Köszi csajok. Asszem egy időre megbékéltem a helyzettel. Tudom, hogy azt kell szeretni ami(nk) van, és ezt néha tanulni kell, így most nekiállok szeretni a sok szabadidőmet!
Listát írok, arról, amiket csinálni szeretnék. Köztük van az új megyeri aquapark is. Valaki akar csatlakozni?
Aztán lehet a végén emberemmel megyek, mert rosszul áll a cég. Erre ma utazik Münchenbe, és nem találta meg az útlevelét…
Lehet, hogy szabad emberként tér haza
(Aggaszt is, de inkább megkönnyebbülés nekem, annyira nyomasztotta már egy ideje, hogy nincs elég megrendelés.)
Szóval, mire megbékélek a helyzetemmel tényleg mehetek vissza dolgozni.
De akkor már nem válogathatok a munkahelyek közt..
Andi,
köszi az együttérzést. Mi bántja még a lelked? Mesélj!
Anyud azóta is jóétvágyú? Volt azóta vizsgálat, vagy hasonló? Hogy van?
És TI hogy vagytoki? Nem emlékszem, biztos mondtad, anyud odaköltözött hozzátok most? Embered meddig síel?
Sárga köntösös Balu csúcs. Na meg a polcramászós is.
Micsoda vízi-flottátok van!
Reni,
üvöltözés, csapkodás nálam is megvan sajna..
Mondjuk 1-2 kölköt én is szeretnék még, és ez is nyomaszt, hogy tudom, most nem tenne jót az idegeimnek, de 1-2 évre visszamenni dolgozni meg nem szép dolog, és lehet, pórul is járnék, ha a nagy nehezen levadászott álommelómat másra ruháznák át amíg babázom…
Szóval egyelőre nem tudok okos lenni, sehogy sem tuti. Legszívesebben én is babáznék egész életemben és mellette heti 1-2 nap munka, na de az nagyon tuti legyen. háhá és a bilibe lóg a kezem…
Spenótos tésztát én is így szoktam. Sajt rá és néha meg is sütöm.
Kati,
köszi neked is. Hasonló a helyzet. Most is még ágyban vagyok pedig mingyá' dél…Igen asszem célok kellenek. Na meg akaraterő, hogy nekikezdjünk itthon is, ha senki nem jár erre.
Steffi,
köszi. Én asszem ott rontottam el, hogy csak egy évet dolgoztam suli és Bogi közt és ez pont arra volt elég, hogy kitaláljam hogy valójában milyen munkára, m.helyre vágyom… De persze most is ugyanúgy csinálnám, mert Bogi csak úgy bejelentkezett, és nélküle nem is érzem jól magam. Jól elvagyunk egyébként, már igazi barátnőnek tekintem, mikor meglát, mindig olyan huncutul vigyorgunk egymásra, tudja, hogy jön a szórakoztató mester..
De nagyon várom már, hogy elindulhassunk felfedező utakra a városban, az országban, na meg otthon kreatívoskodjunk.. Martin édi!!!
Én is mindig mondom Boginak, hogy gyere már, meg olvass magadnak, öltözz fel, stb, de ilyenkor biztos a fülén ül.
Gabi,
örülök, hogy jók a leleteid!
Akkor csak szép nyugodtan, ha az „eseményre” koncentráltok apával, biztos bejelentkezik a töpörtyű.
Tigrincs,
ne harapj, attól félek!!
Szóval igen, asszem korán szültem, Bogi 2 hónapra az esküvőnk után bejelentkezett. Akkor már nem volt mit tenni, nyilván elvetetni nem akartam, hiszen akartunk gyereket, csak körülöttem mindenkinek 3-4 hónap volt minimum, mire jött, így kicsit azért váratlanul ért. De nyilván nem gondoltam én ezt végig, hiszen 3 hónap se változtatott volna az én vágyaimon, na meg felelőtlenség volt azt hinni, hogy a piroska utáni első nap „védett”. De mostmár ez van és inkább örülök, hogy Bogival minden oké, ember is van az oldalamon, stb. Asszem csak csinálom itt a műbalhét, mert annyira ráérek…
Szóval ne is vegyetek komolyan.
Most az orvosi oldaláról közelítettem meg a dolgot (apjuk szerint ez nálam hormoningadozás, mivel már 2 hónapja vérzek), dokit hívtam, folyamatban a megoldás.
Egyébként tegnapi rinyálás után elmentem nézelődni, hát aztán 8 olyan cekkerrel jöttem haza, hogy a vállamat még mindig érzem…
Na ez jót tett a lelkivilágomnak. Hasznos voltam!!!
Mi volt ma ctg-n?
Eni,
nálam is ez ment, csak az utolsó 2 napban… És máig azon gondolkodom, ha egy nappal előbb megyek be, hogy feszít és fáj (de nem ütemesen, hanem állandóan csak tompán) akkor lehet, előbb születik Bogi? Mondjuk nekem akkor csöpögés is volt. Na neked nyugi és pihi, és örömmámorban úszkálás, mert nemsokára babázás!
Veronikusz,
no igen, pofi az van. Meg dupla tokaredő…
Csajokról esetleg egy kép…na jó, rémlik, hogy az bonyolult.
Esetleg Zsófival szoli? Én mondjuk lehet, hogy kihagyom, de a csajszit szívesen megkukkolnám, esetleg elvinném egy sütire a szomszéd cukrászdába.
Na olvasok tovább vissza, nálam ez már csak ilyen tempóban megy…