Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi: gartulaaa!!!
Igazad lehet anyóssal kapcsolatban. Veszek 1 papagájt és betanítom mit mondjon, Kép vagy magnót veszek.
Bár a biomegoldás jópofább. Kép
Én is hülye vagyok, hogy ugrok rá...

Zsuzsa:remélem szerencsésen túlvagytok a pancsin és a szépséges Zsófi már alszik.
Nem tudom mit kértél Süncsitől, hogy küldjön, én küldök neked:
Kép virágot!

Bori: jó a szöveg és a kép is!! Örülök, hogy minden rendben a babával is! Kép
Mikor mennétek sielni?
Puszi:Kép

Kinga: remélem nagyot alszol ma éjjel, hogy tettenérhesd a tanárt! Kép
Anyósom mártíravatójára hivatalos vagy. Kép

Mucska: merre vagy, jól vagy? Puszillak!!
Kép

Szöszi, Egcsi: szalmatársaim! Nektek is nyugalmas jóéjszakát!!Kép

Minden nem említett kismaminak is szép álmokat!!

Megyek én is,Bellana
Kép
bellana

Orsi: jól rád jár a rúd, te lány!
Némelyik orvos nem komplett!!
Szerencsére már csak holnapig kell várnod a receptre. A gégészetet nem én kérdeztem, nekem alul vannak gondjaim. Kép
A 20-ik hét nem gond!! Én a 19-en megyek. Kép

Soraya: ki akasztott ki ennyire? Megyünk elintézzük!!Kép A szülőszobát én sem nézem...Velem azóta minden oké, köszönöm. Kép

Most már tényleg megyek, puszi:
Bellana
bellana

Nálatok sem ment a babanet??? Kép

Soraya: akkor a te hormonjaid is működnek!
Jó neked, hogy ennyit alhattál!
Amúgy a Szülőszoba nélkül tök jól el lehet lenni!

Bellana kértem valamit? Lehet Kép
A virág nagyon jól esett! Kép
Rendeződnek a tüneteid?

Orsi: a gégészetet Bori kérdezte!

Szép napot csajok!

Zsuzsa

A tegnapi kalácsom!
Kép
zerko

Üdv mindenkinek!

Bori!

Az a cicc nagyon felvidított így reggel. Nagyon hisztisen jöttem be, mert már korán feldühítettek a postán. Jött egy utalvány Ricsi nevére. Ugye mint feleség bementem a postára érte. MIvel nincs a személyimben benne, hogy asszony vagyok (még nem csináltattam új személyit), ezért vittem házassági anyakönyvi kivonatot. Természetesen nem adták ide a pénzt. Ezért álltam sorba fél órát. És egyébként is ....fel tudnék most robbanni.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Süncsi!

A szénhidrátot kell számolni, amit általában 160 gr-ban határoznak meg. Kép

de amúgy minden rendben itt.
Jó sokat sikerült most aludnom. Aludtam tegnap délután is aztán meg este 10-12 ig, aztán a szokásos tv-nézés, demost sikerült elaludnom 1/2 3-kor és aludtam reggelig!

Bori!

A 85-re ilyet mondott. Én alapból 90-95 ről indulok! Akkor az enyém hány személyes sátor szerinte? Kép

Kinga:
Neked is nagy pusza, ma már csak kicsit vagyok depis! Bendének is nagy cuppanós!

Orsi!

Azt elhiszem, hogy kiakadtál. Házirvos piros lapot kapott! állítsd ki a sorból és keress másikat.

Zsuzsa!

az is meg a bezártság is. UTÁLOM A PANELT. Meg a kis pocikám. Sósat, fűszereset ne egyek, mert vizesedek, édeset, cukrosat, üdítőt, teát nem ihatok, ha jót akarok magamnak. A zöldséget megeszem ha muszéj, de azért annyira nem vagyok odáig érte! Ém kis szegény.Kép

Soraya!

Köszike a smileyt! Szülőszoba tök jó szerintem, és tegnap voltam a klinikán az apás szülőszobában és szépen elmagyarázott mindent a szülésznő. Azt mondta, hogy annyiszor megyek, ahányszor csak akarok, hogy ne legyen idegen.

Chello: pusz.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: Soraya kérdése a TV műsorra vonatkozott!
Tarts ki, mert a cukrosság a terhesség alatt elég sok veszély forrása! Bár gondolom ezt te is tudod!
Remélem ma nálatok is szépen süt a nap! Menj, és élvezd! Jó lesz a depi ellen! Kép
Kép Kép

Bori: nekem is 85-ös van! Akkor verhetünk mellettetek sátrat? És az én sejehajom is nagyobb, így lehet, hogy a sártunk is méretesebb lesz! Kép
Kép

Timi: a postán már csak ilyenek ezek az ügyintézők! Amúgy ha a neved nem változott, nem cserélek személyit. Pl. nekem sem!
Most vidulj fel!
Kép Kép

Szép napot csajok!

Zsuzsa
zerko

Hello!KépVegre beengedett a babanet...

Ma ide is elert a franya depi.
Mucska es Soraya utan ma en is pityeregtem a meloban,mert felhuzott valaki.Reg nem volt ilyesmi nalam,olyan nyugodt vagyok a terhesseggel,de ma "vilagvege" hangulatom van!

Legyen jobb napotok!
szoszi
szoszi

Sziasztok
Gyorsan 5 perc alatt belekukkantottam az irasokba, ugyhogy reagalni sajna nem tudok.
Csak szolok, hogy minden ok, a munka megy ezerrel, ma megyek 3 D-re, majd megprobalok irni este, bar a munkasok mindig a szobaban rostokolnak estenken, lehet ki kellene oket rugdusin egy kis sorozesre.
Pocak no, viszont bakterium van a vizeletemben, jol meg is szenvedtem a hetveget, du. megyek a receptert.

Mucska
akkor most kell port takaritani, vagy nem? Azt hiszem fogok keptelen vagyok elnezni ezt a szutykot.

Most puszi mindenkinek, legyetek jok es gyarapodjatok!
Pusza
Ildiko
salla

Jo reggelt (napot) Kismamik!

Mucska, Szöszi, Timi és mindenki!
Azt hiszem, mar tavasz-hianyunk van! Meg a homonok is szorakoznak velünk. Nekem is baromira hullamzik a hangulatom.

Bellana,
én lehet, hogy pihent vagyok, de olyan jot vigyorogtam azon a rugos talpu allaton, szegény egy kicsit csunya, nem is tudom micsoda lehetKép
Amugy még egyszer a doki-témahoz visszatérve (igérem utoljara) szerintem normalis, hogy elküldött az ügyeletre, a terhesség alatt minden kicsi vért komolyan vesznek a dokik!
Egyébként Zsuzsa energiat kért tölem tegnap este, nem tudom eljutott-e hozza vmi. Mindenesetre én jot tornaztam, de az eröm mar nem a régi...

Bori,
örülök, hogy a méhszaj rendben! Es remélem a megfazas is bucsuzoban!
Sator-bugyi és melltartoKép + az otthoni tornaoras képek is aranyosak, de ugy latom a macsek csak lustalkodott!
A zsiros krémet magam kerestem, mar megszerettem a kakaoillata miatt.

Zsuszi és Soraya!
Dömperke is kettös allampolgar lesz! A férjemnek meg a 70es években elvették a magyar utlevelét és mostanaban jutott eszébe, hogy vissza kellene szerezni. Ehhez be kell bizonyitani a magyar hatosagoknak, hogy ö magyar. Hat ne tudjatok meg mekkora procedura!!!

Kinga!
Aztan remélem nem vetted komolyan a megjegyzésemet! En "annak idején" sokat aludtam az elöadasokon, buli utani napokon (jo kis parnas ülökék voltak, egymas mellett, a pad alatt aludtunk), csak a katalogus miatt mentem be! De Te ügyi vagy, hogy almosan még a hibat is észrevetted, igy nem csak a hajad miatt fognak felfigyelni Rad a tanarok!KépKép

Orsi!
nem is tudom, mit mondjak. Remélem most mar jobbra fordul minden és csak szép napok jönnek a terhességedben.

Zsusza!
Nagyon guszta a kalacs!
Itt sem ment a Babanet.

Puszi mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Ildikó: akkor ma a baba neme is kiderül?
Baktérium? Nem jó hír! Akkor antibiotikum kell?
Jobbulást, és kirattást! Mikor várható a vége?

Zsuzsa
zerko

Hali!

Depis vagyok, de nagyon!
Süncsinek talán igaza van, jöhetne a tavasz. Bár itt most csodaszép napsütés van, kilenctől legalább háromszor voltam már kint mindenféle ürüggyel.Kép

Olyan tüneményes babarucit láttam most! CSak még nem tudom, hogy kiscsaj, vagy legény van a pocimban...De ha megtudom, tuti veszek neki egy rucit!Kép

Kértem már a véleményeteket babakocsi ügyben? Kinéztem egyet, arról szerintem már írtam, de azóta azt figyelem minden babakocsin,hogy hogy tolják az emberek. Szóval amit kinéztem, az nem bolygókerekes. Lehet azzal kényelmesen kanyarodni, vagy állandóan emelgetni kell az elejét?! Viszont a bolygókerekeseknek, meg sokkal kisebb a belsejük. Nem annyira újszülöttnek valók, hanem inkább már ültethető babáknak...
Szóval vélemény?!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok Kép

Tegnap: igen, a hormonok meg az is belejátszott, hogy piszkáltak is, azért volt a sírás!

Mucska, tényleg a Szuloszoba c musorra értettem a kérdést Kép Fent van a korridortv-n, csak én nyúl vagyok más vajúdását/szulését megnézni Kép
Suncsi, Dömperke milyen állampolgár lesz? Csak kiváncsiskodom! Kép
Zsuzsa, ez horror ilyen kalácsot idetenni, én meg a melóhelyen csorgatom a nyálam!! Ejnye-ejnye! Kép
Szöszi, te se depizz, pls Kép Hogy áll a a babaszoba?
Timi, van itt lejjebb egy topik: Babakocsi, milyet vegyek? a címe. Ott keress vissza az archivban a 2002.szept 15-re, Lola írt egy klassz összefoglalót a szempontokról.
Mi mindenképp nagy felfújhatós kerekut kell vegyunk, mert az itteni körulményekhez az kell. Már ki is néztuk a modellt, valószínuleg Németo-ból rendeljuk meg, o az: http://www.gesslein.de/skyline.htm

Viszont ha te sokat jársz városban, tömgközlekedsz, esetleg liftes házban laktok, akkor a bolygókerekes a jobb megoldás szerintem! (sokkal könnyebb emelni!)

Remélem Ildiko megtudja a baba nemét, ígért sms-t nekem, nagyon kiváncsi vagyok Kép Reméljuk beterpeszt a kicsi Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!

Engem sem engedett be a babanet,aztán még egy órám is volt,hogy minek nyaggatnak engem itt szélerőművekkel...Persze,csak szokásos,mert ezt a részét szeretem,Bendebaba és az ő gyerekei már kevésbé fognak,vagy egyáltalán nem kőolajat használni,így ő ezt már most tudja.

Orsi,bocsi,de elég bunkó a házidoki,de innentől ne foglalkozz vele,menj máshová.Naná,hogy nem szabad a legerősebbet szedni!Olyan,mintha műtenének az első mandulagyulladással...Kép

Soraya,örülök,hogy van egy álomszuszék társam!Az én hajam szárazon majdnem a vállamig ér(vizesen lapockáig,csak göndör),és mivel jó nagy göndör,ezért jól el lehet bújni benne.Viszont pont emiatt(meg hogy vöröske)igazán feltűnővé teszi a jelenlétemet.Kép

Bellana,köszi a meghívót,azt elhiheted,hogy ott leszekKépKülönben,ha téged szívat,mit szólna hozzám???Mondjuk,lehet,hogy én még hetente egyszer sem látnám.Roppant udvariasan ugyan,de minden általam utált embernek bírok olyant mondani,amitől neki nagyon rossz kedve lesz.Nem vagyok szenya,csak nem szeretem,ha ok nélkül bántanak.
Amúgy köszi,sikerült jól kipihiznem magam,így annyira jó kedvünk volt,hogy majdnem kiküldtek óráról a barátnőimmel karöltve.Persze,nem csak a mi hármasunk volt ma ilyen élénk!
Nem is leszel már sokáig szalma,és meglepheted az Ádit valami extrával,mikor hazajön!

Zsuzsa,küldjél nekem kalácsot!Már ha van még belőle.Kép

Zsuzsi,hááát,kispapa tud a Bencéről,de az összeköltözésről még nem annyira,mivel az még mindenképpen odébb van pár hónappal,de már előre roppant kíváncsi vagyok,mit fog rá ordítani.Kép
Maradunk Keszthelyen,vagy megyünk Veszprémbe,mert Bence kézilabdázik a Fotexben és nekem az csak egy óra ide,mivel jövök vissza szeptemberben tanulni.Viszont neki mindennap van edzés,nekem meg 2-3 nap suli lesz.Nemtom.
Olyan szép nevet választottatok!Én is kislányt akarok!!!

Süncsi,dehogy vettem komolyan!KépSejtettem én,hogy Te sem voltál angyalka!Csak tudod,itt kemény padok vannak,elég kényelmetlen,de néha még így is olyan jót lehet aludni.

Mucska,örülök,hogy segített a Bendepuszi.Ki is fáradt bogárkám a puszilkodásban,ma alig mozgott,talán 2x éreztem!Olyan jó kis nyálas babapuszikat lehet majd kapni,már úgy várom!

JA,a nagy HÍR:nőtt a pocakom!!!Még mindig be tudom húzni,meg még mindig nem olyan szép,mint a tiétek,de megelégelte a nyafogásomat!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Először is köszönöm a sok részvétet István nagyija miatt. 93 éves volt. Szerette volna még látni ezt a dédunokáját is, de sajnos nem sikerült Kép

Chello: Gömböc tényleg jó nagy, de csak követi a tesóit Kép

Timi: persze, hogy nem beteg a babád!!! Ő egy tök egészséges kis baba, az UH-n majd látni is fogod!!! Meddig tervezel dolgozni? A Te apósod legalább kifizeti az ajándékot. Anyósom kérte, hogy vegyek magamnak valamit szülinapomra. Vettem. Ő elvitte, de meg se kérdezte, hogy mennyi volt Kép

Bellana: remélem most már hamar elrepülnek a férj nélküli napok!!! Nem irigyellek a doki miatt, nem egyszerű döntés. Nem megoldás ugyanabban a kórházban másik doki?

Régen volt téma a gátmetszés: az elsőnél vágtak, utána nekem elég vacak volt két hétig, de utána már nem volt vele gond. Másodiknál nem vágtak, hát össze se lehet hasonlítani! Remélem most se kell majd vágni.

Süncsi: grat a kiságyhoz! Ilyenkor úgy sajnálom, hogy szinte semmit sem kell vennünk, pedig úgy imádtam nézelődni, vásárolni!

Bori: hányások még mindig felbukkannak, de most már elenyésző, kb napi 1. Gömböc pedig mutogatja magát, de nem merik 100%-ra mondani egyiket sem Kép Vacak lehet az a herpesz Kép Nagyon jók a fotók!

Csíkok: kenegettem én szorgalmasan, de mégis úgy néztem ki mint egy kistigris Kép

Zsuzsi: nekem 20 hetesen 370 grammra mondták Gömböcöt. A nemét pedig titkolja ez a kis gaz Kép

Kilók: most egész visszamentek, hogy vizesedé elmúlt és ez a hányás sem tett jót. Most +2 kiló.

Zsuzsa: szerintem tuti elrontottam csak a gyomromat. Nórának a hasmenése tuti a fogától volt, a hányást meg az előző este nagymaminál elfogyasztott 9 db palacsinta számlájára írom nála. Örülök, hogy gyógyul Zsófi homloka, és azért így is nagyon szép a képeken Kép Szép a kalácsod, én is sütöttem múlt héten nagyon finom lett!!

Mucska: örülök, hogy a dokinál minden rendben volt, és remélem a következő cukros vérvételen már minden rendben lesz!!! Én jövő héten megyek. Remélem már nem vagy depis!

Egcsi: apósodnak nem semmi ötletei vannak!

Kinga: jó, hogy találtál valakit akivel boldog tudsz lenni! Kispapa mit szól hozzá?

Orsi: de hülye házidokid van Kép

Ildikó írj majd az UH után!

Na pussz mindenkinek:
Linó
24+4
lino

Timi,küldök neked puszit,depi ellen.Babakocsi:Kispapa talált egyet,ami bolygósítható kerekű,Bergon,tehát hatalmas.Csak én nem jöttem rá,hogy mi az a kis bigyó a kerekénél.Néha szükség van férfiakra KépKépKép

Kinga
nyinike

Soraya!

Én meg a műsorra írtam, hogy nekem tetszett. Meg az igazi is, csak összefolyt a mondat. Amikor fenn tudok maradni akkor meg szoktam nézni. Bár ez egyéni.

Kinga!
Tuti a Bende pusz segített egy kicsit. Holnapra szerintem jobb lesz. Megyünk ki most a nyaralóba Ginóval.

Linó: jobbulást nagy pusza Neked!
Ma már nem vagyok oyan depis, de még nem vagyok a helyzet magaslatán.

Ildi!

NAgy nagy pusza, de a takarítást ne is emlegesd! Nem irígyellek most csak a végén!

Szöszi! Süncsi!
Ha már ennyien depisek vagyunk akkor bizti, hogy az időjárás is tehet róla!

Ne szipogjatok, holnapra jobb lesz!

puszi Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Halihó mindenkinek,
Csak egy gyors bekukkantás hozzátok, elég sok teendőm van még az utazás miatt.
Holnap reggel indulunk, úgy látom, azon a területen holnapra egész napos havazást mutatnak, hát nem szeretek nagy hóban autózni.
Így a finisben sikerült hóláncot is találnunk a méretünkben, tényleg bejártuk érte Tolnát-Baranyát.

Mindenkinek egészséges, boldog napokat kívánok, a munkahelyen lévőknek kevesebb melót, az otthoniaknak nyugalmas szunyókálásokat, akinek az kell, annak kevesebb hányást, akinek az, annak kevesebb vizesedést, stb.
Remélem, mire visszajövünk, kitavaszodik, és majd amikor megpróbálok egy hetet visszaolvasni ( brrr...), nem a depit látom majd a hangulatotokon!

Ildikó,
talán még este bejelentkezel, és akkor még utazás előtt megtudhatom a babád nemét.

Orsi,
Elkezdtem a Bioparox kúrát, az egy antibiotikum amit be kell fújni ill. belélegezni, az orromból már olyan szépen oldja fel a sűrű ...-ot, hogy csak na.

Homlokcsók nektek ( Zsófukának külön is )

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Köszi a babakocsis véleményeket, ötleteket, és a depi elleni puszikat is!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kép

Végre!

Itt a kislányom és Feró kutya!
még tovább próbálkozom!

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Látom ma depi nap van. Én nem vagyok az. Kép
Danival voltunk sétálni (motorozni) és két kis barátjával is taliztunk. Utána elvittem fodrászhoz, mert már marha hosszú volt a haja. Szegényem nem cirkuszolt, csak bújt hozzám és hüppögött. Olyan édi volt. Most nagyon fiús! Kép
A fodrászom meg megint nem kért érte semmit. Valami tünemény az a lány, tőlem se fogad el borravalót, azt mondja tegyem félre és majd a tesónak vegyek belőle valamit. Kedves, nem? Kép
Itthon aztán nekiálltam ebédet csinálbni, mert az meg sehol. Most végeztünk vele. A lakás romokban, a mosás lejárt. Király! De most akkor is henyélni fogok. Dani úgyis fél perc alatt helyreállítja az eredeti állapotokat. Kép
Holnap jön anyósom! De csak délután háromra. Huhh.
Az AFP-m nincs meg eltűnt. A hepatitisz megjött az negatív. Azért remélem előkerül még az a vacak, mert hétfőre volt időzítva az UH. és hétvégére meg a 3D...
most megyek, majd írok név szerint is, puszi:
Bellana

Ui: nekem sem ment a babanet délelőtt!
Mucska válasz ment.
bellana

Még egy!KépKép

nanda
nanda

Nanda!

Tündér ez a kiscsaj!Kép

Bellana!

Jut eszembe, amit tegnap este beraktam a mosógépbe, még nem szedtem ki...Húúú de gáz!Kép Szegény ruháim...jó, hogy felhoztad!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Nanda!

Kislányod sokszor cumizik az ujjával? Vigyázz vele! Nehogy úgy nézzen ki, mint én!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi! Én -szégyen,nem szégyen-,még 6 éves koromban is cumiztam az ujjamat!:-

Nanda
nanda

Nanda!

Hát ez az, hogy én is.Kép De én még 10 éves koromban is.Kép Ezért előlre áll a két első fogam. Ami annyira nem zavar már. Ez van.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok lányok!

Nekem nemcsak a babanet nem ment, hanem egyáltalán nem volt internet egész délelőtt.
Mi ez a depis hangulat? Pont most mondta egy barátnőm, hogy olvasott minket hétvégén és itt még mennyivel jobb a hangulat, mint a tavaszi babás topicban. Erre most meg mindenki depis lesz?

Soraya, Szöszi, Timi, Mucska, tessék gyorsan felvidulni!

Zsuzsa!
Mit tanítasz?
Hétvégén csináltam krumplis kiflit, tényleg nagyon finom volt. Elküldenéd a kalács receptedet is?

Orsi!
Hát ez a házidoki tényleg elég gáz. Tudsz másikat választani? Mert nálunk például valami Bt.-be tömörültek a dokik, felosztották a körzetet és nem vállalják el az egymás körzetében lakó betegeket. Tehát választhatok másik orvost, csak épp a város másik végén.

Bori!
Jó pihenést, jó időt! Mikor jöttök haza? Olaszországba mentek?

Timi!
Nekem odaadják a férjem ajánlott levelét a postán, pedig megtartottam a lánynevem és az van a személyimben. Azt hiszem akkor nem adják oda, ha nem ugyanaz a címed!

Nanda!
Nagyon édes a lányod is meg a kutya is!

Ildikó!
Várjuk a jelentést az UH-ról!

Bellana!
Remélem megtalálják az AFP eredményedet!

Panó
panó

sziasztok!

Timi: tegnap én is nagyon aranyosakat láttam. Én sem tudom, mi kell majd neki! Tényleg igaza van a Borinak???, hogy csak én nem tudom az élmezőnyben a baba nemét!

Soraya: nincs ebéded? Akkor most szégyenlem magamat!

Kinga: van, de mivel küldjem?
Hajrá pocak! És ne huzogasd te be!

Linó: szép kort élt meg a néni! Anno az én nagypapám is annyi volt szegény!
Mekkora volt a második lányka feje?
Te is kalácsozol? Gondolom nálatok hamar elfogy!
9 pali? Nem semmi a kiscsaj!

Bori: olyan messze mentetek érte?
Akkor nektek nagyon jó telelést!
Köszi a puszikat a lányka nevében!

Nanda: nagyon édesek, és a kutyus is türelmes. Vagy nem szereti a ropit?
6 évesen? Én utána is!

Bellana: én sem vagyok depis!
És el is mész valahova holnap du?
Amúgy az a lelet tuti meglesz! Hajrá UH-k!

Panó: el, Neked milyen géped is van?
Ugye, hogy fini az a krumplis? Nekem nagyon bejön!
Matekot amúgy! De néha minek???

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa Kép Van ebéd, de ilyen kalács az nincs Kép Meg anyukám is 2000 km-re, aki csinálna nekem Kép
Hú, kezd rámtörni a honvágy meg családvágy de foleg az anyu hiányzik! Kép
Túrórudi képet be ne illesszen valaki! Kép Kép
soraya

Jujjj, én most láttam, hogy a táblázatban van olyan hely, hogy a baba neve!!! Hurrrááááá!Kép

Az enyém, ha:

fiú: Buda Richárd
lány: Lilla Bianka

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Soraya: vegyél egy gépet, és süthetsz! Meg amúgy is sütőben!
Én a túrórudit nem szeretem így tuti nem kapsz tőlem! Kép

Timi: szép nevek, és nem gyakoriak! Kép

Zsuzsa
zerko

Végre!
Aludtunk 1 órát!!!!
Nagyon nehéz hetünk volt a múlt héten,Maya délután egyáltalán nem aludt,este,éjjel meg 1-2 órás szünetekkel rendszeresen ébresztett minket,persze sírva.Zombi voltam a hétvégére,amire az én kedves,szeretett anyósom rá is tett egy lapáttal.De túl vagyunk rajta,hagjuk is.Most elég jó lelkiállapotbn vagyok,de lehet,hogyha elkap a hév leírom az "anyósos sztorit".

Szóval aludtunk,az első délutáni alvás,nem is tudom mióta.Kép

még senkit nem olvastam visza,igyekszem,bár látom ismét volt téma!
Tegnap voltunk a párommal Bécsbe,és amíg ő az árut intézte,és beugrottam egy H and M-be.Olyan bébiruhák vannak,hogy legközelebb be is vásárolok.Egy helyen mindent,zoknit,body-t,gatyót,pulcsit,...stb...
Kiegészítők is nagyon aranyosak pici cipők,sapik,takaró,kisköntös...és ,és ,és,
Egy plüss rugi,gyönyörű vilégoskék,beige,hófehér,rózsaszín,hosszú újjú,snoopy-s,téli,tavaszi-mert még nincsenek nyári ruhák-kb.10 euro körül van,és felfelé kerekítettem.
2db-os hosszú újjú body 5 euro.És nagyon jó minőség!

Most ennyi,Este még jövök!
puszi Nanda

Ja!Ujjszopósok!Azt hittem csak én voltam ilyen sokáig,de most már szélesebb a mosolyom,hogy tudom ti is...Kép
nanda

Sziasztok!

Nanda,kint van kispapa síelni,megígérte,hogy bemegy a H&M-be,nézni cuccokat,majd meglátom,mit bénázik össze,de ha ilyen jó cuccok vannak,akkor csak bír pár jót is hozni!Édes a Maya!

Linó,nekem valszeg vágnak,úgy mondta a doki,mintha mindenkinek csinálnák,azért majd megkérdezem.Kispapa féltékeny,minden áron le akar beszélni a Bencéről,teper ezerrel,bár még az összeköltözésről nem hallott.

Mucska,ez az,menjél a Ginoval,az segít.
Kép

Bori,jó utat!Vigyázzatok magatokra!

Bellana,hagyd a cuccolást!Dani bizti tökari,kép nem lesz?Kép

Zsuzsa,mindegy,hogyan küldöd,csak küldd!Nem direkt húzom be,alapból ilyen a tartásom.Ja,kispapa vett nekem kenyérsütő gépet,de oda hozzá,hogy csak ott süthetek.Ez kimeríti a zsarolás fogalmát?

Fú,most hánytam.De sz@r!Világosan éreztem,hogy számvitel gyakon megfordult a Bende,hogy a feje van lent,és ilyenkor gyömöszöli a gyomrom.Már hazafelé éreztem,hogy gáz lesz.Akkor mi lesz,ha állandósul ez a fejjel lefelé helyzet?

Puszi,pihizek kicsit,fáj a pocim.

Kinga
nyinike

nanda: pedig ha olyan jól írod le anyóst, mint múltkor, akkor kár lenne kihagyni! Kép
Alvás meg nagyon jó! Kép
Nem fogzik a ti lányotok is?

Kinga: és szerinte kivel kellene lenned?
Ez valóban kimeríti! Akkor ha nála vagy sütsz, majd hazaviszed!
Mi lesz? A gyomrodat, és a bordáidat sorozza majd, és egyre nagyobb erővel! Képzeld el!

lassan szép etét!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mucska: lassan kitavaszodik!!!

Bori: jó utat nektek!

Nanda: nagyon jók a képek! Beszéltél a szülésznővel? Én nem is tudom mi lenne velem, ha Nóra nem aludna délután, olyankor én is mindig alszok.

Bellana: kitartást holnap az anyóshoz!

Panó: holnap viszek kalács receptet!

Zsuzsa: lányok imádják a kalácsot, nem tart sokáig! Nóra mindig rengeteget eszik! De nem látszik rajta: két évesen volt 11 kiló. Lányok fejmérete szüléskor: Lili: 37 cm, Nóra: 36 cm (bár papír szerint 36,5). Matek: én elég hülye voltam mindig hozzá, vagyis inkább a geometria részéhez.

Kinga: sok helyen automatikusan vágnak első babánál. Hát kíváncsi vagyok mit szól majd akkor, ha összeköltöztök!

Linó
lino

Sziasztok!

Linó,de mi van,ha én nagyon nem szeretném,ha vágnának?Esélyem sincs a gépezet ellen?Azt már sikerült kidumálnom,hogy éjszaka felkeltsenek,ha sír a babám,mert itt csak 6-22-ig lehetnek bent a babókák.Hm.Éppen most hívott kispapa,hogy beszélni akar velem,mindjárt telózik.Hm.

Zsuzsa,hármat találhatsz,hogy ki a jelöltje.
Köszi,elképzeltem.Fantasztikus lesz.Már el is képzeltem,milyen lesz,amikor vizsgázom és a szoros szoknyámban elkezd hullámozni a pocim.Vagy ha benyögöm,hogy elnézést,tanár úr,asszem,megkezdődött a szülés! KépJajj,olyan rebellis vagyok mostanában,nem tesznek jót a hormonok.

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Nanda!

Imádom Ferkót! Főleg ahogy nézi a ropit Maya kezében! Akár Gino! Már csak a bugyika hiányzik róla! Teljesen megnyugodtam, hogy látom mit enged meg Mayának. remélem Ginó is ilyen lesz majd Annával!

Linó!

Csak az a baj, hogy lassan tavaszodik. De egyszer csak eljön végre!

Timi!

Nekem meg azért nem adták oda régebben, mert hiába voltam a nevén, Ő a szomszéd lakásba volt bejelentve. Mivel a lakásszám 11. volt, enyémben 12. Hiába minden be kellett Neki menni a levélért!

Panó, Kinga, Zsuzsa: nagy pusza Nektek

Bellana: megjött és ment is vissza!

Puszika mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Linó: akkor szép volt a gátvédelem! Zsófi feje csak 32-es volt nekem. Most attól tartok, nagyobb lesz ezé a babáé! Már a 19. héten is egy csöppel nagyobb volt!

Panó: én is küldök neked recepteket hamarosan!

Kinga: gondolj arra, hogy ha repedsz, az sokkal rosszabb! Lsd asszem Ildi!
Amúgy a szülés előtt pár héttel faggasd majd a dokit, akkor látja már, mekkora a baba feje!
Vajon kire gondol a Kispapa? Talán Bencére? Vagy az ominózus barátodra, a kérőre? Vagy magára? Más nálam nincs képben! Kép
És melyik akar veled szülni???
Ez is benne lesz a dologban, hogy onnan mész a kórházba! A szép vörös, hullámos fürtyeiddel! Kép

Mucska: neked is pusza!

Szép álmokat mamákok!

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

Igazad van,végülis jobb kicsit szívni,mint nagyot.Csak olyan iszonyom van a vágásoktól,műtétektől,bökésektől...Kép
Kispapa természetesen úgy gondolja,hogy ő az ideális pár nekem.Hogy ezt honnan szedi...
Zzzz,Anyával szülök,meg talán,ha minden összejön,lesz dúlám is.Kispapa elájulna,ha becipelném!Képtelen elviselni a vér látványát,röhejesen nem bírja.A többiek be sem jöhetnének,mert itt az a szabály,hogy férfinemű csak az apuka jöhet be.Mármint a baba apukája,így még az én Apum sem jöhetne be,de azt végképp nem akarnám.Persze,lehet,hogy jó apásan szülni,de én nem nagyon bírnám.
Hm.Poén lenne szólni,hogy akkor én itt most abbahagyom,kellene egy mentő...Csinálok egy csomó elővizsgát,így tutira kihúzom a végéig.
A loboncomat meg viszem a talira is,majd megnézheted,hogy nem egy egyszerű eset.Kép

Jó éjt,Kinga
nyinike

Szép estét mindenkinek!

Kérdésem lenne azokhoz akik a XI.ker-ben laknak!

A párom a XI.ker-be van bejelentve-állandó lakcím-de nem ott lakunk.Számít ez abban-a Szent Imrében fogok szülni-,hogy mi is megkapjuk a támogatást a kerülettől a szülés után?Kit kérdezzek,önkormányzatot?

Köszi,Nanda
nanda

Halihó,
Utolsó beköszönés, mielőtt beájulok az ágyba.

Nanda,
Óriási öröm részemről, hogy megcsináltad a fotós dolgot. Nyomta is rendesen a lelkemet, hogy a múltkori kérdésem óta nem is próbáltam segíteni a képfeltöltésben. De nagyon ügyes voltál! És szuperek a képek!!!
Egyre jobban lázba hoztok ezzel a H&M-mel...Tényleg lesz itthon is ilyen üzlet?

Ildikó,
Úgy látom, én már csak a sítúra után fogom megtudni, ki lakozik a pocakodban! Vigyázz magadra.

Bellana,
amikor írtad, hogy fodrásznál járt Kisdani, rögtön kattintottam a profilodra, hátha odadugtad a képet róla...
Vigyázz magatokra, kitartás, türelem, anyós ellen vértezd fel magad. ("Sárkány ellen sárkányfű")

Zsuzsa, Mucska, Bellana, Panó, Linó, Zsuzsi, Orsi, Timi, Süncsi, Ildikó, Nanda, Chello, Egcsi, Kinga, Vali, Szöszi, Soraya, Kakukkfű - mindenkinek jó egészséget kívánok, máris hiányoztok!!!! ( Jesszus, remélem, senkit nem hagytam ki a felsorolásból...)

Pusza és ölelés
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hello csajok
most van 2 percem a vacsi feltalalasa elott mig a fiuk tusolnak. Szoval kepzeljetek voltam UH-n minden rendben
Es ime...... itt a fia:- }
annyira boldog vagyok, a ferjem viszont nem akarta tudni, ugyhogy vele nem tudtam megosztani az oromom:-((.

Puszika, holnap de. megprobalok visszaolvasni titeket.
Jo ejt mindenkinek.
IldikoKépKép
salla

nanda: szerintem megkapjátok!
Önkormányzat, szociális usztály!

Ildikó: gratula! Akkor neked is lesz egy saját fiad! És nem romlott egy a gyártókukac sem! Kép

Jó éjt, és Boriéknak jó utat!

Zsuzsa
zerko

Bori,még egyszer jó utat,amúgy lehet,holnap én is elhúzok síelni.Jó,mi?Nehogymár valami rendesen menjen körülöttem.Vigyázz azért magadra meg babócára nagyon!

Ildikó,grat a kisfiúhoz,Apucinak megjavult a kukaca!Kép

Jó éjt,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Ma sikerült bemennem a dokihoz a kórházba, megvan a recept, pontosabban már a gyógyszer, úgyhogy holnap reggel el is kezdem. Végül is ez is antibiotikum, de nem olyan durva, azért a nőgyógyász már csak tudja mi a jobb! Sajnos szednem kell 5 napig, mert ezt ki kell kezelniKép

Ildikó
Neked milyen baktériumod van? Lehet, hogy ugyanabban a cipőben járunk? A barátnőm szerint ez sokaknak vanKép

Süncsi
Aranyos vagy, hogy felhőtlen napokat kívánsz, de én az elejétől tökre élvezem a terhességemet, tök szép napokat élek meg, csak néha rám hozzák a frászt és olyankor aggódok a babáért! Remélem rendben lesz, beleőrülnék, ha valami baja lenne, de tudom, hogy nem lesz éerzem, hogy szívós kis emberkeKép

Kinga
Pocak!!!HURRÁ!!!Kép Nehogy behúzd, inkább jól dugd kiKép

Bori
Örülök, hogy javulszKép

Panó
Mivel nemsokára elköltözünk megpróbálom kihúzni addig házidoki nélkül, remélem azért most már nem lesz semmi!!! Ami eddig volt az éppen elég egy egész terhességre!

Ráadásul képzeljétek, hogy most a párom kezd el lerobbani megint, valószínűleg ugyanaz ami nekem volt most legutóbbKép Remélem most már én nem kapom vissza tőle, mert az már enyhén szólva morbid lenneKép
Sajnos kezdünk rájönni, hogy valószínűleg azért betegeskedünk ennyit, mert 6 év alatt teljesen elszoktunk az itthoni vírusoktólKép Ugyanis augusztusban jöttünk haza Portugáliából 6 év kintlét után és most úgy látszik vissza kell szoknunk! De remélem most már azért abbahagyjuk a hazaszokástKépKép

Na, megyek, puszi mindenkinek!

Orsi
16+4

avocado

Ja, Ildikó!

Ne haragudj, majdnem elfelejtettem gratulálni a kisfiadhozKép GRATULÁLOK!!!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bori,
jo utat és vigyazz nagyon Magadra és persze a fiukra és ök is Rad! Erezd jol Magad!

Ildiko,
fuuuu de klassz! En nagyon-nagyon örülök Neked, délben még lattam, hogy irtal és délutan gondoltam Rad. Persze a kislany is jo lenne, hogyne, de azt hiszem, most ennek nagyon örülsz!
Es kispapa végig nem akarja tudni, csak a születésnél? Fu, de izgi.
A munkalatokhoz pedig minden jot és kitartast!

Lino!
Azért egy-két kis aprosagot veszel ugye? Csak ugy, az élvezet kedvéért!

Nanda!
Nagyon aranyos és szép kislanyod van! Ferko is édes és latszik rajta, hogy nagyon türelmes.

Kinga!
Szerintem elsö szülésnél is lehet probalkozni a gatvédelemmel, csak kevesebb az esély, hogy sikerül. Szerintem ez dokifüggö. Az én dokim meg fogja probalni.
Ja, és nem tudom hallottal-e mar rola, léteznek gatmasszazs-olajok, a szülés elött par héttel lehet elkezdeni a gatat masszirozni, talan az is segithet. Na meg a szerencse!

Soraya!
Természetesen svajci és magyar allampolgar lesz Andraska, a férjem mar több mint 10 éve megkapta az allampolgarsagot, én meg ki tudja mikor fogom... (mondjuk nem nagyon hianyzik, anélkül is jol el lehet lenni).
Ugy latom Te is beletartozol a Turo-Rudi-imadok és hianyolok klubbjaba (mint Ildiko és én)Kép

Zsuzsa!
Matekot otthon tanitasz mostansag? Szoval különorakat adsz?

Bellana!
Tényleg jo lenne egy kép a frissen fodraszolt Danirol! Téged is szépitettek? Akkor Rolad is!

Ma megint talalkoztam azzal a kismamival, aki szintén jart kismamatornara és nemrég szült, irtam Nektek. Kiderült, hogy itt lakik egy köpésre, szinte a szomszédban. Na, lehet, hogy alakulnak a kismama-kapcsolataim?
Egyébként ma voltam kismamatornan, ma nagyon jo volt. Kicsit több volt a torna és kevesebb a lazitas. Azt ajanlotta a nö, hogy minden nap végezzünk egy par medence-erösitö gyakorlatot, 2 perc az egész.
Tudjatok, punciösszeszortas és kiengedés!Kép
A legjobb fittlabdan (ha igy hivjak) ülve.

Megyek telcsizni a magyarorszagi baratnömmel aztan meg aludni.
Jo éjszakat mindenkinek!

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Ildikó: gartulálok a kisfiúhoz! Mi lesz a neve? Férjed miért nem akarja tudni hamarabb a nemét?

Egcsi: akkor van kettősállampolgárság, csak a németek nem engedik. Mikor a kislányom majdnem ott született (No-ban), akkor direkt utána kérdeztünk, hogy hogy legyen, és a bonni nagykövetségen mondták, hogy vagy német lesz vagy magyar, de kettős nem lehet, nekünk kell dönteni. Az életben még egyszer változtathat állampolgárságot, többet nem engedélyeznek a németek.

Kinga: hányásKép

Bori: jó utat! Kép

Orsi: messziről kerüld el ezt a háziorvost!!!Kép Azért nem semmi, hogy képes egy kismamát ugráltatni csupán szakmai féltékenységből...
PortugáliaKép nincs "honvágyad" ?

Timi: én is jártam így postán, mostanában annyira szemetek, bezzeg a jóképű sráctól a postás kisasszony semmi papírt, meghatalmazást nem kért, csak egy bájvigyort...Kép

nanda: mi is így vagyunk, bevagyunk jelentve, de nem ott lakunk, én messziről elkerülném a hivatalt, nehogy rákérdezz, a végén kérni fognak valami bizonyítékot pluszban!!! Szóval a lényeg, hogy a személyiben 11.kerületi, punktum! Inkább a védőnénitől kérdezd meg. Azóta voltál Szt.Imrés előadáson, szülésznőt választottál?
Irigy a délutáni alvásértKép Dorka sem alszik napközbenKép Ez a HandM nagyon jól hangzik, merre van?

jó éjt!

Zsuzsi (20)
zsu26

Sziasztok!

Csak gyorsan,hogy én legyek az első!Mindenkinek szép napot!

Kinga
nyinike

Sziasztok lányok!
Hol van mindenki?

Zsuzsa!
Köszi a recepteket meg a linkeket!
Hány éveseknek tanítasz matekot?

Nanda!
Én 7 éves koromig szoptam az ujjam! Utána elég sokáig jártam fogszabályzóra, mégis előreállt a fogam. Aztán felnőtt fejjel, már anyukaként újra megpróbálkoztunk a fogszabályzóval, ezúttal sikerrel. De marha jól néztem ki majd 30 évesen fogszabályzóval! ( Állandó volt, nem lehetett kivenni! )

Ildikó!
Nagy, nagy gratula a kisfiúhoz! Mi lesz a neve?

Süncsi!
Elkezdtél már kötögetni? Vagy legalább vettél már fonalat?

Bellana!
Én ma este megyek a dokihoz AFP eredményért!

Depisek!
Remélem ma jobb kedve lesz mindenkinek, bár az idő elég borongós errefelé. De attól még lehet, hogy Szegeden vagy Finnországban süt a nap!

Kinga!
Nem is kellet volna annyira sietned, még egy óra múlva is te lettél volna az első!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggelt mindenkinek!

Panó!

Szegeden sajna a hó szakad, a napocska szabadságon van!

Ildi : Gratula a fiúcskához!

Bori: Vigyázzatok magatokra!

Bellana!
Ma már csak enyhe depi jelentkezett, az is ez a hülye idő miatt. MA ketten vagyunk Ginóval és menni akartunk csavarogni. Hát így nem lesz belőle semmi!

Nanda!

A párom is üzeni, hogy édi a Ferkó! Még 10 órakor is azt emlegette! NAgy pusza a képért!

Mindekinek puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?