Sziasztok!
Látom jót beszélgettetek tegnap. Én sajna nem tudok esténként jönni, mert akkor készülök a másnapi óráimra...
De biztos nem is hiányzom annyira
Én a kórházban végzett kezelésekért, műtét, vizsgálat, inszem nem adtam pénzt max akkor, ha csak miattam jött le a doki. A magánrendelésén viszont általában felkerekítem a kért összeget egy 10-esre. Általában 8-at szokott kérni.
Syl: Ha hiszel a teákban, akkor ezek az endóra állítólag hatásosak: cickafark, barátbors, borsmenta, kakukkfű
+ néhány jó tanács:
Azok, akiknél már volt kimutatott endometriózis vagy felvetődik annak gyanúja,
• Ne használjanak tampont, hogy a vér mindig teljesen szabadon ürülhessen ki a menses során.
• Rendezzék testsúlyukat: gyakran már a súlyfeleslegtől való megszabadulás, a kiegyensúlyozott, egészséges életmód is segít a hormonstátuszt rendezni.
• Rendszeresen relaxáljanak, mert a stressz felboríthatja a hormonális egyensúlyt, blokkolja az immunrendszert.
• Végezzenek rendszeresen méregtelenítő kúrát, léböjtnapot, gyümölcskúrát.
• Tornázzanak heti 2-3 szor, mert ez segít a hormonháztartás és az immunrendszer karbantartásában.
• Mindenféle hormontartalmú szert (szteroidok, fogamzásgátlók) csak szigorú orvosi kontroll mellett és utasításra használjanak.
és egy cikkgyűjtemény:
1231504309.6429.doc
A PCO-ról meg a csajok biztos ellátnak jótanácsokkal.