Sziasztok!
Zozo: Köszi még egyszer! Kiváltottam, minden rendben volt! Nekem 70-es van, de gőzöm nincs a tarifákról. Férjem fizeti, én csak telefonálok
Amúgy flottás a miénk. A férjemmel pl. ingyen beszélek ezt tudom
Zituska: Nem kaptam ilyen levelet.
Exi: Jobbulást Petinek!
Brendon: Lehet már nem emlékeztek nekem is volt egy ügyem velük Avent varázsitató ügyben, ugyanis megvettem, kipróbáltam, ömlött belőle a víz (a csepegésmentes pohárból), visszavittem, de nem cserélték be, heteket kellett várnom, hogy bevizsgálják, tényleg csöpög e...........addig se a pénzem nem kaptam vissza se poharat nem kaptam, aztán hetek múlva (azt hiszem 3 hét volt) végre adtak másik poharat, mert valóban folyt.....
Panaszkodtam erről anno itt.
Zsuzsi:
Isten éltesse Dénest!L.J. a Sportorvosiban nekünk is szóról szóra ezt mondta. Hogy 100%, hogy Gréti szemüveges lesz, kérdés, hogy mikor....ezt is írtam anno, aztán kisakoztuk, hogy ez hülyeség, mert akkor már mindenki szemüveges lenne, kihalt volna a jól látó ember.
Szilcsi: Sajnálom, hogy Lali nem fejlődik
Levi mászkál a fal mellett, bútorok mellett, tolja a járássegítőt, mászik, szóval rendben van szerintem. Hozzánk majd február közepén jön Bea legközelebb rákukkantani. December közepén volt.
Nituci: Szia! Nagyon édes a Mikulásod!
Kriszta: Szegény Teo! Jobbulást neki!
Zita: Köszi, nem kell Libero kupon, a DM-ben szoktam venni
De most sok van és még DM-es kuponom is van egy 500 forintos.