Sziasztok,
vagyok már én is.
Nyuszifül,
anyukámnak már nem volt piri, csak görcsök (a menzihez hasonlóan), és biztos, hogy akkor esett teherbe, mert előtte apukám nem volt otthon...És hát védekeztek is egyébként. Vagyis nekem ennyit mondott... De jó hancúr volt nagy kihagyás után, és valszeg egy rendkívüli tüszőrepedése volt.
Újaknak üdv, babásoknak gratula, pirizőknek mély együttérzés (velem együtt
)
Melinda,
szoptass nyugodtan, mondom én, akinek majdnem 3 évese még lóg időnként a "dadin", és emellett fogant a második is. Elvileg a szopi bezavarhat, merthát a szopi azt jelenti a szervezet számára, hogy a "reprodukciós" vagy szaporodási ciklus még nem zárult le, de ha jó helyen tapadt meg egy babó, akkor az a szopi miatt ott is marad!
Hajfestés. nekem azt mondta nagyon jó és óvatos nőgyogyim, hogy nikább ne, mert nincsenek ezirányban célzott vizsgálatok és eredmények. Valszeg nincs belőle baj, de jobb óvatosnak lenni. Én ugyan nem kockáztatnék, ha egy babó és egy hajfestés lenne a mérlegen. A kismamik egyébként is úgy szépek, ahogy vannak!
Melisch,
én a helyedben azonnal elmondanám ezt egy megbízható orvosnak, mert kicsit hosszú már ez a próbálkozós időszak ilyen fiatalon. Az is lehet, nem nálad van a baj, de jobb lenne inkább tudni, mi a baj, és kezelni, mint ilyen bizonytalanságban lenni, nem? Nálunk pl. a férjemnél volt egy visszérprobléma, kis műtét, utána jött is baba...
Biztos, hogy kéne nézni hormonszintet, mert azt is gyógyszeresen be lehet állítani, és csak egy egyszerű vérvételen is múlhat minden. Tessék intézkedni, kérjük az eredményt, és fel a fejjel!