Sziasztok!
Engem sem engedett be a babanet,aztán még egy órám is volt,hogy minek nyaggatnak engem itt szélerőművekkel...Persze,csak szokásos,mert ezt a részét szeretem,Bendebaba és az ő gyerekei már kevésbé fognak,vagy egyáltalán nem kőolajat használni,így ő ezt már most tudja.
Orsi,bocsi,de elég bunkó a házidoki,de innentől ne foglalkozz vele,menj máshová.Naná,hogy nem szabad a legerősebbet szedni!Olyan,mintha műtenének az első mandulagyulladással...
Soraya,örülök,hogy van egy álomszuszék társam!Az én hajam szárazon majdnem a vállamig ér(vizesen lapockáig,csak göndör),és mivel jó nagy göndör,ezért jól el lehet bújni benne.Viszont pont emiatt(meg hogy vöröske)igazán feltűnővé teszi a jelenlétemet.
Bellana,köszi a meghívót,azt elhiheted,hogy ott leszek
Különben,ha téged szívat,mit szólna hozzám???Mondjuk,lehet,hogy én még hetente egyszer sem látnám.Roppant udvariasan ugyan,de minden általam utált embernek bírok olyant mondani,amitől neki nagyon rossz kedve lesz.Nem vagyok szenya,csak nem szeretem,ha ok nélkül bántanak.
Amúgy köszi,sikerült jól kipihiznem magam,így annyira jó kedvünk volt,hogy majdnem kiküldtek óráról a barátnőimmel karöltve.Persze,nem csak a mi hármasunk volt ma ilyen élénk!
Nem is leszel már sokáig szalma,és meglepheted az Ádit valami extrával,mikor hazajön!
Zsuzsa,küldjél nekem kalácsot!Már ha van még belőle.
Zsuzsi,hááát,kispapa tud a Bencéről,de az összeköltözésről még nem annyira,mivel az még mindenképpen odébb van pár hónappal,de már előre roppant kíváncsi vagyok,mit fog rá ordítani.
Maradunk Keszthelyen,vagy megyünk Veszprémbe,mert Bence kézilabdázik a Fotexben és nekem az csak egy óra ide,mivel jövök vissza szeptemberben tanulni.Viszont neki mindennap van edzés,nekem meg 2-3 nap suli lesz.Nemtom.
Olyan szép nevet választottatok!Én is kislányt akarok!!!
Süncsi,dehogy vettem komolyan!
Sejtettem én,hogy Te sem voltál angyalka!Csak tudod,itt kemény padok vannak,elég kényelmetlen,de néha még így is olyan jót lehet aludni.
Mucska,örülök,hogy segített a Bendepuszi.Ki is fáradt bogárkám a puszilkodásban,ma alig mozgott,talán 2x éreztem!Olyan jó kis nyálas babapuszikat lehet majd kapni,már úgy várom!
JA,a nagy HÍR:nőtt a pocakom!!!Még mindig be tudom húzni,meg még mindig nem olyan szép,mint a tiétek,de megelégelte a nyafogásomat!
Puszi,Kinga