Sziasztok,
Zulu
gratula sogornodnek a babahoz! Nem semmi sulya van.
A sipalyakrol bovebben: egy pici siterep, de csaladias, es aranylag kevesen vannak. De epp most email-ezgettem le a barati parral, hgy legkozelebb Semmering lesz az uticel.
Hol van az a Tux?
Reka,
en ezt nem ertem. Hova tette az az orvos a szemet?
Miert mond ilyeneket?
PsAndi,
gratu a lepegeteshez!
Reka,
lehet a forralt borozashoz csatlakozni?
Urszila,
kiscsajod nagyon ugyesen siel.
A napszemuveges babad meg oriasi. Nem kuldod be valami fotopalyazatra a kepet?
Apropo, hany eves kortol lehet sielni tanitani a skacokat?
Momo,
holnapi UH-hoz drukk. Aztan kerunk reszeltes beszamolot az esemenyrol!
Franyo,
ZSombi se mindig akar ellenni nalam kozossegben. O a zenere tancolni szokott, legalabbis, amikor itthon bedugom az Ovodasok Aranyalbuma CD-t. Olyan edi, kapaszkodva all es riszalja a feneket vagy fol-le rugozik.
Mariann,
Betegseg.
De jo, hogy legalabb MArci nem kapta el.
Irigy-irigy a tavaszert.
Beu,
nalunk 8 korul tapszer, aztan ejfelkor ismet. Probaltam leszoktatni errol az ejfeli tapszerrol, de akkor egesz ejjel forgolodott, nem aludt, rugdosta az agyracsot es csak szopizta neman az ujjat. Aztan masnap nyügi volt a kialvatlansagtol. 6 nap utan feladtam, most ujra kap ejfelkor es alszik is jo melyen reggel 7-8-ig. Az esti 8-as tapszert is igyekeztem valamivel kivaltani, de olyankor mar annyira faradt, hogy kanallal vegkepp nem hajlando enni.
HA van otleted, en is szivesen vennem...
Toffi
harapos ZSombid.
Fogyas miatt ne aggodj (jo, mi, en mondom
), szerintem nem sovany.
Tunder,
gratu Ilangnak az uszashoz!
Elli,
merre vagy? CSak nem kintragadtatok a situran?
Sofka, KAngi, Zsuzsi,
merre vagytok?????
Voltam tegnap ZSombival mericsken, 9200 gram (!!!, kaja utan, kaki elott
), es 77 cm. Meg vagyunk elegedve!
Igaz, hogy november ota nem nott egy centit sem, de a dokineni kinezte egy tablazatbol, hogy atlagos a magassaga. Kerdezte, mi milyen magasak vagyunk Apajaval, meg a nagyszulok mekkorak. Remelem, Zsombi megorokli Apaja 185 cm-et.
Egyebkent meg kitort rajtam a bezartsag-depi.
Apropo, nincs kedve valakinek minitalizni a kozeljovoben? Batthyany ter, Moszkva-ter, Nyugati, esteleg Kolossy ter konnyen elerheto nekunk, de vegulis rugalmasak vagyunk.
Vagy gyerekmentes esti program?
(Ma komolyan elgondolkodtam, hogy Ti mar tobbet tudtok rolam, mint a regi baratnoim, sot, Veletek vagyok igazan napi kapcsolatban. Tok furcsa, nem?
)
Pussz,
Gombóc