Új privát üzeneted érkezett!

Láttátok?

http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmogkresz01/

Kicsit nevetséges. Vagyis nem az. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Terhes naci
nekem is van, farmer, ha valakit érdekel :lol:
fölsőim is vannak :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

A farmert nem mertem ajánlani, mert annak levágattam a szárát, hogy jó legyen. De ha valaki 157 centi körül van, akkor énisénis. Végül is, ha bokalengetős, az is jó halászgatyának.... :lol: S-es, Kengurus.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, Veronikusz, Eni: Köszönöm szépen! :lol:

Eni: Túl vagyok az uh-n. Ma voltam. A uh 1 héttel idősebbenek mondta, mint elvileg lennie kellene. De nem baj, mert szurkolok, hogy még megszülessen mielőtt Vidadoki szabira megy. Idáig azért nem szóltam,m ert kicsit babonás vagyok és meg akartam várni a 12. heti uh-t.

Kriszta, Emano:
engem érdekelnének a terhescuccok. Anno Petyánál kölcsön nyári ruháim voltak, azt visszaadtam, így nincs. Bár attól tartok,hogy Kriszta a ruháid kicsik rám, mert nekem 38-as kell. Én sem vagyok magas, csak kicsit kövérebb nálad :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta: Ha nem XS-es akkor elvileg jó rám, mert én 158 cm vagyok :-)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi!
este próbálok rucit fotózni és átküldöm, ok??(meg leméregetem)

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi
Gratulálunk! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri: Köszönöm! :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!!! Én még nem láttam ezt az új vonalzót! Kellett volna? Akárhogy is legyen, nagy gratuláció! :) :)

Cukipofa, hogyne. Az igény szerint, az azt jelenti, az én olvasatomban, hogy - ha a baba úgy igényli és láthatólag úgy jobb neki - akkor legyen az x óránként, kvázi szabályos időközönként. Hiszen az is egy igény.
Csak ne akarjuk beleszorítani szegényeket ilyen-olyan rendszerbe. Ne akarjuk folyton szoptatni, ha nem is kell neki. De ne is akarjuk órához igazítani, ha látjuk, hogy szegény már éhes ill. szomjas. Melindát vénasszonyok nyarán hoztuk haza, meleg volt hetekig, a szomját is cicivel oltottam. Más volt, mint Eszter, aki nagyobb időközönként kért, tél volt, - egyáltalán: egy másik baba volt - ő néhány hét után éjjel nem is kért.

Kép

Kép

Kép
memme

BRIGI!!!
-innen is nagy gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
látom jönnek itt a nyári babák is : :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

OK Brigi, akkor majd beszéljünk :lol:

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

ma szüleimnél voltunk, mert húgomat ünnepeltük, nemrég volt a szülinapja... volt torta meg minden. :) Kolos jól érezte magát, imád a szüleimnél lennél, apát nagyon szereti.

Eni,
köszi szépen, aranyos vagy. Mások is mondták már, hogy nagyobb a koránál.

Dorka
, szegény Letti...remélem már jobban van. Berke és a trabant :lol: neked is köszi a Kolosos dícséretet. Hát, nekem nagyon nagy pocim volt, vagy lehet azért tűnt annak, mivel elég vékony vagyok, meg magas.

Steffi, köszi köszi. :)
szegény Mirci ilyen pici és már el kellett egy törést szenvednie, nem marad(t) semmi nyoma??

Reni,
nem semmi függöny méretek. Én ha kimosom, rögtön visszarakom még vizesen, és kihúzza magát. de nem az a gyűrődős fajta.

Anna,
köszi; de jó hír, hogy nincs baja Zsófinak!!

Durca, jobbulást a Lányoknak!!

Memme, :lol: drukkolok a fiúhoz, ha azt szeretnél.

ha még mindig szopitéma: nekem a védőnő anno szülés előtt azt mondta, ne rakjam állandóan mellre Kolit, ha sír ne ezzel nyugtassam meg, mert ebből lesz a sok evészavaros gyerek. hát nem tudom, mondjuk Kolos nem volt az a sírós fajta... de sógornőméknél állandóan mellen van Olivér mert őt ezzel lehet megnyugtatni, így érzi az anya közelségét.

Zsófi
, köszi.

smog: párom gyöngyösre jár dolgozni, szóval nálunk megoldhatatlan, hogy ne autóval menjen...igaz nekünk van páros-páratlan autónk is, de csak az övén van autópálya matrica.

Bori,
tudom mit érzel...néha én is besokallok, de elég ha ránézek Kolosra és máris megértem miért jó itthon lenni vele, még csak most fedezi fel a világot, napról napra többet tud, kommunikál a maga módján és ha kimaradnék ebből, kevesebb lennék. sajnos nekem előbb utóbb el kell mennem dolgozni, mert kell a 2. fizu, ez van sajnos...de majd csak túlélem.
és tényleg ne legyen lelkiismeret furdalásod, érzi a gyerek ha az anyja kiegyensúlyozott és akkor ő is az. ha te a munkától akkor csináld!

Tenci, :lol: igen mint írtam mások is megjegyzik milyen nagy. de már mikor megszületett nem nézett ki újszülöttnek. majd keresek képet.

Valentina
, sajnálom, hogy visszaestél... gyógypuszik mennek.

Andi,
köszi, a Balu képei is nagyon jók. nekem a fürdőköpenyes tetszik nagyon...de a nyelvnyújtogatós sem semmi. :lol:

cukorfalat,
kép :lol: és gratula az új pocaklakóhoz!!!

végre a végéhez értem...nem semmi termés 1 napra. :) remélem senkit nem hagytam ki.
szép estét nektek!!
Vendég

Sziasztok lányok,

csak bejelentkezem, - bár már eléggé el vagyok maradva, annyira pörögtök, de a finishelők miatt zugolvasok!

Azt látom, hogy nagyon beindult a nyári utánpótlás :lol: :lol: :lol: így egyszerre minden friss pocisnak gratulálnék!

Ki sunnyog még? :shock: :lol:

Mi jól szerencsére, eddig elkerült minket minden kórság - kopp-kopp - remélem marad is így, mert pénteken mennénk a Tátrába gyerekestől 3 napra. Egy kis szánkózás, síelés, wellness, ilyesmi.....
Ma meg a Velencei tavon koriztunk egy nagyot. Klassz volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukorfalat!
Éljen-éljen! :lol: :lol: :lol: Most már tessék sűrűbben jönni!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! akkor ti is köbö 2 év? :wink:

Andi,
szuper hír a jó étvágy Anyudnál!!!!! tele hűtőt neki!!!

Eni,
nagyon csini kismama vagy, szerintem sem hordó a hasad, sőt!!! lassan az enyém is ekkora, oszt még messze a vége! :lol:

Durca,
gyógypussszok a csajoknak!!!!!

Steffi,
nem csoda, hogy harag van benned!! bennem is,amikor olvasom a soraidat!!!!

Heni,
hormonjaid javulnak?

orsi, k.
Kolos tényleg nagyfiú!!! :lol:

szmogriadó: nekem szerdán be kell mennem Tóth dokihoz a tóvárosba... igaz, hogy nagyrészt M0-n megyek, de azért be kell menjek Budára... de legalább nem megyek a városon keresztül (persze nem páratlan napon megyek, ahogy a rendszám engedné..)

védőnő: jó lenne, ha lenne egy olyan generáció, aki segíteni is tudna.. a mienk sem jó, de a falu másikja igen! MSE szerencséje!!!
Miklós hasfájós volt, 1,5 kilót hízott az első 3 hónapban havonta..
szerinte a fiúk hasfájósak, jóccakát... kösssssz........... :twisted:

ennyi idő jutott :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso: köszi igen - legalábbis úgy tűnik. Azon kívűl, hogy pótoltuk a progeszteront, - és megjegyzem, hogy ellenőrzéskor nem kicsi jóindulattal volt a minimum határon - nem avatkozott be Vida, most rendben vagyok. Nem tudom meddig......

Borsika: abszolút megértelek. Én bő 7 éve vagyok itthon. :? :lol: Kb. ősszel éreztem a legszarabbul magam, hogy elég volt, kell valami, mert a házasságom is rámegy, ha így marad. Aztán jobb lett, - persze főállású anyaság továbbra is. Most akarok angolra menni és nagyon gondolkodom mit kezdjek magammal. Beni ősszel ovis lesz, addigra valamit ki kell találnom. ( és a szívem, mélyén, ott legbelül , érzem, hogy szeretnék én még egyszer pocakos lenni, de most a tartalékok le vannak merülve.Lehet, elég lenne 1 év töltődés és máris vágynék a pocakra megint. Majd meglátjuk, ha szülök 4 éve belül . Durca nagyon jól megfogalmazta a dolgokat.

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni, Tenci, Timi? Csajok! Napi 2x reggel, este bejelentkezni szíveskedjetek!

Szmogriadó: nekünk is páros rendszámunk van, holnapi nap a miénk!

Tenci, Reni és mindenki akit érdekel a ’dokinő’
DR. MAGYAR IRÉN. Én is két éve szültem Martint és akkor még nem volt. Csak az Andrea meg P. doki. De most az is valami új izé, hogy éjszaka is bent alszanak. Hát sok minden változott 2 év óta... Többek között ez is visszatart a 3. baba vállalástól.

Tenci!
Mircinek puszik átadva, apa kér fényképet Mickey-ről, csekkolni akar :lol: :lol:

Durci!
Hát igen ő ilyen. Monacséknál is volt?

Bori!
Én is éreztem a munka iránti vágyat, 1 éve én is belelkesedtem, aztán keresni kezdtem a bölcsiket és elképzeltem, hogy milyen lenne nélküle, hogy nem egész nap vele vagyok. Még most is nehéz, hogy 2 vagy 3 év múlva mennem kell vissza dolgozni. Remélem addig megnyerjük a lottót, mert én egyébként szívesen lennék főállású anya.Nem akarok semmit tenni a világért inkább a gyerekeimre és a férjemre koncentrálnék 100%-osan. Én ilyen típus vagyok, te meg olyan. Bogi mióta ül ilyen ügyesen? Már alig várom, hogy Mirci is üljön meg másszon ilyesmi. Tegnap Martin szórakoztatta, odafeküdt mellé, aztán megunta és mondta neki, hogy Myrtill gyere, Myrtill gyere, tök lelkesen. Édes volt.

Valentina!
Örülök, hogy szent a béke! Ez nagyon fontos! Nyárig már nem is akartok sehova menni kettesben?

Reni!
Martin nem a dokimnál született, hanem ügyeletben… Hosszú történet, dióhéjban annyi, nem vettem észre, hogy vajúdok, bár akkor már a kórházban voltam, mert annyira erősek voltak a jóslók, hogy bármelyik percben bepöcenhetett a szülés. Mire észbekaptam már 4ujjnyi volt a méhszáj, burok is megrepedt…

Andi!
Tuti jó képek! Nekem a fürdőköpenyes a kedvencem!

Cukorfalat!
Na jól felcsigáztál, nem publikus mi volt a gond? Mert akkor nem firtatom tovább…

Szopi: Martin is olyan volt, hogy állandóan cicin nyammogott, éjszaka 2óránként, nappal is sűrűn. Mirci is igény szerint szopizik, de ő pl. éjszaka max 1x vagy 2x ébred 5-6 órát is alszik egybe. Halljátok, Eni, Zsu?! :lol: :lol:

Orsi!
A kulcscsonttörés olyan, hogy semmi tennivaló nincs vele, legalábbis, ha így szüléskor törik el, beforr, de azért figyelni kell, hogy rendesen kalimpáljon, emelgesse a kezét. Kopp-kopp a 3. napon már tök jól fel tudta tenni maga mellé a kis karját. Kis törött szárnyű madárkám :(

Zsu!
Köszi, hogy megértesz és támogatsz. Akkor nem én ragozom túl… Pocakos kép esetleg?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

durci!
ugye nem lehet bajom abból amiket írtam?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok lányok

nem nagyon tudok visszaolvasni :oops: :oops: le vagyok maraadva a történésekről...
A volt fönököm szült most idő előtt...a 32.héten elfolyt a magzatvíze.. de már jól vannak, és otthon vannak!!!

Cukorfalat Brigi! Gratulálok!!! :D :D :D :D :D

Kép
gablaty

Steffike,
Most megyek aluszkálni. Egész nap fáj a derekam. Bencinél is ez volt... remélem, nem ismétlődik minden. Ahogy írtad, hogy végül én is a legvégére estem be a kórházba. Most vhogy szeretnék hamarabb észbe kapni.
PUSZI
vbea

Memme, etenci, Steffi, Zsu, Heni, Orsi: Nagyon köszönöm
a gratulációt!!!

Andi:
várom a mailt :-)

Kriszta: Ok, beszélünk

Zsu: Igen elvileg 2 év 2 hét lesz a 2 gyerek között. De ha esetleg ő is hamarabb jön, mint Petya, akkor lehet, hogy szűkösen lesz meg a 2 hét. (Szurkolok, hogy hamarabb jöjjön)

Orsi: Majd ha lefotóztam az uh képet, akkor teszek fel.

Memme: Még nem láthattad a vonalzót, mert csak ma tettem fel :-)

Steffi: Aranyos lehetett Martin, ahogy Myrtillt járásra búzdította. Szivesen leírom, hogy mi volt a gyerek kukacával. Szóval neki nincs szűkülete, hanem hátra megy a bőr, csak ha egy kicsit jobban hátrahúzza az ember, akkor "ottragad" és nehezen jön vissza. Szóval csütörtökön is ez történt és nem bírtam visszahúzni neki. Már ott tartottam, hogy azonnal viszem Veres dokihoz, hogy csináljon valamit vele, de szerencsére hazajött a férjem és megoldotta a helyzetet. :-)
Próbálok sűrűbben jönni :-)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabi: Köszönöm!!! és kívánom, hogy te is minél hamarabb + teszteljél! Mikortól próbálkoztok megint?

szmog: Mi szar helyzetben vagyunk, mert páratlan rendszámú az autónk, viszont a férjemnek muszáj autóval mennie, mert hajnali fél 3-kor indul otthonról és a telephelyre nincs tömegközlekedés, így máshogy nem jut el a munkahelyére.

KépKép

KépKép
cukorfalat

csak gyorsan még egy pár szót...

nagyon cukik a képek!!! Eni ,Andi....Borsika és mindeki :D

Enci előtt irodavezetőként dolgoztam, de az a cég megszünt-- :?
a végzettségem pedig mérlegképes könyvelő..

Brigi
,hogy mikortól probálkozunk...? hát már lehet...az eredményeim megvannak és hál Istennek minden jó.
szóval már lehet...de nem görcsölök...(pedig nagyon szeretnék már)
és remélem 1ercsak jön megint...

na megyek

jó éjt!!!

Kép
gablaty

Szép jó estét Mindenkinek!

Csak röviden és gyorsan, mert reggel korán kelek menek CTG-re! :wink:

Cukorfalat!!

Nagynagy Gratula!!!! :lol: :wink: Látom, hogy a nyáron is lesz Többetekért való izgulás!!! 8) :wink:

Tenci!

Írtál privit is vagy csak a közösbe válaszoltál az előző oldalon? Azért köszi, csak érdeklődöm, hogy várjam-e vagy sem a privit? És a jan. 19-i héten is kedden mész? Mert azon a héten a hétfő nekem nem jó és akkor ha Te 20-án mész, kérném magamat is keddre. :lol: Na meg még Enit is meginformálom! :lol:

Valent! :wink:

Megértem az érzéseidet Viktorral kapcsolatban!! Néha Adri engem is úgy fel tud bosszantani, hogy "muszáj" Vele "kiabálnom"!!! :oops: :oops: Ilyenkor utána mindig rendesen szégyellem is magam!!!! :oops: De senki ne mondja azt, hogy néha-néha a gyerek miatt (is) nem engedi ki a felesleges gőzt az agyából!! :oops: Ez van!! Emberek vagyunk, mi Anyák is!!! :roll:
Az meg, hogy megpróbáljátok Emberrel "betartani-megtartani", amit ígértetek Egymásnak....HAJRÁÁÁÁ!!! Nagyon drukkolok Nektek és tudom, hogy nem könnyű!!! De ha a igyekezet meg van mind a két fél részéről....!!! :wink: :wink: Csak jó sülhet ki a dologból!!!! :roll: :wink: :oops:

Bori!

Téged is végképp megértelek!!!! Van aki így, van aki úgy!!!! És itt szinte azt kell, hogy mondjam, hogy TELJESEN EGYETÉRTEK RENIVEL!!! Ha valaki úgy érzi, hogy neki elég 1 gyerek, attól még Ő nem lesz kevesebb, mert másnak van 3,4,5 stb. Ettől nem biztos, hogy még jobb anya, mint akinek "csak" 1 van!!! Mert nem a gyerekek számától függ, hogy ki a jó vagy rossz anya!!!
Ha Te úgy érzed (aztán majd később lehet, hogy másképp! de az is a TE dolgod lesz!!!) hogy Neked/Nektek 1 gyerek a "kapacsitásotok" akkor az az 1 legyen boldog és kiegyensúlyozott!!! Mert ha a szülei nem azok, akkor egy gyerek sem lesz rá képes!! Szerintem!!! Úgy hogy nyugi!!!! Ha úgy érzed most, hogy dolgoznod kell, akkor dolgozz!!! És ha jól látom, akkor Te a "mai világhoz képest" elég "korán" szültél!!! (bocsi, nem bántás senkinek!!!) De nem a felelőtlenül korán szülőre gondolok, mert azt tudom, hogy Boggert akartad/akartátok!!!! És ez a legfontosabb!!!! És ha úgy érzed, hogy a köv. gyerkőcöt mondjuk csak 6-8 év múlva szülöd, akkor mi van??? Akkor sincs semmi!!! Lehet, hogy addigra "kitombolod" a "munkamizériát" :roll: és azt mondod, hogy NA MOST JÖHET KETTESKE!!! És nézd a dolog legfőképpen jó oldalát is!!! Bogger akkor már sulis lesz és így (talán) még a tanulásban is tudsz neki segíteni, nem kell, hogy napközis legyen, Te otthon várod majd "ÖcsiHugival" :lol: :lol: meg a finom meleg ebéddel, stbstbstb!!!
Úgy hogy fel a fejjel!!! No Para!!! No szégyenérzet!!!! Mert különben megharaplak!!! :twisted: :lol: :wink: 8)

Eni!

Most is kedden mész majd CTG/UH-ra? Mikor tudod majd meg a következő heti "menetet"??? Mármint ami jan . 19-el kezdődik? Mert azon a héten, nekem a hétfő tuti nem lesz jó (mármint 19.) és akkor lehet, hogy egyeztetnék Veled előtte időpontot, hogy azon a héten Te mikor mész? Aztán csak összejön, ha nem is mindhármunknak (Te, Tenci+ én) de legalább kettőnek a randi! :lol: 8) :wink:

Andi!!!

Anyudnak és Családnak is NAGYNAGYGRATULA!!! A gyógyulgatáshoz és a kitartáshoz!!! Örülök én is, hogy sokkal de sokkal jobban van Anyukád!!! És főleg, hogy enni is tud!!! Telehűtőt neki!!!! :lol:
Te pedig most próbálj meg egy kicsit "lazítani"!!! Ahogy Hofi Géza mondaná!!! :lol:

Na menek Lányok pihizni, mert holnap korán kelek! :roll:

Betegek!!! Gyerekek-Anyukák-Apukák!!! Mindenkinek jobbulást!!! Mielőbb gyógyuljatok meg!!!!
Anyukáknak-Apukáknak ajánlom a "kalapkúrát"!!! :lol: 8) :wink:

Képek Mindenkinél szupik!!! Bocsi, hogy nem nevesítek, de így legalább nem hagyok ki senkit!!! :oops:
Még magamat sem!!! :lol: 8)

Puszi Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Bori, ha úgy érzed, menj dolgozni. Nem attól leszel jó anya, ha kötelességből otthon maradsz. Ha meggondolod magad közben, max hazamész. :) De komolyan, nekem van ilyen barátnőm, aki hamar visszament, ettől még tök harmonikus anyuka is.

Steffi-Durca!
Az én szobatársam babájának is eltört a kulcscsontja Sándor dokinál. :roll:

Durca! Én is így vagyok terhességnél. Konrétan most minden nap hánytam, és mégis híztam... szerintem mi így raktározunk, és max diétával nem híznánk, kérdés, hogy kibírnánk-e???

Szmog. Én elhatároztam, hogy inkább egyik nap sem használom. Kibírjuk, ha busszal megyünk oviba, máshoz nagyon nem kell, tudok babakocsival is vásárolni. Egyedül kedden kell nagyon az autó, az meg pont nem a mi napunk... DE most akkor cserébe máskor nem megyek...

:?:

mtunde

Jó reggelt! Itthon. :wink: Bár bevallom, hogy kész voltam éjszaka, folyamatosan arra keltem, hogy nagyon fáj a derekam, és mensiszerű hasfájásaim vannak. Na ezt így nem akartam. Ugye ez nem mérhető, ebben semmi konkrét nincs. Ez hetekig is eltarthat. De Tigrincs, sztem én a 19-i héten nem megyek ctg-re... :lol: Viccen kívül, ha mégis, akkor azt most még nagyon nem tudom megmondani. :roll:

Off. Tegnap a Számkivetettet néztem, és zokogtam a végén. Amúgy is filmensírós vagyok, de most teljesen kész voltam. És még nem néztem meg a kedvenceimet, A szív hídjai-t és a Suttogót... (Bene születése előtt is megnéztem őket.) :D
vbea

Brigi
nem tudtam mailt küldeni,majd ma, ha elaldt Bali

Eni
én is filmen sírós :oops: (édesek és mostohák,hát ezt a filmet végig bőgöm)

majd jövök még, csak a kisfőnök követel

emano/Andi
KépKép
emano

Szopi:

Akkor üzenem a védőnőnek, és mindenkinek aki a gyakori mellretevéstől óv, merthogy evészavaros lesz a gyerek: Melinda nagyon-nagyon gyakran volt mellen, de ahogy jött a hozzátápi, szépen kialakult az evés-napirendje. De Eszternek is. Mindketten sokat és jól Esznek, kb. ugyanabban az időpontban vannak a kajáltatások.
És igen. Én arra "használtam" a cicizést nagyon gyakran az első hetekben-hónapokban, hogy megnyugodjon Melinda. Két legjobb barátnőm ugyanígy tett.

Hogy éjjel ki kéne vinnem az osztályra születendő gyerekemet?
Hát azt bizony nem.

Kép

Kép

Kép
memme

Bori!
Jaj de édes kis pofis!!! :D:D:D imádom! Nagyon szépek vagytok!

Andi/Emano!
Örülök, hogy a mamád ilyen csúcs formában!!! :D csak így tovább!!! :D:D de jó! Nagyon örülök.
Balu kapitány a polcon :lol: :lol: ééédes :lol:

Durca!
Jobbulást! :oops:

Dorka!
Hogy van Letti??? Javul? Szofi is betaknyosodott és köhög csütörtök óta. Tegnap óta már Zsófi is. Nem is csodálom! Folyton puszilgatta, hiába mondtam, hogy Zsófi beteg lesz. :oops: Most már ő is köhög és szívni kell az orrát. C-vitamint adtam neki cseppben + Stodalt. Még felhívom a doki nénit, hogy még mit lehet: Fenistil este? Baby Luuf? Calcium injekció szájon át? Stb :oops: nagyon hiányzott. :cry: szegénykém!
Mielőbbi jobbulást minden betegnek!!!

Eni!
De rendes vagy! :wink: gyere csak reggelente! :D
JA! Nagyon tetszik a hajad! A fazonja is és a színe is :D:D:D csini vagy! :D

Védőnő: nekünk is van de minek???? Aranyos meg minden, de inkább hozzám jár tanulni, mint hogy ő segítene. HA meg mond valamit, arról előbb-utóbb kiderül, hogy kár volt rá hallgatni. :oops:

SZOPI:
Lehet jobb lenne ha nem égetném magam ilyen nyilvános helyen de …:oops: be kell vallanom, hogy ez az egész HELYES szopizás nálam felér a legbonyolultabb NASA technológiával. :oops: :oops:

Ezer bocs mindenkitől aki most kimaradt, de eddig tartott az időm :oops:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nagy-nagy gratuláció Petyatesóhoz.
Olyan jó, hogy itt szinte mindig van pocakos akivel együtt lehet várakozni!

Eni, pocakfotó mégegyszer...imádom!

Andi, Balu :lol: főleg a kacsás köntös, nekem is,nekem is!Honnan?
És szeretjük nagyon a mesés DVD-t, köszi mégegyszer érte. Bár Levi még csak ölben élvezi a zenét, fekve kicsit megszeppen az idegen hangoktól. :roll:

Ja és szeretnék büszkélkedni: Levi múlt héten felpakolt magára némi utánpótlást (jóval többet, mint szokott), így hivatalosan is gyűrhető baba kategóriába soroltam és be is mutattam neki, hogy mivel jár eme titulus. Szóval 7150 gr-t mértünk, ami sztem szuper, így műtéttel, szopisztrájkkal együtt. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahooo Lányok,

Én is itt, zugolvastam megint időnként, mert az írásig már nem jutottam. :oops:

Köszii a kérdéseket, Kristóf már majdnem teljesen jól. Még este pórszívózunk egyet, meg délelőtt néha folyik egy kicsit a nózija, de ennyi. Lányok, ez pont 17nap taknyolás volt… Paramami, ha azon agyalok, hogy elvigyem-e a fülészetre, hogy teljesen letisztult-e??? Én nem vagyok :roll:

Tenci ha jól emléxem, Te írtál a fogzásról még. Képzeld, én se vettem észre, hogy Kristófnak mikor, mi jön, sose tudtam, hogy aktuálisan hány foga van… Csak most, ezek a hegyesek, meg hátsó rágók csinálják csak csúnyán a helyet maguknak és hólyagosra van dagadva az ínye a fog helyén, meg dől a nyála, mint csecsemő korában. :(

Borostyánlánc: igen, a Babacsodán rendeltem én is. Nagyon korrekt volt és gyors. Szép a lánc és Kristóf észre se veszi, hogy rajta van, csak ha a tükörben kell nézegetni… És sose derül ki, hogy mi lett volna, ha nincs a lánc, de még Peti szerint is segít! :lol: :lol: :lol:

Steffi most Te is reményt adsz ahhoz, hogy a „második” gyerekek nyugisabbak. Mert Kristóf mellett tuti nem fog tudni végigszopizni egy Vészhelyzet-Grace klinika kettőst… habár de, mert akkor már Kristóf alszik. Na jó, csak azt akartam, hogy maratoni szopik és nagy sírások valahogy ritkábbak nem? Legalább is nem mondjátok. ’Mirci’ cuki név! Martin hogy hívja? A „gyere játszani”-t elképzeltem… ÉÉÉÉdes! :lol: :lol:

Cukorfalat VÉGREEEE!
Valami lehetett a levegőben és valakinek a bűvös gömbje megsúgta, hogy valamelyik brigi pocakos. Gratuálok!

Kép
vkbrigi

Durca, Tünde
szopi téma: nem a lelkifuri ez, csak csalódottság és még valami amit nehéz megfogalmazni. Ez az „agyban dől el” duma szerintem sem igaz. Nem ott dől el, hanem a lelkünkben. Úgy értem, ha kellő harmóniával, önbizalommal és mély szoptatás íránti vággyal áll az ember a dologhoz, jóval nagyobbak az esélyei „jól” szoptatni, mint nekem voltak. Én is túlkomplikáltam, méregettem, görcsöltem, aggódtam és keservesen „csináltam”. Fájt, mindig azt szugeráltam, hogy tuti kevés, mert kicsi a cicim, milyen dolog máá, ha valaki nem szoptat…
Aztán elmúlt Kristóf 6 hónapos, nem az volt a tét, hogy jóllakjon (hozzátápi) elkezdtem fejni, mert kimaradtak az éjszakai szopik és lett tejci és elkezdtünk „csak úgy” szeretetből jókat szopizni. Az elvesztegetett időt sajnálom és azt, hogy nem ment az elején úgy ahogy szerettem volna. 6 hónap kínlódás egy kicsit megviselte a lelkemet… De nem akarok ezen rágódni, most épp feldolgozom... 8) :lol:

Eni anyáááám…én is hetekig szültem… Csini pocak!
Számkivetett most nem néztem, (mert nem volt kedvem bőgni) :lol: de én mikor Kristóf olyan pici volt (1-2 hónapos) sírni tudtam még egy reklámon is! Nagyon gáz volt! Kész a takarítás?

... Pedig sütött a nap, meleg volt és VILÁGOS még este 9kor is… Bori ne keseregj, már nincs sok hátra, még max 2 hónap és jön a nyár és életed legszebb nyara lesz egy totyogó bébivel felfedezni újra a világot! Sokkal kevésbé fogsz hülye emberek közé vágyni, hidd el. Ez a bezártság nagyon gáz, nekem is meg sokan értjük tuti, hogy mit érzel, meg a karrier… de ez télen valahogy mindig gázabb.

na lelövöm magam és megyek a dolgomra.
majd jövök,
B

Steffi vasalós honlap 8) :lol: :lol: Elgondolkodtam! :lol:

Kép
vkbrigi

Nagyon jó megfogalmazás Brigi. Hogy nem az "agyban", hanem a lelkünkben dől el. Ha túl sokat agyalunk rajta, elvész a lényeg.

Veronikusz, "helyes"szoptatás... Mindenkinek a saját útja a helyes. Azért nem akarom sosem direktbe mondani, hogy így vagy úgy kell csinálni, mert ahogy Eni mondta, soktényezős. Bár
- ahogy a mellékelt ábra mutatta - van egy-két dolog, amiről azt gondolom, nem állja meg a helyét.
De nincs olyan, hogy valaki "béna". Természettől fogva biztos nincs, valamiért úgy alakult, úgy működik, abban azért hiszek, hogy alakíthatóak a dolgok. A szex sem olyan, hogy "béna vagyok" és azért nem megy.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Timi, Brigi, Aprooka:
Köszönöm a gratulációt! :lol:

Brigi: Bevallom kicsit mosolyogtam itt a gép előtt, mikor mindenki arra gondolt, hogy te vagy pocakos és mikor írtad, hogy még nem, akkor senkinek nem jutott eszébe, hogy 2 Brigi vagy a Cyber-lányok között :lol: Kivéve zsófizsófinak!

Andi:
Semmi gond, ha van időd, akkor majd küldöd a mailt.

Gabi: Akkor bármikor jöhet a gólya, ez szuper. Tudom,hogy nehéz nem görcsölni rá, mert amikor egy nő babát szeretne, akkor minden gondolata ez körül forog.
Az álláskereséshez nagyon sok energiát és szerencsét kívánok. Mi most estünk át egy ilyenen, mert a férjemnek 13 év után mondták novemberben, hogy tovább nem tudják alkalmazni. Nagyon-nagyon sok helyre küldük el az önéletrazját és sehonnan! nem hívták vissza. Aztán ismerős útján talátunk neki szerncsére, de nem álmai munkája, de egyenlőre nincs más, örülünk,hogy legalább ez van.
De kívánom, hogy te minnél hamarabb találj!!!

Aprooka: gratulálok Levinek a hízáshoz!

Eni: Szerintem is szuper az új frizud! Én sírós vagyok, főleg most. Mindenen el tudom magam bőgni.

Tünde:
Sajnálom Bene fülét, de az jó, ha visszateszik a tubust, mert tud ürülni a genny. Vagy rosszul gondolom??

Veronikusz:
Ha van egy kis időd, akkor kérlek írd le,hogy te hogy oldodod meg a 3 gyerek logisztikázását le és felfelé a lépcsőn? Nekem Petyát általában cipelnem kell, kíváncsi vagyok,hogy fogom ezt majd 2 gyerekkel kivitelezni??

KépKép

KépKép
cukorfalat

Aprooka!
Te már elkezdted a hozzátáplálást? Tudod, a múltkor írtad a krumplievést.

Kép
Kép
kriszta36

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Ma már érezhető a szmog. Őrületes... némileg kevesebb páratlan rendszámú autót láttam, mint párosat... de azért....
Én úgy döntöttem, holnap is bkv-zunk városba be-át, a gyerekek úgy is élvezik, nekem nagyobb fáradtság csak. :)

Brigi, igen, az jó, hogy visszateszik. Holnap megyünk a dokihoz, aki műtötte, megmondja, mikor.

VkBrigi
: ha úgy érzed, menj el. Most már én is paramami vagyok ezen a téren. Villő több mint 2 hónapja folyamatosan taknyos. Nem nagyon, nincs láz, semmi, de most megint elvittem fülészetre, és kap antibiotikumos orrcseppet. Nem javult, úgyhogy jön szájon át is. :( Meglátjuk. Pénteken neki is csináltattam döbüregi nyomásmérést, és elég lapos volt a görbéje. Remélem, még nem a fülben van a trutyi, csak a járatban lévő trutyit érzékelte a gép. :cry: Ő még kicsi minden további beavatkozáshoz. De legközelebb a dokinő kimossa az orrát rendesen.

mtunde

Cukorfalat!
én rászoktattam őket a lépzőzésre és nem akkor mikor már ott volt a pici. :oops: így bár látták, hogy a picit bezzeg viszem, de nem kötötték TALÁN feltétlenül a picihez azt, hogy "kigolyózták" őket. :? Sajnos előbb utóbb - ebben az esetben előbb - meg kell szokniuk, hogy önállóan közlekedjenek. :roll: ez van! nem tudok 3 gyereket egymás után ölben felvinni. Igaz akkor nem lenne súlyproblémám :lol:

jut eszembe!!! én még mindig sokk-os vagyok. Pénteken mi is voltunk hallásvizsgálaton a Heim Pálban és összefutottunk Tündéékkel! :D :shock: azta ez a csaj de csiniiiiiiii!!!!!! leesett az állam és azóta is megesz a sárga irígység!!! :lol: :lol: :lol:
Tünde!
én még mindig nem térek magamhoz, hogy milyen jól nézel ki!!! Nagyon ügyesen lefogytál!!!!

Most pedig kövezzetek meg, de elautókázunk a Mini-Manóba egy borostyán láncért, mert még egy ilyen napot mint a tegnapit nem szeretnék. :oops: :oops: :oops: holnap már úgyse tudunk menni sehova, szerdától meg jön Szofi is, úgyhogy dettó itthon leszünk. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Óh lányok!!! :oops: Köszi. Ha nagyon csajos akarok lenni, akkor azt mondom Veronikusz, hogy a színe sosem olyan, amilyet akarok, de már megszoktam. :wink: És hogy tetszik is... Pedig 10 éves dizájn. :roll: Akkor lett először ilyen, maradt is két évig, és most visszatértem rá, mert ezt szerettem a legjobban.

Brigi, olyan jóóó, hogy másztok ki a taknyiból. Nagyon ügyin csináltad, hogy nem lett nagy(obb) baj. Amit a szopiról írtál, igen, én is erősen rágörcsöltem a mérlegeléssel, na meg töredelmesen bevallom, hogy 3óránként, vagy gyakrabban, ha Benci úgy gondolta... Mármint néztem az órát. Most görcs nélkül akarom kivitelezni, mérlegelni sem akarok. Csakhát eleve így indult az életünk, nem tehettem mást. Mármint hogy odabenn mérték állandóan a csecsemősök, és -10 grammokat szopizott, vagy max +20at. Ez teljesen elvágta a szoptatás iránti bizalmamat, de aztán szép lassan csak béke lett. Nálam (is) a hozzátápi kezdete jelentett valamelyest nyugalmat.

Zsó, örülök, hogy tetsz a kép. Nekem is nagyon. LEVINEK HATALMAS GRATULA, mingyá' gurul az a gyerek... :roll:

Derekam nem leszakad, hanem már leszakadt. Hasam kemény és fáj, de még mindig nem fájás, és nem elviselhetetlen, és nem is lehet órához igazítani... :idea:
vbea

Kriszta, nem. Próbálkozunk minden nap délelőtt egy kanál vmivel. De eddig öklendezés, szájzár,vagy anyaleköpésevigyorogva volt az eredmény.

Front van ma?
Levi csukott szemmel, hulla fáradtan bömböl egész reggel, 2x elaludt, 5 percre. :?

Ja, és az imént sikerült kitörnöm a babakocsink kerekét. Ezek után merjek nekiállni főzni? :roll: :? :twisted:

Tünde, de így hosszabb az út és több szmogot szívtok be, nem?
Nagyon gáz lehet, én nem voltam 2 hete a városban, de azért ilyenkor minden falusi családi házas probléma mellett örülök, hogy itten vagyunk kinn. Én utáltam a városban lakni, délután már úgy fájt a fejem. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz: Én is szoktatom a lépcsőzéshez, és nyáron már olyan ügyesen jött le-föl, aztán mióta ilyen hideg van és be kell öltöztetnem, már ha meglátja a lépcsőt ordít és emeli fel a kezét, hogy vegyem fel. Ha pedig nem teszem, akkor elvágódik a lépcsőn és nem hajlandó felállni. Bevallom volt,hogy "húztam" magam után a lépcsőn lefelé :oops: de ez sem használt.
Nálatok is volt ilyen?

Eni: Hú, de izgi....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Halihó!

Cukorfalat!
Gratulálok Nektek!!!!!!
Egyébként mérlegképes könyvelő leszek ha nagy leszek :D ...elvileg...gyakorlatilag kilátástalannak látom a számvitel vizsgámat :roll: GABI!!!!!!! most őszintén csak én vagyok ilyen h...e vagy másnak sem megy ilyen lazán ez a számvitel dolog?????? Neked elsőre sikerült a vizsga?????????

Memme!
simán elmehetnél szoptanácsadónak... :D
mondjuk nekem a állandó szoptatás nem jött be...attól tökre elment a tejem...egy átszopizott nap után egyik reggel arra ébredtem, hogy egy csepp tejem sincs...Dani felébredt, próbált szopizni és csak sírt csak sírt...egy csepp se jött ki :? próbálta aznap sokszor mellretenni, de nem használt semmit...mivel nem volt lefet tejcsi így akkor 2 szopi helyett tápszert kapott és addig regenerálódtam...utána megint minden a régi volt, de már Orsinál se értettem, hogy miért mondogatják, hogy sok szopi sok tejet csinál...nálam már Orsinál se jött be...lehet én ilyen alkat vagyok, nemtom... :oops:

Bori!
Még azt akartam mondani, hogy én minden nap látom a bölcsiseket, mert ott van az ovi mellett és Orsi is szereti nézegetni.
Azok a babák akik még inkább babák (még nem járnak) azokat berakják a kiságyba és onnan figyelnek, hogy mi történik, kapnak játékot és játszanak. Próbálnak a dadusok foglalkozni velük, de ha belegondolsz, hogy a legtöbb gyerkőc ott már 1,5-2 éves és igazi ördög fiókák...hát nem lehet könnyű nekik sem...szóval tényleg jobb ötlet valami kedves nőt találni aki figyelne rá pár órát...aztán már ha nagyobb akkor simán beadhatod, mert nem lesz neki rossz, de inkább már akkor amikor érettebb a "társadalmi életre" :D
Persze ez a Te döntésed és ami nagyon fontos, hogy elsősorban nézd meg a bölcsit és kérdezz az óvónéniktől, beszélgess velük...sokminden akkor dől el, ha látod őket...lehet azt mondod, hogy még két évesen se...vagy azt, hogy bármikor szivesen otthagynád...

A bölcsis néniket is óvónéninek hívják??????? :oops:

Tegnap fényképeket nézegettünk Orsival:
Orsi: nézd milyen pici voltam
Én: igen ott 3 hónapos voltál
Orsi: és már akkor is Te voltál az Anyám??????
:shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
cukipofa

Aproo!
Én sem. Még nem is próbálkoztunk. Pankánál korábban kezdtem, és tudjátok, hogy eszik. Újabb para...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Zsó, igen, persze, többet szívunk, de hát ennyi erővel akkor senki nem hagyná otthon az autót. Kibírjuk, 5 perccel hosszabb az út, meg a várakozás. Nem olyan rossz ez. Azért a holnapi napot átgondoltam, és mégsem bkv-zunk egész nap, mivel én nem veszek bérletet, és ez a nap akkor egy vagyonba kerülne. Ennyire nem fontos. Elég lesz az orvos.
Szóval vannak bőven, akik nem tudják megoldani bkv-val, mint mondjuk Veronikusz is, vagy Eni, most akkor én helyettük nem megyek. :wink:

Ezzel együtt én imádok a városban lakni, és nem mennék kijjebb. Sőt, egy valós alternatíva a nagyobb lakáshoz jutásban (MAJD, kb 6-8 év múlva), hogy beljebb költözzünk, akár belváros felé, ahol egy nagy lakást tudunk venni ebből az árból. És akkor már a nagy, iskolás gyerekeknek is, akik majd ezerfelé járnak, lehet,hogy jobb is lenne, meg kényelmesebb. Legalábbis azért ez is egy szempont. Mert mire nekünk kertes házunk lenne, lehet, hogy éppen a gyerekek hiányoznának onnan, én meg nyírhatom hetente a füvet. :)

mtunde

Köszi csajok. Asszem egy időre megbékéltem a helyzettel. Tudom, hogy azt kell szeretni ami(nk) van, és ezt néha tanulni kell, így most nekiállok szeretni a sok szabadidőmet! :D Listát írok, arról, amiket csinálni szeretnék. Köztük van az új megyeri aquapark is. Valaki akar csatlakozni? :D
Aztán lehet a végén emberemmel megyek, mert rosszul áll a cég. Erre ma utazik Münchenbe, és nem találta meg az útlevelét… :evil: Lehet, hogy szabad emberként tér haza :lol:
(Aggaszt is, de inkább megkönnyebbülés nekem, annyira nyomasztotta már egy ideje, hogy nincs elég megrendelés.)
Szóval, mire megbékélek a helyzetemmel tényleg mehetek vissza dolgozni. :D De akkor már nem válogathatok a munkahelyek közt.. :roll:

Andi,
köszi az együttérzést. Mi bántja még a lelked? Mesélj!
Anyud azóta is jóétvágyú? Volt azóta vizsgálat, vagy hasonló? Hogy van?
És TI hogy vagytoki? Nem emlékszem, biztos mondtad, anyud odaköltözött hozzátok most? Embered meddig síel?
Sárga köntösös Balu csúcs. Na meg a polcramászós is. :lol: :lol: Micsoda vízi-flottátok van! :shock:

Reni,
üvöltözés, csapkodás nálam is megvan sajna..
Mondjuk 1-2 kölköt én is szeretnék még, és ez is nyomaszt, hogy tudom, most nem tenne jót az idegeimnek, de 1-2 évre visszamenni dolgozni meg nem szép dolog, és lehet, pórul is járnék, ha a nagy nehezen levadászott álommelómat másra ruháznák át amíg babázom…
Szóval egyelőre nem tudok okos lenni, sehogy sem tuti. Legszívesebben én is babáznék egész életemben és mellette heti 1-2 nap munka, na de az nagyon tuti legyen. háhá és a bilibe lóg a kezem… :lol:
Spenótos tésztát én is így szoktam. Sajt rá és néha meg is sütöm.

Kati,
köszi neked is. Hasonló a helyzet. Most is még ágyban vagyok pedig mingyá' dél…Igen asszem célok kellenek. Na meg akaraterő, hogy nekikezdjünk itthon is, ha senki nem jár erre.

Steffi,
köszi. Én asszem ott rontottam el, hogy csak egy évet dolgoztam suli és Bogi közt és ez pont arra volt elég, hogy kitaláljam hogy valójában milyen munkára, m.helyre vágyom… De persze most is ugyanúgy csinálnám, mert Bogi csak úgy bejelentkezett, és nélküle nem is érzem jól magam. Jól elvagyunk egyébként, már igazi barátnőnek tekintem, mikor meglát, mindig olyan huncutul vigyorgunk egymásra, tudja, hogy jön a szórakoztató mester.. :lol:
De nagyon várom már, hogy elindulhassunk felfedező utakra a városban, az országban, na meg otthon kreatívoskodjunk.. Martin édi!!! :lol: :lol: Én is mindig mondom Boginak, hogy gyere már, meg olvass magadnak, öltözz fel, stb, de ilyenkor biztos a fülén ül. :roll: :lol:

Gabi,
örülök, hogy jók a leleteid! :D :D Akkor csak szép nyugodtan, ha az „eseményre” koncentráltok apával, biztos bejelentkezik a töpörtyű. :lol:

Tigrincs,
ne harapj, attól félek!! :lol: :lol:
Szóval igen, asszem korán szültem, Bogi 2 hónapra az esküvőnk után bejelentkezett. Akkor már nem volt mit tenni, nyilván elvetetni nem akartam, hiszen akartunk gyereket, csak körülöttem mindenkinek 3-4 hónap volt minimum, mire jött, így kicsit azért váratlanul ért. De nyilván nem gondoltam én ezt végig, hiszen 3 hónap se változtatott volna az én vágyaimon, na meg felelőtlenség volt azt hinni, hogy a piroska utáni első nap „védett”. De mostmár ez van és inkább örülök, hogy Bogival minden oké, ember is van az oldalamon, stb. Asszem csak csinálom itt a műbalhét, mert annyira ráérek… :roll: :lol: Szóval ne is vegyetek komolyan. :D
Most az orvosi oldaláról közelítettem meg a dolgot (apjuk szerint ez nálam hormoningadozás, mivel már 2 hónapja vérzek), dokit hívtam, folyamatban a megoldás. :wink:
Egyébként tegnapi rinyálás után elmentem nézelődni, hát aztán 8 olyan cekkerrel jöttem haza, hogy a vállamat még mindig érzem… :D Na ez jót tett a lelkivilágomnak. Hasznos voltam!!! :D
Mi volt ma ctg-n?

Eni,
nálam is ez ment, csak az utolsó 2 napban… És máig azon gondolkodom, ha egy nappal előbb megyek be, hogy feszít és fáj (de nem ütemesen, hanem állandóan csak tompán) akkor lehet, előbb születik Bogi? Mondjuk nekem akkor csöpögés is volt. Na neked nyugi és pihi, és örömmámorban úszkálás, mert nemsokára babázás! :D

Veronikusz,
no igen, pofi az van. Meg dupla tokaredő… :roll:
Csajokról esetleg egy kép…na jó, rémlik, hogy az bonyolult. :D Esetleg Zsófival szoli? Én mondjuk lehet, hogy kihagyom, de a csajszit szívesen megkukkolnám, esetleg elvinném egy sütire a szomszéd cukrászdába. :lol:

Na olvasok tovább vissza, nálam ez már csak ilyen tempóban megy…
Vendég

Veronikusz!

Köszönöm a nyilvános dicséretet. Jól esik. Most nagyon jó a lelkemnek is, hogy sikerült ez. Még pár biztonsági kilót szeretnék leadni, arra az esetre, ami visszajön. Mert most kell észnél lennem, hogy vissza ne jöjjön. PONT ma reggel tudtam felvenni kényelmesen azt a nadrágot, amit még Bene előtti őszön vettem. Annyira örültem neki, hogy még itthon sem veszem le. :)

Bori,
nagyon is értem, amit írtál. Nekem könnyű volt 3 év munka után elmenni gyesre, amikor már amúgy is munkahelyváltáson törtem a fejem, és persze már babát is nagyon szerettem volna. De ezzel együtt mindig is voltak kétségeim, hogy meddig fogom itthon bírni. Hála a netnek, és sok kismama ismerősnek, na meg én is suliba jártam, szóval jól bírom. De azért ez nem olyan egyértelmű.
Álommelóról viszont szeretném azt hinni, hogy megvár. Vagy ha nem, akkor az nem álommeló! Mert akkor azt sem tolerálják majd, hogy nekem családom is van.

mtunde

Aproo,
csak óvatosan a főzéssel ezek után. :lol: :lol: Vissza lehet rakni azt a kereket vagy végleg kaputt?

Kati,
ez jó!! :shock: :shock: :lol: :lol: És mit szólt, mikor mondtad, hogy igen?

Tünde,
egyetértek. Ha autóznom kéne, biztos megoldanám másképp! Mint ahogy most is. :lol: Ennyi a minimum amit megtehetünk, ha már ilyen helyzetbe kerültünk. Egyébként ha ez csak a városokat érintené, lehet elgondolkoznék a kiköltözésen, de sajna az egész országban rosszabb lett a levegő, a gázról olajra átállás miatt, és sokszor pont a vidéki üzemek közelében a legdurvább.

A gyereket nem akarom szivatni azzal, hogy kiköltözünk, aztán egész nap tengjen lengjen a városban, plázázzon, mert nincs ideje hazamenni suli és különóra közt. Az esti programokról nem is beszélve. Pedig szívesen kertészkednék, kacsát, nyulat is tartanék. :D Na majd, ha nyugdíjba megyek. Vagy megvesszük azt a családi házat a naphegyen… :lol: :lol: :lol: :roll:
Vendég

Aproo,
Levi kilókhoz pedig gratula, 5 hósan 7 kiló felett, pláne mindezek után, ez tényleg szuper!!!! :shock: :shock:

KristófMamaBrigi,
örülök, hogy Kristóf jobban van! Sok puszi neki! Hát, fül témát én megnézetném, de Tünde mondja a tutit. Na meg ugye kiderült, az se mindegy, hogy ki nézi…

PetyaÉsTöpiMamaBrigi,
nekem is eszembe jutott!! Illetve, én ugye csak a kútvölgyi-kari óta tudom. És azóta se tudom, ott hogy merült fel, hogy a babára kérdezzek, hiszen nem látszott és előtte nem is mondtad. Vagy igen? Mindegy, mégegyszer gratula, és puszi!
Vendég

Aproo,
Levi kilókhoz pedig gratula, 5 hósan 7 kiló felett, pláne mindezek után, ez tényleg szuper!!!! :shock: :shock:

KristófMamaBrigi,
örülök, hogy Kristóf jobban van! Sok puszi neki! Hát, fül témát én megnézetném, de Tünde mondja a tutit. Na meg ugye kiderült, az se mindegy, hogy ki nézi…

PetyaÉsTöpiMamaBrigi,
nekem is eszembe jutott!! Illetve, én ugye csak a kútvölgyi-kari óta tudom. És azóta se tudom, ott hogy merült fel, hogy a babára kérdezzek, hiszen nem látszott és előtte nem is mondtad. Vagy igen? Mindegy, mégegyszer gratula, és puszi!
Vendég

:shock: Na szorri emiatt :shock:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?