Sziasztok!
Kicsit elvesztem az Új Évben, és nem is tudom mennyire tudok lépést tartani veletek mostanság, de azért olvasgatni szoktam, ha van egy kis időm.
A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!!!
Vizsgázóknak pedig kitartást!!!
Bocsi, de nem is tudnék mindenre reagálni,mivel ezer éve nem írtam...
Most hirtelen:
Az egy-két ágyas szobákról annyi,hogy "valamilyen úton-módon" én is egy ágyasba kerültem, pedig nem kértem senkitől. Mint utólag kiderült, a szülésznőm intézte így a dolgokat. Az egyik szobában én voltam, a közös fürdőhöz tartozó másikban pedig az a másik csajszi, aki szintén nála szült. Nem kellett érte külön fizetni.
Szóval szerintem is meg lehet beszélni a szülésznővel is, illetve a dokitól is rá lehet kérdezni.
Amikor pedig januárban (egy éve) bent voltam a 4-en, akkor is egy két ágyas szobába kerültem... Akkor nem tudom, hogy mennyire játszott szerepet a doki közreműködése, vagy csak szerencsém volt???!!!
Andi!
A csajszi, akit Dorka talált a teszveszen megbízható, tőle vettük karácsonyra a pihenőszéket, és lehet, hogy valamivel olcsóbb volt, mint az üzletekben. Asszem játékboltjuk van és azért ez a sok új játék.
Dorka!
Tegnap du. láttalak benneteket a Plázánál a kocsiból!
Nagyon siettetek, gondolom a hideg elől „menekültetek” vmelyik üzletbe. Szépen kinyomta már a pocakod a kabátot!
Szilbee!
Szerintem titeket is láttalak a Cora-nal olyan du. 5 körül vagy legalábbis a párodat. Lehet?
Kata!
Hihetetlen,hogy neked mennyi energiád van!!! Mindig jut időd, hogy egy-két sort bepötyögj ide. Hogy csinálod ezt? Pedig én még azzal sem küzdök nagyon, hogy Laura nem alszik, mert nagyon jó alvókája van, bár lehet, hogy ez összefüggésben van a vérszegénységével.... De akkor is, alig jut időm valamire...
Mi tegnap voltunk Kövesdi dokinál. Amit eddig mondott, az azért megnyugtató volt számomra. Szemmel láthatólag nincs nagy probléma, sőt ő semmi olyasmit nem lát,amivel a kunszenti dokinéni szépen beparáztatott, hogy rövidebb az egyik lába Laurának. Pénteken megyünk röntgenre, és majd ott eldől, hogy kell-e terpeszpelus vagy ilyesmi.
Ennyire futotta, hív a csajszi.