Memme, Valentina!!! És persze Mindenki másnak is!!!
Anyócák!!! Megpróbállak felvidítani Benneteket egy (szerintem!) jó kis sztorival!!!
Cím: Anya "bemószerolása" az óvó néninél!!!
Előzmény: Szerdán történt!
Karácsonyra kaptunk Kengurus vásárlási utalványt. Gondoltam, mivel nem voltam már vásárolni vagy 2
hete
és most van időm, elmegyek. Egyedül!!!
Szóval. Apát szerdán alig lehetett "kijebbrudalni" itthonról, hogy mennyen mán végre dolgozni!!!
Mondtam neki, hogy szeretnék elmenni levásárolni az utalványt, de addig amíg itthon van nem megyek. (mert ha itthon hagyom "megsértődik"!
) De ez most lényegtelen!!! Nagy nehezen sikerült elmennie kb. fél 2-kor.
Aztán én gyorsan megebédeltem és kb. 1/4 3-kor elmentem itthonról az érdi Stop Shopba. (mert itt minálunk van ám ilyen is!
)
Szóval mivel jóban vagyok az eladó csajszikkal, ha egyedül vagyok mindig szoktunk dumálni. (persze a vásárlókat azért rendesen kiszolgálják!!!!
)
Aztán telik múlik az idő....azon kapom magam, hogy már 6 óra van!!
Nézem a telefonom....nincs rajta hívás!
Vajon hol lehetnek Kiscsaládom tagjai???- tűnődöm, mert legkésőbb 1/4 5-re haza szoktak érni az oviból és ha anya nem áll vigyázva az ajtóban
mikor Ők megérkeznek, hát van "erezdelahajamt"!!!
Magyarul, ha nem találnak otthon rögtön telóznak, hogy hol a csudában is vagyok mán?!?!
De szerdán semmi.!!!!!! Mondom a Kenguscsajoknak, hogy ez nekem furcsa, de mindegy, megyek haza, mert különben is bundáskenyeret ígértem vacsira, azt meg azért mégis időben meg kell csinálni!
Szóval elköszönök és hazaautókázom. Na persze már itthon vannak, világítás mindenhol!!!
Mikor belépek Apa "rámripakodik", hogy hol a Jóistenben voltál eddig??? És azt ne mondd, hogy a Kenguruban!!!
Pedig ott voltam és mutatom is, amit vettem.
Aztán Adrikám, az én drágaságom közli velem, hogy - Szia anya! hol van a megígért bundáskenyerem, amit 3 napja ígérsz???-
És meg ledobva magamról mindent, mint a kisangyal nekiállok megcsinálni a megígért vacsit!!!
(kaptam azért jó pontokat is, mert szupi lett a bundikenyér meg a tea is!!)
Végkifejlet. Ma reggel én vittem Adrit oviba. Beérünk, átöltözünk, kezet mosunk, puszi Anyának meg Pocakra is
Adri beül a csoportba reggelizni, én meg kicsit beszélgetek óvó nénivel. Megkérdezi hogy vagyok, hogy bírom, mondt egy-két mondatot Adriról, stbstbstb. És mikor már elköszönök (végleg!) hogy akkor én megyek Erzsi néni még utánam szól.
És itt jön a
JAVA A LÉNYEG!!! -Jaj Timi várj már egy kicsit, ezt még el kell mesélnem!- Mondom -Tessék!- Erre óvó néni közli velem, hogy Adri mesélte tegnap....
- Képzeld el Erzsi néni, mikor tegnap Apával hazamentünk Anya nem volt sehol. Azt hittük már haza se jön, mert elment vásárolni a Kengurus boltba!(ugye ezt Apától tudta, mert Apának mondtam, hogy hova megyek!)
Ha oda betéved, akkor órákig sem lehet onnan kicibálni!!! Hát ez hihetetlen!!!-
Na persze első megrázkódtatásomból "ezredmásodpercekalatt" felébredve jót rötyögtem én is az óvó nénivel a dolgon!!!
Úgy hogy csak előre szólok...Jól vigyázzatok, hogy mit csináltok, mert ezek a kis Büdösek jól kibeszélnek Bennünket az óvó néniknek!!!
Tanács: Érjetek haza mielőtt a gyerek hazaesne az oviból!!!
(már akinél Apa fuvarozza hazafelé a Lurkót!)
Na remélem nem fárasztottalak le Benneteket nagyon!!! És azért egy kis mosolyt tudtam csalni az arcotokra!!!