Na visszalestem. Most talán elalszik. Így mellettem persze...
Jó találmány ez a lapostop.
Kristóf eszméletlen aranyos, ahogy pakol.
Barnus meg úgy nő, mint a gomba.
Róza is nagyon szép kislány! Szerintem ha egészséges, nem számít a súly. Petigombóc 2,5 hónaposan volt enyi, nekünk meg azt kérdezték, miért nől ennyire. Mintha szándékosan zsíros kenyérrel hízlalnám.
Veronika: Fejlődik a világ, egyre többet tudunk a gyereknevelésről, így természetes, hogy többet foglalkozunk velük, jobb játékaik vannak. Ez nem érv, hogy bezzeg nekem... A férjem olyan szegény családban született, hogy néha enni se volt, nemhogy szép ruha, meg játék, pedig nagyon sokat dolgoztak a szülei, de az 50. kisruhát, és 60. játékot is megveszi. Szerintem is az elbeszélgetés a legjobb módszer. Ne a saját gyerekkori sérelmeit akarja Pálmával is végigjátszani.
Danann: A mosópor neve, ha jól sikerült kisilabizálnom AlmaWin, az alma biztos, a vége olyan olvashatatlan betükkel van.
Peti az almát kóstolgatta tegnap. Vagyis Apa almát evett, miközben beszélgettünk, Ő meg az ölében ült. Egyszer csak gondolt egyet, és rábukott az almára, és megnyalogatta. Mondtuk neki, hogy ezzel még várhat 3 hónapot. Szerintetek olyan 5 hónapos kortól bébigyümölcslevet adhatok neki teával higítva? (ami elvileg 4 hós kortól adható) Nekem magában túl édes, én is szoktam inni.
Viszont azt hallottam, hogy ha egy baba nem bírja a tejfehérjét, akkor a marhahúst se kell erőletetni nála. Hátha arra is allergiás lesz.