Ja, értem. Csak azért írtam, mert nem érdemes másokkal foglalkozni, mert fordított esetben őket sem érdekelné semmi.
Timi!
Mi is jól vagyunk, csak olyan messze van még, hogy láthatom újra...
És nem is érzem még (persze ez nem baj, csak van aki már érzi ebbe a korban) hányingerem is elmúlt, szóval néha olyan hülye gondolatok jönnek...
Néha persze fájdogál a hasam, gondolom nő a méhem, meg most meg vagyok fázva, és amikor tüsszentek, meg orrot fújok az sem esik jól akkor is fáj a hasam. De nem nagyon sosem, csak érzem. Ja! Meg ez az állandó pisilés!!!!
Mondjuk most éjjel (hosszú idő óta először) nem keltem fel, csak reggel mentem, vagy inkább rohantam már annyira kellett.
Ráadásul tegnap voltam védőnőnél és semmit nem híztam még, de azt mondta, hogy ez nem baj. Csak hát engem inkább megnyugtatott volna, ha többet mér, mint múltkor...
Vérnyomásomtól félek, mert régebben magas volt, csak azért nem kaptam gyógyszert, mert mondtam, hogy babázni szeretnénk és erre a doki nem adott, mondván, hogy akkor még rende is jöhet. Erre most itthon is mértem egy 138-as felső értéket, meg a védőnőnél is 130 volt, amire azt mondta még, hogy határeset, de ez sem nyugtatott meg. És nem néztünk szívhangot sem. Én meg elfelejtettem megkérdezni, hogy van e ilyen bigyójuk, mert akkor tuti kértem volna, az megnyugtatott volna. Persze próbálom elhessegetni a negatív gondolatokat, de most egy kicsit ilyen passzban vagyok, siettetném az időt. Jövőhéten afp, rá két hétre lesz csak uh. Olyan messsszi van...
Bocsi, hogy így kipanaszkodtam magam, de nem ennyire gáz ám, csak néha nem bírok magammal.
Most meg a másik fórumon is néznek nagy szemekkel, hogy nem szedek semmi vitamint, most fejeztem be, és nem szeretnék többet. Szerintem és a dokim szerint sem kell, elég vitamindúsan változatosan étkezni, de úgy látom rengeteg kismamát meghülyítenek ezekkel a szintetikus szerekkel és én úgy kilógok közülük...Persze nem akarok senkit megbántani, aki úgy érzi, szedje, ede én ufó lennék tényleg? barátnőm is abbahagyta a 12. hét után és szép egészséges babája van. Csak azért indult el ez a vitaminkérdés nálunk, mert képzeljétek, hogy a Femibionnak a második trimeszterre szedhető vitaminja 5000 forint fölött van.
60 darabos, de kétféle van benne, szóval tulajdonképp 30 darabos, mert minden nap mindkettőből kell szedni. Eddig én is ezt szedtem, de a 12. hétig szedhető csak 3000 volt. Ez egy akkora becsapás és kizsebelés szerintem.
Mert ha már ezt kezdted el, akkor biztos inkább ezt folytatnád, de senki nem gondol arra, hogy a második adag ilyen drága. No mindegy, ennyit a vitaminokról. Én inkább megyek a piacra...