Új privát üzeneted érkezett!

Évi, Coelho-t én is imádom! Mit olvastál tőle?

Andi

Kép
Kép
andii

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Szami!
hihetetlen, és tényleg dühítő! Sikerült valamit intézni?

majd gyere és számolj be! és pihenjen!!!!

Katlina!
majd gyere Te si írd meg mi volt a dokinál, mindkettőnél! Nálunk is büdi szokott lenni a szájuk, de gondolom ez a torok fertőzöttsége miatt van így.

Judit!
fotót a modellről!!!!

nálunk si szeretnek öltözni, most Letin az előbb először az én melegítőm volt, aztán a Grétié, aztán bedurcázott, mert nem bírt egyikben sem menni persze a magáét nem bírja felvenni, mert az egyik szárát visszadugta.

Évi!
oksa!

na megyek a dolgomra.

ja ha valakit érdekelne Sopron szieszta hotel félpanziós ellátással, 23000.-/fő/6nap 5 éj 4? 6? éves korig ingyenes jan 31-ig vasárnapi kezdéssel apa szólt, hogy pakoljak :lol: de nem tudom mennyire komoly....de ez nem pénz érte! nem ekllene sokáig rámbeszélni, az biztos!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

SZAMINAK ÉS ANNALUCUS APUKÁJÁNAK UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Katlina: Jobbulást Nektek! Szerintem is normális, ha betegség alatt acetonos a lehelletük. A kutacsnak meg, úgy tudom, 2 éves korra kell teljesen bezáródnia.

Szilbee: Leventének is jobbulást! Dév hogy van? Lázas még?

Balwin Judit: Nálunk is nagy öltözködősek a csajok. Főleg Dorka, de már kezdi megfertőzni Katát is. A legjobb az, amikor itt vannak Juditék és a 4 kiscsaj tart divatbemutatót. Nagyon édesek.

Évi: Jó lesz a fél nyolc.

Szami: Nagyon sajnálom a férjedet és Benneteket. Mielőbbi gyógyulást, regenerálódást kívánok Neki!

Úgy látszik sorstársak vagyunk. Az én párom is rosszul lett a hétvégén. Szombat hajnalban mentőt kellett hívni Hozzá. Arra ébredt 4 óra után, hogy nagyon fáj a dereka. Kiment a wc-re, de mire bejött már verte a víz, nagyon zúgott a feje. Lefeküdt, elkezdett remegni, aztán elvesztette az eszméletét. Nagyon megijedtem, hívtam a mentőket. Kb. 10 mp-ig nem volt eszméleténél, de többnek tűnt. Kijöttek a mentősök, ekg, vérnyomás, cukor. Aztán arra jutottak, hogy valószínű vesekő és a fájdalomtól ájulhatott el.
Elmentek, 10 perc múlva újra hívni kellett őket, mert megint begörcsölt. Injekciót kapott, aztán bevitték az urológiára. Ott a doki uh-n megtalálta a követ, aztán hazaküldte szenvedni.
A lényeg, hogy egész szombaton nagyon rosszul volt, ivott egy csomót, de nem evett. Aztán vasárnap reggel (egy szörnyű éjszaka után) végre kijött a kő.
Tegnap még nagyon gyenge volt és kimerült, de most már jól van.
Szóval, nekünk is nehéz hétvégénk volt.
Bocs, hogy ilyen hosszan leírtam.

Megyek port törölni, Kata alszik, Dorcsi oviban.

Niki

Kép
Kép
csni

Szami: Nagyon boldog szülinapot! (bár most gondolom, ez érdekel legkevésbé) Nem lenne valami privi megoldás? Lennie kell.

Niki: Az viszont nagyon jó, (öröm az ürömben) hogy kijött a kő. Ennek örülni kell, mert odabenn sok kárt tud csinálni elhelyezkedéstől függően, a kínról nem is beszélve. Jobbulást a párodnak!!!!!

Jobbulást!!!!
jaimee1

Olyan érdekes... van amikor nem jelennek meg nekem hsz-ek... újak... csk később. Oszt hülyéket tudok gondolni... :roll:

Szamóca és Ati Apu Boldog szülinapot kívánok Nektek!

Szami: hogy van a férjed?

Niki: nem semmi hétvégétek volt nektek is! De szerencse a rosszban, hogy ilyen gyorsan túllett rajta a férjed.

Katlina: mi volt a dokinál?

Balwin Judti: mi újság a tg-ben? :wink: Nyomják az észt mély körül tekintéssel? :wink:

Andii: vettél zsiráfra átkeresztelt zebrát? :lol:

Kép

Kép
szolkata

izééé, többiek?

Bbj: tanujjá, mer megbux! megen :lol: Mikor kell menni legközelebb?

Kép

Kép
szolkata

Kata: Végül is nem vettem. Gondolkodtam a zebra és a bébitaxi között, és a bébitaxi nyert. Azt azért sokkal jobban ki lehet használni.
Most rendeltem meg, szülinapjára kapja majd a lurkó!

Andi

Kép
Kép
andii

Kata!
tanulok, tanulok, bár most is mondta apa, mikor hazajött, hyog csomagolsz már? most tényleg nem tudom, komolyan gondolja-e, de akkor a vizsgaidőszaknak vége számomra, megvár májusban! egyébként kedden mennék megint.
nem is tudtunk beszélni, mert elugrott a fodrászhoz, aztán otp, aztán gyógytornász, aztán jön egy biztosítós, aztán meg én elhúztam mozizni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziótok,

egyelőre nem tudtam visszaolvasni...
szombat óta kórházban votlam, ma engedett ki Dinya, majd jövök később... már minden o.k.!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! most olvasom! jaj mi baj volt?

Mi a fene volt ezen a hétvégén????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka: mi volt? Sürgős felvilágosítást kérünk!!! Egy kismamától ennyi infó kevés... megnyugtatásképp...

Kép

Kép
szolkata

Dorka: jajj, mi volt? Keményedtél?

Andi: AKartam írni, hogy én is a bébitaxi mellett döntenék, azt tényleg jobban ki lehet használni. Én is szemeztem ezzel a FP zebrával....aztán vettünk egy felfújható pónit. Nem ugyanaz persze....de megteszi.
jaimee1

Haller.

Dorka, neijesztgessmán, teee! Mi volt a baj?!

Kata, így, ahogy mondod :wink: De ma Svéd volt, szal pörgött (volna) a nép...csak Jolika nem győzte... Afp megvolt, 2-3 nap múlva lesz eredmény.

Judit, és a Zurad honnan szerezte (ha komoly) ezt a lehetőséget? Nanáhogy megéri 8) Máshol másfél nap ennyi ebben az időszakban...

Jaimee, ollan szamártestű, tacskólábú felfújható pónit? :lol: Nekünk ilyenünk van, és Luci szereti megülni. Naés fasza pumpa vót hozzá :wink:

Pár kép Apa telójáról:

Kép Kép

A szánkózást arccal a havban végeztük :)
Kép

Kapitány a hídon
Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!
Mesélj,remélem semmi komoly!

Doki megvolt,FELISMERT amiben abszolute nem bíztam,de kellemeset csalódtam
Petefészek megvan duzzadva,valószínű kissebb felfázás nyoma-maradéka,bógyót kaptam pár nap múlva ha nem múlik vissza,de remélem elmúlik

Judit!
AnnaLuci tökéletes menynek való!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ecseteltem a legkissebb Patonainak,hogy ilyen szép kisleányt hozzon haza majd pár év múlva :wink: 8) figyelt rám,a nagy szemeivel)

Szami!
Veletek,mizujs,férjed?????????

Niki!
Nem semmi hétvégétek volt!
A jó a rosszban hogy legalább kijött!
Divatbemutató édes lehet!

BbJ!
Hát ennyi pénzért ez nagyon jó,kár hogy az én zuram nem jön haza ilyennel,esetleg azzal hogy mi a kaja 8)

Kata!
Voltál turizni???

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Milyen szörnyű hírekre jövök!

Szami:Rettenetesen sanálom a párod.Jobban van már?Én sem igazán tudom mi ez a betegsehet butaságot kérdeztem.Jobbulást a párodnak!!!!

Niki:Ti is jól megilyedhettetek a hétvégén.Szerencse,hogy párod már jobban van!

Dorka:Ne ilyesztgess.Mi történt?Ugye nincs baj?Írjál,hogy mi újság.

Szilbee:Hogy van Levente,Lement a láza?

Nálunk sem fényes a helyzet.Párom cége megszűnik,menesztik őket,csak még az nem tistázott,hogy mikor.Én meg ma megyek reggel hétre dolgozni,erre a főnökasszonyom.Nem mondták a béren,hogy ne menjek,mert van még 34 nap kötelező szabim.Mondom,ha mondták volna,hogy nem kell kezdenem,akkor nem jövök be hétre.Meg lehetett volna úgy oldani,hogy a szabit kiírjuk,de elkezdek dolgozni és ha Gabó beteg akkor azt használjuk fel előbb ténylegesen,de főnökasszonyom nem vállalta be.Pedig jobb lett volna.No comment.

Na úgy látszik ezen a hétvégén mindenkire rájárt a rúd.Mindenkinek mielőbbi jobbulást kívánok!!!!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Atya ég!

Szami jobbulást a férjuradnak mindenféleképpen és a leggyorsabban!

nekes boldog szülinapot utólag is!

Rami neked boldog névanpot ismételten utólag is!

Dorka!

Mi volt veled a baj? nem komoly ugye?

Balwin judit párodnak is boldog szülinapot!

hmm... valakit elfelejtettem esteleg? ha igen ezer bocsánat :-)

jó mozizást!!!

puszika

Kép
kbernadett

Jah Judit nem akarlak nyaggatni a képet küldöd majd akkor?

közönöm!

andii ha arra járunk hozzád is belesünk ám:-)

Kép
kbernadett

Balwin, és akit érdekel!

www.hunguesthotels.hu

félpanzió svédasztalos reggeli, svédasztalos főétkezés, korlátlan fogyasztással a szállodában jakuzzi, szaunák, medence, *** szállóban, ja és amit elírtam febr. 28-ig vehető igénybe!ja és 24400! azt is elírtam

Rami!
Te sem jó hírekkel jöttél! elég vaskalapos a főnökasszonyod, hát tényleg meg lehetett volna így is oldani!

a férjed komolyan gondolkodik Németországban?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
mi sem megyünk, legalábbis vasárnap biztos nem, sok a meló a mhelyen.... sajnos, pedig már kezdtem reménykedni... na ez van, bár hoyg a honlapon így kitolták, az újságban olvasta egyébkétn hívott is rögtön...

Betty!
mentek a képek, ha kell valami szóljál!

Dorka, Szami, helyzetjelentést kérünk!

Balwin!
szupik a képek! szegény lányt meghógolyóztátok, vagy fejjel esett a hóba? Te is hátul nyomod a kocsiban? én is ott ültem, de sokáig, aztán úgy örültem, amikor Misi mellé visszaültem! akkorra már meguntam a banánt, és hihetetlen furcsa volt, pedig akkor is vezettem, de valahogy kitárult a világ....ha kistesó megjön, hogy lesz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na, visszaolvasni még nem teljesen tudtam, de látom, ez egy szörnyű hétvége volt sokmindenkinél!!

Niki, Szami: gyors gyógyulást kívánok a férjeiteknek!!!!

Rami, nem valami rugalmas ez a nőcike.... Lényeg, hogy Babó jól érzi magát, úgy tűnik!
Apa mh-et keres? merrefelé?

Judit, de drága Annalucus!!! Olyan jó lenne havat látni!!! MEg angyalkázni, szánkózni!

Katlina, remélem nyoma sem marad a dolgoknak!!!!

Rólam: semmi komoly, nem a baba volt veszélyben, egész egyszerűen egy oylan piszlicsáré dolog jött ki szombaton, amivel nem akartam várni keddig, a magánrendelésig, de nem is akartam kezeletlenül hagyni. Így a háziorvosom is azt mondta telón, hogy menjek ki a kórházba, nézzen meg az ügyeletes, majd az megmondja, milyen gyógyszer kell. De sajna csak akkor vizsgáltak meg, ha vállalom a befektetést is... nem volt más mit tennem, terhesen nem hazárdírozom. Így felkerültem a 7.-re, 2 éjjelt töltöttem bent, ma volt egy UH, semmi gond (így egyben nem is kell pénteken mennem, mikorra időpontot kaptam), dokibácsi rendben talált. Végre jöhettem!
Egyszerűen nem készültem erre, nagyon mellbe vágott, hogy bent kell maradnom, egyből elsírtam magam, Szabira gondoltam.... MOst akkor mi lesz vele, meg velem, nélküle???? Húú, nagyon hiányzott!!!

De minden O.K., túl vagyunk rajta!!!

Kép
Kép
dorkáék

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk.

Úgy látszik, ez a magyar egészségügy teljesen megérthetetlen számomra. Ha nincs életveszélyben, várjuk ki a 26-át. Most a vezérig.helyettesünk próbál valamit intézni, holnap reggel 9-ig jelentkezik. Iszonyú ez a tehetetlenség!

Csaba kicsivel jobban van: még szédül és kicsit lassabban megy, picit (éppen hajszálnyit) jobbra húzódik a szája és a nyelve, a jobb kezével nem tud olyan erősen szorítani. De még mindig fekve érzi jól magát és evés után kifejezetten rosszul van.

Csak röviden bemásolom, mit találtam a betegségről (TIA a rövidítése): A TIA a tranziens iszkémiás attak rövidítése, azaz átmeneti agyi keringészavar. A stroke maradandó károsodást okoz. Sok végleges károsodást okozó stroke előtt nincsen enyhébb TIA. Azonban minden harmadik esetben azokban, akiknek TIA-juk volt, később állandó kiesést okozó stroke következik be. Ez általában a TIA-t követően egy éven belül kialakulhat. Ezért minden TIA-t nagyon komolyan kell venni, ki kell vizsgálni.

Niki, a férjednek jobbulást! Nekem volt két vesekövem, tudom, milyen iszonyú fájdalom. Nekem anno azt mondták az orvosok, megszültem az első két gyerekem, merthogy kb. akkora a fájdalom.

Dorka, akkor minden rendben van? Hála Istennek!

Amúgy imádom a szülinapom, de ez a hétvége! :?

Balwin, a hónyalós a legjobb kép! De a többit se küldjük vissza :lol:

Rami, imádom az ilyen "rugalmas" főnököket... Biztos nincs kicsi gyereke... :roll:

Szilbee, jobbulást Nektek!

Iszonyú fáradt vagyok. És annyira aggódom. És majd' megöl a düh, hogy miért kell ennek így lennie!

Na, megyek, jön lassan a fürdetés.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka, de legalább nincs semmi bajotok! Luci nélkül én is nehezen (illetve sehogy...) lennék meg :( Már most edzem magam a gyermekágyas időszakra...

Volt ma egy 38 hetes kismama a tg-n, és amikor kijött, mondta, hogy a tg-s orvos elrendelte a kórházi befekvést, mert 20 kilót hízott :shock: Bevillant, hogy micsinálnék hasonló helyzetben...hát kb. egyezkednék a saját dokimmal :) Már ha nem lennék toxémia-gyanús...

Gyanúsról jut eszembe: nemrég elugrottunk a Cora-ba, oszt a pénztárnál becsipogott a táskám :shock: Jött a biztonsági őr, kedves volt, meg minden...nem ragozom, a végén az üres táskám is csipogott, és végül valami kis ragadós címkét talált benne (az csipogott), ami talán egy ruhadarabról esett le - valamikor...

Rami, gratulálok a főnökasszonynak :?

Judit, tán haragban vagyunk? :mrgreen: Nem szoktál balwinozni...asszem...
Köszi a linket, este átrágom magam rajta :)
Nem hógolyóztuk, ledőlt a szánkóról, kiterülve, arccal a hóba :lol:
Áh, csak a városban ülök hátul, mer olyankor nem szoktuk Lucit berögzíteni az ülésébe :oops: Középen ül, és nagyokat leskelődik :) Ha utazunk valahova, akkor elől ülök :) Sztem ha Pöttöm meglesz, úgy lesz vele is, mint Lucával: a hordozójában lesz majd a helye, az anyósülésen (bár nemtom ez szabályos e ...még...). Aztán ha azt kinövi, átkerül ő is hátra, Luca mostani ülésébe - Ő meg majd kap egy nagyobbat.

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki, bakker, nem semmi a kő sem :( De már kint van... ez volt az első? Vagy ez nem újulhat ki? :oops:

Szami, úgy röhejes az eü, ahogy van. És az a vicc, hogy a 26-a még egész jó (közeli) időpont... Hát remélem, hogy a főmuftitok tud segíteni :|

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!

Jaj! Annyira sajnálom! Kívánom, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen!

Dorka!

Örülök, hogy minden okés! Vigyázz magatokra!

Balwin Judit!

Ez a jány gyönyörű! Micsoda frizurája van! :D

SZÜLINAPOSOK!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET!

phpBB: Kép
kati74

szép estét!

Szami:Örülök,hogy a párod már egy picikét jobban érzi magát,bár ez a cikk nem túl kecsegtető,de nagyon szorítok nektek,hogy semmi gond ne legyen mostmár.Próbálj te is egy kicsit pihizni,már amennyire 3 gyerkőc mellett lehetséges.Elhiszem,hogy nagyon ki vagy merülve a sok aggódástól.Kitartás nektek!

Dorka:Akkor jó,ha semmi gond.Én is majd megőrülnék Gabó nélkül 2 napig,de neked és Juditnak lassan eljön az idő.E miatt,de csak e miatt nem irígykedem,az a pár nap a gyerekágyon a nagyobb gyerkőc nélkül,biztos nagyon nehéz lesz.

Betty:Köszönöm szépen a köszöntést!

Bbj Judit:Hát Gabi nagyon gondolkozik a német melón,de most először is táppénzre megy és itthon próbál szétnézni,holnap nyakunkba vesszük a várost,szétnézünk,régi munkatársait megkeressük,meg ilyenek.Nem akar kimenni,csak ha nincs más,mert nem akar bennünket itthon hagyni(nélkülem még egy vajaskenyeret sem képes megkenni:-)).Szóval most táppénz,meg mellette a nagybátyáékkal el tud menni melózni ideiglenesen,de az nem végleges.Szóval annyira nincs elkenődve,mert szerencsére van segítség.
Ja és a főnökasszonyomnak tényleg nincs kisgyereke,pedig nagy segítség lett volna,ha megengedi.34 napból 9-et kptam meg,arra ha esetleg beteg lesz Gabó.A semminél az is job,de így is mérges voltam kicsit.Így febr.16-án kezdek,de mától már állományba vagyok.Legalább már a rendes fizetésért ülök itthon.

Kép
pné rami81

Hi!

Dorka: Dinya dokit nem hívtátok fel? Nem volt elérhető? Mármint amikor a gondok kezdődtek. A lényeg, hogy jól vagytok.

Balwin: AKkor leszokom én is Balwinről....Vagy én nem vagyok egy kategória Judittal? :mrgreen: :wink: :wink: Jaja, ez egy póni, de mindig valahogy szamárnak hívjuk. :roll: És nem járt vele pumpa. :shock: :twisted: :twisted: Át lettünk verve. :roll: :lol: :lol:

Teccik az overál, egy egy gatyó+dzseki kombi ugye? SZééép. Réka múltkor is úgy szaladgált a Tescoban, hogy a háta mögött szinte húzta az overál felső részét. Csak derékig szoktam kicsomagolni. :oops: Lusta vagyok.

Én most költöztem előre az autóban az anyósülésre. Remek ez a Concord ülés, Réka seperc alatt elalszik benne. SZóval előre költöztem és SZUPI, tényleg kitárult a világ. Először fura volt, mint aki először ül autóban. :shock: :shock:

Rami: Rá se ránts!!!

BBJudit: Nagyon jó ez az ajánlat, ha mondjuk májusban júniusban lenne, már le is lenne foglalva.

Szami: Hogy vagytok???

Na megyek, Apa fotóz. Kellek neki.
jaimee1

nem bírtam ki, hogy ne jöjjek! a mozi szuper volt mindenkinek meg kell nézni!!!!!!!!

bár leírom, (gondolom a csajok nem fognak haragudni) egy kcisit beégtünk! Judit, hiányoltunk is Téged, nem ismertük fel a Tankcsapda zenekart! a száma már ment, de maga az emberkék....

dehoyg vagyunk haragban, csak úgy jött, nekem fel sem tűnt!

Szami!
jaj ez nagyon csúnya betegség, pihenés, pihenés, pihenés!!! írj mit sikerült intézni! gondolom a főmuftinak is érdeke, ha Csaba mihamarabb visszatér dolgozni!

Dorka!
atya gatya! kellett a kórháznak a lóvé? azért jó,hoyg csak piszlicsáré az ügy! és ne kelljen többet menned, csak már ha szülni mész!

én sem tudtam elképzelni Gréti nélkül azt a pár napot, de valahoyg jött a dolog. bár nagyon hiányzott, majd megvesztem mikor jöttek, és puszilgattam agyba főbe....

Jaimee!
ja hát gondolom így próbálnak vendégéjszakát szerezni, a nyárral az a baj, hogy a pincér szavait idézzem, hétközben sokan vannak, hétvégén meg kurv@ sokan....

mit fotóz ilyen későn apa, hogy Te is kellesz hozzá, aztamindenit! vagy csak túl sok szexjelenet volt a filmben? :wink: :roll: :oops:
muszáj volt leütni :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Rami! apának sikeres munkakeresést! hátha nem lesz oylan nehéz, ebben a válságmizériában! Évi! apátoknak is szurkolunk ám!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na majdcsak összeszedem a gondolataimat,

Andi!
mit intéztetek albi ügyben?

Olga!
holnapra Kína egész éves termését!

Szilbee!
mizu a fiúkkal? vagy már Te is kidőltél?

Kata???
a turi kimarad a héten, majd talán februárban bejutok

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Szami: nem is tudom mit írjak! Én is biztos megőrülnék a tehetetlenségtől, meg az aggodalomtól. Neked azonban marha erősnek kell lenned! Hátha ma jó híreket kaptok és hamarabb kivizsgálják az urad!

Dorka! Nagyon örülök, hogy nincs nagy baj! Mikor Szami, és Niki után te is jöttél, hogy kórházban voltál, kezdett bennem megállni az ütő!
A kórházban nekem is nagyon hiányzott Maja.

Niki: remélem már jól van a férjed és nem is lesz ilyen többet. Tényleg a vesekövet mi okozhatja? Tényleg nagyon fájhat. Nekem még egy felfázásos pisilés is a kínok kínja.

Judit: annyira örülök, hogy tetszett a film!

Balwin Judit: Huncinak olyan gyönyörű haja van! Nálunk hajból nem állnak valami jól a lányok...

Betti gyertek nyugodtan, csak előtte csörgess meg, hogy itthon vagyunk-e!

Albi eldőlt. Kicsit drágább a lakás mint amire számoltunk, de tágas, mindennek lesz helye éééés olyan fajintos terasza van, hogy már előre várom a kint kajálásokat rajta! Pakolok ezerrel. Hétvégén már elkezdjük a hurcolkodást!jajj!
Viszont így a kutyáink sajnos nem jöhetnek.

:cry:
Ha valakinek kellene egy pont ma 1 éves Beagle kisfiú és/vagy egy 11 hónapos Beagle kislány szóljon minél hamarabb! Nagyon szeretik a gyerekeket. Amit Maja néha művel velük, azért én már lehet, hogy harapnék, de ők fel sem veszik!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Hú, lányok, ez a film fantasztikus volt! Komolyan mondom, nem tudom mikor röhögtem ennyit, és ilyen jó ízűen. :lol: Még mindig vigyorgak, ha eszembe jutnak a jelenetek!
Ja, ja, Balwin Judit, emlegettünk :wink: Hogy Te biztos egyből felismerted volna a Tankcsapdát :lol:
Olga, téged is! Ez szerintem neked is tetszett volna!

Szami, ez egyszerűen hihetetlen, ami az egészségügyben folyik! Áhhh, az agyam eldobom! Remélem a vez.ig hely. tud segíteni!

Bocsi, meló van, majd később jövök!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Andi!
kutya ügyben nem tudok segíteni, én nem szeretem az állatokat, Misi meg félti a kertjét

jaj én is alig vártam anno, hogy kész legyen a teraszunk, és egyzser sem ettünk kint (kivéve a kertipartykat) egy alkalommal akartam kint kajálni, kezdtünk kipakolni, és akkor láttuk meg, hoyg az ülőgarnitúra telis tele van macskaszőrrel!

egy hülye macska odaszokott, állandóan ott aludt, és lehuggyozta a bejárati ajtót, és a teraszt összevissza, amin csak a tömény domestos segített. aztán minden este felpakolni az ülcsiket, reggel meg vissza. meguntam....na majd idén hátha! az pedig olyan hangulatos!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na csak idejutok már én is…

Van reagálnivaló! :wink:

Olga! Ezek a hálóingek nagyon csinik! Be lettek már avatva? :wink: Vizsgád?

Katlina! Jobban már? Gyerekorvost kikérdezted? Kijár hozzátok valaki Szolnokról még mindig? Aranyos Robika a szánkós fotókon, jövő télre nekünk is vennünk kell egy szánkót. :D Ja, mandarintól nincs eddig gond.

Judit!Hát bikinit nekem se kell vennem lehet az életben sem… :oops: Most is hívtak minket Gyopárosra pancsizni-szaunázni, haha mondom jó vicc, én meg a levetkőzés nyilvánosság előtt… Pedig imádjuk a helyet, de most kihagyjuk. Ti utaztok akkor?

Jaimee! Utólag is boldog hófordulót! Adós vagy: Popi szaladgálós, Popi bólogatós, soroljam még? vidijókkal!!! :wink: :D

Kata! Marci nem semmi ütemben gyarapszik! :shock: :)

Betti! Grat a vizsgákhoz! Mindjárt végzel a sulival!

Andi! Tök gyorsan lett albérletetek! A szolnoki kuckót akkor megtartjátok? Milyen bébitaxit rendeltél? Nekem ez fájó pontom, biztos olvastad…
Kutyus: egyszer majd mi is beagle-t szeretnénk, Totó lesz a neve! :D

Kitten! Mi volt a röntgenen? Lara baba hófordulója megen elfelejtődött. :oops: Utólag is boldogot neki! Nagyon szépséges, nagy csaj! Hány kg-t nyom már a feneke?

Kati! Hová mész vissza dolgozni? Nem lehet könnyű az elválás…

Rami! Akkor februárig még élvezd ki az otthoni napokat! Hogy ment a nézelődés munka-ügyben?

Balwin! Szépek vagytok! :) Annaluci sérója csodálatos! Nem fáztatok a Kékesen? TG: akkor ha oda jártam volna, engem simán befektettek volna a hízás miatt…

Szami! (((((((( ))))))))) Utólag is isten éltessen! Pihenjen a párod rengeteget!!! Tudott segíteni a vezérig.? Jázmin jobban már?

Niki! Te férjed hogy van? Nagyon fájhatott neki, ha el is ájult! Előtte nem is okozott semmi panaszt?

Dorka! Megkönnyeztelek… A Szabitól elválást…Jó, hogy nincs semmi gond! Dinya nézett uh-n? Nem látszott, ki csücsül benn?

Szilbee! Levente? Dév fogacskája?

Asszem ennyi, itt az ebéd...

donkoaniko

Judit: a macskák olyan idegesítőek tudnak lenni! Persze csak a másé. Anyósomék ajtaja elé nem csak aludni és pisilni jár, hanem rendszeresen oda f.sik. Fúj!

A szolnoki házat már eladtuk, elvileg március környékén jönnek az új lakók.

A bébitaxi olyan micimacis amilyet te szerettél volna. Vaterán rendeltem egy 10-esért. Remélem nem idézek fel nagyon rossz emlékeket :oops: !

Szami: mizújs? Remélem minden rendben!

Andi

Kép
Kép
andii

hát macskaszar az nálunk si van bőven , nem győzzük szedegetni nyáron! a homokozón is macskaháló van, nehoyg teleszarják azt is, az utcára merőleges utcában pont szemben 12 macskája van a néninek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

http://s289.photobucket.com/albums/ll225/vataierika

Anikó: hoztam videjót. Rékának karate bemutatót tart az apja. Nem jó felvétel, de valami azért látszik belőle. Félig elég megnézni, utána már nem sok történik. :D
jaimee1

Hali!

Vagyok én is. Olvasgatlak benneteket, de sajna csak annyira fussa... reakcióra már nem.

Levente még taknyos. Dév még nem, de én már látom vagy látni vélem rajta a jeleket... Remélem tévedek.

Ma érkezett egy könyv az alexandrától... Nem tom mikor lesz rá időm olvasni, de már nagyon nagy a betűéhségem...

Na ennyi! Pussz!
szilbee

Hali!

Jaimee: én rákattintottam a videora, de ottan nekem nem jön be semmi... valami jelszót kér... lehet, én vagyok hüle :roll: :oops:

Bbj: én sem voltam turizni, de egész nap eszembe volt...., de hát nem kell semmi, csak azért, hogy pénzt költsek... :roll: :? No most akkor mentek telelni? Teljesen lemaradtam... És azt is elfelejtettem, hogy milyen filmet néztetek meg... majd egyszer dvd-n mi is kíváncsiak legyünk rája... :oops: :wink: Mi a szúnyogok miatt nem voltunk sokat a teraszunkon... ahogy nem sütött ide a nap, már el is leptek minket.

Hallottátok? (én Kossuth Rádió déli krónikájában)... holnap jégpáncél lesz az utakon... már ha esni fog itt... Az időjárásjelzők vörös riasztást adtak ki közép és dél Mo.-ra... katasztrófások felkészültek... Ez tetszett a legjobban: ha valaki valamilyen településen rekedne, az ottani önkormányzat köteles gondoskodni róla :wink: Na hát azért ennyire nem lesz tán vészes :wink:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat. Jól van már Zoli, teljesen. Tényleg nagyon fájdalmas lehetett Neki, azt mondják csak a szüléshez fogható. De ott legalább lehet várni az eredményt. Bár a kőnek is nagyon örültünk.
Nem 100%, de szinte biztos attól lett a köve (amelett, hogy anyukájának és tesójának is van), hogy hosszabb időn keresztül mindennap bevett egy 1000 mg-os C-vitamint. Többen is megerősítették, hogy ez vesekövet okozhat. Szóval azt hiszem, ezek után Zoli sem vesz többet semmi Lenkei terméket.

Kata: Remélem nem bántódsz meg, hogy ezt írtam.

Szilbee: Jobbulást Leventének!

Anikó: Annyi reagálást írtál, hogy magatokról nem is írtál semmit. Hogy van a szépséges szemű Dorka?

Dorka: Örülök, hogy nincs baj.

Andi: De jó, hogy ilyen hamar találtatok albérletet. Biztos nagyon szép. Ismertek ott valakit?

Szami: Hogy van a férjed?

A mozi tényleg nagyon szuper volt. Annyit nevettem, nagyon élveztem.

Niki

Kép
Kép
csni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.13 13:28-kor.
jaimee1

Vasárnap tanítottam B.-t korcsolyázni a Holt Tiszán.. egy jó órát voltunk kint, mert elfáradt és lefeküdt marháskodni a jégen,... meg szánkózni könnyebb, de így meg gyorsan átfázik, nem mozog. Azon kuncogtam magamban, hogy amíg ráadtam a korit, nagy arccal volt, azt hitte, könnyű korizni, aztán mikor nem úgy ment neki, bedurcásodott. Én meg nem hagytam rá... vannak módszereim... :roll: :wink:

Szombaton www.legvarvilag.hu a Széchenyi Gimnázium tornatermében 1000 m2-n. 3 turnusban... 10, 13, 16 órakor, Résztvevőjegy: 1500Ft, kísérőjegy: 300Ft.

Barátnőm kérdezi a véleményeteket: 10 nappal idősebb a kisfia, mint Marci... Miért alszik el este későn a fia? Éjfél és kettő között szokott. Az esti fürcsi szerinte felébreszti, megszoptatja, de nem alszik el... Első gyereke... Én azt mondtam neki, hogy azért nem alszik el, mert ezt szokta meg. Szopi után ha nem is ájul be a gyerek, szerintem le kell tenni aludni... ez a rend... legalább is nálunk... Marci is tiltakozott néhány estén keresztül a "rend" (én rendem) ellen, mikor újszülött volt... azóta, hogy megvan a szokás minden este ugyanúgy, egy hangja sincs és elalszik egyedül nyugodtan.

Egyébként amennyire tegnap Marci álomport nyelt, ma olyan nyűgös és éber... bár most egy kicsit szunyokál a pihiszékben (nekünk nagyon bejött).

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Anikó!

A Honvédséghez megyek vissza katona vagyok.
A KAlmár Tibit és a barátnőjét, Petrát ismered?
Tibi egyébként a volt párom öccse? Végül is csak úgy kérdezem.

Judit!
Húú macskák! Nkeem is a ,,kedvenceim", erre fele is van ilyen tizenakárhány macskás...
Kérdezték már, hogy kell e nekünk de ez még viccnek is rossz.

kati74

jaimee1

Jaimee: minyá... :lol:

Niki: nem bántódom meg... én attól még szedem :lol: én jónak tartom

ehen vagyunk ni :

Kép

Kép

és még mindig a kis piros lavór:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: ez yoóóó volt, nagyon aranyos... :lol: :lol: :lol: Jó kis husi Réka Popi :lol:

Kép

Kép
szolkata

Niki: ment pü.

Andii: én régóta beagle kutyát szeretnék, de a kerítésünk nem megfelelő, hogy kutyánk legyen. Hát nem sokat vesztegettétek az időt.

Aktív Rádió déli hírekben hallottátok, hogy itt a SZéchenyin lesz szabadidő központ? Uszoda, tanmedence, fitnesz, wellnesz (ez nem tom, mi) kávézó, üzletek.

Szami: férjed?

Szilbee: ápolj, ez a hét a Tied :lol: (a jövő hét lehet, az enyém lesz :wink: )

Kitten: röntgen?

Macilacink is volt...

Dorka: Dinya doki nézett meg? Behívattad?

Kép

Kép
szolkata

Na, csajok, ide is beütött a ménkű. Anyukám telefonált, hogy apu rosszul lett. Beszédzavar, járásképtelenség....stroke gyanús. :( :( :(
jaimee1

Szundi, remélem, nem negyedórás...

Niki! Köszi kérdésed, megvagyunk, Apa még "fagyszabin", "szépséges szemű Dorkán" állandóan rajta tartjuk a szemünket, őrületes dolgokat tud kitalálni... :) A 7végén elpakoltuk az üvegasztalt többek között.
Az akvárium még a kedvenc felkapaszkodós-támaszkodós-bámészkodós helye, de ahhoz többé-kevésbé ragaszkodunk... :oops: Meg amúgy is, ha mindent elpakolnánk, mi lenne? Így legalább lehet nevelni. :wink: A "nem szabad"-ra persze tudja a huncut, hogy mit reagáljon: erőteljes fejrázás. :shock:

Kata! :shock: :lol: Hát hogy Marci milyen vasgyúró lett!!! Édesek a fiúk! Jégpáncél: tavaly nálunk volt vagy 3 napig, pocakosan csak topogtam odakint, óvatosan, kb. egy pingvinre hasonlíthattam... Barátnőd kisfia nappal alszik? És este mit csinál alvás helyett? Úgy értem, sír, vagy szimplán elvan?

Kati! Látásból ismerem, ha az akire gondolok, a barátnője is ladányi? Nem sok Petra van, nem rémlik... :roll:

Jaimee! :lol: Köszi! Mindjárt nézem a 2.-at, az első engem sem engedett a videód közelébe...

Na mégis negyedórás alvás volt... Ül az ágyban és nyomja a szöveget erőteljes kézmozdulatokkal, mintha csak nem is aludt volna. :D Megyek, összecsókolom. :wink:

donkoaniko

Jaimee! Ne mááááááááááááár! ((((((((((( ))))))))))))))

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?