Új privát üzeneted érkezett!

Hola.

Nemrég érni haza (megvolt Luci első szánkózása! :D Fasza hav van északon), még csak a feléig jutottam ennek az ódalnak...

Dorka, hízlaljad csak Kistörpét :lol: Láttalak ma benneteket, az Ady felé haladtatok gyalog, mi meg akkor kanyarodtunk hazafelé kocsival :)

Kata, jövőhét hétfő lesz afp :) Dokihoz meg ma jelentkeztem be, 19-én megyek. Be fogok számolni, úccse szabadultok tőle :wink: Egyébként azt még nem írtam :oops: , hogy a kombinált teszt nega lett.

Berendezés: hát ez enyém is átrendeződött szülés után (repedtem)...nem úgy néz ki, mint előtte, de nem zavar. Főleg, hogy azóta jobban szuperál :oops: :wink: Viszont egy évbe tellett, mire teljes értékűnek éreztem.

Császáros anyukák: milyen vágásotok van? :oops: Vízszintes a bikinivonalban, vagy függőleges a hason?... Függ az valamitől, hogy kinek milyet vágnak? Én úgy tudom, hogy újabban már csak a bikinivonalban vágnak, de láttam kisgyerekes, újrapocakosodott anyuka pocakfotót, amin függőleges hasvágás volt...

Majd folyt.köv.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Hát én még az olvasással is el vagyok maradva. Újra beteg vagyok, most a torkom fáj már hétfő óta, és szerintem be-be lázasodok, csak közben dolgozom is, így mérni nem mérem. Szóval carul vagyok :?

Azért kívánok Raminak boldog névnapot, és köszönöm a férjem nevében a köszöntést.

Ja, apának persze nincs munkája, mindenhol elbocsájtások vannak. De én hiába beszéltem, nem hitt nekem. Úgyhogy fogalmam sincs meddig nem fog még dolgozni.

Niki, Judit, nekem jelenleg a hétfő és a szerda is jó mozizásra! Melyik legyen?

Olga, anyám, milyen vadító hálóingek....hehe, én meg jelenleg vastag pizsiben nyomom! De életemben csak szüléskor volt rajtam hálóing, én nem szeressem.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Kata, én is nemrég találtam rá egy szupi fodrászra. Csongi iskolatársának az anyukája. Ügyes keze van, és szerintem baráti árakon dolgozik. A Mátyáson a Zselé szalonban van. Ha kell adok számot.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!Én is kívánok az Attiláknak is nagyon sok boldog névnapot!

Úgy látszik mostantól ritkábban tudok majd jönni,úgy eltelik a nap,de azért minden nap elolvaslak benneteket.
Szerencsére eddig a vártnál jobban alakulnak a dolgok a bölcsiben,már sírás nélkül sikerül menni és akkor sem sír már ha ott hagyon viszont szomorú elég sokáig és a gondozónő szerint elég későn kezd el játszani és még nem eszik,ma uzsizott először.De amúgy azt mondják jó kisfiú és nincs vele gond.Remélem így is marad.
Én már kicsit izgulok a hétfő miatt,mert úgy érzem mindet elfelejtettem a két év alatt,de majdcsak visszarázódok.

Képek nagyon jók!
Katlina:Nálatok mikor esett ekkora hó?Robika nagyon édi a szánkójával.

Császáros seb:Az enyémtől is el volt ájulva Zoboki mikor voltam rákszűrésen,hogy milyen jól regenerálódott.Az enyém nagyon kicsi,nem tudom hogy vették ott ki Gabót.A fele már kifehéredett,a másik oldalt viszont még kicsit pirosabb,mint a bőrszín és kicsit "hernyós" a bőr.Nekem is jóval a bugyi vonala alatt van.

Nálunk is ál még a fa,mert még sajnálom lebontani,majd hétvégén,mert most már hullajt egy kicsit.

Na mennem kell,mert ennyit bírta kisfiam.

Kép
pné rami81

Na megjöttünk...

Valszeg a jobb alsó fog a ludas. Torka, füle és tüdeje is renben. De azért ha marad a láz, holnap vagy legkésőbb hétfőn vissza kell néznünk.

Bawin! Rajtam kereszt van. 3 x vágtak eddig... (az első 15 éves koromban történt, a másik kettő meg a két fiam végett). Ja és a köldöksérv műtétem helye eltorzult, ergo nincs normális köldököm. Egyszer, ha afiúk már nagyon lesznek, majd megplasztikáztatom... de az még nem most lesz. Na és ott vannak még a striák és az izom helyett növesztett zséééér...
szilbee

hát a bikini vonalasat szoktak most már vágni, akkor vágnak keresztbe ha korábbi műtét volt így, illetve ha valami különleges oka van( de ezt ne kérdezzétek mi nem tudom)

puszi

Kép
kbernadett

hát a bikini vonalasat szoktak most már vágni, akkor vágnak keresztbe ha korábbi műtét volt így, illetve ha valami különleges oka van( de ezt ne kérdezzétek mi nem tudom)

puszi

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Már magam is unom ezt mondani, de megint csak most jutottam ide. Csak pár reagálásra van most is időm.

Rami: Boldog névnapot kvánok!

Isten éltesse az Attilákat is!

Szilbee: Jobbulást Dévnek! Már akartam írni, hogy Kata is olyan játéktelefont kapott, mint Dév.

Évi: Nekem a hétfő lenne jó a jövő héten. Neked is jobbulást!

Olga: Ezer éve kérdezted a bilit. Egyszer elővettük, Kata néhányszor ráült. Aztán egyszer, ahogy magyaráztuk Neki mit csináljon, belepisilt. Nagy örömködés, azóta állandóan rá akar ülni és kitörölni a fenekét. Ha van kedve, akkor belepisil, de nem szól, ha pisilnie kell. Szóval, még csak játék.
Nagyon csini cuccokat vettél!

Jaimee: De édes lehet Popi, ahogy bólogat.

Betti: Gratula a vizsgákhoz!

Judit: Mi finomat rittyentettél?

Andi: Én a fogyókúrát fogadtam meg most is, mint általában. Úgyhogy most jó éhes vagyok. Szóval lehet, hogy jobb is, ha Judit nem írja le, mit főzött.

Dorka: Holnap? Vagy inkább péntek?

Alsó berendezés: Nekem viszeres lett a súlytól a 2. terhességnél. Dokibácsi azt mondta elmúlik, de nem így lett. Gyönyörű lehet.

Van valakinek jó gyümölcskenyér receptje? (ez jó kis témaváltás volt)

Niki

Kép
Kép
csni

na azért csak leírom!
ulykamell, rajta brokkoli párolva/főzve füstölt tömlős sajttal, sé fokhagymával kikeverve, azon bacon, majd sajt. Isteni votl, maradt bőven holnapra, a lányokat sajnos nem nyűgözte le.

na akkor hétfő mozi. még valaki? állítólag nagyon jó, nem elcsépelt második poénok, hanem teljesen új, sok zenével

na elteszem magam. jóccak

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: én láttam a Valami amerikát. Nekem tetszett. Mondjuk nagyon negatívan mentem, mert a második részek soha nem szoktak jók lenni, de kellemes calaódás volt. A poénok tényleg jók voltak, nem volt izzadságszagú!

Olga: a hálóingek naggyon szépek!
Én bugyi trikó összeállításban nyomom. Éjszaka megőrülök a sok rohától legszivesebben pucéran lennék! :oops:

Császáros vágás ma már csak akkor függőleges ha nagyon sietni kell.Legalábbis én így tudom.

Évi: kitartás ehhez a rossz időszakhoz. Nem tudom mi lesz velünk, remélem nem tart soká ez a negatív periódus.

Niki: ez jó volt! Fogyókúrát fogadtál, majd rögtön gyümikenyér receptet kérsz. :lol: Recept nekem is jöhet.Imádom!
Tök jó, hogy Kata barátkozik a bilivel.

Csajok képzeljétek, valószínű költözünk. Apának máshol van melója és már nagyon unjuk, hogy hajnalban megy este jön.

Szilbee: rajtad zsír??? Tök csinos vagy!

Olyan jó lenne mozogni egy kicsit.Most félretéve minden fogyós, csinosodós dolgot, csak az élvezet kedvéért. Vagy csak táncolni egy nagyot! (Mik nem jutnak eszembe hajnali fél 6-kor!)

Andi

Kép
Kép
andii

Ha valaki tud eladó FP hipp-hopp zebrát eladót, szóljon! Nem vennék újat, ha van eladó használt! Köszi

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! És merre költöznétek? Hol dolgozik férjedurad? Nem tudok Fp zsiráfot. Bár itt a többség már tesz-vesz fertőzött, esetleg ott is szétnézhetsz.

Évi! Neked jobbulást! Sajna tévé szerint jön az infúenza. Bár csak a kiírást láttam, hallani nem hallottam a Híradót. Sajnálom, hogy a te férjed is igy járt. És tudja fene, lehet csak egyre rosszabb lesz a helyzet munkatéren? Ki a fodrászod a Zselében? Én is voltam ott, most az utolsó 3 alkalommal a Honti Kláránál. De akkor te gondolom a hosszú, fekete hajú lányhoz jársz.

Ti mind ilyen fagyosszentek vagytok? :shock: Egyébként én is úgy vagyok vele, mint Andi! Mig a pocak el nem kezdett növekedni nudiba nyomtam az alvást. :oops: Azóta természetesen nem, mióta babó megvan. Egyébként mikor hirtelen kórházba kellett menni, apa szaladt el nekem hálóinget venni, és hát hagy ne mondjam: kiskutyás, virágos, macifejes pamut hálóingeket vett. Nincs vele semmi baj! De nem az én sítlusom. Most tesómtól kaptam egy szép bordó selyem hálóinget karácsonyra, így úgy gondoltam, ideje, hogy a hálóruházatomat is felfrissitsük.

Szilbee! Niki! :lol: 48 kg-ból még mit akartok fogyni? :shock:

Niki! Sajna nincs gyümölcskenyér receptem. Ezer éve nem csináltam már. Pedig szeretjük. Na majd újra divatba hozom én is itthon. Én szeretek recepteket gyűjtögetni a mindmegettéről, mert a hozzászólásokból látom, hogy érdemes-e kipróbálni vagy sem. Van fent egy 10 perces kuglóf, hát az Isteni! Lehet mindjárt be is keverem... :oops:

Betty! De jó neked! Jegyeket tudsz már? Nekem holnap van kettő: differenciált és személyiséglélektan, valamint zeneirodalom. 14-én a két szigorlat, meg huszonakaárhagyadikára hagytam a gyerekirodalmat. Ez még 5! :cry:

Judit! Jól hangzik a tegnapi alkotásod! Én még gyúrok a te karácsonyi menűdre, a fahéjas-mazsolás csirkédre, valamikor csak sorrakerül.

Olga

Kép
juhaszolga

Szép reggelt! (bentről szebb szerintem)

Olga: én már csináltam többször a 10 perces kuglófót, nagyon finom, de nem igazi kuglóf, inkább piskóta.

Betti: gratula a vizsgáidhoz!

Szilbee: én inkább kissé vékonykának talállak... hízó kúra kell neked!

Bbj: jó kis fincsiséget csináltál megint. Úúú, most jut eszembe a boholytalanító. No megkeresem.

Évi: jobbulást Neked!!!

Hallottátok?! Én csak fél füllel, hogy tán szombaton nem lesz munkanap...

Ezt Bence üzeni: hhhhhh ggggg ghghhghhhhhhhhhhhhgggg

Kép

Kép
szolkata

Olga!
Azt hiszed, hoyg Te különb vagy!?Te meg a 49-ből! :twisted: én sírhatnék a legjobban!

én nem szeressem a gyümikenyeret, anya kínálgatta karácsonykor is, de nem csúszott le.

Andi!
hova költöznétek? fp zsiráfunk nincs

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
tényleg nem lesz, spórolni kell a gázzal. még az esti híradót megnéztem, mi újság gázfronton.

apa tegnap ráállt a kandallónézegetésre, aztán végül én néztem ki egyet. lehet kellene csinálni, olcsón jutna fához, meg a fűtésre rásegíteni sem lenne rossz... ezekkel a gázárakkal

Betty!
jó neked, gratu!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.01.09 20:02-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lajosmizsére költözünk. Kecskemét mellett van kb.10km-re.

Andi

Kép
Kép
andii

Bencének üzeni Leti vissza:bb 8dd ux 44f4rtffg

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi!
az nagyon jó hely! már jártam arra többször, gazdag környék!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betti gartulálok én is a vizsgákhoz!

Olga neked egy kalappal! Mi leszel, ha nagy leszel?

Andi

Kép
Kép
andii

Reggelt!

Vót már jobb íccakám is...

Aranyosak vagytok, de majd aki látott már fürőduhában, az tudja mi a gond velem... Nem szégyenlem, mert ez volt az ára a képt fiamnak, csak kicsit nehéz elfogadni így magamat, pláne hogy tudom korábban milyen volt. De majd megteszem amit tudok, hogy újra formába jöjjek.

KAta! Valóban nem most kell ledolgozni. Talán majd márciusban.

Bence! Pusszantlak! :lol: Gyakrabban írhatnál ilyeneket!

Olga! Nem is akarok fogyni! Én még csak meg sem említettem a fogyózást. :shock:

Nem én át akarom majd alakítani a zsért izommá. Az úgyis többet nyom! :wink:

Kata! Apjuk rákattant a "diégós" angolt turira. Olyan cuccokat túr nekem, hogy csak lesek! :shock: Lassan jobban tudja a méreteimet mint én magam... :lol:

Menek vasalni... :roll: :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.01.08 09:48-kor.
szilbee

LEtit is pusszantom! :lol:

Jól elcsevegnek a gyerkőcök.... :lol: :lol:
szilbee

Judit: hát remélem jó hely! Igazából bárhova elmennék, ahol boldogulunk és még együtt is vagyunk Apával.

Andi

Kép
Kép
andii

Szilbee!
na tessék, apa miket nem tud! én is menni akarok, de ha hétfőn töltenek, jó lenne kedden. na majd meglátjuk.

akkor angol előtt add át vedd át?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igen! Jó! Én vagy Ed itthon lesz. A csengettyű műxik (1/7).
szilbee

Bbj: érdemesebb hétfőn, én azt mondom..., még ha sokan is vannak... Letit pusziljuk :lol: Legalább itthon lesznek az apukák, nem robotban. Ja, szerintem a cserépkályha érdemesebb, ha fűtésről, nem a látványról van szó. Az ismijeinknek van kandalló, de mindenki azt mondja, hogy szép, meg meleg is, de csak addig, amíg lobog a tűz. Szóval nincs hőtartó képessége... ellentétben a cserépkályhával.

Évi: köszi a fodrászt, meglátjuk....

Szilbee:mit játszottatok éjszaka? :wink: Marci is szörcsög már... sajnos, negyed 6-tól ő is csak rajtam aludt. Ja, hogy nem véglegesen marad el a szombat? Örülök, ha tetszik a diégó .. és tényleg, ha hétfőn is tudna menni délelőtt... :wink:

Andii: az tényleg jó hely. Mikor derül ki, hogy tényleg mentek-e?

Kép

Kép
szolkata

több tényleg-et ma már nem írok :oops:

Többiek?

Kép

Kép
szolkata

Rami, kicsit megkésve, de boldog névnapot kívánunk!

Kép

És Attila apáknak is!

Kata, tényleg így van, nekünk van kandallónk, gyönyörű, és amíg lobog a tűz, ontja a meleget, de aztán kb 1-2 óra és kihűl. És csak fával lehet tüzelni, pl. papírral nem.

Andi melyik FP-s zsiráfra gondolsz? Arra, amelyik golyópálya? Nem tennél egy képet? Barátnőm is lajosmizsei, bár Ők most Németországban élnek és csak vendégeskedni járnak haza a szüleihez, s most újságolta, hogy 11 hetes kismama! Még január végéig lesznek itthon, úgyhogy hamarosan találkozunk is majd.

Olga, nagyon csini a két hálóing! Hát, én vastag pizsiben és zokniban alszom, olyan fagyosszent vagyok :oops: És nekem van (volt) kismama pizsamám, én már a kórházban sem akartam hálóingben lenni. :roll: Holnapra egy hatalmas kalappal!

Évi, jobbulást Neked!

Jázmin is náthás, vagyis picit piros a torka a doktor bácsi szerint, meg néha köhhint egyet-egyet, így a kardiológia megint tolódik.

Betti, gratula a vizsgákhoz! Jó már túllenni rajta, ugye?!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

de nekem nem tetszik a cserépkályha! oylan, mintha vadászlakban lennék! :cry: és tényleg fűteni kellene, vagy legalábbis rásegíteni, mertha a tavasszal sikerül beépíteni az üvegteraszt, akkor a gázszámlánk az egekbe ugrik! na még valaki, tapasztalatok?

Jázminnak is jobbulást!

Szibee!
Dév hogy van? a nappal is nyűgösebb, nemcsak az iccaka? gondolom, azért volt car éjszakád

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Hogy mit játszottunk? ... Leginkább lázcsillapítósat. :(

Judit! Igen. Éjjel nappal nyűgös. Nagyon fájhat neki. Leginkább ölben van és csak bújik, bújik... Mikor látom rajta hogy már eliselhetetlen a fájdalom (fájdalomcsillapító mellet), megkínálom cicivel. Az sokat segít! (de csak napi 1 alkalommal engedem, mert nem akarom visszaszokatni)

Most is mint egy kismajom csüng rajtam... itt ül az ölemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.01.08 13:10-kor.
szilbee

Amint találunk megfelelő albérletet költözünk. Szerintem max egy hónap. Már várom, csak a nagyszülők így elég messze lesznek, aminek viszont nem örülök. Majd azért Szolnokról tudósítsatok mindig, hogy mi újság!

Nem zsiráf, hanem zebra az a hipp-hopp zebra, amit meg lehet lovagolni. Vagy az lesz a szülinapi ajándék, vagy egy menőbb bébitaxi. Még nem tudom.

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

Na ő az!

Andi

Kép
Kép
andii

sziótok,

Szilbee, akkor megen felszökött Dév láza? Szegénykém, jó lenne túllenni rajta...

Jázminnak és Marcikának is mielőbbi gyógyulást!!!
Évi, neked is!!! Esetleg táppénz? VAgy nem akarsz most kiesni?

Judit, nekem sem a szívem csücske a cserépkályha, de annyira kellemes meleget tud adni... de én sem tenném be a lakásomba, valahogy nem az én stílusom.
Mi 3/4 7 körül ott vagyunk az üvegekkel!

Andi, nekünk sincs olyan zsiráfunk... De még ismerőseimnek sem....
Már új otthont is kinéztetek magatoknak?

Turi: én most még a tszveszre kattantam rá megen, több szolnoki anyukánál nyertem aukciót, így nincs ptkg, és tök jó árakon vásárolhatok. pl. 1 hosszú ujjú pólót 190 FT-ért... ilyenek....

Olga, Apa mit szólt az új szerzeményekhez?
Vadítóak... :wink: Bár én is inkább a pamut kényelemre szavazok...

Betti, gratula a vizsgákhoz, Olga, neked pedig egy kalappal!
Kismamanacival mi legyen? Kellene még tesódnak?

Minidg elfelejtem mondani, hogy mikor Szegeden voltunk dec. elején, lefotózták Szabit 3 Mikulással, és megjelent a Dél-magyarban!!! :) Még én is látszom deréktól lefelé :P

Ja, és végre nagyfiús gyerekágyneműre váltottunk, Szabi választott hozzá huzatot... hááát.... narancssárga kucukás... :) (kismalacos)
egyedi.... :)

Kép
Kép
dorkáék

Andi, azért rákerestem gyorsan a teszveszen, épp egy lajosmizsei eladó árul egy ilyen zsiráfot, bár vadi új, és 16.500 FT (boltban nem tudom, mennyi). Még 3 napig lehet rá licitálni

http://www.teszvesz.hu/item522109165_fi ... ra_uj.html

Kép
Kép
dorkáék

Köszi Dorka!

Andi

Kép
Kép
andii

na látom a zsiráf rajta marad zebrán.

na Dorka, kis médiasztár!

én is vettem, ma két vadiúj pizsit Grétinek 1300-ért már nyárasabb halásznacival, meg egy műirha kis szőrös mellényt 950-ért. egy csajszitól, remélem a pk-t állja. már régen jártam a teszveszen, bár én is adtam már el az új évben
már cipőt néznék tavaszra, meg h ujjú vékony felső kellene nekünk is, mindkét lánynak az a 150.- semmi érte!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!

Tudom, hogy nagyon ritkán jövök de na...
azért egy nagyon kicsit visszaolvastam
Örülök, hogy a kis pocaklakók szépen fejlődnek

Olga!
és láttam a fantasztikusan szexi, (bevetésre is tökéletes) hálóingeidet :wink: nagyon szupi

rólunk:
Szonjácskám hétfőn megkezdte újból a bölcsit és kb óráig bírta is. Hívtak, hogy valami van a szemével. Kötőhártya-gyulladása lett de hála 2 nap alatt pikk-pakk meg is gyógyúlt. Szóval megvolt az első betegségünk. Ne is legyen több. Trixivel semi különös, jár az ,,utálatos" suliba. Örül az extra mennyiségű High School Musical karácsonyi ajándékoknak. (bár bizti nem tudjátok mi ez, olyasmi lehet mint a Házibuli film volt illetve kicsit zenésebb de kb annyira ,,elvarázsol")
Én viszont az utolsó napjaimat számolom és 19,-én megyek dolgozni. :( :( :( Gyomorideg és stb..
Istenem de jó volt itthon
qrva hamar elszaladt majd 3 év
no de ez van

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Sziasztok!

Szilbee! Hát akkor bocsi... szóval zseerből izmot? Okés, fogom a különbséget! :lol: "Szálkásítanál"! Az az igazság én is elég felületesen olvasok. Sajna.

Holnap reggel már 8-tól lehet szidni! Drága tanár úram akkorra kezdte a zeneirodalom vizsga kezdését. Amivel nem lenne baj, ha szóbeli lenne. De nem az... 9-től meg irom a diff.lélektant. Aztán megyek szakdolgozat konzultációra. Igy a gyermekirodalmat áttettem máskorra, de ezt már írtam.

Andi! Mindegy, hogy zebra vagy zsiráf vagy egyéb z betűs jó húzós ára van ujonnan! Megértem, hogy használtat szeretnél.
De kár hogy elköltöztök! Már teljesen a szívemhez nőttél! Jó volt, hogy sokszor jöttél, sokat írtál... De azért ha ott a nagy messzeségbe lesz majd netetek akkor gyere! És hogy hogy várod? Már úgy értem, hogy írtad, hogy a nagyszülők távol lesznek így. Nem írtad meg párod mivel foglalkozik. Titok? Ja, munkanélküli óvónéni leszek...

Dorka! Malac nálun is menő! :lol: JimJam után szabadon minden malac:lapka! :lol: Tényleg, nekünk is kellene nagyfiús ágynemű. Kínaiba láttam :Cactus Clone: Micimackós (és egyéb Disney-s) ágybelit, nem is drága 2500-2800 között, csak nem tudom milyen minőség lehet.

Kata! Akkor hogy van most árúkészlet csere a Diégóban? Hétfőn? Akkor nem zárva vannak? Nem szivesen adom ki az infót, de a Kossuth téri angol gyermekturiban mától vannak új ruhák! Csak én sajna már nem tudok elemnni! :cry: Jövőhéten se nagyon, mert szerdán meg a két szigorlatom lesz... :cry: Addigra meg a jó cuccokat elviszik. :cry:
Igazad van, nem élesztős a tésztája, de szerintem nagyon finom! De persze még egy igazi élesztős kuglóf tésztára vadászni fogok! ha időm lesz...

Nem találom, valaki kérdezte, hogy apa mit szólt a hálóingekhez. Hát még cimkéstől látta idáig, meresztette a szemét az árak láttán, de még ezidáig különösebb hozzáfűznivalója nem volt. Viszont amikor a hugomtól kapotatt vettem fel, akkor babó mondta, hogy vegyük le! :lol: Neki is furcsa volt a pamut szoptatós hálóingek után! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Szia Kati!

De azért már egy kicsit csak várod a melót is, nem? Újra felnőttek között lenni?
Trixi miért nem szereti a sulit? Nincs esetleg valaki aki "macerálja"?
Szegény Szonjácska! Ilyen csúnya kórságot! De legalább tényleg hamar meggyógyult belőle.
Szerintem adták a tévében a HSMuscalt, legalábbis én láttam két részét! Nagyon jól énekelnek benne! Hacsak nem kavarok valamit... Egy barna börű kislány kapja meg a szindarabban a fő szerepet az iskola szőke üdvöskéje helyett...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: a zuram csempét árul, meg mindent ami ezzel kapcsolatos. Egyébként meg jönni fogok ne aggódj. Szeretek nagyon itt lenni, dumcsizni egy kicsit, tapasztalatot cserélni stb. és ti fogtok informálni mi történik Szolnok cityben. :) Fogunk visszajárni is, mert az egyik nagyszülő szolnoki, a másik Miklósi.

Andi

Kép
Kép
andii

ÚÚÚÚ a Hsm nálunk is terítéken van nem gyengén. Maja állandóan azt nézné. Mikrofon a kézbe és énekel táncol a tv előtt.

Andi

Kép
Kép
andii

Anyám egyet gondolt ebéd után és bejött, elvitte Bencét hozzájuk, holnap du. hozza. Egy nyugis (remélem) este, délelőtt, ebéd után... :wink:

Szilbee: szegény Dév., akkor házimunka nuku...nem is tud aludni sem napközben sem?

Szamóca: Jázminnak jobbulást, csak nem fordul komolyabbra.

Bbj: fűtés célzat miatt gondoljátok meg a kandallót... szerintem, több százezer forint mindkettő.

Andii: ezen a mindenki lezsiráfozta a zebrát ... én is jókat somolyogtam. :lol: Látod, látod, eddig vártál, hogy idejöjj, aztán meg leléptek :wink: Majd közvetítünk! Jobb lesz Nektek ott!

Dorka: ilyen hidegben is cirkáltok Szabival a városban? Ditkével mi van? Velük szoktatok talizni?

Olga: holnapra egy kalappal! HÉTFŐ: bálabontás!!! A legjobb nap! Nincs zárva, csak vasárnap. A Kossuth téri turi az drága szerintem. Én egyszer találtam ott rövid nacit nyáron B.-nek, és ugyanannyiért a kínaiban is vettem utána újat. Meg is csináltad a 10 perces kuglófot? Én hétvégén reggelire szoktam... pont langyos, mire leülünk.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kicsit elvesztem az Új Évben, és nem is tudom mennyire tudok lépést tartani veletek mostanság, de azért olvasgatni szoktam, ha van egy kis időm.

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!!!
Vizsgázóknak pedig kitartást!!!

Bocsi, de nem is tudnék mindenre reagálni,mivel ezer éve nem írtam...
Most hirtelen:

Az egy-két ágyas szobákról annyi,hogy "valamilyen úton-módon" én is egy ágyasba kerültem, pedig nem kértem senkitől. Mint utólag kiderült, a szülésznőm intézte így a dolgokat. Az egyik szobában én voltam, a közös fürdőhöz tartozó másikban pedig az a másik csajszi, aki szintén nála szült. Nem kellett érte külön fizetni.
Szóval szerintem is meg lehet beszélni a szülésznővel is, illetve a dokitól is rá lehet kérdezni.
Amikor pedig januárban (egy éve) bent voltam a 4-en, akkor is egy két ágyas szobába kerültem... Akkor nem tudom, hogy mennyire játszott szerepet a doki közreműködése, vagy csak szerencsém volt???!!!

Andi!
A csajszi, akit Dorka talált a teszveszen megbízható, tőle vettük karácsonyra a pihenőszéket, és lehet, hogy valamivel olcsóbb volt, mint az üzletekben. Asszem játékboltjuk van és azért ez a sok új játék.

Dorka!
Tegnap du. láttalak benneteket a Plázánál a kocsiból! :) Nagyon siettetek, gondolom a hideg elől „menekültetek” vmelyik üzletbe. Szépen kinyomta már a pocakod a kabátot! :)

Szilbee!
Szerintem titeket is láttalak a Cora-nal olyan du. 5 körül vagy legalábbis a párodat. Lehet?

Kata!
Hihetetlen,hogy neked mennyi energiád van!!! Mindig jut időd, hogy egy-két sort bepötyögj ide. Hogy csinálod ezt? Pedig én még azzal sem küzdök nagyon, hogy Laura nem alszik, mert nagyon jó alvókája van, bár lehet, hogy ez összefüggésben van a vérszegénységével.... De akkor is, alig jut időm valamire...

Mi tegnap voltunk Kövesdi dokinál. Amit eddig mondott, az azért megnyugtató volt számomra. Szemmel láthatólag nincs nagy probléma, sőt ő semmi olyasmit nem lát,amivel a kunszenti dokinéni szépen beparáztatott, hogy rövidebb az egyik lába Laurának. Pénteken megyünk röntgenre, és majd ott eldől, hogy kell-e terpeszpelus vagy ilyesmi.
Ennyire futotta, hív a csajszi.

KépKép
kitten13

Na, most olvastam, hogy március 28.-a lesz a munkanap szombat helyett.

Kép

Kép
szolkata

Judit, anniy jó kis csajszis ruha van, sztem több, mint kisfiús! Jól hangzik, amiket vettél!

Andi, akkor már 100%, hogy elköltöztök???

Kati, tényleg ne legyen több baj, kopp-kopp!!! Élvezd ki az utolsó napokat otthon!

Olga, ne sajnáld a turit, legalábbis én ma voltam Szabival, de nekem úgy tűnik, nagyon elszálltak már az árakkal. Amit a horizontban valami 350 FT-ért vettem Szabinak pulcsit,, dettó ugyanolyat találtam a kossuth tériben, 1490 FT-ért.... Kabátok 2500 FT körül... Sztem ennél olcsóbban is lehet jókat találni.
A corában még talán tartanak a fehér hetek, én ott vettem még Flanell kék mintásat, azt 2500 T-ért. De volt repülős, báránykás, macis stb. is. 990 FT-tól indultak az árak.

Kata, ja, mai is 2 órát seregtünk.forogtunk a városban, 2 takaróval, 135 rétegben... De nagyon élvezi Szabi, nem nyűgös, nem hinném, hogy fázna. Meg nekem is jól esik a friss levegő.
Ditkéékkel taliztunk, Szabi már nem bírta volna tovább a kis szerelme nélkül. Jól vannak, Zsófi ha lehet, még szebb!
Ditke is készül a vizsgáira.

Kitten, de jó, hogy Kövesdinél megnyugtató híreket kaptatok!!!!!!
Biztos a röntgennél is rendben lesz minden! Majd gyere, és mesélj!
Tegnap du. már igencsak átfáztam addigra, mire a plázához értünk, ezért volt a nagy rohanás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkáék 2009.01.08 15:33-kor.

Kép
Kép
dorkáék

Na hát hamár itt tartunk, akkor:
http://www.alomjatek.unas.hu/
Jobban megnéztem, és ez ugyanaz a csaj, akitől mi is vettük a pihenőszéket, de ezen az oldalon (a saját oldala) még a teszvesz és a vateránál is olcsóbb... ott is megtalálható. Ott ez a zebra 15.800Ft most akciósan a készlet erejéig. Nagyon korrekt és gyors csaj.

Kép

Kép
szolkata

Ja és a játékok, amiket árul, újak, nem használtak.

Kati: biztosan én is para leszek egyszer, ha vissza kell mennem dolgozni, de hogy tutira itthon vagyok, azért vágyom ám vissza. Hiányzik a felnőttek társasága. Majd pár hét múlva már élvezni is fogod!

Kép

Kép
szolkata

Kitten: hát úgy csinálom, hogy például nem főzök, hanem hozatjuk az ebédet. Szerintem nagyon jót találtunk, szolnoki cég, kihozzák és 610 Ft, és még szombaton is hoznak menüt, ha rendelünk:
www.alcsifood.hu

Kép

Kép
szolkata

A szombat munkanapra vonatkozik :oops: bocsi

Jól elvagyok a nyugiban :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata!
tanulás helyett persze, teljesen beleástam magam a dolgokba. már találtam olyan cserépkályhát, amit még el si tudnék viselni.

sok jó van, de úgyis hívni kell egy tervezőt, aki megvalósítja amit kigondoltam, már ha lesz belőle valami. most is ezel kezdtük misivel, amikor hazajött, hoyg akkor hoyg legyen. ő kitalálja, én meg megkeresem.még a teszveszen is találtam gyártót!

Andi!
térkövetek is van?

na ne szomorítsatok, hogy drága lett a kossuth tér, pedig ma angol előtt be akartuk ugrani Grétivel. már az itteni jó angol is elszállt, úgy egy éve, azóta be sem tettem a lábam.

na megyek megnézem a tejberizsem, megéheztem rá, hátha Grétinek is kedvezek, mire hazajön az oviból!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kitten!
örülök, hogy nincs akkor semmiylen probléma! makj írd meg mi volt a röntgen után!

Megint Szolnokon pihiztetek?

Kata!
jaj de jó, hogy írsz, elhiszem, hogy görcsbe van a gyomrod, nekem is, pedig a szüleimmel fogok együtt dolgozni, meg Misivel. egy csomó mindnent elfelejtettem már, jó pár hét eltelik, mire visszarázódok!

tudod már mit fogsz csinálni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?