Sziasztok Lányok!
Jó régen voltam, pedig itthon vagyok, de olyan hulla fáradt voltam, hogy még írni sem volt erőm, de azért olvastalak Benneteket.
Zsófi állandóan bagolykodott és én ezt már olyan rosszul viseltem, hogy átlag kétszer egy héten migrénem volt. Múlt héten pénteken a férjemnek haza kellett jönnie a munkahelyéről, mert annyira rosszul voltam, hogy féltem még felemelni is Zsófit, nehogy elejtsem. Rögtön elmentünk a dokihoz, ahol kaptam mindenféle injekciót, meg kúpot és így jobban lettem. Azt mondta, nagyon ki vagyok merülve, azért van. Vérképet is csináltak, ma lesz eredmény, lehet, hogy vérszegény vagyok, vagy vashiányom van, vagy egyszerűen csak a nemalvás az ok.
Zsófi is kap egy hete egy homeopátiás kúpot esténként és lehet, hogy attól, de azóta 8-tól fél 5-ig alszik, utána szopi, majd még 2 óra alvás. Jaj, remélem most nem kiabáltam el. Így most kicsit én is jobban vagyok.
Marcsi
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Rohan az idő, mindjárt Te is babázni fogsz. Babaszoba hogy áll?
Bogár
Eszter nagyon szép, remélem ő azóta az ominózus éjszaka óta nem bagolykodott.
Andi
Nagyon édes a kisfiad, nagyon szép szeme van.
Nálunk is műsoron van a nemakarokfürdésutánöltözködni, pedig Zsófi már lassan 8 hónapos. Na ezzel nem megijeszteni akartalak. Egyébként szerintem azért csinálják, mert olyankor már fáradtak, éhesek és nem értik, miért kell őket még macerálni szopi előtt.
Hóvirág
Üdv a topicban! A Te kisfiadnak aztán tényleg nagyon huncut szemei vannak, olyan, mint aki mindig rosszban sántikál.
Hurki
Örülök, hogy már látszik a hasad! Én mindig olyan büszke voltam rá és jól kitoltam tudat alatt, meg óriásira növesztettem. Soha nem felejtem el, hogy 20 hetes terhesen februárban, nagykabátban átadták a helyet a metrón. Először nem értettem a dolgot, aztán rájöttem és nagyon büszke voltam.
Egyébként a végén már akkora volt a hasam, hogy amint beléptem a metró ajtaján, egyszerre 5-en ugrottak fel, szerintem féltek, hogy ha állva maradok, ott helyben megszülök.
Szóval nekem ezzel a helyátadással nagyon jó tapasztalataim voltak, soha nem kellett állnom a 20. hét után.
Cat
Nagyon örülök, hogy ilyen szép nagyok a lurkók. Ha így megy tovább, két hatalmas babád lesz. Én azt kívánom, hogy minél tovább bent maradjanak a pocakodban és nőjenek jó nagyra.
Magika
Nekünk a 18. héten már majdnem 100%-ra mondták, hogy lányunk lesz, mert annyira jól feküdt ebből a szempontból, hogy teljesen látszott. Egy barátnőm meg még a 36. hét körül sem tudta, mert a gyerkőc mindig szemérmeskedett. Szóval a baba helyzetétől függ, hogy meg tudják-e mondani a nemét és mikor.
Leone
Gratula a 100-as derékbőségedhez!
A táblában 28 év szerepel a korom mellett, ami tulajdonképpen engem nem zavar, maradhat is, bár megsúgom már 30 vagyok.
Puszi mindenkinek:
Zsuzsu