Viki mami,
nagyon aranyos lehet a pörgő-fogró Lackó. Akkor mostmár gondolom mindig oda kell rá figyelni.
Danika most éppen eldöntötte, hogy az oldalamon jön elő, lehet, hogy nekem nem is nőgyógyászra lesz szükségem hanem sebészre
Vannak ám kérdéseim:
1) első alkalommal elég, ha a babaruhákat 40 fokon mosom ki? Vagy már akkor is magasabb hőfokot kell használni?
2)ugye minden egyes darabot ki kell vasalni a fertőtlenítés miatt.
nekem most a színes és a fehér mosóporom is illatosított, gondolom a babaruhákhoz hagyományosat kell venni, hogy az illat ne irritálja a babát?
3)vettem hőmérőt (popóba valót) Aventeset és kaptam hozzá cumihőmérőt is. Nektek van olyan? Mennnyire lehet annak hasznát venni?
4)kézi mellszívót vettem (nem elektromos) mert az volt akciós. Azért majd azzal is elboldogulok ugye?
5)mi a véleményed a mikrohullámú sterilizátorról? A mellszívó mellé azt adták ajándékba (AVent mindkettő márkája)
6)orrszívóból a Pesztronka elektromos orrszívóját ajánlották. A porszívóst azért nem szeretném megvenni mert a takarítógépünk annyira hangos mint egy felszálló repülő, és lelki sérült lesz a baba ha én azzal állok neki szipákolni a nóziját. Erről mi a véleményed?