nem sok, ha be akarod tartani, akkor csak keveset kell kibírnod
Tegnap volt anyóspajtid. Mondta, hogy mostmár havonta jön. Csodálkoztam, mert míg Ivánt vártam összesen 3x láttam védőnőt
Ancsa merre vagy???? Ennyire gáz van? Olyan sokan hiányolnak! Ha legalább olvasol, akkor írj egy sort! Lehet a hhagyjatok békén is
Orsi
Úgy értettem a kádban nem baj, ha nyakába is borul a víz, ott vizesebb már úgysem lesz
Steffi, Kriszta, Orsi
Jaaaj, de fáj ezeket a mérteket néznem
34, 36, xs....Szerintem ezeket már 10 éves koromban kinőttem
Anyukám nőies csípőjét örököltem, amit Iván még domborított egy picit
Azzal vígasztalom magam, hogy párszáz éve jó feleségalap lettem volna, mert termékeny alakú a csípőm és az uralkodóknál ez fontos szempont volt
Dorka
Hűűűűű, 3oltás egyszerre????? Nem sok az szegény porontyoknak? Én már a kettőtől is idegenkedem
Oké, egyszer sír, meg egy nyaggatás, de azért olyan töményen nyomják nekik...
Örülök viszont, hogy jobban
Eni
Úgy izgultam miattad!!!! Már reggel be akartam kukkolni, mert este nem láttam, hogy jöttél volna....De látom nem maradtam le semmiről
Értem, hogy izgulsz, de mégsem
Mostmár nyugi!!! Túl vagy a krízisen, ha Janka holnap jönne, már akkor sem korababa!!!! Ne parázz! És inkább menj ne párszor tévesen, mint aztán elhagyjad Jankát az utcán
De komolyan....A te előzményeiddel jobb is ha nem kockáztatsz! Főleg, ha így érzed magad biztonságban!!!