Na, most jövök még linkekkel!
Először is itt van egy topik a mamami.hu-ról, a
liliputis hordozóról. Igazából egy kicsit elcsúszott a dolog, és a többi hasonló hordozóról is van benne szó. Mivel nekem személyes tapasztalatom igazából nincs ezekkel kapcsolatban, csak kendőt és mei tai-t használunk, ezért szerintem ezt érdemes átfutni. Ha az oldal tetején egy szinttel feljebb mentek a fórum rendszerében az 'Egyéb hordozóeszközök' szintre, ott találtok még Ergo és Beco összehasonlító topikot is. De keresgéljetek nyugodtan, rengeteg topik van a hordozással kapcsolatban!
Egyébként meg a gyártók linkjei:
Yamo,
Beco,
Ergo,
Manduca mégegyszer és végül, de semmiképpen nem utolsó sorban a hazai kedvenc,
Liliputi
Azért az mindenképpen igaz, hogy mindenkinek más jön be, én hiszek abban, hogy ha lehetőség van, próbáljunk ki különböző dolgokat. Sajnos ezekkel a hordozókkal ez pont nem nagyon megoldható, de egy kendőt már szerintem elég könnyen lehet szerezni, egy Nandu elég jó, és csak kb 6ezer (messze nem egy babakocsi, vagy egy szuper-trendi kenguru árkategóriája), mei tai-t pedig akár varrni is lehet, sok leírás van a neten.
MZS, akkor itt is: nagyon csinik vagytok! Nem sok dizájn vagy színvilág van, amire azt mondom, hogy tuti csajos, de ez a Lille az! Ahhoz képest, hogy ezt elsőre kötötted, szerintem 100%os! Úgy csináltad, ahogy a leírásban van, hogy a 'zseb' felső részét letekerted, hogy párnázott fejtámasza legyen? Nekem ez mindig fura volt, mert én inkább attól tartok, h a lábát vágja, ha nem ott van a több anyag. Feleslegesen izgulok ezen? Mondjuk még egy jódarabig úgysem kötök előlre picibabát
Már akartam írni, köszi Susy a kakaóvajas infót, nekem még nem sikerült eljutnom patikába. Talán a jövő héten, de akarok venni, kipróbálni mostmár én is.
Edina, Samu is kb ekkora volt ilyen idősen, 40+5-nél, a végén már jóóó nagy volt. De szerintem ne izgulj, harmadikra csak megy már rutinból egy nagyobbacska is, és biztos nem húzod olyna sokáig, mint én Samuval! És jobbulást is nektek!
Kistesó: én egy kicsit ellentmondásosan látom a helyzetet ami az időzítést illeti, mert egyfelől csak nem olyan hülye a saját szervezete az embernek, hogy megfoganjon, amikor nincs elég tartaléka még egy babára, másfelől meg szerintem igenis le tudja az ember harcolni magát, ha túl kevés időt hagy a regenerálódásra. Én mindig is úgy gondoltam, hogy legalább egy évet várni kell a szülés és a következő fogantatás között, sőt, abban sem vagyok biztos, hogy teljesen jó ötlet szoptatás alatt teherbe esni (persze ott van Márti, aki 4et elég jól bírt, de nem hiszem, hogy ez feltétlenül így lenne bárkivel). Mondjuk nálunk az élet is úgy alakult a suli miatt, hogy még várnunk kell egy kicsit, ahogy elnézem Samut, addigra el is választja magát. Tegnap igen, ma megint nem velem aludt el este cicin, bár igaz, előtte megkapta a jussát