Új privát üzeneted érkezett!

Hello
Megint csak gyorsan, rohannom kell a varosba es 2-3 kozott munkas-etetesre:-) vissza kellene ernunk.
Koszonom a gratulaciukat, azert valaki irhatta volna, hogy milyen helyes kis kolyok? Tiszta apja:-). A ferjem tegnap estig birta, utana bontott egy uveg bort es megkerdezte, na... kire iszunk? Nagyon boldog volt, hogy fia lesz, piciket azt hiszem o is ebben remenykedett. No jo... en is bunos vagyok, lehet, hogy birta volna meg, de egesz este csak mosolyogtam, ugyhogy sejthette.

Most rohannom kell, probalok du. vagy este jonni, puszko mindenkinek! Kellemen napot!

Ja Pano 2 nappal elore hoztak a szules idopontjat! jul. 12. kijavitod a tablazatban koszike!!!!
salla

Hali csajok!

Orsi: ha ő is azt mondja, fogadj szót!
Hát, ez könnyen lehet, hogy az itthoni betegségekre nem vagytok immunisak! Meg a klíma is más! Egyetek sok vitamint!
Te mit csináltál Portugáliába?

Süncsi, Kinga: lehet masszírozni, ha ti eléritek majd a kezetekkel! Vagy jöjjenek ehhez a fiúk???

Zsuzsi, nanda: Zsófinál anno a férjem igényelte, mert nálunk is ő itteni állandó lakos. Kellett az eredeti születési anyakönyvi kivonat, a személyije (lakcímkártya), és ki kellett tölteni egy papírt! Viszont arra a címre küldik, ahol állítólag lakik!

Süncsi: szóval azt! De nem most kezdtem. Már lassan 15 éve!

Panó: szívesen! Használd!
Középsulisoknak!

Ildikó: te valóban nem voltál fair! Így én sem bírtam volna! És milyen volt a bor?

Szép napot, én is megyek a dolgomra!

Zsuzsa
zerko

KépKépKépKépKépKép

Szóval sziasztok!

MÉg nem olvastam vissza, de elmesélem a mai nap kezdését!
Azért vagyok ilyen vigyori, mert voltam védőnőnél! Imádok védőnőhöz menni!Kép Igaz, híztam három kilót, el is szörnyűlködtem, mikor megláttam, de a védőnő közölte, hogy az nem is sok, és egyébként sem látszik rajtam. Valóban nem a fenekemre, vagy máshova híztam, csak a pocim nőtt. Vérnyomim 120/80 volt, ami tökéletes!Kép Az AFP és a bhcg együtt a védőnő szerint szintén tökéletes!Kép És a nap fénypontja: Meghallgattuk a picuri szívét! Ezt egyszerűen imádom!Kép Elsőre megtalálta, nagyon erősen, határozottan vert a szíve, a védőnő meg is jegyezte, hogy milyen erős. 140-et vert. A végén most is el akart bújni a tündérkém, de nem tudott.Kép TAlán egyre kevesebb helye lesz meglógni a vizsgálatok elől.Kép
Aztán bementem egy újabb bababoltba. (Egcsi, főutca) Ugye most a babakocsik körül forog az agyam állandóan. Na eddig itt láttam a legjobbakat a legjobb áron. Voltak kisebbek, amik bolygókerekesek, ezek 21e körül vannak. MOndjuk ezt kicsinek találtam. De voltak nagoybbak is, ami dönthető, és van benne egy kicsike jópofa mózeskosár is. Ez 39e kb. Szóval elég jókat láttam.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Timi,
örülök a jo hirnek! Akkor minden rendben!
Babakocsi-ügy: mi semmiképpen nem bolygokerekeset veszünk, mert itt a közelben vannak jo sétalohelyek, ahol nincsen jarda és oda inkabb nagyobb kerekek valok.
Hogy pontosan milyen lesz, még nem tudom.

Ildiko!
En sem tudtam volna a dolgot még honapokig titkolni!!!
Hat persze, hogy gyönyörü a babad, söt okos és ügyes is, mint az apukaja!Kép
Nekem az az aranyos kis kezecskéje tünt fel egyébként, ami az elsö képen lathato.
Adjal eleget enni a legényeknek, hogy gyorsan haladjanak!!!

Mucska!
Itt mar szép idö van, pedig tegnap még havazott! Nemsokara elér Hozzatok is és a rosszkedvedet is elfujja (az enyém is elszallt).

Orsi!
Engem is érdekelne, mit csinaltal Portugaliaban és 6 év utan hogy-hogy hazajöttetek? Ott tanultatok? Szép orszag lehet, szeretnék egyzser eljutni oda!

Zsuzsa!
Az az igazsag, hogy a masszazst még nem probaltam, de azt hiszem egyelöre még elérem. De a terhesség végére? ki tudja!
Azt hiszem, Kispapa szivesen fog segiteniKép

Pano!
Köszönöm kérdésed, vettem fonalat, kötötüt és kötöttem egy négyzet alaku mintat, ami egész szép egyenletes lett. Csak a leirassal nehezen boldogulok, ez elvette a kedvemet és egy ideje nem vettem elö. De ha ezt a kis overallt megkötöttem, akkor szerintem mar a macileirast is meg fogom tudni fejteni!

Chello!
Olyan kis csendes vagy mostanaban! Hol jarsz? Mi van Veled?

Kivanok Mindenkienk tovabbi szép napot,
Süncsi
süncsi

TimiKép
Holnap most már tényleg megnézlek, 10-11 között érkezem!Kép(Barna kabát, farmernaci)Kép

ZsuzsaKép
A lányod a bibivel is szép és tényleg nem olyan gáz, egy kis smink mindent eltakar!Kép

KingaKép
Már megbocsáss, de mi köze a hajadnak az agrártudományokhoz? Vagy már fodrásztanfolyamra is jársz?Kép

SzösziKép
Véleményedet továbbítom após felé!Kép Egyébként én sem értem, mert nagy valószínűséggel úgysem maradunk az országban, sőt még talán Európában sem, nem olyan nagy cucc a német állampolgárság!Kép

BoriKép
Új fehérnemüre nekem is szükségem van, nem tudom mi lesz, ha minden hónapban ekkorát nő a mellem! A férjem is el volt "szörnyülködve" a méretkülönbségen, azon röhögtünk, hogy legközelebb mikor jön haza, már csak két "csöcs" fogadja az ajtóban.Kép

ZsuzsiKép
Kösz az infot a német állampolgárságról, kedves apósom "mindent jobban tudok" klub tagja, isteni tanácsai vannak a terhességgel kapcsolatban is.Kép
Gratula a 20. héthez!Kép

NandaKép
Tündéri a kiscsaj és a kutyus nagyon jólneveltnek néz ki.Kép

IldikóKép
Gratula a fiúcskához!Kép

Bocs, ha valakire nem reagáltam, de tegnap nem tudtam jönni és csak átfutottam a termést. Most pedig lassan indulnom kell kismamatornára. Májustól lesz otthon net, akkor le se tudtok vakarni majd!Kép

Egcsi
18+4

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Kismamatorna? Hol? Mikor? KIvel? Miért?KépKépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ha ti nem írtok, akkor írok én!Kép

Kicsit fáradékony vagyok mostanában, ezért az előbb átmentem a szomszéd irodánkba, és felfeküdtem a tárgyaló asztalra. Ennek a gyermekem úgy merörült,hogy akkora ficánkolába kezdett, hogy még most sem hagyta abba!Kép

Timi (19+0)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kép
panó

Sziasztok!

Zsuzsi, Zsuzsa, Süncsi
Egyszerre válaszolok netek, mert mind ugyanarra onakozikKép Portugália:
Egyáltalán nincs "honvágyam", én már alig vártam, hogy hazajöjjünk, azért 6 év az nagyon sok volt. És egyáltalán nem hiányzik, igaz itthon anyagilag sokkal nehezebb, de ez az egyetlen negatív. Hosszú lenne leírni, de talán összefoglalva: állandóan éreztük, hogy külföldiek vagyunk és e miatt ki vagyunk szolgáltatva.
Zenekarba mentünk ki( azért a tanláson már túl voltunkKép én pont a diploma után mentem ki), szuper volt, hogy együtt, küföldre! Gondolhatjátok! Én még kis naivan, úgy mentem, hogy ott fogunk maradni, aztán 1 év elég volt, hogy rájöjjek egészen más külföldön élni, mint azt gondoltam. Ráadásul egy szigeten voltunk (Madeira), évente egyszer tudtunk hazajönni és BORZASZTÓAN hiányzott a családom! A másik, hogy már nagyon szerettünk volna babát, de a zenekar csak 1(!!!) hónapot adott szülésre, ráadásul szülésig dolgozni kellett, aztán meg az 1 hónapos babát rakd ahova tudod! Én meg nem így akartam gyereket vállalni, szóval ez is erősen a hazajövetel mellett szólt. De alapvetően a körülmények, a bizonytalanság, hogy 1 éves szerződésed van és bármikor kirúghatnak!
Gyönyörű hely volt, aranyosak voltak a kollégák, de ennyi elég volt. A 2. évtől tanítottunk is, úgyhogy a nyelvet majdnem perfekt megtanultuk, ez szuper dolog. Néha beszélünk is egymás közöttKép Vannak könyveim is, úgy érzem nem fogom elfelejteniKép

Na, most jó sokat regéltem magamról, bocsi LányokKép

Különben ma beugrottam a védőnénihez és elmeséltem neki "A sztorit", ő is azt mondta, hogy jobb, amit a dokim írt és olyan rendes volt, hogy mikor mondtam, hogy már nem akarok a háziorvoshoz menni, de majd kell beutaló az újabb vizeletvizsgálatra, akkor mondta, hogy hagyjam ott a papírt és megcsináltatja az ottani háziorvossal! Szerencsém van, hogy a dokim is aranyos meg a védőnénim is.

Hú, jó sokat írtam, remélem nem untattam senkit!

Puszi nektekKép Mindenkinek jó pocakosodástKép

2 nap és 17 hetesek vagyunk!!!

Sziasztok!

Orsi
16+5

avocado

Kép
panó

Imádom ezeket a táblázatokat!Kép

Nagy fába vágtam a baltámat!Kép Meséltem szerintem már, hogy ki akarjuk cserélni az ablakokat otthon. Beszéltem az önkormányzattal, mert hallottam, hogy van erre támogatás. Ott mondták, hogy ez kétlépcsős, és végülis a gazd. minisztérium ítéli oda a pénzt...és egyébként is lehet, hogy az idén nem lesz, mert az ország takarékoskodik, meg egyébként is nem tudják....szóval totál mellébeszélés volt az egész. Ezért én felmentem a gazd.min. oldalára és jééééé, mit láttam. Ez a pályázat folyamatos!!! Nemgyengén letöltöttem hozzá minden adatlapot, és mindent, ami kell, és beadom a gazdasági minisztériumba. Szóval szarni az önkormányzat markába!!!!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Vettem új kismamanacit,de már ki is néztem az új szoknyát,meg zsebes halásznadit!!!

Orsi,szedd csak a gyogyit,aztán gyógyulj meg,Apát meg toloncold ki,nehogy itt pingpongozni kezdjetek a bacikkal!Az én diplomámmal erősen külföldre lehet menni dolgozni,de én maradok,nem megyek el.Inkább a Vörös Kereszt,vagy a Greenpeace...

Panó,tökjó a tábla,így sokkal jobban látszik.

Süncsi,köszi,nem tudtam.És hol lehet olyan olajat kapni?Jó telószlád lehet,én is napok óta minden este min 1 órát dumálok a szerelmemmel Kép

Zsuzsa,majd a fiúk,ők is csináljanak valamit KépCsak én nemtom,hogy ez most kispapai kötelesség-e,mert az kellemetlen lesz...Mármint,nem érzés szempontjából Kép

Timi,tökjó,hogy hallottad a kicsit.Én jövő héten megyek.Bizti jók a kocsik,én rábízom kispapára asszem,mert nincs nagyon türelmem foglalkozni vele.

Egcsi,neeem,csak minőségügyön mondta a tancsi,hogy teszem azt valaki odamegy a fodrászhoz és azt mondja neki,hogy kérem szépen én olyan feltűnő hajzatot szeretnék,mint ott a kolleginának van.És hogy akkor,ha feltűnő lesz,de nem ilyen,vagy göndör lesz,de nem vörös,akkor az a haj megfelelő,de nem minőség.Hanem az én hajam a minőség Kép Kép Kép

Puszi Kinga
nyinike

Sziasztok!

Kinga: te leszel a hajzat partnerem? Kép
Mindig csak meséled a rucikat, de egy képet sem mutatsz! Ez nem ér! Kép
Kispapa? Mosolygok! Kép
Annyi elvonó után elképzelem, ahogy masszíroz majd! És ő is sátrat állít majd?
<a href="http://www.gifart.de/" target=_top> találtam ide való linket</a>, de csak utalok rá. EROTIC 3. oldala! Kép
Persze ez a sátor nem bugyiból, és cicifixből lesz! Kép

Süncsi: nálatok is érdekes programnak ígérkezik! Kép
Amúgy rájöttem, hogy nem csak a pocak irányából oldható meg! Úgy talán nekünk is menne! Bár nem annyira higénikus!

Egcsi: mondd meg előre a férjednek, hogy a harmadik mell ott középen a fejed! Kép Te is jössz a sátortáborba?
Sminkelhetném a lányt, de eddig sem tettem! Amúgy sok alapozó kellene Kép

Orsi: akkor nektek sem csak öröm volt ez a "kirándulás". De szép helyen voltatok, és nyelvet tanultatok. ÉS jól megismertétek egymást! A baba vállalására tényleg nem ez az ideális körülmény! De majd most!
A védőnéni valóban segítőkész!

Timi: mennyi ez a támogatás? Minden házra megy, vagy csak panellra?
A babák szívverését hallgatni tényleg jó dolog! Kép

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Szia Mindenkinek!
Csak ma találtam ezt a topicot,és nagyon tetszik!
Olyan kis jópofák az üzeneteitek.Régóta ismeritek már egymást?Elég összeszokottnak látszik a kis csapat.Magamról csak annyit,hogy jelenleg 3.babámat várom,aug.közepére.Most még kicsit idegennek érzem magam itt,de igyekszem sokat olvasgatni Titeket,és talán majd be tudok kapcsolódni-persze,ha nem bánjátok.

Puszi Mindenkinek

Anikó
vakili

Szia Zsuzsa!

Csak ketten írkálunk?
Á,nem leszek én hajzat partner.Bár igazán szívesen lennék,az enyém kismiska a tiédhez képest!Sajna,az enyém pluszban rettentően száraz is,azt mondják,a hormonok is tehetik.

Azért nem mutatok rucikat,mert a videóról nemtom,hogy kell átszedni a képeket,amiket meg Apa csinált,azon meg annyira nincs hasam,hogy égés.

Aha,lehet,megkérdezem Kispapától,kiváncsi leszek,mit szól hozzá.Majd elmondom.Bár ez olyan szenya dolog Kép

Zsófibaba,hogy van?Várja a tesókát?

Pusszancs,Kinga
nyinike

Szia Anikó!

Nem láttam még az üzidet,mikor írtam!
Én asszem november óta írok ide,mivel akkor jelentkezett a Bendegúz.Van ám táblázatunk is,majd Panó bizti beletesz,ha megírod a belevalót!
A másik két gyereked kisfiú vagy kislány?
Merre laksz?

Gyere és olvassál,meg írjál is!

Pusszantás,Kinga
nyinike

Szia Anikó!

Várunk köztünk! Kép
Novembertől folyik itt a levelezés, azóta ismerkedünk egymással. Ha van időd, olvasgass vissza egy kicsit érdemes, bár 2 hete annyira aktív volt a topik, hogy mi is alig győztük az üziket olvani.
Általában mindenki belekotyog mindenbe és senki nem haragszik érte. Szóval kapcsolódj be nyugodtan, sok mindenben segítjük egymást!

Timi!

Nagy igyekezetben én is letöltöttem az infókat a minisztériumból. Eddig arra vártunk, hogy a társasház csináltatja e. De nem akarok várni sokat, mert ha valaki nem megy bele 30 lakásból, akkor úgysem lesz belőle semmi. Itt meg fafejűek az emberek.
Feküdni tárgyalóasztalon? Nana! Még másra gondolok! Kép

Panó!

eddig is jó volt a táblicsku, de ez most még szuperebb!

Egcsi!
NAgy pusza Neked!

Süncsi!

Szóltál a jó időnek, hogy Szegeden tárt karokkal várják? minden rendben veled? Puszi a pocitársadtól.

Mindenkinek puszi, már a végén járok a depinek. (persze, mert az egész délelőttöt végig aludtuk Ginóval!)

Most mondja a Szilárd az időjárást. Remélem most is hazudik!!!!!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Kinga!

Hogy mondhatsz olyat a Bende lakására, hogy égés?
Mint anyósa kikérem magamnak! Kép

Inkább húzd ki magad, hogy már mennyi idős terhes vagy és milyen jól nézel ki! Bár akinek S méretű nadrág kell? Le ne merd írni, hogy hány kiló vagy most, mert kitagadlak!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!

Megjöttem. Ma Dani aludt délután, úgyhogy újjult erővel "támad". Kép Nekem semmi se jó, ugye? Kép
Ma délelött jött anyósom, nem birtuk ki feszültség nélkül. Főleg mikor szóba jöttek sógoromék...És, hogy a sógornőmnek megint valami baja van, (22 éves!) úgyhogy naná, hogy segíteni kell neki, a dédi megint egész nap ugrál...Meg sógorom milyen jól keres, és most kapott sok jutalmat, amiből kompletten felújítják a konyhát... Mi meg szívunk. Több számlát fizetünk kevesebb pénzb&#337;l, mert ugye nekünk nincs kivel felezni...Azt hittem agyvérzést kapok. Mondtam, hogy hagyjuk, nem érdekel. Mindig az jár jól aki nem szolgált rá, annak a seggét nyalják ki és mégis valahogy az a mártír és szerencsétlen. Ki érti ezt?!
És mégsem lennék a helyükben, se a sógorékéban, se anyósékban. Szörnyű lenne!! Így ha nem is túl jól, de megélünk, imádom Ádit és Danit és lesz mégegy picurkánk! Kép Csak valahogy mindig kinyílik a bicska a zsebemben ettől az egésztől.
Már alapállásból nem tudok toleráns lenni...Irigy vagyok, lehet, de ez akkor sem igazságos. Igazság? Mi is az?

Látod Nanda, vannak dolgok amik nem változnak. Kép
Dani se alszik mostanában, ma aludt délután, de éjjel ő is felsírt. Remélem Maya most már alszik és tudtok pihenni?
A képek nagyon kedvesek! Kép

Panó: mi volt az AFP-vel, minden oké?
Az enyém még mindig nincs meg. Kép
A táblázat tetszik, főleg az utolsó, ami erősebb színű és nagyobb betűvel van. Kép

Zsuzsa: anyós, anyós...Biztos én is lehetnék megértőbb, de nem megy!!!
Kicsi lány, hgy van?
Bucija javul?

Kinga: jobban vagy? Bende nem nyomja a pocid?

Orsi: továbbra is jobbulást és kitartást a párodnak is!

Timi: nagyon szeretem az optimista lelkesedésedet ahogy írsz, a védőnőről, bababoltról! Mindig maradj meg ilyennek! Kép

Bori: gondolom már lekéstem a jó utat kívánásról. Kép Sjnálom. Remélem vigyázol nagyon magadra és sok képet csináltok? Puszi!!

Ildikó: gratula a kisfiúhoz!!
A férjed miért nem szeretné tudni?

Mucska: hogy vagy? Depi?? El vele!

Ádi jelentkezett, jól van, vett vásárfiát Daninak többet is. Hasibaba is kap majd valamit meg én is. Kép Egyszer kaptam tőle egy Oscar díjjat amin az áll, hogy a "Best Wife" (a legjobb feleség. )Kép

Kérdeztétek Daniról a képet, de sajnos nincs itthon a digitális gép, Ádi elvitte. Majd ha hazajön csinálok Daniról új képet, Nagyon "férfias" lett. Kép
Én majd jövőhét után megyek, hogy a talira jó legyen a hajam. Kép

Süncsi,Egcsi, puszi.

Sziasztok:
Bellana
bellana

Látom míg én megint vertyogtam egy sort, írtatok. Kép

Kinga: ne szidd a pocid! Aki benne lakik nagyon szereti. Kép

Mucska: puszíííííí!

Anikó: üdv közöttünk!
Kép

Bellana
bellana

Bellana!

Ne foglalkozz az anyóssal. Sok helyen va ez így , mint nálatok. De tudod van az a mondás, hogy azt a lovat ütik, ami húz.

Szegény Dani! Kép
Kedves Anyuka! mint a fia védőügyvédje kérdem én, hogy magának semmi nem jó? Kép Ejnye, ejnye! Megrovásban részesítem! Kép
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Hű, Mucska, most megszeppentem. Kép
Egyébként én is olyan jót aludtam délután, hogy csak na! Kép
Azt a mondást ismerem. De mi van ha a ló besokall? Kép

Megyek beáztatom a lurkót, még jövök, puszi!

Bellana
bellana

És mi van ha a ló felesége sokall be??? Kép
bellana

Sziasztok!

Bellana,égiháború!Mármint ha ló felesége besokall.Danibabát kímélőre tedd.Én is akarok vásárfiát,de csak kispapa van Ausztriában,aztán ez is olyan lesz,mint a kenyérsütőgép.Anyóst hozd el a talira!KépMegkapja az átok!Naná,hogy szarul esik.
Kitaláltam,hogy a Bende szereti,ha autózom,vonatozom,buszozom,mert akkor elcsitul.Komolyan,akkorákat bír rúgni rajtam,meg mióta fejjel lefelé van,ég a pocóm.

Mucska,drága vagy,olyan jól esett.Ki is húzom magam jól,aztán kidugdosom a pocómat.Olyan nagyra ki tudom dugni,de csak egy percig bírom,mert utána nem kapok levegőt KépHogy van az én depis anyósom?Remélem,Annával gyengéden bánik majd a kis kukacos,engem néha tényleg szívat,pedig bírom a fájdalmat!Kap egyet,ha macsó lesz.

Ja,ma nem voltam számvitel szervezésen,erre a lökött tancsi megjegyezte,hogy "A Kinga meg tornázott kicsit,így most nem kell órára járnia!" A vén kujon!Mindig ilyeneket szól be.Azt is ő mondta,hogy örül a babának,mert szereti,ha korán kezdik.Őrült..

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!
Köszi a szívélyes fogadtatást!
Akkor bővebben magunkról.33 éves vagyok,7 éves Gergő,és 5 éves Kata boldog anyukája.Aug.14-re vagyok kiírva,most várom az AFP eredményét.Kissé türelmetlenül,mert 1-én voltam vérvételen,és 23-án mehetek az eredményért.Én úgy emlékeztem,hogy 2 hét alatt megvan,de ezek szerint nem .
Baba nemét még nem tudjuk,14-én megyek 4D UH-ra,remélem akkor látunk valamit.

Pusza,Anikó
vakili

Bellana!

Tudod az okos ló sz@rik a gazdára és nem foglakozik vele vagy legalábbis egyik fülén be a másikon ki. Egyébként értem, hogy mi a bajod, sajna nagyon ismerős.
Én szerencsés vagyok,mert én az első alkalommal elrendeztem a mamát, így nincs vita ilyenből, csak annyit mer mondani, hogy igazad van kislányom.
Ha meg állandóan ezen rágódsz, az Ádinak sem jó, mert csak az anyja. A férfiak meg betojiak, hogy szóljanak.

Kinga!

A lányomat nem kell félteni, he belőlem örököl. Az bizti, hogy Bende jól fog viselkedni vele! Kép
Hiába lesz iker jegyű mégiscsak jelentkezni kell benne az oroszlánnak, hiszen anyja, apja oroszlán! Kép Szegény gyerek!
Hasad meg majd nőni fog, úgy hogy még visszasírod ezeket az időket!

Mucska

Andi
Kép
mucska

A Kisherceg pancsizott, most ammázik,(azt mondja a kajára, hogy amma)utána szerintem még lesz egy kis esti torna, majd remélhetőleg szunya.

Kinga: miért vigyem anyósom? Szeretnéd, hogy neked adjam? Kép Na, jó csak egy oktatás erejéig. Kép
Poci: majd ha úgy fogsz kinézni mint egy csinos kis hordó, akkor megyek és újjal fogok rád mutogatni. Kép

Mucska: nem rágódok ezen állandóan, elvégre vannak más bevállt csontjaim is. Kép
Tudod az a rémes, hogy nem rosszindulatból, hanem jóindulatból tesz mindent!!

Zsuzsa: merre vagy? Majd lefordultam a székről a mailtől! Kép És bejött!!

Anikó: én is az AFP-re várok, de lehet, hogy ez egyoldalú szerelem, mert elkavarták. Kép
Én 13-án megyek 3D-re. Te hova mész? Melyik kórházba fogsz szülni?

Bellana
bellana

Sziasztok lanyok
Mostanaban csak suttyomban tudok irni, ugy kell ide belopoznom, hogy ne zavarjam a munkas fiukat. Jovohet vegeig maradnak, de sajna nem lesz kesz minden:-(.

Megegyszer koszi a gratulaciokat!
Sokan kerdeztetek miert nem akarta tudni apa a nemet. Hat... azt mondta, hogy o meglepetest szeretne, es akkor akar orulni amikor a baba kibujik es o lathatja eloszor es mondhatja meg nekem fiu vagy lany. A masik ok meg az, hogy mindig is utalta a kinaiakat ezzel a nezelodessel es gyerekszelektalassal:-). Kulonben teljesen megertem, de en nem tudtam varni es annyira fiut szerettem volna es sikerult!!!!! O birta volna, de en nem, tudom szornyu vagyok, de annyira a nyakaba akartam ugrani oromomben! Egesz este figyorogtam, ugyhogy kenytelen volt rakerdezni... van is egy kis lelkiismeret furdalasom. Nevrol nem tudok semmit meg.

Suncsi
Olyan aranyos vagy, jo, hogy figyelmeztettel, hogy nem csak a szepseg a fontos:-). Gondolod babuci sovanyka? Mar nem birok tobbet enni...

Orsi
Fogalmam sincs milyen baci, jovoheten megyek tanacsadasra es ott majd kiderul, porobalok emlekezni es megirom neked ok? Kulonben idaig nem volt gond, de emlekszem Lauraval is volt egyszer. Szerintem felfaztam, mert vasarnap kb 15 percenkent voltam a WC-n.

Mucska
Latom szivem, hogy a depibol kifele haladsz hurraaaa! Tudod el is varjuk toled, hogy kotyogjal, az utobbi napok szukszavo levelei nem meltok hozzad. Puszi Neked es remelm tenyleg gyorsan elmulik a depressziod!

Aniko
Azt hiszem en vagyok itt a legujabb, de ha nem valaki majd kijavit. No.. azt akartam irni, hogy gyere batran engem nagy szerettel fogadtak itt a csajok. Eloszor en is felve irtam, de a melegfogadtatas feloldotta az kezdeti gatlasokat!
Irja magadrol!

Kinga, Bellana,Nanda
Hat... hala´isten a futykos nem romlott el ezekszerint, de sajna nem menekulhet, mert a nyaron mi fogjuk elrontatni.

Bellana
Kitartas, en csak azt mondom, hogy tojd mar le nagyivben! Apa mar nem soka itthon lesz! Hogy van a verzes, biztos irtad, de keptelen vagyok 3-4 napot visszaolvasni. Milyen volt az aztatas? Tisztal lett Dani, vagy maradtak rajta foltok?

Pano
szerintem is baromi jo a tablazat es a masodik az igazi. Koszi, hogy kijavitottad a datumot, de, ha ket nappal elorebb hoztak akkor en mos nem 21+2 vagyok? Pedig mar egesz jol megszoktam a szerdai fordulonapot:-(.

Zsuzsa,
Hogy van Zsofi, tenyleg jo nagy lett az a seb, a kenyered szep.

Nanda
Nagyon szep a kislanyod!

Most puszko
Jo ejszakat
Ildiko
salla

Bellana!
A Praxis Rendelőbe megyek,és a MÁV-ban fogok szülni,ha minden jól megy.
Mi az,hogy elkavarták??Ilyenkor mi van?
Ha írsz nekem,már csak holnap válaszolok,mert leragad a szemem,bocsi!
Jó éjszakát mindenkinek!

Anikó
vakili

Bellana!
Mi majdnem sorstársak vagyunk, nemkem is elkavarták az egyik eredményemet. Nem az AFP eredményt, hanem a teljes vérkép és vizelet eredményét. Az AFP sajnos megvan, viszont nem lett jó, túl alacsony, meg kell ismételni.Kép
Eredmény: 24,1 ng/ml és MoM: 0,57
Jövő héten megint vesznek vért és ugyanaznap megcsinálják a genetikai UH-t is.
Egy kicsit ideges lettem, egyből előkerestem eddigi AFP eredményeimet és kicsit megnyugodtam, mert Ritánál pl. ez a két érték 23 és 0,6 voltak, Petinél meg 25 és 0,8. Ezek mellé is raktak felkiáltójelet, de nem ismételték meg. Nem is értem, hogy mi értelme van megismételni, mert akkor már 19 hetes leszek.

Anikó!
Üdv. a topicban. Betegyelek a táblázatba? Pont ma csináltam benne helyet, kitöröltem néhány kismamát, akik hónapok óta nem adtak hírt magukról.

Mucska!
Remélem a depizést abbahagytad és holnap már menüajánlat is lesz.

Zsuzsa!
Köszi az emileket!

Timi!
Ez az ablak téma engem is érdekelne. Hol lehet utánanézni?

Ildikó!
Legközelebb kijavítom a terhesség korát is. Bár szerintem ahány UH-t csinálnak, annyiféle időpontot adnak meg szülés várható idejének.

Holnap megyek védőnőhöz és elsírom neki az AFP eredményemet.

Mindenkinek jó éjszakát!

Panó
panó

Sziasztok!

Panó!

Remélem, hogy minden rendben lesz az AFP-vel.
Holnapi menűajánlat: Husi leves és Brassói. Ehetek én ilyet? Kép Brassói fűszer nélkül? De azt mondta a párom, hogy attól hogy enni nem lehet a főzéstől még nem leszek beteg!

Ildi! nAgy pusza Nektek! Zavard már el a mestereket!

Bellana!

Tudom én, hogy nem rosszindulat van ez mögött, hanem a nagy segíteni akarás. Csak azt nem értem, hogy az egyik irányba annyira nyitva van a szemük, a másik irányba meg megvakulnak?

Anikó!

Mi egyidősek vagyunk, csak két gyerkőccel előrébb vagy! GratulaKép
Pusza
Mucska

Andi
Kép
mucska

Drága Panó: nem hiába vagyunk pocaktársak, még a leleteink is eltűnnek. Kép
Az a nyomorult AFP! Nem tudom minek ijesztgetik vele az embert. Remélem azért megéri, hogy újból leveszik és megnyugtató eredményt kapsz. A védőnénid is biztos megnyugtat. Ne aggódj, szorítok! Minden rendben lesz! puszi!

Ildikó: kitartást a munkásokhoz! Akkor a férjed most tudja, hogy fiú lesz, nem? És örül neki?
A Dani áztatása: végy egy nagy kád melegvizet, tegyél bele babafürdetőt és játékokat, majd a friss-ropogós fiúcskát. És főzd amíg a fiúcska ki nem akar szállni a kádból. Kép
Akkor bugyoláld egy jó nagy törölközőbe és csöpögtessd le. Majd vidd be a szobába és kenegesd krémmel. Végül adj rá pizsit és puszilgassd össze. Kész. Kép
Így készül az áztatott Dani. Kép
Amúgy általában fürdés után megszokta vizsgálni -néha alatta is-, hogy megvan-e még a bögyölő. Sose lehet tudni, hátha leázott esetleg. Kép

Anikó:a lelet eltűnt. Nem jött meg a laborból. Kép
Nem tudom ilyenkor mi van. Még bízom benne hogy meglesz. Csak azt nem tudom, hogy ha nincs meg a lelet vajon lehet menni 3D-re, az ott nem előfeltétel?? Csak nem.

Mucska: ja, tudjuk, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...
Én sem értem ezt a dolgot. Kép
A brassói fűszer nélkül nem hangzik túl jól.

Puszi: Bellana
bellana

Szöszi merre vagy? Hogy bírod szólóban?
Egcsi?
Vali?
Zsuzsi?
Most néztem a táblában, hogy mennyien nincsenek meg jóformán egyáltalán:
-Alice
-Kakukkfű
-Csicsóka
-Babanyúl

Vajon mi lehet velük?
Bellana
Kép
bellana

Szia Bellana!

Itt vagytunk, kosz az erdeklodest. Kép
Nezem a szuloszobat. Eddig ez a masodik, a tobbit sosem sikerult nezni.
Olvaslak am benneteket, bar neha nehez kovetni a termest.
pusz
Kakukk
kakukkfu

Jó reggelt lányok!

Mucska!
Örülök, hogy kezd visszatérni a régi hangulatod!
A párod dumája a főzésről tetszik!Kép

Bellana!
Köszi a vígasztalást az AFP-vel kapcsolatban. Azért most jövő szerdáig kicsit ideges leszek. Azért addig, mert akkor csinálják a genetikai UH-t. Ma vagy holnap a Praxisba is bejelentkezek. Te mikor is mész? Párod mikor jön haza? Lesz nagy öröm!Kép Anyósod remélem többet nem látogat meg.

Kakukkfű!
Örülök, hogy megvagy!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggel lányok!

Kakukkfű, örülök, hogy jelentkeztél. Kép
Ezt a szülőszobát én is néztem kivételesen, de továbbra sem tetszik a műsor felépítése, az ide-oda ugrálás a párok között és az időben...

Panó: tudom, hogy izgulsz, én is ideges vagyok már attól, hogy nincs meg. Kép
Mi jövőhét szombatra vagyunk bejelentve. Szerinted nem létfontosságú az AFP oda, ugye?
Ádi hétfő éjjel jön, vagy vasárnap estefele.
Puszi!

Amúgy pocsék éjszakám volt, egyszerűen nem tudtam elaludni. Egykor még fennt voltam és még azután is felkeltem egy párszor. Dani persze ilyenkor kel korán, úgyhogy olyan vagyok mint a mosott sz*r.
Ráadásul marhaságokat álmodtam. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Panó!

Nekem azért annyira nem tetszik ám! Kép
Mennyivel jobban hangzana valami olyasmi, hogy akkor kicsi szívem,most én főzök, ne szenvedj, ha nem ehetsz belőle! NA jó kezdek felébredni!

Itt hideg , de süt a nap, így húzunk a nyaralóba pakolászni. Gino bizti boldog lesz, hogy szaladgálhat egy fél napot!

Bellana: a genetikaira szükség van az AFP-re, mert annak alapján vizsgálnak!
Szülőszoba: szerinetm nem volt rossz, bár én már többet láttam és nem volt sok különbség.
Brassói: ha én hagyok ki belőle fűszert, még akkor is jó lesz az, mert elég fűszeresen főzök. De ez nem biztos, hogy sikerül. (mármint a fűszer elhagyása). Legfeljebb nem eszek belőle, majd eszek mást. Kép

KAkukkfű: puszi

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: a 3D-re is kell?
És akkor mit csináljak??
Mondjam le?
A rohadt életbe!
bellana

Bellana!

Ha a genetikait is ott csinálják, akkor kérdezd meg telefonon,szerintem.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: újra szép az élet!
Felhívtam a Praxist és azt mondta a hölgy, hogy minden további nélkül megcsinálják a papír nélkül is a vizsgálatot!! Kép Kép JEEEEEEEE!!!
Kép Kép
bellana

Sziszatok!
Alma vagyok, Én már jártam régebben közötettek, de úgy pörög ez a topic, ha az ember csak 3 napra elutazik, már elveszett...
(én meg, már legalább 3 hete olvastalak titeket )
Most 21+2 napos kismama vagyok és egy nyugis idöszak következik, csak
a 26. héten kell mennem a terhesgondozásra, közben 1x dokihoz, és 1x szülésznöhöz (taktikai megbeszélésre)

Az volna a kérdésem, hogy Ti már beszéltetek-e a szülésznötökkel?, már aki válsztott.
Telefonban az én jelöltem nagyon kedves volt. -egy barátnöm ajánlott be hozzá, csak nem tudom, hogy ilyenkor illik-e ,,megköszönni,,, hogy feltartottuk vagy a kórházban nem, inkább márkor és máshol.

Segítsetek ebben, mert tanácstalan vagyok!!!
A barátnöm meg már szült nála, így ö más eset!

Tudom, hogy még vannak itt fiatalabb kismamik, ök gondolom, még csak gondolkoznak ki legyen, ha válsztott lesz egyáltalán nekik...

Szép napot nektek!!
Puszi
Alma
almaa

Sziasztok!

Ablak:

- 1994 előtt épült lakóépületek (homlokzatok, tetőterek, födémek, és pincék) utólagos hőszigetelése
- 1994 előtt épült lakóépületek nyílászáróinak utólagos hőszigetelése, illetve cseréje
- meglévő fűtési, illetve melegvíz-ellátási berendezések korszerűsítése, energiatakarékos berendezésre való cseréje.

Ami a támogatás mértékét illeti, az abalkcserénél a beruházás 30 %-a, de max. 200000 ft.

A gazdasági minisztérium oldaláról lehet letölteni mindent hozzá
http://www.gkm.hu/dokk/main/menu/palyazatok/hazai_paly/nep_paly/nep_1_felhivas_2 004.html
szóval innen.

Egcsi!

Várlak!

Anikó!

Üdv!

Éhes vagyok, megyek, veszek kaját!

Pussz:

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Helló!

Alma: pont most írtam neked a másik topikba, hogy miért tűntél el. Kép
Szülésznő ügyben nem tudok hozzászólni, még nem tarunk ott. Kép
Látod, hogy nem felejtettünk el? Kép

Timi: jó étvágyat! Örömmel látom, hogy végre rendesen eszel! Puszi!

Bellana
bellana

Ja és azt nem is írtam, hogy Panóval ma vagyunk 18 hetesek kereken! Kép
Most megyek Danizni, lassan megyünk motorozni, most felfüggesztem a grafomániámat. Kép
bellana

Sziasztok!

Mucska,remélem is,hogy tűzrőlpattant menyem lesz!Bende egy oldalról oroszlán,másikról meg vízöntő(még az aszcendensem is vízöntő),ő meg rák lesz.Hát,ezt nemtom,milyen mix lesz.Két oroszlán hogyan bírja ki egymást?Olyan jó,hogy hosszabb leveleket írsz,és nem vagy olyan depis!

Bellana,pontosan úgy gondoltam.Szerintem,ha bírja velem egy hétig a kiképzést,akkor visszarohan hozzád és úgy fog szeretni,hogy majd nem bírod levakarni.KépKépJól megtanítom,milyen egy jó meny.
Annyira jó,amit Dani leázós kukacáról mondtál.Tényleg örülök neki,mert így kicsit közelebb érzem magamhoz a Bendét,megszokom lassan.Ádival mi van?

Ildikó,elrontjátok????

Alma,KépNekem nincs szülésznőm,talán dúlám lesz,ha összejön...

Pusza,Kinga
nyinike

Jo reggelt minden Kismaminak!

Szia Aniko!
Üdv közöttünk, gratulalok a két lurkodhoz és a pocakodban lévö babucihoz!

Mucska!
Köszönöm a kérdésed, jol vagyunk, remélem Ti is!
Mikor indulsz? Biztos nagyon jo lesz végre odakinnt! Odaért a napsütés!Kép Tényleg én leszek az idöjaras-elörejelzötök!Kép
Imadom a brassoit! Te mindig olyasmit fözöl, amit én nagyon-nagyon szeretek! Felcsapok Hozzad napközisnek!Kép
Tényleg, a nyaraloban lesz neted?

Bellana!
Nagyon aranyos lehet az aztatott fiucska! A bögyörö-ellenörzés is! Mar most tudja, mi a fontos!Kép
En is sz*rul aludtam, mert a férjem nathas és ugy horkol, hogy egyszerüen képtelenség mellette aludni. Ezért az éjszaka közepén atköltöztem a kanapéra, vittem magammal a plüssegeremet, hogy ne legyek olyan egyedülKép

Pano!
Szurkolok az AFP-hez! Es köszi a gyönyörü tablazatot! Te kötni is ilyen szépen tudsz, mint tablazot csinalni?Kép

Ildiko!
Félreértettél! Ugy értettem, hogy a munkasoknak adjal enni sokat, hatha akkor gyorsabban végeznek a dolgukkal! Hogyhogy nem csinalnak meg mindent? Sok munka marad még?

Kinga!
Azt hiszem a "Weleda" termékeket Mo-on is lehet kapni illatszerboltokban, patikakban. Nekik van gatmasszazsolajuk, de csak a terhesség 30valahanyadik hetétöl szabad elkezdeni, ha egyébként minden OK. Van hozza részletes hasznalti utasitas.

Orsi!
Vilagos, hogy ilyen feltételek mellett hazamentetek! EN is azt tervezem, hogy egyszer hazamegyünk (legkésöbb nyugdijas korunkbanKép).

Ugy latszik ez az AFP csak arra jo, hogy minden kismamat jol beijesszenek vele. Nem elég, hogy ilyenkor az ember különben is érzékeny és aggodik eleget.
Bellana, szerintem is kérdezz ra a dologra telefonon!

Tegnap sikerült kiakadnom: megjött az arajanlat a tapétazasra. Az anyagar normalis, de a munkadij csillagaszati. Ezek meg vannak hülyülve! A férjem probal még alkudni, nem tudom mennyit sikerül. Eléggé kiakadtam, mert par napja kaptuk meg az egyik adoszamlat is (itt nincsen adoelöleg, évenete egyszer kell fizetni adot), az is jol néz ki. A hülye anyagiak mindig bekavarnakKép

Pusszancs Mindenkinek
Süncsi
süncsi

Bellana,

latom közben rendben lett a dolog az Uhval.

Alma,
ahol én lakom, ott nem lehet valasztani szülésznöt, aki éppen ott lesz, annal fogok szülni, ezt sajnos nem tudom elöre kivalasztani. De mindegyiket meg fogom ismerni a szüléselökészitö tanfolyamon. Ahol Te szülsz, ott lesz szülöselökészitö tanfolyam? Talan az egy jo alkalom a szülésznö megismerésére és a kérdések feltevésére.

Puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi,köszi,majd érdeklődöm akkor.Miért nem tapétáztok ti?Az kicsit olcsóbb lenne!Jé,lehet,hogy jövőre kell csinálnom adóbevallást?Vagyis csináltatnom Anyával???Igaz,már évek óta küldözgeti az APEH a csomagot,csak sosem írunk vissza.

Puszi,Kinga
nyinike

De,jó,kapunk egy csomó cuccot,turkálhatok babaholmik közt,meg még kismamarucikat is kapok!Csak el kell érte mennem Celldömölkre!!!

Millió puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Remélem ma Szegeden is süt!

Hát, este ugyan olvastalak titeket, de azóta is nagyon sok gyűlt! Akkor szépen sorban!
Megint elvesztettem fél kiló mínuszt!
Jól aludtunk. Szerencsére amióta a fogacska kibújt, Zsófira sincs panaszom! Kép
Este elmeséltem a férjemnek a melltartók, és bugyik új funkcióját! Nagyon tetszett neki! Kép Kép Kép

Ugye senki sem felejtette el! TALÁLKOZÓ március 27. szombat 11 óra Marcello Étterem. <a href="http://free.x3.hu/marcello/index.html" target=_top>ez itt az étlap, megnézni csak tele gyomorral!!!</a>

Anikó: üdv itt! Nem sietted el a csatlakozást, de még most sem késő! Amit talán nem olvastál/olvashattál vissza, találkozót is tervezünk!

Kinga: az én hajam is elég száraz, de nem törik. A festés nem tesz ám jót! De vannak nagyon jó pakolások is! Sokat mosod, szárítod? Mert az is károsítja!
Azért várom a Kispapa válaszát!
Engem akkor is érdekelnek a képeid, ha a lapos hasad tiszta égő!
Szerencséd van akkor az utazási alkalmatosságokkal! Az én Babóm nagyon nem szereti, ha én vezetek. Pedig óvatos vagyok!
Pont a számvitel szervezésről lógsz? Pedig az nehéz amúgy is!

Bellana: te ezt az anyós dolgot nem fogod kinőni! Főleg ha Ádi nincs melletted a találkozásokkor. Túl sok a sérelmed már ahhoz, hogy nyelj egyet! Talán majd az idő! Vagy ha a férjed tesója nem lakik már a dédivel! Ki tudja!
A hercegnő jól van, és a varr is lassan elkezdett potyogni! Nála is állandó téma a nemiség, de ő már mondja is, nem csak nézi!
A tegnapi Szülőszobába én is belenéztem. De nem nagyon tetszett nekem sem!
A Zsófi is ma korán kelt magához képest! Lehet, hogy a levegőben van valami?
Szerintem AFP nélkül is lehet kukkolni! Ne aggódj!

Ildikó: igen, jobban van, köszönöm kérdésed!

Panó: anno Zsófival nekem is kétszer vették le! És semmi baja! Most nem is néztem, hogy mennyi! A lényeg az UH, és ott minden oké volt!

Mucska: jó fej a férjed! Tényleg, kezed van, így a főzésnek nincs akadálya!
Akkor te 1971. augusztusi vagy? Kezeidet csókolom!

Kakukkfű: te is rejtőzködő! Olvasol, de nem írsz?! Ejnye!

Alma: nekem nem volt, és most sem tudom, lesz-e. Így passz!

Süncsi: költöztél? Ilyenkor én is mindig ezt tettem!
Teli hassal lassabban megy ám a meló Finnországban is!
Hát, akkor a pénztárcátoknak hamar a fenekére néztek! Szerencsére a tapéta még egy kicsit azért ráér!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?