Új privát üzeneted érkezett!

Emese!
:oops: uh! ez elég kemény lehetett akkor neked! :oops:
hát igen! én is néha "morgok" hogy sokat dolgozik a férjem de ha látja hogy szükségem lenne rá, akkor nem is kell kérnem és segít. :oops:

Lányok!
elég durva éjszakánk volt! :oops: 20.30-tól 22.15-ig altattam este a lányokat (nagyokat). Nem tudom mi van velük! :shock: 11-kor végre én is ágyba kerültem, hajnali 1-től fél órát fejtem a ciciket, de nem tudtam visszafeküdni, mert Szofit többször ki kellett venni, picit kézben fogni, majd visszafektetni. Ezt eljátszottuk párszor. 4:30-tól meg 1 órán át próbáltam visszaltatni Zsófi. :oops: Már hónapok óta nem kelt fel éjjel. :oops: ( Ja! tutira jön neki a foga. Folyton beszívja az ajkait, nyálzik, öltögeti ki a nyelvét. :D ez olyan édi :D néha viszont fel-felvonyít :cry: ) na szóval reggel 5:45-kor tudtam visszafeküdni, mert Zsófi után Szofi folytatta megint. :oops: Tiszta hulla vagyok. :oops:

Ancsa!
az az OSANIT a fogzásra van??? mennyi az annyi? jöhet priviben is! :D kinek mi a tapasztalata ezzel a bogyóval??? tényleg jó? :D

Brigi!
annyira édi Kristóf! Annyira pasi!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt,

Kriszta
, bocsi, tényleg elnéztem... akkor az már tényleg nem lehet mindig jó. nekem nem védőnő az anyósom, de állandóan megmondta mit csináljak és hogyan kolossal kapcsolatban. nem bántóan, de tök rossz, hogy mindenki meg akarta/meg akarja mondani mit hogyan kéne csinálnom. mintha én lökött lennék!

Veronikusz, kemény lehetett éjjel. sajnálom. reméljük minél hamarabb kijön az a csúnya fog. bár még csak 3 hós...olyan korán is jöhet ki fog?? Kolos is nyálzott már 2 hós kora óta, de csak 5 hósan jött ki az első.

Kiscsillag
, hatalmas gratula Kincsőhöz. láthatunk majd képeket róla?? :lol:

Brigi
, jók a képek! a kacsás meg feltétlenül!! örülök, hogy már jobb Kristófnak. ezek szerint használ a lánc? :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Veronikusz, nagyon sajnálom, tényleg pocsék lehetett.
Az osanit engem is érdekelne.... :roll:

Brigi, hol rendelted a láncot? Kristófnak annnnyyyyyira jól áll!!!!!!

Nálunk meg kivételesen Levi 11 órakor elaludt és csak 3kor kelt először. Rég nem aludtunk egyben ennyit, bár mi csak éjfélkor bújtunk ágyba, de így is jólesett az a 3 óra.

Tegnap anyósoméknál Levit felhúztam ülésbe, erre kirúgta magát és felállt. Mindenkinek totál kikerekedett a szeme és még 2x megismételte. Persze az egyensúlyérzéke még eléggé "részeges", de annyira akar ülni/állni, hogy az döbbenet...

Na,ma bemegyek a volt munkahelyemre, kíváncsi leszek....még karácsonyozni sem hívtak el, pedig anno, amikor 3 munkakört sóztak rám, vhogy jobban emberszámba vettek. Majd meglátjuk....

Ancsa, még mindig semmi? Azért remélem megoldódott a dolog!

:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

azt hiszem Eni vette itt a láncot :idea: :?:

Lányok!
hány cm-es láncot kell venni egy 3 hónaposnak??? 30-35??? tényleg jó???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi, úgy elveszik pár hsz itt a kavalkádban....szóval gratulálok a vizsgádhoz! Sztem szuper jó vagy!

Veronikusz, hogy Te mindenre gondolsz.....igen, nekünk kb. milyen hosszú lánc kellene, ha vennék?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Van egy olyan oldal is, hogy

www.borostyanlanc.hu

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Eni, azért csak óvatosan :)

Orsi,
Mi a baj a hármassal? Hányszor mentem úgy be, hogy mindegy, csak görbüljön :? :)
Kolos képek :D

Dorka,
Gratula a barátnődnek!!! :D De jó is ez :D Már én is úgy várom, hogy hugom szüljön, de az még fél év….
Miami – ti miért nem mentek? Letykó miatt? Mondjuk nem rövid a repülőút az biztos :? De elrobogni télből a nyárba :D Na jó, nem nyár, de ennél biztos melegebb… Csak visszajönni pocsék :? Egyszer már csináltam, nem volt jó érzés kijönni a reptérről…

Valentina, Brigi,
Kacsával még csak ismerkedik, most kapta :D Ez az első fürdőjátéka. Anyu már rég meg akarta venni, csak eddig feleslegesnek éreztük. Aztán most hogy már ücsörög, meg kiszedi a feneke alól a textilpelust, eljött a kacsák ideje is ;)

Brigi,
Szuper, ha használ a lánc :D Remélem az éjszaka is jobb lett, főleg hogy áttört a fogacska. Kristófnak tényleg jól áll a lánc :D Nem semmi kispasi :D Kiskacsa puszit ad kacsamamának…..édes :D Bár asszem a kutyaetetés vitte el a pálmát :D

Reni,
Szuper, ha jó az új doki :) Meg az is, hogy nem kell sebészetre menni!

Kiscsillag,
Gratulálok!!! :D

Lilluska,
Bogi gyönyörű baba :D

Veronikusz,
Nem semmi éjszaka… Én asszem nem bírtam volna kimászni az ágyból utána…
Annának 30 centis lánca van, pont jó neki :) És mióta felraktam, tényleg csak enni kel fel 1-2x éjszakánként, és evés után simán visszaalszik. De persze fogalmam sincs, hogy ez a lánctól vagy sem :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó,
Annáé 30 centis, de szerintem az a tuti, ha leméred Levi nyakát és annál néhány centivel hosszabbat veszel. Persze csak ha megengedi az úrfi, hogy méregesd ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Orsi!
gratulálok!!!! :D :D :D nagyon ügyi vagy!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Kiscsillag! Hatalmas gratula tőlem is, nektek valóban gyönyörűséges ajándék Kincső. :wink:

Brigi, jót röhögtem... mi is azon szoktunk izgulni, vajon BüdösBenci mivel fogja kezdeni a beszédet. :lol: :lol: :lol: Biztos vmi ilyesmi lesz, hogy "nem elég neked 5000x elmondani vmit", "eszednél vagy?" és hasonlók. :oops:

Zsó, Levi ezzel az ügyeskedéssel igencsak szívembe lopja magát. Benci ilyen téren lusta volt, bár később irtó gyorsan behozta... :roll:

Na, nem szültem. :D De éjszaka azt hittem, elfolyt a magzatvíz. Közben meg csak pisilni kellett... :lol: Mondtam Ritának is, hogy most vhogy jobban izgulok azon, hogy indul a szülés. Meg tartok is tőle, hogy biztos felismerem-e a jeleket. Na meg a jól ismert "beérek-e" para. :shock:
vbea

köszi, aranyosak vagytok.
Judy, igazság szerint jobban örültem volna egy 4esnek. az írásbeli része 4 lett és angol nekem mindig könnyen ment, de vlhogy a szakmai része, a szavak kifogtak rajtam.
végülis már mind1.
közgázból beérem egy 2esel is, csak átmenjek. attól nagyon félek... nagyon nehéz, és a felét nem értem annak amit tanulok. :evil:

nekünk 33cm láncunk van még nőhet Koli nyaka.
Vendég

Veronikusz, te csúcs vagy! Tényleg innen van... és én itt agyaltam, hogy honnan volt. Igen, innen. És nagyon gyors volt a csajszi, irtó korrekt is. :wink:
vbea

Orsi,
angolból én is mindig jobbat szerettem volna, mert jól ment. Csak én meg olyan hülye vizsgadrukkos voltam mindig, hogy szóbelin általbnan meg se tudtam nyikkanni :oops: úgyhogy az írásbelik jobban sikerültek, a szóbeli vizsgákon meg örültem ha átcsúsztam (bármilyen tárgyról van szó).
Láncból lehet hogy nekünk is jó lett volna hosszabb (későbbre), de kaptuk, ajándék lónak meg... :D Viszont így meg nem félek, hogy belecsimpaszkodik, vagy beakad valahova...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Meg tudná nekem adni valaki Veres doki elérhetőségét és hogy mikor
rendel??

Brigi: Nagyon jók a képek! Tetszik a nyaklánc is! Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk.

Kiscsillag: Bár mi nem ismerjük egymást, de gratulálok!

Tünde és Bogi babák tündériek!

Eni: Mindjárt 37. hét ez szuper!!!

Ne haragudjatok most csak ennyire futotta....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
Kismama magazinból: Rózsakert Medical Center (Gábor Áron u. 74-78/a, 391-5903

Kép
Kép
kriszta36

Kedves Mamik!

Köszönjük a gratulációkat és a jókívánságokat! :)

vbea
Én 38.hétre szültem és sajnos nem értünk be. :( Jogos a félelmed én megértelek!

Minden baba gyönyörű!!! Gratulálok Nektek ÉN is!!!

sok-sok puszi

Itt 4.hetesek vagyunk.

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
mi vaaaan????? :shock: :shock: :shock: :shock: és akkor hol és hogy szültél??? :shock: banyek! le a kalappal! :? :D azt hittem ilyenről csak a TV-ben hallani! :roll:
Kincső!!! meg kell zabálni! nagyon édes :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kiscsillag!
ne válaszolj ha tolakodó vagyok! Anno érdeklődtem utánad a Kális fórumon és ott azt mondták, hogy kimentetek Amerikába!!! Ez igaz? és akkor mégis hogy sikerült a baby? :oops: bocsáss meg ha bunkó vagyok!!!!!!! :oops: :oops: :oops: bocsi, bocsi
De olyan jó nézni ezt a képet!!! nagyon örülök nektek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
az érdeklődésedre Kiscsillag után még én is emlékszem. Mintha azt is írtad volna, hogy senki se válaszolt Neked...

Csajok,
minden pánikkeltés nélkül szeretnék kérdezni:
szerintetek ezt a gázizébizét mennyire kell komolyan venni? Én nagyon gondolkozom egy nagyobb bevásárláson tartós élelmiszerből...vagy hülye vagyok? Nagyjankó meg egy áramfejlesztőn töpreng...mi vagyunk a paracsalád :?:

Brigi,
megnőtt a pasid....nagyon aranyos még betegen is.

Kép
Kép
paklincs

Ancsa,
hogy vagy???

Vali mostanában alig, vagy inkább sehogyse jön...De a kórházas képeken láttam. Meg Adri is tök ritkán...

Kép
Kép
paklincs

Kiscsillag! Na ne mondd!!! Komolyan nem értetek be? Benedekkel bár beértünk, de utána egy órán belül megvolt... szóval kissé pánikhangulatban voltam. :roll:

MSE! Majd írok, ha érdekel a gázmizéria EniApu nagy májer, én is megkérdeztem, csak bizti nem ér rá válaszolni. :?
vbea

Eni,
várom, persze, hogy...
Nálunk Nagyjankó papa Kazahsztánban dolgozik, hát ő is sok minden tudna mesélni, mondjuk ő inkább olajügyben...

Kiscsillag,
szüléssztorit nekem is!!! :shock: :)

Kép
Kép
paklincs

Halihó CSajok!

Kiscsillag!
HATALMAS GRATULA!!!!! Bár Te nem ismersz én sokat hallottam Rólatok és tudom, hogy mennyire nagy AJÁNDÉK Nektek Kincső!!!!!!!!!!!!

Hústű!Na csajok ezt ne úgy képzeljétek, hogy bedugtam a fülébe a tűt és ott matattam...
Ez egy olyan gyűrű ami egy barbiehoz volt és a hajába való...pont befért Dani füllyukába...ami szerintem nagy szerencse mert ha kissebb akkor becsúszik...szóval pont annyira nyomta be, hogy már sehogy nem lehetett hozzáférni csak úgy ha valamit a közepébe dugok...szóval hirtelen ez jutott eszembe...kb a gyöngy közepéig ment a tű és ott "beszúrtam" az oldalába, hogy csak épphogy megmozdúljon kifele, mert onnan már ki is pottyant...
Orrszívó nekem is eszembe jutott, de ahoz elő kellett volna venni a porszivót meg összeszerelni és én akkor már Danit két kézzel fogtam le (hústűt is a számmal fogtam meg)...
De ha mélyebben lett volna akkor inkább kiszaladok vele ide a madarászba...

Orrszívó!
Hát Orsi már régóta tud orrot fújni, de a szívó sajnos nálunk állandó kellék...pont azért mert érzékeny a füle és simán begyullad egy kis takonytól...így este lefekvés elött és reggel ébredés után ha náthás akkor magának kiszívja azzal...ő szereti, mert már leesett neki, hogy nem fáj és utána tök jó...szerintem meg elsősorban az a jó ha a gyerek azt tanúlja meg, hogy nem kell tőle pánikba esni, mert nem fáj...de ehez a szülő partnersége is kell...nálunk az volt az áttörő élmény, hogy orrszívás elött ki lehet szívni apa ottár is :oops: na azt nagyon csípik...és akkor utána lehet őket is szívni :D ja meg Dani azt szereti, ha Orsi szívja neki :roll: akkor nagyokat röhögnek közben....

Tiko!
Dr. Lengyel Boglárka honlapján szoktam leskelődni infók után.
Írd be a nevét a google-ba és akkor kijön a honlapja...valami tvnet.home....vagy ilyesmi.

Brigi!
Szerepjátéj :roll: hát regényt tudnék írni, hogy milyen módon égetett már be Orsi :D
A legjobb amikor kiabál a babájával az utcán, hogy ne hisztizz már mert akkor nem megyünk a játszóra :oops: :oops: :oops:
Állandóan eljátsza pedig konkrétan egyszer volt olyan, hogy nem jöhetett a kopogós cipőjébe a játszóra (motorral) és emiatt kiakadtam és mondtam, hogy akkor nuku játszó...de ezek szerint mély nyomott hagyott benne. 8)

Mennem kell....pedig még akartam írni....majd késöbb :D

Pusz

Kép

Kép
cukipofa

bocsi az elütésekért csak közben veszekednek és fegyelmezek...meg az a billentyűzet is furcsa...néha rövid ami rajta hosszú meg forditva...

Kép

Kép
cukipofa

BestOfBüdösBenedek... (ilyen pofákat vág mostanában)... Ja, szkafander arra van kitalálva, hogy ha nagyon kéne sietni. Napi kétszer felveszi, és húzza a táskáját az ajtó elé. Najóvan! :lol:

Kép

Kép
vbea

Kriszta: Köszönöm!

Kihagytam Flórkát, Jankót és Viktort ők is nagyon helyesek a képeken!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kiscsillag!

Micsoda visszatérés!
Mi szerintem nem találkoztunk még, de olvastam annak idején rólad.
Nagyon szép Kincső, a neve is.
Igazi meglepetés vagytok, gyere gyakrabban.

Dorka, barátnőnek is gratulálunk!

Jó, jó hírek. :)

Ez a kép... Beni! :D :oops:

Nagyon klasszak Emese mátrásai is, meg mindenkié.
Meg ahogy szépen elkezdenek a 4-5-6 hónaposok világot látni... :)

Kép

Kép

Kép
memme

"Mókus néz"

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231416113.2796.jpg[/img]

[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Melinda néz
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231416374.4029.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde,
kedves soraidat meg el is felejtettem megköszönni. Köszönöm. Majd ezzel kapcsolatban azt hiszem irok még egy gondolatot(vagy mit :roll: ).

Kép
Kép
paklincs

Néha le sem hiszem, hogy mindketten az én lányaim, belőlem bújtak ki.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231416531.3475.jpg[/img]
[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Még adós vagyok képekkel:
Szülinap: Kép
Síelés:
Kép
ovis karácsony:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

És még:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Azt veszem ki a lányok szavaiból, hogy Kincső nehezen akart érkezni. Akkor duplán nagy gratula Kiscsillag!
Hogyhogy nem értetek be?
Azért ez sem olyan jó, de a másik véglet sem... :oops:

Eni, Bencid :lol: :lol: :lol:
Igen, rácsodálkoztunk Levire, de pl. a forgást is korán kezdte, most meg letudta, hogy jóvannaeztistudom, és azóta nem csinálja. Szóval lehet, hogy ez is egyszeri este volt. De úgy vigyorgott, mintha aranyat talált volna.

Munkahely, mindenki nagyon kedves volt és persze jó sokan megsértődtek, mert nem tudtuk mind a 60 szobát végigjárni....

És a tegnap estét nem is meséltem, majd megpróbálom a kisvideot is feltenni.
Szóval Levi ugye nem fogad el semmit,de tegnap este az almát kinézte a számból, erre egy nagy gerezdet a szájába tettem és elkezdte szopizni, de olyan erővel, hogy szorítani kellett, el ne tűnjön. Tutter ment le is, mert kisebb lett a gerezd, de csak lötyike. Szóval annyira édes volt ahogy egy almát szopikált bőszen, azt hittem megeszem!

Memme, lánykáid :lol: és tényleg mókus, nagyon édes!

Gáz: TÉNYLEG GÁÁÁÁZZZZ!!! Én is kicsit bé lettem tojva. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta
Húúú, tényleg nehéz lehet, hogy anyós=védőnő, még ha nem lenne elég önmagában az, hogy védőnő....
Nem fogok csacsogni rólad nyugi :wink: De nyilván szóba jön, hamár egy a dokink :D
Wegener Ingridhez mentem át. Óbuda u.6. Nincs messze ez sem. Már régen gondolkoztam rajta. Igazság szerint Lillától a bemutatkozása óta ráz a hideg :oops: Először csak a stílusa, de aztán amiket mondott....Fogyókúráztassam, mert sokat hízik (2 hónaposan :shock: ), ekcémára, ha a puhító krém nem használ, jöhet a higított szteroid...Ezektől égnek állt a hajam :roll: A szoptatást se nagyon pártolja. Vagyis addig igen, hogy persze szoptasson anyuka és igény szerint, de aztán jön a "nem kell olyan gyakran mellre tenni" és a "nagy ez a gyerek, már nincs rá szüksége" Mindig mosolygott, mikor mondtam, hogy a tejtől ekcémás vagy bármire is homeót adtam. Iván még csak fél éves volt, mikor azt mondta, hogy valszeg van egy kis fitymaszűkület, de 2 éves koráig nem kell vele csinálni semmit, megoldódhat magától :twisted: NA ez a mondata volt az, ami miatt tuti műtétet írt elő Ivánnak. Nála pont kellett volna a huzogatás, mert a fityma is picit gyorsabban nőtt, mint kellett volna :? szal a természetes reggeli árbócállítás nem tudta tágítani a lyukat.
Szerencsére Iván nem beteges, de utáltam, hogy mindig én voltam a határozottabb kettőnk közül és sosem éreztem azt, hogy hallgatnom kellene rá :roll: Örülök, hogy váltottam. A rendelő ugyan sehol nincs ehhez képest, mert rideg és csupasz, de a dokinéni nagyon kedves, idősebb, és homeós doki is egyben! Nekem ez nagyon fontos volt!

Kiscsillag
Én is csak hallomásból, deGRATULA KINCSŐHÖZ!
Engem is érdekelne a szüléssztori! Iván is villám jött, most is erre számítok, vagyis "rosszabbra"

Andi
Adatok a táblázatba:
2009.08.11. SimonLinda Dr.Vida és Nováky Ritát szeretném felkérni

Eni
BüdösBenci nagyon édes az erkélyen!

Brigi
Bármi lehetséges...Néhány sztori:
Múltkor a sötétben botorkáltam be hozzá éjjel és nagyon belerúgtam az ágy lábába. Kicsúszott, hogy "basszus" Néhány nap múlva elesik: "Basszus elestem :D " Hát én csak a bajszom alatt somolyogtam, mert tényleg édes volt, ahogy mondta, de azért :?
Pedig nagyon figyelek, hogy ne mondjak semmi olyat...Néha kicsúszik :oops:
Egyik este rákajabáltam, hogy mostmár aztán nyissa ki a száját, mert fogat kell mosni nincs mese! Erre vissza kijabált teli torokból, hogy "Anyu mérges!" Na ilyeneket kell megélni és olykor kibírni röhögés nélkül :wink:

Nem tudom kinek mit akartam még :oops: :oops: :oops:

Zsó
Láncot hosszába mindenképp kalkuláld bele, hogy mire kijönnek a foga elég sokat vastagszik a nyakuk!

Lilluska
Mindig lemaradt... :oops: Bogi olyan szép! Semmi nincs a képen, ami arra utalna, hogy kislány, de mégsem kérdés :wink: Nagyon cuki!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Memme
te kaptál leletet vagy valamit arról, hogy baba a pocakban? Nekem csak csinált egy gyors uh-t, de semmi dokumentáció, képet sem kaptam :cry: VAlahogy nekem is kiment a fejemből, annyira örültem, hogy olyan nagy volt és már dobogott a stíve, mert Ivánnál ilyankor még csak petezsák volt, meg aztán a szabi és hogyan legyen akkor kérdése, szal elmaradt minden :? Így viszont talán a betöltött 12.héten tudom intézni a kiskönyvet, mert csak akkor találkozunk Vidadokival, majd uh-n :roll: Persze nem fontos, csak a lelkemnek :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Hááát ezek a képek tök édesek mind mind mind!!!! :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag-így ismeretlenül is nagy nagy gratula!!!!-de akkor már lehetnél nagycsillag is egy ilyen esemény után :wink: sok sok boldogságot nektek!!!

Ez a lánc nagyon menő,én megmondom,hogy most hallok róla először itt tőletek :oops: talán Benedeknél kipróbáljuk :wink:

Eni-hogy mennyi foga van Benedekednek???meg Steffi kisfiának is???
no meg a többieknek?? mi egy kicsit lemaradtunk fogzás ügyben hiszen Mikeynek az első foga 11hósan jött ki habár nyálzott ezerrel három hónapos kora óta-aztán tessék :shock: ma is csak 10nél tartunk :wink:
de annyira de annyira ügyin rág hogy az számomra is fura,mikor még alig volt foga akkor is! és nem is emléxem hogy nagy gáz lett volna mikor nőttek ki-lehet majd most???
lefotozóm megkérem mutassa a fogait :wink: mi amúgy 10.5kgnál tartunk :lol:

GÁÁÁZ-nálunk nincs para van kandalló :lol:
Mikor építkeztünk felvetödött a megmaradt összegből vagy központi klíma vagy kandalló legyen-egyszerre a kettő nem ment melyik legyen??? asszem jól döntöttünk :wink: :wink:
és mennyivel másabb meleget ad mint a gáz!

lépünk megyünk korizni-nagyon szép ídő van itt csak hideg van! de ilyenkor ez kell-hess sok baci :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Nagyon jóóók a képek!!!!! :D :D :D :D

gáz az engem is nagyon érdekelne!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Anyócák!!! :lol:

Minden Gyerkőc, minden képe SZUPI!!!!!! Ennyi szép Gyereket én még nem láttam seholsem!!!! :lol: 8) :wink:

Memme!

Szopi leírással teljesen egyetértek!!! És jól látom a képeken, hogy míg Eszter szeme kék, addig Melindáé barna??? :wink: Egyébként nagyon hasonlítanak egymásra!!! :lol:
És Pocaklakó hogy van? Vagyis Te, hogy bírod? Fáradtság, gyengeség??? :oops: Bár tudom két csajszi mellett....... :oops:

Aproo!

Nem Apjuk háta mögött gondoltam a dolgot. Csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megvennéd és ha már meg van a lánc, akkor talán könnyebben rá tudnád venni, hogy legalább próbáljátok ki!!! Hátha bejön!!! 8)
És egyébként én sem tennék soha és nem is teszek semmi FONTOSAT Apa háta mögött, főleg ami a Gyerekkel kapcsolatos!!!!

Durca!

Pár oldallal előbb olvastam, hogy másik dokit, meg kórházat keresel a 3. babóhoz. Nem nagyon vagyok járatos "kórházügyben", mert a mi családunkban, baráti körben a Kútban, Jánosban ill. a Szent Imrében szültek a Csajok!!!:lol:
Jánost inkább nem ajánlanám (bár én is ott születtem időszámításunk előtt 76-ban!! :lol: ) viszont a sógornőim a Szt. Imrében szültek és az jó hely. (meg Párom uncsitesójáék is ott fognak szülni áprilisban!)
Szóval igazi felvilágosítást a kórházról nem tudok, de doki ügyben Urbán Márta az akit esetleg tudok ajánlani, mert nála szültek a Mamik és azt mondták, hogy nagyon kedves és határozott és lelkiismeretes. Meg azért is gondoltam rá, mert Ő nő és hátha most egy Nőciben (talán) jobban megbíznál, mint egy pasiban!! :oops:
Ha esetleg kell elérhetőség tudok szerezni vagy olvass és kérdezz a Szent Imrés-ikeaszobás topikban.
Orrszívóról meg csak annyit, így részemről utoljára, hogy uncsitesónak hiába szívják már újszülött kora óta az orrát azzal, ettől függetlenül, ahogy taknyos lesz, mindjár rámegy a fülére és fülgyuszkója lesz!!! Szurták is a fülét már egy jópárszor emiatt. :?
Szóval ezt is gyereke és szervezete válogatja!!!
Bár én nem értem "okos" sóginőmet, hogy miért nem veteti ki a gyerek orrmandiját, mert mondta neki több doki is, hogy attól valszeg (nagyobb százalékban, mint nem!!!) elmúlna a fülgyuszi, ha a gyereknek nem lenne orrmandija, mert ha az nagy (és neki nagy!!) sokkal jobban gátolja a "fül szellőzést" és ha nem lenne orrmandi, szóval valszeg nem is menne a "takonykorkor" a fülére a gyulladás!!
De persze a "nem kivételt" azzal magyarázza, hogy minek, pedig 5 :!: :!: dokiból csak 1 :!: :!: mondta azt, hogy nem éri meg, majd kinövi!!! :shock: :shock: :shock:
De erre én most "okoskodjak" neki, hogy nem inkább a gyerek érdekeit kéne nézni???? :roll: :roll: Na mindegy. No comment!!!

Mindenki csinálja úgy, ahogy gondolja és akarja!!!! Én nem vagyok az a más gyerekének nevelésébe belepofázós (bocsi!)!!!! Legyen szó akármiről is!!!

Vdorka!

Akkor örülök, hogy kirakták a tablót, mert amikor én hétfőn reggel voltam CTG-n még nem volt kint, csak a 2007-es! :lol: :lol:
De akkor majd jövő héten hétfőn azt is megnézegetem míg várok! :wink:
És télleg. Ti miért nem mentek Férjeddel Miamiba? Lettit még túl kicsinek találjátok ehhez a hosszú úthoz? (Pedig ilyen rövid időre már vízum sem kell!!:wink: )

Kriszta!

Már bocsáss meg így előre is, de nem értem nálatok Apát!!! :shock: Ő nem tud vacsit adni Pankának??? Petya vacsiztatása nem "fontos"??? Vagy csak éppen rossz napja volt esetleg és így jött ki neki a fáradtság?? (bár ezt azért nem mondanám kifogásnak, hogy rajtad vezesse le a feszkót!!! :oops: ) Bocsánat!!! :oops: Nem ítélkezem, csak kérdezek!!! :roll:
Egyébként nálunk Adri az utóbbi héten nagyon "APÁSODIK"!!! 8)
Lehet, hogy kicsit érzi a "vesztét"??? :shock: :shock: Bár még mindig mindennapos kérdés (minimum 5x !! :lol: ) a -Mikor lesz már február?
Hát nem tudom. Kezdjek kicsit betojni?? Lehet, hogy jobban fogja szeretni ezután Apát??? :wink: :lol: 8)

Na de félre a tréfával. Volt valakinél "ilyen", hogy tesó születésnek közeledtével esetleg "Egyeske/Egyeskék" elkezdtek kicsit "Apásodni"??? (egy új körkérdés és téma. :lol: )

Kiscsillag!

Az előttem szólókhoz hasonlóan (mármint akik még nem ismernek) csatlakozom én is!!!
Szia és remélem lesz időd többször jönni és én is "megismerhetlek"!!! :wink: :wink:
Kincső nagyon szép baba!!! Gratula Apukának is!!! :wink: :lol: 8)

Orsi!

Neked meg Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!! :lol: :lol: A 3-as nem is rossz jegy!!!! Főleg egy gyerek mellett!!!
Mégha Nagypapi el is vitte,("kézcsókom" Neki ezúton is!!!! :lol: ) hogy fel tudjál készülni rendesen!!!
Az meg, hogy Férjeddel volt egy (vagy kettő??) "szabad" estétek!!!! :wink: :lol: 8) No comment!!! :lol: :lol:

Úgy látom, hogy azért ez a Borostyán nyakláncos "mizéria" (bocsi!!) mégis csak hatásos lehet!!!! :lol: :lol: 8) 8) :wink: :wink:

Na menek ebédelni, aztán majd még jövök!! :wink:

Addig is szép napot Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kép
rendes kicsifiam van megmutatta a fogait!!!! :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tigrincs írtam privit megkaptad?????
Lehet bénáztam???? :oops: :oops:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Veronikusz!
Nem tudom mi volt a gyerekekkel tegnap de az enyémeknél sem ment minden zökkenőmentesen tegnap este. A letti elaludt délután fél6-kor és háromnegyed 7-kor ébresztettem fel. Őmár nem szokott ilyenkor aludni meg is lett az eredménye még fél 10-kor fognom kellett, pedig 20:00-kor mindig alszik szó nélkül....A berke is 21:00-kor még beszélt ki a szobájából , hogy mit cxsinálok és mi megy a tévében.....nagy nehezen aludtak el....éjjel viszont nem volt semmi a Letti is 5-kor kelt először.....

Képzeljétek....elmentem ma fittball órára és még a szoliba is bejutottam ugyanott 5percre....A Berkét utánam hozta a Balázs , van ott gyerekmegőrző és játszott amíg tornáztam.....voltak ott gyerekek, alig bírtam hazacsábítani..... :lol: :lol: :lol: jól éreztük magunkat.....Fittball órán nem pont az én korosztályom volt,de gondoltam kezdésnek jó lesz egy kis átmozgatás :lol: :lol:

Miami!!
Naaaaaaagyon mennék de a Letti miatt nem megyünk mindannyian.Nem szeretném kitenni ilyen nagy útnak, mert még nagyon picike. Így tehát maradunk. Anyósom nagyon jó fej, laza segítőkész.egyzser csak gondolt egyet zéró angoltudással és 47 évesen nekivágott New yorknak.....ott élt 3 évig majd leköltözött Miami mellé.....szeret ott lenni,. most itthon volt a Balázzsal megy vissza.Úgy tervezzük, hogy idén év végén karikor kimegyünk 2-3 hónapra hozzá.A gyerekek legalább napfényen lesznek és a Berkére hátha ragad egy kis angol. (Minden nap angolozok vele, szavakat tanulunk, már tud sok állatot , gyümölcsöt, bemutatkozik, köszön ilyesmi......csak addig tanulunk amíg játéknak fogaj fel.)Kipróbáltuk a Helen Doront is , szerintem nem jó, legalábis Berkének nem tetszett, és nem is volt túl olcsó

Kiscsillag!
Ismeretlenül is nagyon gratulálok Neked!Igazán szép kislány Kincső :lol: Szüléssztorit mindenképpen kérünk , mert extrémnek tűnik :!: :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

A lényeg...
Eni!
BüdösBenci nagyon édes.....a mezeteln kép a legjobb :lol: :lol:

Etenci!
A te fiacskád is nagyon cuki kiskrapek..... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Ancsa!

Privit elküldtem kb. 1 perce!!! :lol: :lol:

De most télleg húzok enni, aztán jövök!!! :wink: :wink:

Puszi!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Renáta,
persze, csak gyors UH volt nekünk is, azzal, hogy majd januárban találkozunk. Ezt viszont szerintem csak azért mondta, mert nem számoltuk ki előre, hogy febr. 2-án lesz 12 hetes KisKicsi én meg el voltam szállva, meg fél lábbal már kinn a folyosón jártam, hogy ugyan bír e még Ember a két gyerekkel. Úgyhogy szerintem én is csak a betöltött 12. héten megyek. Nekem ezeket a felutazásokat azért meg kell szervezni. Bár lehet, hogy együtt megyünk mind az öten (tavaly előtt is mindig vittük Melindát).

Tigrincs, köszönjük jól vagyunk, KisKicsi nem csinál hányingert, gyengének gyenge vagyok néha, de ez Melindáékkal is így volt, van egy jó homeobogyóm, az segít.
És Te? Azaz Ti?

Jaj, úgy bírom most ezeket a kis nőciket. Eszter belekapaszkodik Melindába, ő meg vezetgeti... És nagyon büszkén...

Kép

Kép

Kép
memme

Tenci
Fogakkal jobban állunk, előbb is indultak....Majd kinő Mikey-nak a többi is :wink:
Mondjuk Ivánnak van fél év előnye, de ő is ilyen kis "vasgyúró" :lol: :lol: 95cm és most lett 13kg :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Memme,
ne má, hogy Eszternek is van két copfja! Esz a sárga irígység. Én meg kínomban az öntapadós masnit nyomtam Flórka hajára karácsonykor...
Bizony, mind a ketten belőled...és nemsokára még fokozni is fogod!

Kriszta,
a többesszám arra utal, hogy férjed is Martos? Csak nem dijákszerelem? Peti fú de aranyos! Hát Panka meg igazi nőci!

Vica is az eszembe jutott...

Etenci,
így van a fűtés Nagyjankó mamáéknál is, de remélem nem az lesz a hosszú távú megoldás, hogy télire átköltözünk...nekem a főzés megy árammal, majd náluk alszunk, nálunk eszünk, vagy nem tom... :?

Nekem is az az érzésem, hogy Kútvölgyi úton születnek a legszebbek(meg útban odafelé, néha a Honvéd és MÁV kórház is szerencsés,és akkor remélem nem hagytam ki senkit :wink: )

Kép
Kép
paklincs

Mikey is tudja, hogy kell magát mutatni a fényképezőgép előtt :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Eni: Büdös Benedek nagyon húsi, :lol: és milyen sok foga van :shock:
Sajnos Viktornak nincs ennyi foga,de azzal a kevéssel is jól megharapot fogmosás közben :oops: :lol:
A fürdős kép a legjobb, és mekkora pocija van :shock: csak ámlok, mert Viktor olyan kis káka belű :oops: :cry:

Tenci: Mikey nagy huncut,legalább is a mosolya, de a sérója se rossz :P

Kriszta: Nagyon édes Panka azzal a két kicsi coffal 8) Peti is ari a tányérral. :P

Memme: A lányaid olyan aranyosak, sokszor ülnek le így játszani? Vagy ritka mint a fehér holló? :lol:

Kicsillag: Gratulálok nektek, nagyon szép baba Kincső.

Rólunk csak annyit, hogy én még mindig dögrováson, Viktor meg csak nyügi,de legalább ő jól van. :lol:

Steffi: Hogy vagytok?
Zsófizsófi: Merre vagy? Hogy vagytok?
Borsa: Nagyon eltüntél?ú
Na rohanok tovább.
V

valentina

Tenci, Mikey-vigyor tökéletes, és tök mindegy, mennyi foga van, lesz az 32 is. Látod, a lényeg, hogy nem kínlódtatok vele (sokat)... :wink:

Melinda, ezek a lányok mindketten kismókusok. Harmadik is mókus lesz? :roll: Mint két tojás, ők már "össze is nőttek".

Reni, RÁÉR a kiskönyv, nekem mindkét alkalommal ezt mondta mindenki. Persze az ember be van sózva meg ilyesmi, de pl én védőnőnél is kb 13. héten voltam először. Nyaggat is a 4. pecsétje miatt. Én meg rágom férjem fülét, hogy jöjjön má' hazafele, hátha elcsípem a tanácsadás végét.

Kriszta, PetyaPanka. Nagyon hasonlítanak egymásra és Rád. Nem?

Lesz gáz. Vagyis nincs, mert stratégiai tartalékból megy, meg ilyesmi, de azt ne felejtsük el, hogy média egy nagy része elképesztően el van bulvárosodva (magamat is kritizálom, nekem szakmám), szóval a tömeghisztéria és pánikkeltés lételeme. Annyira nem vacak a helyzet, megfagyni senki nem fog. Egy hónapig tuti nem. Én ezt kaptam Apumtól... ő meg nagyon ért hozzá. Ennyi fér bele publik.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?