Szép estét Lányok!
Memme!
Köszi én is jól! A gyomorsav "túltengésemet" meg már észre sem veszem!! Hányingerem és hánykolódásom nekem sem volt, csak a legelejétől fogva nem igazán kívánom a kajákat, inni meg csak víz meg tejeskávé. (én, aki szinte soha sem kávéztam!!!) Meg mostanában "találtam rá" az ananászlére, amit még szeret KISBÜDÖS!!
Egyébként a lányok szeme színét a képeken jól láttam? Csak azért "erősködöm" ezügyben, mert kíváncsi vagyok, hogy télleg jó-e a szemem!!!
[b]Kriszta!
Férjed T-mobilba dolgozik vagy "csak" úgy van a pólója???
Petyka gyereknek meg tessék enni adni!!! Szegény a tányért rágcsálja kínjában!!!
Vagy így erősítjük a fogakat "Laci"????? (nem blend-a-meddel)
Vera!
Vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy rákattintasz valakijére, akié tetszik és az "odavisz" arra a honlapra, ahol meg lehet csinálni. Aztán elküldöd a magad ímélcímére (ott pontosan le van írva, hogy kell csinálni) és onnan be tudod másolni a profilodba itt a babaneten. Ha nem megy szólj és segítek!!
A május az egy nagyon szép hónap!
Remélem minden okés veletek, jól bírod a kismamaságot!! Egyébként kinél fogsz szülni, ha nem vok indiszkrét??
Emse!
Biomassza?!?!?!? És hogy Flórka ellátná egész Bottyánt!?!?!?
Ez naggggyooonn jóóóóóó!!!! Ha csak erre a két mondatra gondolok, akkor még mindig majd leesek magam mellé a székről!!!! (úgy hahotáztam, mikor elolvastam, hogy Apa rám szólt itt mellette, hogy nem hallja a barátját a telóban, úgy hogy kicsit fogjam vissza magam!!)
Orsi!
Pedig a paplankúra az igazi!!!!
Azt el is hiszem, hogy dagadt a Nagypapi melle a büszkeségtől!!
No para Kolos miatt!
Azért, ha valami nagyon kell és ha "menekülési útra" van szükség, akkor mindig "visszatalálnak" Hozzánk Anyukákhoz!!!
Olvastad az előző oldalon amit írtam, hogy Adri Apásodik???
Ne ez nekem is kicsit a "lelkemre" ment!!
De persze nem vettem "vérkomolyan", mert azért mégis csak én vagyok az ANYUKÁJA!!!
(a metsvára!)
Veronikusz!
Hát nehéz kérdés, de igazából Te tudod eldönteni, hogy Te és a Lányok mit bírtnak/bírtok. Ha szerinted jobb, ha nem alszanak délután és akkor este nincs nyüglődés, tedd azt, hogy nem altatsz. Aztán majd meglátod, hogy "hosszú távon" bejön-e a dolog. Ha meg az ovibamenéshez korán (kb. 7kor) kell kelni, akkor meg szerintem az oviban fognak aludni, de pihizni midenképpen. Nálunk az oviba délbe van ebéd és 1-től 3-ig csendespihi. Van aki alszik, de aki meg nem tud aludni, annak is "kötelező" a csendespihi, hogy az alvókat ne zavarják. (nyugi, ez nem terrorizálást jelent az óvó nénik részéről, csak annyit, hogy a nemalvóknak is csendben kell feküdniük a kiságyban!) Adriéknál a kisebbek (3-4 évesek) még alvósak a nagyobbak (5-6 évesek) nem annyira, de betartják ők is rendesen a pihit! (ezt óvó nénitől tudom, meg láttam is, mert mikor egyszer be kellett menni egy beszélgetésre, akkor csendespihi alatt voltam bent.) Szóval a lényeg, hogy az óvó néninek MINDIG!!!! szótfogadnak!!!
Még akartam kérdezni (már régebben is) csak tudod kicsit "SZENILLA" vok
, hogy KATA az Kata, SZOFI meg Szofi, ZSÓFI meg Zsófi??? Mármint, hogy "Így" vannak anyakönyvezve is? Bocsi ha hülyét kérdeztem, csak kíváncsi vagyok!!
Mert azt tudom, hogy a lány neveket lehet becézve is anyakönyvezni, míg a fiú neveket nem!!!
Banana!
Kitartás Neked meg Zsófinak is!!! Na meg azért Apának is!! Bizti neki sem könnyű!!! De bízom benne, hogy gyorsan helyrejöttök!!!
Ancsa!
Megkaptad koraesti (fél 7es)
ímélemet???
Mivel Apa hazajött így nálunk az este folyamán a nagygép már az Övé!!!
Nekem ilyenkor "csak" a laptop jut!!
Legközelebb már csak holnap jutok a nagygéphez!!!
Úgy hogy ha esetleg válaszra is volt időd és kedved, csak holnap tudom elolvasni!!!
Na menek, visszaolvasok még egy kicsit!
Szép estét Mindenkinek!!!
[/b]