Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Steffi: Nincs tervben, hogy megyünk valahova kettesben,de ki tudja mi jöhet még. :lol:

Cukorfalat: Nagy gratula. :lol:

Orsi: Köszi a gyógypuszikat, már kicsit jobban,de még nem tökéletes. :cry:

Védőnő: Na nem mondok a miénre semmit,mert említésre se méltó. Csak okoskodik állandóan, a másik se jobb aki van. :evil:

Nem tudom,hogy front van-e vagy sem de Viktorral nem tudtam ma vásárolni,semmis se volt j neki. Még sose csinált ilyet. :oops: :oops: :oops:
Na megyek mert kész a leves.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Dejákné? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyunk ám!!-asszem minden rendben,néha elis felejtem,hogy mingggyá szülök úgy lefáraszt ez a Mikey gyerkőc.....
Reggel azzal kezd hogy hozza a ruciit irány ki a jégre... :lol: értitek ezt???
Szóval nemrég jöttünk haza élvezi ez a kisszaros hogy kint lehet,habár ma csak én voltam neki,du Miki viszi :lol:
most bealudt :wink:

Memme-te tényleg elmehetnél szoptatási tanácsadónak!! :lol: Sőt még beleférne szerintem egy szülőnői mellékállás is!-annyira jóóóó vagy! :lol: :lol:

BRIGI-igen igen nálunk is így volt a fogzás,csak annyi hogy nem fájlalta Mikey szóval remélem ígymarad még meglesz mind a 20fog :lol:
-nekünk is logótt a húszas damil még másfél évesen is :wink: :wink:

ENI-nyugi van még idő,szerintem már mindenki írta megvárja az idejét Jankusz-mint Benedek :lol: holnap nem jössz???-én meg olyan lökött vagyok hogy még csomi sincs kész!!!-majd ma délután pakolok....

Tünde-tudod milyen jó néha füvet nyírni????főleg ha tudod hogy a tiéd :wink:mindíg lehet vmit újitani és gyönyörködni benne...persze nem kevés anyagiakkal jár-de ez van ha valakinek kertesháza van!
Ti társasházban laktok???

Tigrincs-minden oké????

Heni-jó volt a Velencei tó???-régen mi is jártunk oda Agárdra-de mivel nálunk is van tó no meg mindenkinél kisgyerkőc mostár inkább idejárunk :wink:

Steff-köszi az infót,holnap rákérdezek Böbére mit is várjak ettől a dokinőtől :shock: képet töltök...

Veronikusz-nálatok is borostyánlánc???? :lol:

akartam még...mennem kell

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok, mi is itt...csak sajnos Zsofinak elromlott az alvokaja, nem akar mostanaban napkozben aludni fel oranal tobbet, vagy csak rajtam, igy meg a haztartas elegge el va hanyagolva...
Brigi, nagy gratula!
Aproo, ti mar elkezdtetek a hozzataplalast? en megvartam a 6 honapot, sot meg utana is csak immel-ammal kezdtem, annyival kenyelmesebb a szoptatas...:) de mostmar belejottunk, kezdjuk elvezni...most mostam fel a konyhat, Zsofi delelott banant kostolt...:)
Bori, neha en is ugy erzem becsavarodok itthon, bar ez inkabb az elejen volt, mikor allandoan sirt Zsofi es nem tudtam miert, es nem tudtam letenni egy pillanatra sem, mostanaban mar egesz jol eljatszik, kommunikal, stb, igy mar sokkal konnyebb... mondjuk en dolgoztam itthon is par eve, ugyhogy elvagyok itthon, meg utana a munkahelyeimet nem szerettem olyan nagyon, jo volt a tarsasag, meg elveztem is a munkat, de azert nem almaim munkaja volt, ugyhogy mostmar tok jol elvagyok itthon, bar ha nem lenne net, lehet, h unnam...bolcsibe nem adnam Zsofit, akkor inkabb anyukamhoz, nagymamahoz...
jah, meg a felkeles..hehe, en ma is azert oltoztem fel 10 elott, mert vartam a postast a gyeddel, jott is, olyan ciki, mikor pizsiben nyitok ajtot..:) egyebkent siman elmegy az ido delig is henyelessel...

banana

Tenci, amit Bori is írt... lehet, hogy 2 nap. :lol: Én most extrán nyűgösnek érzem magam a korábbiakhoz képest. De majd meglátjuk. Perszepersze időre lenne a legjobb szülni, főleg, hogy örülnék még egy vízöntőnek. :roll: De...

Bori, én tiszaújvárosi lány vagyok. Két erőmű tövében laktam (egyik szenes, másik olajos ált), nos, a légszennyezettség mérhetően jobb volt, mint bárhol máshol. A városban volt továbbá egy MOL és egy vegyi üzem is. :shock: Mint a szopi, ez is soktényezős.

Zsó, babakocsikerék? Jaj. :? Veszek neked egy kereket. Van másik kocsi vagy hasonló? Megmondom őszintén, hogy nekünk Halásztelek is felmerült, majd elvetettük, de most megint úgy gondoljuk, hogy "el innen". Kőbánya nem az én világom, bár jó helyen vagyunk, és a házat/lakást is nagyon szeretem. Most Kistarcsát akarom megnézni, de fogalmam sincs, hogy az milyen, sztem sose jártunk még ott.
vbea

Ja, ha nincs Velencei-tó, akkor nincs István, nincs Benci és Janku... :wink: Nem bírtam a férjemet, nagyon nem. Csajosan mentünk le a tóhoz pár napra, erre barátnőm tesójáék belekontárkodtak a "jólérezzükmagunkat" fílingbe, be is rúgtak nálunk, úgy kellett őket kitenni az ajtón. István is köztük volt... Aztán, ahogy az lenni szokott, csak összejöttünk még két buli után gyorsan. A morbid az az egészben, hogy az a házaspár, akik minket összeboronáltak, azóta rég elváltak. A barátnőm pedig kiköltözött Kanadába a kanadai férjével, 2 éve nem láttam. Mi meg itt maradtunk Istvánnal, meg a gondjainkkal, meg az örömeinkkel.

Nem tudom, honnan jönnek ezek az ökörségek most... Azt hiszem, agyilag zokni lettem. :lol:
vbea

Eni, beindultak a hormonok, minden be van pakolva a korhazi cuccodba? :)

banana

Eni
szülni készülsz :lol: !!??

emano/Andi
KépKép
emano

iwiwen olvastam, hatha erdekel vkit:
Lantos Ilona [Vica] (586) Üzenek
Sziasztok!
Fotózáshoz keresünk szép, nagy pocis kismamát. Ha az ismerőseitek körében van ilyen, kérlek Benneteket kérdezzétek meg lenne-e kedve megörökíteni a soha vissza nem térő állapotot! (Mert hát az a baba már odabent nem lesz többé, viszont megmutatni majd egyszer Neki szép képeket, milyen volt amikor még pocaklakó volt, biztosan jó lenne!) Ha nincs, megköszönném, ha kiraknátok az üzenőfalra, hogy kismama kerestetik!
Előre is köszönöm a segítségeteket!

banana

Röhejes vagyok, két hét múlva még ugyanígy itt fogok nyígni... :D

Banana, jaja. Benedek is össze van pakolva, hogy barátnőnél ne szenvedjen hiányt semmiben, van neki csokiropi, hálózsák, pelus, kedvenc könyv. Autó csomagtartójában minden, autó meg Istvánnál.

Most hívott, hogy jobban vagyok-e. :D Soha nem hív... ha én hívom, akkor meg mindig kinyomja ált, mert tárgyal, meg siet, meg hagyjammá'mostbékén. Egyem meg, izgul. :wink:
vbea

Velencei tó...hmmm....micsoda fíííííling....én jóformán Agárdon nőttem fel. Igazi horgászcsaládból származom. 3 évesen már részt vettem éjszakai horgászatban, nádasban dekkoltam hajnalban és eveztem a csónakunkat...tudok halkaját gyártani, felszerelni egy horgászbotot és halat pucolni...nekem ez nagyon sokat jelent... :oops: annyira szerettük a helyet, hogy anyámék amikor megtehették vettek ott egy nyaralót és állandóan megyünk ha lehet...gyerekek is nagyon szeretik... :D

Családiház: hát én talán mennék így pestközelbe, de férjem kizártnak tartja...ők vörösváron nőttek fel és állandó szívás volt, hogy bulizni, munkátkeresni...áááá...kataztrófa volt. Amikor mi összejöttünk akkor is végzett a munkával délután és meg kellett várni öccsét (este 10ig dolgozott) kocsival és haza kellett vinni, mert nem ment már buszuk...vagy valaki külön bejött érte...bulizás max csak ottaniakkal, mert 14-15 évesen nem engedték be őket tinidiszkóba meg ilyenek ,de ott meg nincsenek lehetőségek...szóval tini szempontból csak rossz volt nekik...
Rokonok budakeszin dettó...tinikorszak annyi...egy dizsi volt a közelben oda járhattak, pestre csak 18 évesen...
Nekem az osztálytársaim akik vidékiek voltak mindig kimaradtak a jó kis osztálybulikból ,mert nem tudták megoldani, hogy este hogy menjenek haza...én is inkább nagyobb lakásba mennék...most nagyon szemezgetek a dagály sétánnyal... :roll: az nagyon bejönne, de k...a drága....max garzonra telne :oops:
Esetleg itt egy házat a 13.ba...de az 50millánál kezdődik...a felújítandó...

Bori!
Egyébkén én is beleestem a hibába, hogy nézegettem az állásokat...múltkor találtamolyan hirdetést. 13.kerületbe, 8 órás munkára keres egy német cég németűl beszélő könyvelőt. Fizetés nettó 260.000 ft. :shock: nagyon nehezen találtak oda bárkit is, de végül a csaj nagyon jó járt... :cry: sokáig gondolkoztam rajta...itt lett volna egy köpésre. De aztán nem léptem meg...pedig Dani már akkor elmúlt 1 éves...
Szóval ne nézegesd az állásokat, mert állandóan fogsz valami jót találni :?

Kép

Kép
cukipofa

Jól van, kismamik, nem sok van már hátra... :)

Borsi, ne érezd magad rosszul sztem sem, hogy megfordult a fejedben a munka gondolata. Ha megoldható, nagyon jótékony hatású tud lenni.
Két itthon töltött év után már nekem is kellett volna egy kis bekapcsolódás a "kinti" világba. Újra fel kell építenem majd a lelkemet. (A testemet meg le...). :roll:

Szopi tanácsadás nagyszerű tevékenység lehet. Csak hát rengeteget kell hozzá tanulni-tapasztalni. Én itt csak azt szajkózom, amit a lélektani oldaláról szedtem össze, látok. De hát van azért annak élettani része is, gőzöm sincs, hogy néz ki és hogy működik belülről a mellem, mi történik az újszülöttben, milyen jelei vannak az igazi bajnak.
Azt viszont tudom, hogy birtokában vagyunk az anyaság tudásának, ami szavakkal nem megfogalmazható és nem is kell tudni elmondani. Ez ősi tudás, ma viszont olyan világban élünk, amikor az emberbe folyton sulykolják, hogy jobban jár, ha a grafikonnak hisz, mint a saját meggyőződésének. És akkor még nem beszéltem az egyéb hozott dolgokról. (Saját születés, anyánkkal való viszonyunk, hogyan és mi formálta a testünkhöz-lelkünköz való viszonyunkat etc., a várandósság alatti lelkiállapotok, folyamatok és ott a baba születésélménye is, meg az első órák. Nagyon nem mindegy.)

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok,

ahogy látom visszaolvasni esélyem sincs..... :? Azért megpróbálom, csak hogy képben legyek...

CukorfalatBrigi,
Innen is gratula!!! :D

Eni,
Kistarcsa nem gáz :D De most kicsit felugrottak az árak, hogy megépült a nullás... :( Gyertek ki majd egyszer, ha már Jankut is tudod hozni, és sétálunk egyet :D
37.hét kiráááály!!!!

Voltunk sétálni a kisasszonnyal, de befagyott minden befagynivaló... Mikor lesz már vége ennek a hidegnek???

Bori,
teljesen értem amit írsz, én is sokat gondolkodom :( Annyi különbséggel, hogy itt bölcsi sincs, úgyhogy ez a kérdés megoldva...

Ajjaj, mennem kell, kisasszony rombol...:?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Bori, Tenci, Eni meg Mindenki!

köszi az érdeklődést, minden okés! :lol: :lol:
Nem kívánkozik még ki a Csemetém ebben a hidegben! Na nem mintha 3 hét múlva már meleg lenne!!! :lol: :wink:
Jól érzi magát odabent.....csak néha úgy ráfekszik a jobb oldalamon valami "nagyeremre", hogy el kell onnan lökdösnöm, hogy ne zsibbadjon a kezem vagy a lábam. :roll: De rendes, mert hallgat rám és akkor kicsit arrébb kúszik!!!! :lol: :lol:

Tenci, Eni!

Legközelebb jövő hét szerdán, 21-én megyek CTG/UH.
Na valaki? :wink: 8) :lol:
Eni, Te meg készülsz már szülni??? :lol: Ezt még Tencitől sem hallottam, pedig van egy kis " forja" :lol: velünk szemben. :wink: 8) :lol: Most olvastam, hogy még össze sem cuccolt :lol: ....... Ne siessél már ennyire, mert nem lesz akkor egy napon a szülinapjuk Bencussal!!! :wink: :lol: És akkor még vízöntő sem lesz!!! :wink:
De mondok én Nektek valamit. És most nyugodtan, megkövezhettek, ha akartok! :lol: 8) :wink: Én még semmit sem csináltam!!! 8) :lol: :wink: Nem mostam ki a kisruhákat, nem pakkoltam :lol: össze, bár igaz, hogy takarítani takarítok minden csütörtökön, ahogy szoktam! :wink: De valahogy én még nem érzem úgy, hogy útra készen kellene állnom! :oops: Most akkor mi van velem???? :shock: Lehet, hogy én nagyon sokkos állapotban vagyok már, csak még nem vettem észre??? :wink: 8) :shock: :lol:
A héten megyünk papírokat intézni, hogy én kijelentem, hogy hajadon vagyok (mert ugye mi no házas) Apa meg kijelenti (remélem! 8) ), hogy a gyereket a nevére veszi. Aztán veszünk még Adrinak kiságyat meg Kisbüdösnek babahordozót, meg átrendezzük a fenti szobát, ahova Adrit lassan beköltöztetjük, stbstbstb. Meg megyünk még közben két szülinapi partyra (24-én meg 31-én).
Lehet, hogy azért a héten legalább ki kellene mosnom a kisruhákat??? :shock: :wink: 8) Eni-Tenci, javaslat??? :lol: 8)

Na jó, azt hiszem, megyek és hunyok egyet, míg nem jön haza az "Ovisjárat" :wink: :lol: , mert éjszaka nem aludtam valami sokat. Lehet, hogy azért írok itt összevissza hülyeségeket!!! :wink:

Majd este még jövök!!! :wink:
Addig is további szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

hali lányok!

valójában a finiselő hölgyek miatt kukkantottam be,de megszámoltam őket és megvan mind..ill.TIGRINCS?

aztán,ha már elolvastam rejagálok is:-))

BORI!
Én is találtam tegnap a neten egy állást,amit nekem talltak,ki(a középmagyarországi közig hivatal gyámhivatal keresett jogászt és persze én ABSZOLUT MEGFELELTEM MINDENNEK(családjogi szkjogászi,közig szakvizsga,I.fokú gyakorlat minden,minden), és persze álmom,hogy gyámhivatalban dolgozzak,mint jogász(tudom kinevettek,gyerekelhelyezés,meg gyámügy,meg minden ,ami fáj..)nem is lett volna annyira messze a váci utca innen Pomázról:-)))).Csak ugye 8 órás állás..
És itt vertem a fejemet a falba,hogy HA BORCSA EGÉSZÉSGES LENNE,SIMÁN JELENTKEZTEM VOLNA(HISZEN ELMÚLT 2 ÉVES) ÉS TUTI FELVETTEK VOLNA.
Látod így van ez...és én már 37 éves vagyok..

MEMME!
Szeretettel ajánlok neked egy könyvet,olvasmányos kisregény..régi kiadás,antikváriumból kaptam(de ha postacímet tudok,akkor elküldöm neked postán és majd visszaadod,ha elolvastad)
szóval debbie taylor:a folyónál.. arról szól,amit fentebb írtál..
az öserőről,ami bennünk lakozik,az ősök tisztelete és atőlük kapott erő elismerése és egyebek..
Tényleg szívesen elküldöm.

léptem..mankának fáj a füle..

Kép

Kép
durca

Tenci!
:lol: igen, mi is láncozunk

volna egy hülye kérdésem! :oops:
Zsófinak hány centiset vegyek, hogy még 3 éves korában is jó legyen??? vehetek 35 cm-eset, vagy ha ilyen sokáig akarom hogy hordja, akkor kettőt kell vennem???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

Eni, még a filmekre akartam írni. Én hétvégén 3x néztem meg a Mamma Miát, mert olyan szerelmes hangulatba hozott. Meg feldobott. :) Én is imádok filmeken bőgni. :)

Tenci. Igen társasház. Nem olyan nagy. Van kis kert, játszó a gyerekeknek. Áldás, hogy ha valami miatt fel kell szaladni a lakásba, azt simán megtehetem, közben gyerekeket lent tudom hagyni más anyukával. Nem kell a nagy játszón a tömegben lenni, hanem ismerősökkel lehet a gyerek. Még akkor is, ha több szomszéddal eltérőek a nevelési elképzeléseink, így is nagyon jónak tartom most. Kertes házzal ez egy kicsit magányosabb lenne, persze lehet, hogy ahogyan Gabiék is Encinek, én is találnék társaságot, de itt könnyebben adta magát. És mindig is társasházban laktunk, bár eleinte csak 4 lakásos nagy kertesbe.
De itt is kertészkedünk, ősszel elültettünk 100 hagymát, kis virágágyásokat csinálunk, mi nyírjuk a füvet, stb. Csak többen vagyunk rá. :)

És igen, az eljárás otthonról... régebben még könnyebb is volt, éjjel hazasétálni, vagy ilyesmi, de azóta bizony a közbiztonság sem olyan. Az meg, hogy minden hétvégén másnál aludjon a gyerekem... ezek amai fiatalok már 13-14 évesen simán bulizni járnak. Erre vagy van valós alternatívája a családnak, amiben nagyon reménykedem, hogy nálunk lesz, vagy az eljárást kell biztonságossá tenni, és ebben nem szeretném hogy én legyek a sofőr. (férjemnek nincs jogsija se és nem is akar, de az sem megoldás, ha ő a sofőr, ez nem önállóságra nevelés)

mtunde

Átolvastam, de olyan sokat írtatok...csak foghíjjasan mazsolázgattam :oops:

CukiBrigiüdv a csapatban :lol: és gratula :wink:

Kriszta
Hihi, 34-es gatyák...majd ha lesz 43-as szólj :lol:
Valami nyárit nekem is kell majd venni, mert 2006 nyara inkább ősz volt :? Összesen 3db ujjatlanom volt és egy vékony hosszúnacim, de főleg 3/4-es polókat hordat, mert egyszerűen hideg volt. Persze volt előnye :wink:

Kérés
Ha valakinek lenne kölcsönbe olyan kismaminacija ami kord vagy ilyesmi...Február 4-én megyek színházba, de nincs mit felvennem :( Színház után visszaadom! Farmerom meg egy nyári nacim van, de még nincs nyár. A farmerom is sportos, meg mindkét naci pocak alatti, nem betétes, szal megfagyás :? Most 1 számmal nagyobb gatyát hordok, de az is farmer :roll: Múltkor ezzel kihúztam tavaszig. Most tuti nem fogom :D
Ja Steffi Te hogy a bánatba csináltad, hogy begombolva a 7.hónapig tudtad hordani a gatyáidat???? Nem híztam egy dekát sem, de poci megindult és nem tudok ülni a régi nacikban. A bugyiméretem sem változott. Talán totál csípőgatyóid vannak? Nekem köldök alatt 1-2 ujjnyival van a korc...Ez viszont már kényelmetlen :roll:

Eni
Te megint a nővérpulton fogsz szülni, ha szerncséd van és eljutsz odáig :wink: :lol: Egyik játszós mami ősszel szülte a második babát. Bement megbeszélt vizsgálatra. Érezte, hogy időnként fájdogál, de semmi rendszer meg ilyenek...Szerencse, hogy pont akkor volt a megbeszélt randi a dokival, mert 4 újjnyi volt már a méhszáj, de meg sem érezte! Bori másfél óra múlva a kezében volt :wink: Szal vigyázz!!!
Ja, én sem tudtam, hogy vajúdok :lol: Ha Anyu nem hív fel és a van-e fájás vagy valami és abból mennyi és milyen időközönként jellegű kérdéseket nem teszi fel, lehet, hogy én is pórul járok :wink: Bár így is villám voltam. De nem bánom. Most is csak az utolsó pillanatban szeretnék bemenni. Annyival jobb itthon :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

itt vagyok, de még nem volt időm visszaolvasni. most, hogy ennyit kell tanulnom semmire nincs időm, Kolos elég nyügi is emiatt, hogy anya nem játszik vele, lakás romokban... dédi ma jött vasalni, meg ebédet is hozott, olyan rendes.

amúgy meg megint kezdem elveszíteni a fonalat, hogy ki kicsoda, ne haragudjatok, de cukipofát és cukorfalatot állandóan keverem (most melyikük a Brigi?? :oops:). annyira restellem, de szanaszét áll a fejem. meg tök álmos vagyok... pedig hagyott aludni Kolos, előző éjjel volt fenn éjféltől 1ig... na jó befejeztem a nyafit. :oops: :roll:

vlki írta a számvitel vizsgát...asszem cukipofa, na azt nekem is kéne tanulnom. de ebbe vizsgaidőszakba már nem fér bele, amjd március-április lesz belőle. és szerintem is ku**va nehéz. én már 3x voltam, de esélyem sem volt. esetleg tanulhatnánk együtt. neked mikor lesz vizsga??
én is tök hülyének érzem magam, pedig párom könyvelő (is) neki is megvan a mérlegképes, de vlhogy nem tudja elmagyarázni, hogy felfogjam.
Gabi te is könyvelő?

Cukipofa
, de édes volt Orsi beszólása. aranyosakat tudnak mondani ezek a kicsik. :)

Zsófi, juj, kitört kerék. és meg lehet javítani vagy venni kell új babakocsit?? remélem nem.
7150 gr?!!! ez nagyon szép, így tovább Levi! :lol:

Bori, Ezek szerint Te is fiatal mami vagy? mennyire? én most 26éves.
minket meg esküvő előtt ért a meglepetés, hogy jön Kolos. Már le volt fixálva minden időpont szep-re és ápr-ban derült ki Koli, mivel nem akartam nagy pocival végigcsinálni a dolgot, átraktuk júniusra, épp levizsgáztam mindenből és hétvégén lagzi. :) szóval nekünk is hirtelen jött, de a lelkem mélyén nagyon vágytam már egy picire...untam a sulit, a munkát...mindent, szóval nekem ő hozott megváltást. :) a terhesség alatt elhanyagoltam a sulit, ezért szívok most, és ezért kell most tanulnom. de túlélem.

valentina, nagyon szívesen ha ezzel is hozzájárulok a gyógyulásodhoz. küldök még.

tényleg, Ancsa merre van?? nem tudjátok??

ezt elküldöm azt még jövök! addig is nem sokat írni, csak módjával lányok! na jó csak vicc volt. :lol:
Vendég

no! vettem egy 33-34 cm-es konyak-vaj színű láncot. :D Eni! köszi a címet :wink:

Ancsa!
már csak rád várok mint a messiásra!!! :D :D :D van még Osanit-od??? megírnád a részleteket!!! köszi! :wink: csak nem azóta is mosol, mosol :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni, nem tudom a mereteidet, nekem van egy fekete barsony kismamanacim, Manuart-os, M-es meret, de eleg nagy, sztem legalabb 42-es, ha erdekel, kolcsonadom szivesen, most nincs szuksegem ra egy darabig...:)

szegeny Zsofi, megszerezte elso kek foltjat a homlokara, lefejelte a radiatort, mostanaban allandoan felterdel es fel akar allni, csak meg elegge ingatag, aztan koppan nagyokat, nem mindig sikerul elkapni...

banana

RENI!

Nekem van egy 38-as CundA-s gatyóm,ami nem kord,de sztem ideális színházba,világos, pasztellszínű.
(Én170 centi vagyok..)
ja és van hozzá egy klassz világoskék pulcsim,ami denevérújjú,csónaknyakú és popsitakaró..már ha szükséged van rá:-))de aki szülés előtt pár nappal pedikűrözött,annak nem hiszem:-))

Kép

Kép
durca

na visszatértem...közben megjártam a rossmannt, meg megetettem Kolit. jó hideg van kinn.
no, nem is hagytam ki annyi mindent.

velencei tó...az tényleg jó, mi is jártunk oda de nekünk siófokon van nyaralónk, bár az elmúlt pár évben alig voltam ott. Talán majd nyáron Kolival.

Memme
, szopi - ezt tök jól leírtad!!

Tigrincs, de jó, hogy minden rendben! nagyon szalad az idő, te is mindjárt 37. :lol:

Reni
, én nagyon szívesen adnék neked nacit, de az enyémek is 36. :wink:

Veronikusz, szerintem a 33cm jó, nekün is olyan van és még nagy is.

[quote]4 írta: újjnyi volt már a méhszáj, de meg sem érezte
mit nem adtam volna én ezért. :lol: bár csak a következőnél így lennék.

lenne egy kérdésem: hogyan tudom megtanítani Kolosnak, hogy pohárból igyon?? van itatópoharunk (avent) ami jó mert szelepes, nem csöpög, de még ennél sem tudja hogyan jön a pia. nem jött még rá hogyha megdönti akkor jön. csak rágcsálja a csőrét és ha inni akar a kezembe nyomja, hogy segítsek. van csőröspoharunk is ebből tud inni, de ugyan az a probléma nem dönti meg. viszont ha üres poharat adok neki, abból meg úgy csinál mintha inna, teljesen jól. ha nyár lenne adnék neki egy poharat félig vízzel, próbálkozzon, de most csak magára öntené minden csupa víz lenne. ötlet?? köszi előre is.
Vendég

Sziasztok!

Reni-nekem is csak sportos cuccaim vannak-ill nem is sok kismamaruciim vannak,én is inkább csípőnacikba nyomom-nyomtam :wink:
viszont térdnaciim vannak nyárra farosból igaz én nem hordtam,nagy lett volna rám ha estleg aktuális lesz szívesen passzolom....

VERONIKUSZ-szerintem boszicsajunk tereget-tereget-tereget!!!!! :lol: :lol: :lol: vagy már vasal vasal vasal......... :lol: :lol:
De tényleg hol vagy Ancsa???????

Orsi-akartam írni neked Mikey is imád anyuéknál lenni....bármikor otthagyhatom semmi anyamaradj reakció nélkül....ici-pici kora óta-no azért még éjszakázni nem éjszakáztunk ott ill sehol :lol: egyébként anyuéknál első unoka-nálatok is????

Tünde-Mikiék is 4lakásosban nöttek fel anyósék ma ott laknak,azért ez hasonlít már a családiház elődjéhez :lol: nagy medijük volt ill van mi is használjuk minden nyáron imádják a gyerekek nagy közös kert jó kis kertipartyk-ja és fontos hogy jó társaság legyen! akkor nektek is jóhelyetek van és a gyerkőcöknek is van társaság :D

Judy-várod a meleget?????-korikat fel kiscsaj babakocsiba irány a jég!!!!-ki tudja meddig lesz még????-aztán jön a nagy meleg... :wink:

Láttátok a Dunán milyen jégtáblák úsznak????nem semmi!!!! :shock:

ANNA-lesz még kék meg sokszínű folt!készülödj!!!! :lol: :lol:

TIGRINCS-látom te sem kapkodod el a dolgokat :lol:
nálunk is megy átszoktatás másik szobába,mert én nem akartam szétbombázni a gyerekszobát marad ahogy volt,Mikey kapja az újszobát ami eddig pakolós mindentiderakunkelfér szoba volt!
Bútorkat megrendeltük ágya megvan meg mindenféle játékok ittvannak no meg még MIKi íróasztala de lassacskán hozzászokik!
Babaruhákat én is folyamatosan töltöm,gép megy ezerrel....de annnyir a de annyira furi ilyen pici rucikat megint kézbevenni hogy el sem hiszem hogy MIKEY volt ekkora :lol: pedig még csak kétéves lesz.....
ÉS TE MILYEN RUCIKAT MOSOL???? fiú+lány???? akkor nem irigyellek!!!!!vagy csak unisex?????

DURCA_BORI-a jó állások mindíg ilyenkor jönnek.....de eljön még a ti mi napunk.....-olyan 50évesen????? :lol: :lol: :lol: :lol:

SZóval ez a VElencei tó igaz milyen jó hely???????? :wink: :wink: :wink: :wink:

lépek megjött kicsicsaládom-sötét van kár hogy nincs világítás nálunk a tavon!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Orsi, én egyszerűen úgy csináltam Eszterrel is, hogy sima pohárból adogattam. Amíg kicsik voltak, sok félrefolyt, de egy idő után valahogy ráállt a szájuk és tudták, hogy kicsit szívni is kell a vizet.

Durca, hát nagyon megköszönném. Hallottam már a könyvről, de sehol nem sikerült fellelnem. Priviben írok címet. És ha elolvastam, visszaviszem, lehetőleg személyesen, ha nem zavar. Csinálok rá anyanapot.
Jobbuljon Janka füle.
Állás - :cry:

Reni, január 30-án UH az ötödiken.:) Neked mikor? Esetleg találkozhatnánk.

Kép

Kép

Kép
memme

Cukipofa,
de jó, olyan jó kedvre derítettél ezzel, hogy „mindig fogsz valami jót találni”. Ugyanis pont ezért kezdtem el keresgélni, mert azon depiztem, hogy én sosem fogok jó munkát találni. Barátnőim egymás után hajtják fel a jobbnál jobb állásokat, és itt nem elsősorban a fizetésre célzok. Persze sokan, akik megtalálják álmaik melóját, sokszor csak 45 felett ébrednek fel, hogy család nincs..

Eni,
rendben, akkor minden készen áll.
Levegőtisztaság ügyben meg én már rég nem hiszek a bejelentett értékeknek, hiszen mindig kozmetikázva vannak. De azért terhesen nem nagyon mennék vegyi üzemek közelébe. Én pl a kútvölgyiben, vizsgálatra várakozás közben a lehető legtávolabb sétáltam a villamos-elosztó dobozoktól is.. :roll: de tudom, kicsit túl óvatos vagyok.

Anna,
kitartás a szendvics-alváshoz. Majd csak túllesztek rajta.
És puszik a kobakra, ahogy hallom, ez a korszak ezzel jár sajnos…
Zsófi jól beelőzte Bogit! :D

Durca,
miért nevetnénk ki? Szerintem is izgalmasan hangzik! Én is szívesen csinálnék ilyesmit (már ha bármi képesítésem lenne hozzá, de sajnos a tieid közül egyik sincs).
Pusszancs Manka fülikre!
És Borcsának is. (A druszámnak mindig jár, minden ok nélkül :D )

Andi,
még nem is törlesztettem neked a dvd-ért!! :oops: :oops: Írj, hogy mennyit, hogyan!!

Orsi,
én is 26. És én is tanulok, szakdolit írok. 2-t már megírtam, az utsóval nem boldogulok sajna… :evil:

Tenci,
Csípőnacikkal vigyázz, nehogy felfázz. Lehet kapni (divatos) derékmelegítőt, érdemes. Én most is hordom mindig. Na bocsesz, csak azért merészeltem anyáskodni :oops: , mert én egyszer felfáztam (nyáron) és azóta szinte minden évben előjön..
50 évesen…???? :shock: :roll:

Veronikusz,
látom Téged most teljesen leköt ez a borostyánlánc dolog. :D :D Állíthatót nem lehet kapni? vagy az veszélyes?

Képzeljétek, ma majdnem kiborítottam Bogit a villamossínen, a babakocsi első kereke beakadt a sínekbe és fejjel előre. :shock: :oops: Most először kötöttem őt be, nemtom mi juthatott eszembe, de tiszta csoda!!!
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Pocakom nekem is van, ugyan gyerkő nincs benne, de azért én is bejelentkezem...

Kriszta,
én voltam, de meglapultam a háttérben...

Bori,
én még három és fél évesen is úgy voltam Jankóval, hogy kicsi és nem akarom oviba adni, úgyhogy mikor van itt az ideje a levállásnak, azt Te érzed...(vagy nem, mert én nem éreztem úgy...)
Munkáról meg:lövésem sincs , mit csinálnék szívesen. Én egy multinál voltam irodai élmunkás, de abban tényleg nem látok fantáziát, hogy külföldieknek termelem a lovét, közben a sok idiótaságot, ami meeting meg wörksóp, meg csapatépítés néven megy, benyelni, ahelyett, hogy a kölkökkel legyek..ááh. Régen az volt a jó, hogy nekem odabent elég nagy szám volt, és simán kifiguráztam mindent,ami nem tetszett...most már ez az élvezet is elveszett, nyilván két gyerekkel az ember jobban tartja a száját...
szóval én ugyanúgy vagyok, mint Steffi, a főanyaságot most még elviselném egy ideig. De ha már nagyok, az nem tölti az ember idejét szerintem, meg bennem folyton ott van az is, hogy hozzá akarok járulni a családi kasszához. Hát többrétű dolog ez...mindenesetre nekem egyenlőre csomóban a gyomrom, ha arra gondolok, hogy jövőre ilyenkor elkezdek állást keresni...Ja és én még sosemtaláltam olyan állást, aminél úgy éreztem, hogy azt "rám" vagy a végzettségemre( :roll: ) szabták...

Eni,
nem kéne csinálni valami internetes oldalt?

CfBrigi,
gratulálok szeretettel! Jól emlékszem, hogy Te is úgy nyilatkoztál anno, mint Reni, hogy nem nagyon valószínű, hogy lesz második csemete?Vagy rosszul?

MásikBrigi
láttad a Steffi által csatolt linket? Lenyúlták az ötletünket...túl sokáig szuttyogtunk... :twisted:

Reni,
recept köszi-asszem menni fog.Függönyt vasalni? Ha-ha...hadd lógjon...

Balu,
kádas!!!!

Orsi,
pohár=egyszerűen csak próbálgasd kitartóan és rá fog jönni...Jankónál próbálkoztam csőrös pohárral, de szerintem semmi értelme...

Tünde,
gratula a ledobott kilókért...és köszi mindent. :wink:

Kép
Kép
paklincs

Borsika
Mikor Marci 2 éves volt, már én is nagyon vágytam emberek közé. A munka is hiányzott, meg az, hogy olyan emberek között legyek, ahol nem az állandó babázás meg háztartási dolgok a fő témák.
Aztán néhány hét munka után meg nagyon vágytam arra, hogy újra otthon lehessek. De mindenkinek meg kell találnia azt, ami neki a legjobb, hogy a család jól működjön. Valakinek ezt a főállású anyaság jelenti, valaki meg úgy lesz kiegyensúlyozottabb, boldogabb, ha kiszabadulhat az állandó babázásból. De én is úgy gondolom, hogy egy év múlva is megtalálhatod álmaid munkáját, csak keresni kell, meg persze a szerencse sem árt. :wink:

Eni, Tigrincs, Etenci
Jól van lányok, látom betartjátok a fő szabályt. Mindennap bejelentkezést várunk!!!!!! :D :D :D

Etenci
Mi holnap megyünk Agárdra korizni. :lol: Ercsinél hol lehet korizni? Eddig a Tárnoki pecatóhoz mentünk.

Durca
Puszi Manka fülére. Jobbulást!

Tünde
Szegény Bene. :oops: Az ő fülére is mennek a gyógypuszik!
Gratula a sikeres fogyókúrához! Csak így tovább!!!!

Memme
Köszi, de nem hiszem, hogy én tettem volna rendbe a gondolataidat! Nagyon rendben voltak azok eddig is. :wink:

Aprooka
Nem semmi Levisúly! :D :D :D Nekem Matyi egy évesen volt 9, úgyhogy Levi kezd óriásbébi lenni!!!! A lyukas nyak meg......Hát foltozzátok már be szegénynek! :lol:

Tigrincs
A másodiknál már apa készítette össze a motyót Marcinak, mivel anya tökre elfelejtette, hogy ilyen is kell.( ki voltak mosva, csak a vasalás hiányzott) Pedig Marci 10 napot ráhúzott! :wink:

Orsi.k.
Most néztem Kolos vonalzóját. Nem tudom, hogy eddig hogy nem vettem észre, hogy nemrég volt a szülinapja. Puszi neki. És tényleg nagyobbnak néz ki a koránál. :D :D :D

Gatyót én is felajánlanék, de azt hiszem ketten is elférnétek bennük. :roll:

Mennem kell...

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ja, és tud valaki valamit Borsáékról??? Vagy ő is titkolódzik valamiről?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

ja,
amikor a kölkökre nézek nap-mint nap, én is úgy érzem, hogy még soha nem csináltam olyan dolgot,ami ennyire fontos, amiben ekkora örömöm lett volna és ennyi sikerélményem...
aztán körbenézek a fél órája rendberakott lakáson....és zokogok. :twisted:

Kép
Kép
paklincs

Enikém,
telefon legyen a közelben
http://index.hu/politika/bulvar/tel090112/

Kép
Kép
paklincs

Emese
:lol:

Bori
én majd nyáron kezdek melót kereseni!Ugyan a régi helyemre vissza tudok/tudnék menni,de az ugye nem egy családbarát(9-21)
már előre parázok....

Durca
gyógyúljatok

Reni
nekem van egy fekete kismama gatyóm,ugyan vékony :?

emano/Andi
KépKép
emano

Eni, igen igen, nálunk is nyáron 10 perc alatt volt meg egy baba itt Halásztelken, ott a 10! éves nagyobb gyermek segített. :wink:
Na, de félre az ijesztegetéssel, nem lesz itt semmi gond, simán beértek, látod Veronikusznak is sikerült!
Mi akkor indultunk amikor a legjobban tagadtam, hogy gond lenne....
:oops:
Na jó azért ez meg más tészta....
Amúgy hogysmint most?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kati, Valentina, banana, Szjudy, Renáta, Emese: köszönöm a gratulációt!

Bori: szerintem onnan tudtad, hogy pont vérvételről jöttem :wink: Persze, hogy még nem látszott, mert még akkor kb. 8 hetes voltam.

Eni: nekem sem jött be elsőre a férjem, aztán volt egy céges buli, na az megváltoztatott mindent...

Paklincs: Jól emlékszel! Tavaly ilyenkor még álmaiban sem gondoltam volna, hogy újra pocakos leszek. De aztán csak sikerült apát rábeszélni, hogy Petyának kell egy tesó :wink: Mondjuk nagyon örül neki és ő nem a gyerektől félt (azt mondta,hogy tőle akár 10-et is szülhetek), hanem inkább az anyagi vonzatától.

Reni: Nekem sajna nincs gatyóm. Nekem is be kell valami ünneplőfélét szereznem, mert áprilisban esküvőre megyünk.

Durca:
Jobbulást Mankának!

Adri:
Szerintem Borsa most lakást keres és ezért nem nagyon jön. illetve rémlik valami, hogy csatában állnak a t-online-nal.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

MSE
, nem tudom, mi a végzettségem, de neked emberekkel kell dolgoznod! :) Az tuti. Biztos találsz te is közelben valamit.

Na meg Andi, biztos te is! 1 év múlva én is keresgélni fogok már.

Nekem is van 2 télies szoknyám, és néhány felsőm, ha érdekel valakit. Ja meg egy nyári halásznadrágom és szoknyám.

mtunde

Tenci, igen első unoka nem csak szüleimnél hanem másiki részről is, szóval megy a nagy kényeztetés. :)

Köszi Memme & Emese, akkor próbálgatom aztán majd rájön hogyan kell inni.

Bori, kettőt már megírtál? minek kettő? ja, említetted, hogy angol szakos vagy, akkor ahhoz kell kettő (magyar+angol)? vagy teljesen hülyeséget kérdezek. :wink:

Adri, köszi szépen, aranyos vagy, hogy figyeltél rá.

megyek, mert apa hiányol, ugyanis kiskrapek lerakva - nem egyszerű mostanában elaltatni, vlhogy csak én kellek neki, az apja nem tudja lerakni mert üvölt.

jóéjt!
Vendég

Brigi-Cukorfalat
küldtem a mailt :lol:

Bori
derékmelegítő???olyat hol lehet venni :oops: nekem állandóan lefagy a derekam :?

emano/Andi
KépKép
emano

Mindenkinek köszi a felajánlást!
Azt hiszem Banana feket ManuArtos bársonynacija nyert :wink: Legalábbis remélem jó lesz :oops: Felsőkkel jobban állok, bból nem kell feltétlenül kismama, elég, ha hosszabb fazon :wink:

Memme
Sztem én tuti előbb megyek...Nekem az már 12,5hét... Jövő szerdán kész vannak a leleteim (elvileg :? és így legyen!) és szeretnék pénteken, 23-án menni. Vagyis csak akkor tudok, mert Anyu elutazik, de ha nem, akkor dolgozik. Zsolti viszont csak akkor szabadnapos a lehetséges időpontok közül. Úgy vettem észer Vidadoki a csütörtökben és a péntekben hisz :D Ivánt semmiképp nem akarom kórház közelébe vinni (tudod, a műtét emléke....), minek sírjon szegény feleslegesen, meg uh-alatt megszerelné a sz.gépet :oops: :lol:
De később még összejöhet :wink:

Orsi
Aventes itatópohárból csak akkor jön, ha szívja! Nem is értem, hogy ez mitől tanulópohár :shock: Nem sokban ülömbözik a cumitól. Más a fazon, de szívni kell. A legegyszerűbb így télvíz idején, ha fürdés közben tanítod. Na és ha leissza magát? :wink:
Iván sem tudott inni soha ezekből a szelepes hülyeségekből :P Szívószállal még most sem tud :? A fújás jobban megy :roll: A cumisüveget is folyton rágta, mikor próbáltam, hogy télen mégsem jó, ha egy plázában vagy bárhol, ahol ezer fok van ilyenkor , nyakon önti magát üvegből. Vettem szilikonszívószálas üveget. AZt is csak rágta :? A végén Hipp italos üveget fogtam be és az nagyon jól üzemel :?

Függöny
Én sem vagyok ám teljesen hülye :wink: Csak nemondoltátok, hogy ilyen mennyiségű függönynél jószántamból vasalok :shock: Ezen semmi sem segít :? Pedig vékony anyag és a méret miatt még súlya is van, de ez egy tetű :roll: Hiába alig fugázom a legkisebb fordulatszámon, ez olyan száradás után, mint amit a kutya szájából húztak elő :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Durca Kedves! :lol:

Kereken 8 :!: perccel előtted írtam pár sort!!! :lol: :lol: Én 14.27-kor és a következő "felszólaló" :lol: utánam a sorban Te vagy 14.34!!!
Úgy hogy nem sunnyogok, itt vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
Mankának és Borcsának is jobbulást!!!

Tenci!

Bevallom őszintén, mivel én elsőre sem kérdeztem meg Gyermekem nemét :wink: :lol: , ezért nekem az 56-62-es rucik fehérek, világos sárgák meg vil.zöldek. :lol: :lol: Meg azért is vettem (kértem) inkább ilyen színűeket, mert ezeket lehet hypozni!!! :oops: Úgy hogy akár Csajos akár Csávós lesz, jók lesznek Neki színben! De hogy méretben is??? :roll: :lol: Hát azt nem tudom! :wink:
Egyébként a CTG/UH írásomra nem kaptam választ!! :cry: :roll:
Úgy látom, hogy sem Te, sem Eni nem vagytok rám kíváncsiak! :cry: :roll:
Na mindegy....én azért bemegyek meglátogatni, akár akarod, akár neeeeeeeeeem!!!!! :wink: 8)
És már privit sem kapok??? Pedig ott is kérdeztem egy párat!! :?

Reni!

Nekem van egy fekete kord gatyóm. Én lenni 172 cm magas! :lol: Mondhatom kicsit, átlagon felüli :lol: , de engem ez sosem zavart. Sőt!!!! 8) :wink: :lol: A gatya teljes hossza 1 méter, bár a dereka nem "betétes" de gombbal állítható. :wink:

Ancsaaaaaaaaaaaa!!!!

Remélem legalább "sunnyogó üzemmódban" 8) :wink: vagy!!!

Na megyek pihizni! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

szia Csajok!

Itt vagyok, de megjártam a kórházat... :lol: Vaklárma. Persze utólag ez röhejes, azért leadni kisBencit (sírva fakadtam), aztán menni a kórházba, nem volt gyenge. Ott 2x rádobódtam a ctg-re, még Mészidr is flow-zott, de minden rendben. Janka aludt, mint a kistök, tán ezért is volt 2x ctg. Mindenesetre holnap megint ctg, és lezavarjuk a labort. Mint mindannyian tudjuk, ez semmit nem jelent a szülés időpontját tekintve. Ritának hálám nagyon, mert miattam (is) maradt tovább. Megnyugodtam. Kicsit. Időlegesen.

Szóval holnap reggel nem jelentkezem, de majd ctg után yesss!

Zsó, így vagyok... :shock: :shock: :shock:
vbea

Eni,
nyugodtság!!!! :D

Kép
Kép
paklincs

Eni
nyugi-nyugi(könnyen beszélünk,mi??? :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!

Hééééékááááááás!!!!Ennyivel nem meglépni előlem!!!!! :lol: :lol:
Hát kivel fog ÖcsiHugi együtt ordítani (vagy nem) a csecsemősosztályon???? :lol: :lol:
És ne keltsd fel feleslegesen azt a KIRÁLYLÁNYT!!!!

Szép álmokat!!!
Sok puszi AnyánakJankánakBencinekApának!!! :wink:

Holnap én is csak ebéd után jövök! :wink:

Na most mán télleg léptem!!! Jó éjt! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni!
azta micsoda izgalmak voltak itt még este :D azt hiszem reggeli itt el fog kopni az "F5"-ös billentyűm :lol: :lol:

Reni!
nekem van egy tejeskávé színű mikrokord terhesgatyóm. Szívesen kölcsönadom! :D Speciel amilyen drága volt, én annyira utáltam. Egész pontosan Zsófinál 1x sem vettem fel :oops: :oops: :oops: szerencsére kaptam kölcsön más kismamiktól sokkal jobbakat :D Azért ha gondolod kölcsönadom. :wink: :wink: :wink: (ja! azt hiszem 38-as)

megyek! pocsék éjszakánk volt. Zsófinak 0.30-kor még orrot szívtunk. Brutálisan köhög. :oops: :oops: :oops:

Bori!

nem tudok állítható láncról, de nem lenne rossz. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
ugya ma van a névnapod??? :oops:
Boldog névnapot!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
igeeen :P :P :P :P kösziiiii, nagyon aranyos vagy :D :D

Reni!
szólj mielőbb ha kell a gatya, mert ma valamikor el tudnám dobni hozzád! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Eni, juj de izgi......remélem minden okés. Bár ha már a szülőszobán lennél, arról tudnék, remélem. :roll: :lol:
Amúgy hátha vki tudja, milyen az a flow-vizsgálat?
Lehet, hogy nekem is volt, csak nem tudok róla? Bár sztem nem volt hozzá szerencsém.

Álmomban tisztán emlékszem, hogy volt vmi, amit megakartam kérdezni, de elfelejtettem, pedig sztem fontos volt. NA mindegy, megyek, Leviről levakarom az éjjeli 2 kilós pelust azalatt hátha megszáll az ihlet...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Kicsit én is benézek, hogy vannak a kismamák, látom vihar elötti csend honol.
Közben kiszúrtam, hogy vannak régi szomszédok is a topikon, mi tárnokiak voltunk, így néha jólesik nosztalgiázni, hogy mi van Érden.

Betegeskedőknek jobbulást!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Veronikusz!
Boldog névnapoot!!!

Aproo!
Én is azt csináltam az előbb (pelusleszedés), volt benne meglepetés is :lol: :shock: (Reggel nem szokott lenni.)

Kép
Kép
kriszta36

Visszatérve a hozzátáplálásra: Lehet, hogy mi is elkedjük, mert Petya majd lebontja az asztalt reggel-este. (Bár mondom, én megfogadtam, hogy most egy perccel sem előbb)

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?