Új privát üzeneted érkezett!

Kinga: miért kapott a Máté szurit??

Kép
csucsu05

A pneumococcus elleni védőoltást adattam be neki.

Kép
németh

Kinga: Ja értem már. Nem lázasodott be??

Kép
csucsu05

Nálunk Máté dec.23-án kapta a pneut. a helye csúnya vörös és kemény lett. de pár nap alatt felszívódott. (pedig tartottam rajta a vattát egy ideig.) a korábbi oltásoknál soha semmi gond nem volt. észre se vettük. na ez a kis duzzanat se volt vészes ám. (Máté most már elég szépen elmesélte hogy szurit kapott. mutatta is a helyét. édes volt.)

Kép

Kép
syrynx

Csucsu
mi volt az állásinterjún? (nekem a második forduló lesz hamarosan. kedden a közvetítőcégnél voltam, és most megyek élesbe a leendő??? cégemhez a napokban. )

Kinga
mindjárt itt a költözés. ebben nincs tapasztalatom, mert Mátéval nem költöztünk. viszont a Te Mátéd már azért nagyobbacska. az biztos hogy észreveszi a változást, de szerintem nem lesz gond. tényleg, helyileg hova is költöztök?

Kép

Kép
syrynx

19-én lesz a laparom!Szorítsatok!

Kép

Kép
syl100

Syl: az a köldökön keresztüli lesz? Annál elaltatnak?

Ma vagyok a 11. cn.on, de kezdtem sok tojcsit látni, úgyhogy csináltam LH-át. Teljesen pozitiv is lett.

Szerintetek az rendben van, h legutóbb a 16. cn-on volt pé, most meg már a 12 körül lesz? Ennek megfelelően persze 24-29 nap közöttiek a ciklushosszak. Nem túl nagy a különbség az egyes hónapok között?

Kép
lujzici

lujzici:Köldök alatt meg még lesz egy pici vágás lejebb talán:Igen ,altatásban végzik.

Kép

Kép
syl100

Syl: szorítok nagyon!

Csucsu, Syrynx: nem lett lázas tőle, meg nem is pirosodott be. Nálunk a 15 hós oltás volt nagyon gáz.

Lujzi: szerintem (bár sajnos nem vagyok nőgyógyász) nem gond, hisz' csak 1-2 nap eltérés van. A lényeg, hogy van. Hajrá! :wink:

Kép
németh

Syl: és bent is kell majd maradnod?

Kép
németh

Ja, Syrynx: Üllőre költözünk.

Kép
németh

Kinga:Vasárnap este fekszem be,hétfőn lesz a műtét és kedden már jöhetek is haza! :)

Kép

Kép
syl100

Lányok,
mitől függ, hogy van akinek hsg-t, van akinek lapart csinálnak?? :shock:

Kinga
egy barátnőm is Üllőn lakott. (bár összesen 2-3 szor voltam nála. a férje a reptéren dolgozott, azért választották azt a helyet.) titeket nem zavar majd a sok repcsi? (nagyon alacsonyan szállnak már ott.)

Lujzici
kicsit én is hasonlóképp vagyok. én a 12-13 napon észleltem a tojcsit. viszont lh-t nem csináltam, csak ma -a 15. napon. halvány második csíkom volt. namost: vagy már megvolt az lh csúcs, vagy még ezután lesz. még két db lh-m van. meglátjuk, mutat-e valamit. (ja és a 11. napon voltunk együtt. :oops: utána nem. mondván hátha bejön az új munkahely. ha mégis baba lenne, akkor ciki lesz. :? :) de: 1. ki tudja összejött-e a baba, 2. az állást se biztos hogy megkapom.) Mindenre van megoldás. :D :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Hát nehéz ez nem?, Hisz ha össze jön a meló és netán a baba akkor tök ciki az egész. Én is ettől félek.
Ja amunkahley amin voltam meghallgatáson nagyon gáz volt. Egy link cég. nem jelent be legyek vállalkozó de 2hónapig nincs lové amig betanulás van. Na én ezen kiakadtam mert 2hónapig ingyen dolgozik és tanulok és miből élek??
De az egész pasi akivel beszélgettem egy iundoritó figura volt.
Szóval ez kilőve.

Syl: Igérem fogok rád gondolni sokat. Kitartás.

Kép
csucsu05

Syl: szorítunk 19-én. Biztos hogy minden rendben lesz és utána babásodni fogsz :) átjárhatósági is lesz? utána állítólag könnyebb teherbe esni.

csucsu: háááát elég gáz lehetett az interjú. nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember aki elmegy úgy dolgozni, hogy két hónapig nem kap fizetést. normálisak ezek? és ez a bejelentési mizéria... tiszta szégyen.

Timi
titimee

Csucsu, Syrynx!

Szerintem ebben a kérdésben legyetek gátlástalanok. Ne érdekeljen titeket, hogy ha felvesznek és összejön a baba, akkor de ciki lesz. Ez van, úgysem tudnak mit csinálni és kész. Szerintem e miatt nem kéne abbahagyni a babaprojektet...

Syl!

Én is drukkolok majd! :)

Timi!

Hogy vagy?

Kép
Kép
tabati

tabati: jól vagyok, néha fájdogál a hasam, meg fáradékony vagyok... ennyi. ja, meg olyan dolgokat kívánok amiket eddig nem ettem. 21-én megyek uh-ra akkor kapok beutalót a genetikai uh-ra is, meg az integrált tesztre.

veletek minden rendben?

Timi
titimee

csucsu: olvastam a másik fórumon hogy fáj a bal oldalad...

nekem a jobb fájt - és nem jött meg - :)

szorítok :wink:

Timi
titimee

Tabati: nem is marad abba a project. Én elvileg a régi munakhelyemre megyek vissza dolgozni csak elköltözött igy napi 4-5órát kell majd utaznom. Ezért is nézek közelebb munkahelyet. Ha február 26-ig találok akkor elmegyek oda ha nem akkor jár le a szabadságom és vissz amegyek a régi cégemhez. Mac utazok sokat mig a baba nem érkezik.

Kép
csucsu05

Ja, értem. Csak azért írtam, mert nem érdemes másokkal foglalkozni, mert fordított esetben őket sem érdekelné semmi.

Timi!

Mi is jól vagyunk, csak olyan messze van még, hogy láthatom újra... :( És nem is érzem még (persze ez nem baj, csak van aki már érzi ebbe a korban) hányingerem is elmúlt, szóval néha olyan hülye gondolatok jönnek... :oops: Néha persze fájdogál a hasam, gondolom nő a méhem, meg most meg vagyok fázva, és amikor tüsszentek, meg orrot fújok az sem esik jól akkor is fáj a hasam. De nem nagyon sosem, csak érzem. Ja! Meg ez az állandó pisilés!!!! :shock: Mondjuk most éjjel (hosszú idő óta először) nem keltem fel, csak reggel mentem, vagy inkább rohantam már annyira kellett. :lol:

Ráadásul tegnap voltam védőnőnél és semmit nem híztam még, de azt mondta, hogy ez nem baj. Csak hát engem inkább megnyugtatott volna, ha többet mér, mint múltkor... :roll: Vérnyomásomtól félek, mert régebben magas volt, csak azért nem kaptam gyógyszert, mert mondtam, hogy babázni szeretnénk és erre a doki nem adott, mondván, hogy akkor még rende is jöhet. Erre most itthon is mértem egy 138-as felső értéket, meg a védőnőnél is 130 volt, amire azt mondta még, hogy határeset, de ez sem nyugtatott meg. És nem néztünk szívhangot sem. Én meg elfelejtettem megkérdezni, hogy van e ilyen bigyójuk, mert akkor tuti kértem volna, az megnyugtatott volna. Persze próbálom elhessegetni a negatív gondolatokat, de most egy kicsit ilyen passzban vagyok, siettetném az időt. Jövőhéten afp, rá két hétre lesz csak uh. Olyan messsszi van...

Bocsi, hogy így kipanaszkodtam magam, de nem ennyire gáz ám, csak néha nem bírok magammal. :lol: Most meg a másik fórumon is néznek nagy szemekkel, hogy nem szedek semmi vitamint, most fejeztem be, és nem szeretnék többet. Szerintem és a dokim szerint sem kell, elég vitamindúsan változatosan étkezni, de úgy látom rengeteg kismamát meghülyítenek ezekkel a szintetikus szerekkel és én úgy kilógok közülük...Persze nem akarok senkit megbántani, aki úgy érzi, szedje, ede én ufó lennék tényleg? barátnőm is abbahagyta a 12. hét után és szép egészséges babája van. Csak azért indult el ez a vitaminkérdés nálunk, mert képzeljétek, hogy a Femibionnak a második trimeszterre szedhető vitaminja 5000 forint fölött van. :shock: 60 darabos, de kétféle van benne, szóval tulajdonképp 30 darabos, mert minden nap mindkettőből kell szedni. Eddig én is ezt szedtem, de a 12. hétig szedhető csak 3000 volt. Ez egy akkora becsapás és kizsebelés szerintem. :shock: Mert ha már ezt kezdted el, akkor biztos inkább ezt folytatnád, de senki nem gondol arra, hogy a második adag ilyen drága. No mindegy, ennyit a vitaminokról. Én inkább megyek a piacra...

Kép
Kép
tabati

Tabati: Az első 12hét a legfontosabb. Szerintem ha jól étkezel már semmi hátránya nem lesz a babádnak ha nem szeded a vitamint.
A dokid is ezt mondta neki higgyj ne a sok kismamának. Az emberek néha nagyon okosak tudod. A dokidba bizz na meg magadba.

Kép
csucsu05

Tabati: ismerős aggodalmak :) de minden rendben van, nyugi...

Én már azon is gondolkodtam hogy elmegyek az sztk-ba nőgyógyászhoz, hogy megnézessem magam, de aztán leállítottam a projektet, mert nem tudnék mit mondani, hogy "csak le akartam csekkolni hogy minden rendben van-e a babával?" kicsit se néztek volna hülyének. meg igazából meg is ijedtem attól hogy valahol azt olvastam hogy egy lánynak felnyomták a méhfalra a babát a hüvelyi uh-al és elvetélt. úgyhogy maradok a saját orvosomnál. benne megbizok teljesen. inkább kivárom azt a két hetet még :(

a vitaminról meg annyit hogy nekem meg azt mondta a doki hogy elég a folsav és majd csak késöbb szedjek elevitet. de én azért elkezdtem szedni :) szal én még a dokira se hallgatok.
szerintem is az első 12 hét a fontos. utána egészségesen kell étkezni és minden rendben lesz.

Timi
titimee

Persze, persze, csak én meg mérleg vagyok, olyan bizonytalan tudok lenni néha és ez megőrjít! :lol: Jó ez a babanet, de néha tudni kell nem befogadni az infókat, igazad van Csucsu!

Timi!

Olyan érdekes, hogy eddig nem volt semmi bajom, mármint ilyen félelmeim nem voltak, pedig pont a 12. hétig mondják, hogy bármi lehet. De mióta elmondtam már a munkahelyemen, meg sok embernek, no meg a topicunkban is volt 2 lány akinek nem volt már szívhang egyszercsak (ez is persze még a 12. hét előtt) azóta izgulok, hogy mi van ha baj van csak nem tudom, mert nem vérzek, de attól még...de próbálom elhessegetni tényleg, mert már férjemnek is sírtam tegnap, hogy olyan jó volna érezni a babit, és olyan aranyos volt, mert mondta, hogy jövőhéten menjek el megint a védőnőhöz és kérdezzem meg azt a szívhallgatóüs kütyüt akkor megnyugodnék. Persze azért hülyét én sem csinálok magamból, vagyis olyan rendes a védőnő, biztos megértené, de nem futok a saját hülyeségem miatt plusz köröket. Inkább megpróbálok pozitívan gondolkodni.

Viszont ez a hüvelyi uh-s sztori szerinted tényleg igaz? :shock: Én nagyon nehezen tudom elképzelni... Ha tényleg, akkor elég szélsőséges eset lehetett, vagy a baba nagyon lent tapadt meg, és akkor talán magától is elvetélt volna...nem tudom...

Kép
Kép
tabati

Olvastam énis azt, hogy egyszercsak nem volt szívhang, de az még nagyon az elején lehetett.
Én ezen azért nem aggódok, mert engem egy héten belül kétszer is meg uhozott a dokim, és erősödött a szívhangja a kicsinek.
Tényleg jó, ha elmész a védőnőhöz. Legalább megnyugodnál.

Timi
titimee

Hát majd meglátom, igyekszem nem aggodalmaskodni. :wink:

Kép
Kép
tabati

Jól teszed :) Bár én tartanék már ott mint ahol most te vagy :lol:

Timi
titimee

Az az én legnagyobb bajom, hogy baromira türelmetlen vagyok! :lol: Szeretném ha már július lenne!! :lol:

Kép
Kép
tabati

Csucsu

hát ez tényleg gáz munkahely lehet, ahova jelentkeztél. 2 hónapig semmi fizu. ki lehet az aki ilyet elvállal? :x :roll: a szomszéd néni is most helyezkedett el (50 feletti, de még nyugdíj előtt van.) őt is az első két hónapra nem jelentik be, de fizut azért kap. ahova én mennék, az korrekt cég, bejelentett és egy osztrák cég leányvállalata. (ott nem jellemző a fekete munka, kivéve persze építőipart. ugyanúgy mint nálunk, de talán kevesebb arányba.)
viszont a napi 4-5 órás utazás az már rengeteg. tényleg a barátnőd által ajánlott cég (állami úgy emlékszem) nem jött be?

Tabati
ne aggódjál nem lehet semmi gond. elárulom, hogy a 10-16-ig én is nézegettem a hasam a tükörben, hogy miért nem nő már. (nekem alig látszott a hasam eleinte, persze, mert eleve volt egy kis úszógumim.) a szívhangot meg először 20 hetesen hallottam. nálunk a védőnő sose nézte. lehet, nem is volt ilyen készüléke. csak itt a többiektől hallottam, hogy másoknál mindig nézték. haskörfogatot se mért neked a védőnő? mert nekem azt mindig. bár az is becsapós, mert ha előtte eszik az ember, kicsit csalóka a dolog. vitamin miatt se aggódj. én is csak a 12. hétig szedtem. védőnő azt javasolta, hogy utána 2 naponta, a harmadik trimeszterbe pedig már csak heti 1szer szedjem. én bólogattam, de már nem szedtem. és így is 3900 gr-al született Máté. :lol:

Kép

Kép
syrynx

10-16-ig, ezt a terhességi hétre értettem. :oops:

Kép

Kép
syrynx

Értettem. :lol: Nem mért haskörfogatot, de amit kaptam tájékoztatót azon is az van, hogy most még nem mér csak később. Talán a következő alkalommal, majd a 18. heti után kell mennem megint.

Kép
Kép
tabati

Tabati: teljesen megértelek, nekem is voltak ilyen dolgaim amikor terhes voltam, szerintem ez tök normális. Volt, hogy én is sírva vártam haza Apát. Na de a lényeg: az én dokim is leállított annak idején a terhesvitaminról, mert azt mondta, hogy szerinte inkább árt, mint használ, mert a természetben ilyen nagy koncentrátumban nem jutsz hozzá és hogy inkább egyek sok zöldséget-gyümit. És nem is szedtem és nem lett semmi baja Máténak. Az volt a véleménye, hogy csak anyagi oka van annak, hogy elterjedtek a vitaminok. Mondjuk az biztos, hogy amikor anyukáink terhesek voltak velünk, ők sem szedtek Elevitet... Most persze megint szedek vitamint, mert valahogy úgy érzem nyugodtnak magam, érdekes dolog ez. Az meg, hogy nem hízol, meg nem látszik a hasad, az se idegesítsen, mert valakinek csak nagyon későn kezd látszani.

Timi: te is nyugodj meg, teljesen rendben van minden nálad is. Egyébként ha a védőnőitek rendesek, nyugodtan hívjátok fel, biztos találkoztak már aggodalmaskodó kismamákkal... Szerintem nem ciki.

Csucsu, Syrynx: na majd hátha sikerül nektek az új melóhely meg az új babuci is!

Kép
németh

Tabati: Én is mérleg vagyok és tudom, milyneek vagyunk. Hidd el én is türelmetlen voltam anno mikro szabinát vártam.

Syrynx: Nem vállaltam el mert őt hoztam volna szar helyzetbe ha babás vagyok vagy leszek. Egy barátság ment volna tönkre igy felhivtam és elmondtam, hoyg nekem első a baba tehát azon vagyunk hogy össze jöjjön.
Igy a barátság megmaradt és vett fel helyettem valakit. Igy volt korrekt vele szemben.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Tulajdonképpen szűz vagyok, de az aszcendensem mérleg és az nálam erősebb. :roll:

Kép
Kép
tabati

tabati:teljesen megértelek az aggodalmakkal kapcsolatban,én is dettó ugyanígy voltam.De nygtasson a gondolat hogy hamarosan érezni fogod a mocorgását.Én a 16.héten éreztem először,és nagyon jó volt. :lol:
A súllyal kapcsolatban én a 6.hónapban kezdtem elhízni és így is 10kg-nál álltam meg.Viszont most már a kezdő súlyomnál vagyok és a farmerjaim már az első héten rámjöttek :wink:
nem tudom miért de nekem a védőnő sohasem mért haskörfogatot... :?

vitaminnal kapcsolatban:te érzed hogy mi a helyes.mivel semmi nem indokolja(hányás,egyoldalú táplálkozás...) hogy mindenáron szedd,szerintem nem csinálsz rosszat :wink:

élvezd ki a terhességet,csinálj bármit amihez kedved van és jól esik,mert utána nem sok időd marad....ezt tapasztalatból mondom :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee: helló újra! Magadról nem is írtál semmit! A szülést meg az első pár napot nincs kedved leírni, ha lesz majd egy kis időd? Én olyan kíváncsi vagyok!

Kép
lujzici

Sziasztok!

Bocsi, most nem tudok visszaolvasni, viszont lenne egy gyors kérdésem, tudjátok a babakocsiról...

Végül ma nézzük meg, de megtudtam, hogy graco a márkája. Megnéztem a honlapjukon és ott csak egyfajta újszülött babakocsit látok. Szerintetek is csak az van? mert nem nagyon nyerte el a tetszésem, ugyanis ahogy látom, nem fordítható át a tolókarja. Tud valaki valamit mondani erről a típusról? Bevallom azt gondoltam, hogy ennyi pénzért (állítólag 100 fölött van, de a honlapon ezt sem tüntetik fel) már ilyet tudnia kellene, meg van olyan babakocsi ami eleve átalakítható sportkocsivá, na szerintem ez azt sem tudja. Jó, mi olcsón megkapnánk, de olyan fura ez nekem, vagy csak én néztem valamit nagyon el? Még annyit, hogy akinek ilyen van, volt, hogy vált be?

Előre is köszi mindenkinek, remélem még délutánig kapok valami választ, mert valszeg akkor megyünk megnézni.

Kép
Kép
tabati

Tabati: én nem ismerem ezt a típust, de az újságokban láttam már, nem hiszem, hogy csak egy fajtája van. Majd írd meg milyen volt.

Lujzi: te hogy vagy? Végül mikor mész orvoshoz?

Lyndee: tényleg magatokról írjál valamit! Milyen a napirendetek? Hogy bírod?

Kép
németh

Tabati
nekünk is graco-nk van, igaz régi kb. 6 éves és csak sportkocsi, nem lehet teljesen ledönteni. de szerintem megnézed az eredetit és kiderül milyen.

Lyndee
én is kivi vagyok, hogy telnek a napjaitok! :lol: képet is tehetnél.

Kinga
még meg kell szoknom, hogy új vonalzóid vannak. mindig elfelejtem, hogy ez Te vagy! :oops:

Képzeljétek, az egyik topicon van egy ikres anyuka, már 4-5 napja kórházban van, 36 hetes. 7 centis a méhszáj. úgyhogy napokon belül jönnek a babák (egy fiú, egy lány). én tudósítok majd róla, minden nap sms-ezünk, hogy mizu. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Kinga: csak 27-re kaptam időpontot az SZTK-ba. Megpróbáltam a kórházat is, a nőgyógyászati ambulanciát hívtam, de egyből egy doki vette fel, és nagyon gyorsan lerázott, kérdezte h ki az orvosom és azt mondta, hívjam a mobilján (nincs is orvosom...).
Na mindegy, szóval 2 hét múlva megyek.

Én most nem is tudom, szeretnék e teherbe esni ebben a hónapban, ugyanis megint előjött egy régi problémám: a jobb oldalon az alhasam görcsölget. Két éve jelentkezett először, minden elképzelhető dokinál voltam, de negatívak a leletek. Most augusztusban megint erősen előjöttek, de mire dokihoz jutottam, elmúlt.
Most már lassan 3 hete tart, erősebb, mint eddig, arra gondoltam, lehet h egy idült vakbélgyulladás, ami a Cataflamoktól (azt szedem, amikor nagyon fáj), csillapodik. Ráadásul még mindig nagyon fáj a derekam.

Szóval ilyen rejtélyes tünetekkel félnék egy kicsit terhességet bevállalni. :(

Kép
lujzici

Hát az úgy volt,hogy 19-én délelőtt mondtam apának hogy én már nem tudok karbatett kézzel ülni itthon és várni hogy beinduljon a szülés,így nyakunkba vettük a várost és délelőtt 10-től délután 3-4-ig mászkáltunk.Jól ki is fáradtam.hazaértünk és én nem is vacsiztam,mondván hogy nem vagyok éhes és gyorsan fürödni mentem,hogy mielőbb ágyban legyek.
Ahogy lefeküdtem éreztem hogy fájdogál a pocakom.Aztán elkezdtem nézni az órát.20 percenként jöttek.
Mondtam a férjemnek hogy szerintem elindult valami,és ez akkor még csak megérzés volt mert nem tudtam biztosra,hogy ezek már olyan fájások.
Majd felkeltem hogy elmegyek a wc-re és akkor elkezdett folyni a combomon pár csepp vmi.És a bugyim is olyan vizes nyálkás volt.

Ekkor még dévánkoztunk és ugy döntöttem menjünk be a kórházba.
A kórházban megállapítottam az ügyeletes orvos hogy még ebből csak holnap reggel lesz legelőbb gyerek.befektettek a vajúdóba és mondták hogy aludjak.Persze nem sikerült mert a szülőszobából minden egyes szülést végighallgattam.
Folyamatosan voltak fájásaim amit az nst nem mutatott ki.Reggel már a falat kapartam anyira fájt és kb 5-3 percesek voltak.8-kor jött a fogadott dokim aki megvizsgált és közölte hogy zöld a víz,burkot kell repeszteni.
Ekkor beöntés,ami életem egyik legszörnyűbb élménye volt mert én még hánytam is közben....ekkor ugy éreztem,hogy mi jöhet még?
Teljesen ki voltam merülve,mivel enni sem ettem,mert nem lehetett.Aludni sem aludtam mert nem bírtam és a beöntés+hányás+fájás..... :x

Ezután kerültem a szülőágyra ahol kaptam fájásgyorsítót és pillanatok alatt nagyon éles fájások jöttek,majd éreztem hogy nyomnom kell.És közben itt is nyánytam egy sort. :oops:
Kb 6.nyomásra sikerült megszülnöm Arnikát,gátvédelemmel 10:10perckor.
Ülni már a második nap tudtam és most már teljesen olyan mintha nem is velem történt volna.

Viszont vérztem nagyon és még most sem állt el.

Tejem a harmadik nap indult be,azóta is eszik szépen a kicsi és szépen hízogat.

leginkább az éjszakák amik húzósabbak.van hogy 2-3szor is fent van,de múlt éjszaka csak egyszer ébredt,tehát változó.
Nappal 3óránként szopi.Délelőtt álltalában ha alszik,vele együtt én is.Délután ha van időm mindig van valami teendőm.
Egyébként nagyon jó kisbaba,nem igazán sírós.És a pocija sem fájdogál csak ritkán.
Mondjuk oda is figyelek miket eszem,hogy még véletlenül se szenvedjen a kis drága.

Röviden ennyi,remélem nem volnam nagyon hosszú.Képet majd máskor :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Hú jó kis történet. Az a fontos, hogy egészségesek vagytok és otthon vagytok már. :) Sok sok tejcsit és sok örömöt kivánok egymáshoz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

No, köszi mindenkinek a segítséget, csak kíváncsi voltam, hogy megbízható e a babakocsi márka, ez a greco. De végül már meg is vettük. :lol: Van pár hibája, no de nem vészesek, meg használtan nem vártam hibátlan járgányt. :lol: A típusára nem sikerült rájönni, régebbi lehet, viszont lehet vízszíntesre dönteni, míg pici, aztán sportkocsinak használni, ha nagyobb. Egyedül lábzsák nincs hozzá, amit majd télen venni kell, meg amit sajnálok, hogy nem lehet átfordítani a tolókart, így mindig menetiránynak megy. A nap miatt ez nem probléma, mert a tetőt össze-vissza lehet dönteni, úgyhogy az megoldott, csak jó lett volna, ha kicsinek még lát amikor tolom. Mindegy, végül 20 ezer volt, szerintem jó vásárt csinált ő is meg mi is. Remélem beválik és nem lesz probléma vele. Húha!! Viszont akkora kerekei vannak, hogy azt sem tudom, hogy fog kiférni a bejárati ajtón :lol: , de majd megoldjuk valahogy. :lol:

Lyndee!

De jó, hogy leírtad mi volt!! :D Én meg azt hittem, hogy szimpla kis szülésed volt, gondoltam is, milyen jó lenne, ha nekem is így sikerülne! :roll: De látod, rögtön el is felejtetted a rossz dolgokat, ez azért bíztató! :lol: És azt tudod, hogy sikerült a gátmetszés? Magadra figyeltél meg a babára, vagy a dokira, szülésznőre, hogy mit mond, vagy csak úgy egyszerűen így alakult?

Lujzici!

Na, ez marha jó hozzáállás egy ambulancián!! :evil: nekem szerencsém volt a Flórban, én direkt dokihoz kértem időpontot, erre meg azt mondták, hogy náluk olyan nincs. :lol: Szóval végletek... :lol:

Syrynx!

Milyen szerencsés az az ikres anyuka, hogy csak pár napja van a kórházban és mindjárt szülni fog!! :) Más ikresek már befekszenek sokkal előbb!

Kép
Kép
tabati

Lyndee: na hát én is azt hittem, hogy sima szülésed volt, gondoltam gátvédelem meg minden....... De azért tök jó, hogy végül sikerült a gátvédelem, főleg ilyen szép nagy babánál. Engem is érdekelne, hogy hogy sikerült.

Tabati: szerintem is jó vásárt csináltatok. Egyébként szerintem olyan babakocsi nincs, ami minden igényt kielégít. Mert vagy sokfunkciós és akkor viszonylag nehéz, ha meg strapabírót akarsz, akkor nagyok a kerekei, stb. De ráadásul ti kertes házban laktok, úgyhogy azért a levegőzés jobban megoldott, mint nálunk volt, elég ha kitolod az ajtón, nem kell körözni az utcán.

Syrynx: sajnos ma is változtattam a vonalzómon. :evil: Most is 19 napos volt a ciklusom. :cry: Tuti, hogy nem volt pé-m, csak most már kicsit furcsa, hogy akkor meg hogy lehet az összes hormoneredményem jó? A múltkor meg elfelejtettem az egyik kérdésedre válaszolni: valóban sok a repülő Üllőn, de meg lehet szokni. A nővéremék Érden laknak, a kertjük végében megy a vonat és már fel sem tűnik nekik, én meg mindig frászt kapok. Ami ennél idegesítőbb az a templomban a harangjáték. :roll: Na de reméljük hamar megszokjuk majd. Bárcsak már ott tartanánk!

Syl: sokat gondolok ma rád, remélem mindent rendben fognak találni és jól vagy!

Kép
németh

Kinga: Hú 19nap?, Mit mond a dokid erre a rövid ciklusra??

Kép
csucsu05

Edddig azt mondta, hogy a ciszta miatt volt. Na de hát mikor volt már az?!

Kép
németh

Kinga!

:( Hát ez nem jó hír... :( Mikor mész dokihoz? Úgy drukkolok neked, annyira rossz lehet ez a bizonytalanság... :(

Viszont a költözés az jó hír, már én is nagyon várom, de nekem még messze van! Amúgy apu is mesélte, hogy amikor én babakocsiban kint aludtam a kertben a repülők úgy zúgtak el felettünk, hogy ő ijedt meg, olyan alacsonyan szálltak, hogy mindjárt lezuhan. Én fel sem ébredtem! Asszem halásztelken laktunk akkor. (járnak ott repülők? :shock: :oops: )

Babakocsi meg kielégíti már minden igényemet, mert valaki mondta, hogy ha a tető átfordítható, akkor egyszerűen csak fordítsam meg a babát is, hisz úgyis vízszintesben van, úgyhogy ciki, de ez akkora felfedezés, hogy nekem nem jutott eddig eszembe!! :lol: :oops:

Kép
Kép
tabati

Lyndee: énis azt gondoltam hogy sima szülésed volt. de ez nem hangzott valami simának :) jó hogy ilyen gyorsan túl vagy rajta.

Kinga: 19 nap? :shock: szedsz valami gyógyszert ami esetleg befolyásolhatja a ciklusod hosszát?

Tabati: gratula a babakocsihoz. jó hogy ilyen olcsón tudtatok hozzá jutni.

Én ma bejelentettem a főnökömnél a babát, jól fogadta. de majd csak a 12.heti uh után fogunk visszatérni a részletekre.
:)

Timi
titimee

kinga:Nekem is ma jött meg!!! :?

Jövőhét hétfőn lesz a laparom!Köszi ,hogy gondolsz rám,drága vagy! :D

Te most mit fogsz csinálni?Mi a következő lépés?

Kép

Kép
syl100

tabati:én csak a szülésznő és a doki utasítását követtem végig és ez segített.Sokan meglepődnek amikor mondom hogy mekkora a baba és gátvédelemmel született.Te beszéltél már erről a dokival vagy majd később?

KépKép
lyndee

Tabati: nem tudom, hogy mikor megyek dokihoz, mert most a költözés is meg minden...... Lehet, hogy ezt a ciklust is kihagyom, aztán ha nagyjából rendben vagyunk, akkor megint elkezdek járni. Most nagyon gondolkodom az akupunktúrán. De még csak gondolkodom rajta. A babakocsis dolog nekem sem jutott volna eszembe soha az életbe. :oops: :D

Syl: ja, bocsi teljesen azt hittem, hogy most vagy kórházban. Na azért majd jövő héten is fogok drukkolni.

Timi: semmit nem szedek. Most már a terhesvitamint is csak hébe-hóba, mert másfél éve készülök a terhességre, szerintem már vannak tartalékaim a folsavból. :mrgreen: Meg egyébként is kész vagyon. Az jó, hogy neked is rendes volt a főnököd, nem mindegy a továbbiakban, hogy hogyan áll hozzá.

Kép
németh

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?