Sziasztok!
Ma megint ekezetek nelkul irok, bocsika
Kepzeljetek, ma sikerult megszereznem a vizelettenyesztesemrol a leleteket, aztan meg felhivni a dokimat. Beolvastam neki mindent, es sajnos kezelni kell, de mivel ez egy rendes bakterium, eleg erzekeny mindenfelere, ugyhogy az antibiotikum helyett, amit a haziorvos irt fel a dokim semicilin kapszulat javasolt. Kerdeztem, hogy ezt lehet-e recept nelkul, de sajnos nem ugyhogy meg gyorsan le kellett szaladnom a haziorvoshoz. Bementem, elmondtam hogy a doki mit mondott, erre a haziorvos(no) majdnem leharapta a fejemet, hogy mi az, hogy en nem azt az antibiotikumot szedem amit o felirt es, hogy a dokim csak ugy uzenget neki, hogy mit irjon fel, en mondtam, hogy nem uzenget, de mivel a dokim Kistarcsan van gondoltam a doktorno felirja. Hat nem volt hajlando, de majdnem megevett kersztbe, rendesen gyomoridegem lett, foleg, hogy nem vagyok egy veszekedos tipus, ugyhogy mondtam, hogy jo es eljottem. De annyira rossz volt! Csak azt hajtogatta, hogy az az antibiotikum a jo es o nem ir fel mast. En meg azert mar csak a nogyogyasznak fogok hinni, hiszen o mar csak tudja, hogy mit lehet es mit nem. Rohantam haza, felhivtam a dokimat, elmeseltem neki az egeszet, es hogy sajnos nem sikerult megszereznem a receptet
O is rendesen kiakadt es mondta, hogy egyaltalan nem jo a legerosebb es legnagyagyubb gyogyszert szedni akkor, amikor egy gyengebb is jo, mert ha kesobb megis lenne valami komolyabb, akkor mar nem fogok reagalni. Szoval tok rendes volt, mondta, hogy holnap ugorjak be es ad egy receptet! De olyan megalazo volt az az egesz a haziorvosnal, soha tobbe nem megyek oda, az tuti!
Remelem a babanak nem lesz gond a gyogyszer, igaz mar 16 es fel hetesek vagyunk, remelem stramm kis emberke mar. A fene ezt a hulye coli bakteriumot, hogy itt leselkedett bennem! De a baratnom azt mondta, hogy sok mindenkinek van, ne aggodjak, ugyhogy nem aggodok
Ma bejelentkeztunk a Praxisba, majdnem 20 hetesek leszunk, de csak akkorra mertem idopontot kerni, mert elotte meg nem tudom a genetikai UH idopontjat.Es azt elotte akarom.
Bellana
A torkom tok jol van, ma voltam ellenorzesen es a doktorno mondta, hogy nagyon szep, meg egy bucsuecsetelest csinalt, de nem kell tobbet mennem es a paxirasolt is abbahagyhatom, mert a valadek is majdnem teljesen megszunt.
Te hogy vagy? Voltal gegesznel?
Zsuzsa
Sajnos tudom, hogy a szoptataskor mar nem szabad szeles kajakat enni, ami nekem borzaszto lesz, mert mindent imadok ami sszelet csinal, sajnos
Ugyhogy amig lehet kihasznalom
Ma is bableves volt a menu, mert szerencsere Anyukam jo sokat csinalt es igy hoztunk magunknak ebedre, ismet csak ISTENI volt, megint sikerult jol bezabalnom
Es fozni sem kellett
Mar nem emlekszem ki irta, hogy mi volt ejszaka, hogy birtam. Szerencsere jol, a parommal versenyt koncertezunk, ha tudjatok mire gondolok
Most nem a hangszereinkkel
Na, bucsuzom, jok legyetek
Orsi
16+3