Anyócák!!!
Minden Gyerkőc, minden képe SZUPI!!!!!! Ennyi szép Gyereket én még nem láttam seholsem!!!!
Memme!
Szopi leírással teljesen egyetértek!!! És jól látom a képeken, hogy míg Eszter szeme kék, addig Melindáé barna???
Egyébként nagyon hasonlítanak egymásra!!!
És Pocaklakó hogy van? Vagyis Te, hogy bírod? Fáradtság, gyengeség???
Bár tudom két csajszi mellett.......
Aproo!
Nem Apjuk háta mögött gondoltam a dolgot. Csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megvennéd és ha már meg van a lánc, akkor talán könnyebben rá tudnád venni, hogy legalább próbáljátok ki!!! Hátha bejön!!!
És egyébként én sem tennék soha és nem is teszek semmi FONTOSAT Apa háta mögött, főleg ami a Gyerekkel kapcsolatos!!!!
Durca!
Pár oldallal előbb olvastam, hogy másik dokit, meg kórházat keresel a 3. babóhoz. Nem nagyon vagyok járatos "kórházügyben", mert a mi családunkban, baráti körben a Kútban, Jánosban ill. a Szent Imrében szültek a Csajok!!!:lol:
Jánost inkább nem ajánlanám (bár én is ott születtem időszámításunk előtt 76-ban!!
) viszont a sógornőim a Szt. Imrében szültek és az jó hely. (meg Párom uncsitesójáék is ott fognak szülni áprilisban!)
Szóval igazi felvilágosítást a kórházról nem tudok, de doki ügyben Urbán Márta az akit esetleg tudok ajánlani, mert nála szültek a Mamik és azt mondták, hogy nagyon kedves és határozott és lelkiismeretes. Meg azért is gondoltam rá, mert Ő nő és hátha most egy Nőciben (talán) jobban megbíznál, mint egy pasiban!!
Ha esetleg kell elérhetőség tudok szerezni vagy olvass és kérdezz a Szent Imrés-ikeaszobás topikban.
Orrszívóról meg csak annyit, így részemről utoljára, hogy uncsitesónak hiába szívják már újszülött kora óta az orrát azzal, ettől függetlenül, ahogy taknyos lesz, mindjár rámegy a fülére és fülgyuszkója lesz!!! Szurták is a fülét már egy jópárszor emiatt.
Szóval ezt is gyereke és szervezete válogatja!!!
Bár én nem értem "okos" sóginőmet, hogy miért nem veteti ki a gyerek orrmandiját, mert mondta neki több doki is, hogy attól valszeg (nagyobb százalékban, mint nem!!!) elmúlna a fülgyuszi, ha a gyereknek nem lenne orrmandija, mert ha az nagy (és neki nagy!!) sokkal jobban gátolja a "fül szellőzést" és ha nem lenne orrmandi, szóval valszeg nem is menne a "takonykorkor" a fülére a gyulladás!!
De persze a "nem kivételt" azzal magyarázza, hogy minek, pedig 5
dokiból csak 1
mondta azt, hogy nem éri meg, majd kinövi!!!
De erre én most "okoskodjak" neki, hogy nem inkább a gyerek érdekeit kéne nézni????
Na mindegy. No comment!!!
Mindenki csinálja úgy, ahogy gondolja és akarja!!!! Én nem vagyok az a más gyerekének nevelésébe belepofázós (bocsi!)!!!! Legyen szó akármiről is!!!
Vdorka!
Akkor örülök, hogy kirakták a tablót, mert amikor én hétfőn reggel voltam CTG-n még nem volt kint, csak a 2007-es!
De akkor majd jövő héten hétfőn azt is megnézegetem míg várok!
És télleg. Ti miért nem mentek Férjeddel Miamiba? Lettit még túl kicsinek találjátok ehhez a hosszú úthoz? (Pedig ilyen rövid időre már vízum sem kell!!:wink: )
Kriszta!
Már bocsáss meg így előre is, de nem értem nálatok Apát!!!
Ő nem tud vacsit adni Pankának??? Petya vacsiztatása nem "fontos"??? Vagy csak éppen rossz napja volt esetleg és így jött ki neki a fáradtság?? (bár ezt azért nem mondanám kifogásnak, hogy rajtad vezesse le a feszkót!!!
) Bocsánat!!!
Nem ítélkezem, csak kérdezek!!!
Egyébként nálunk Adri az utóbbi héten nagyon "APÁSODIK"!!!
Lehet, hogy kicsit érzi a "vesztét"???
Bár még mindig mindennapos kérdés (minimum 5x !!
) a -Mikor lesz már február?
Hát nem tudom. Kezdjek kicsit betojni?? Lehet, hogy jobban fogja szeretni ezután Apát???
Na de félre a tréfával. Volt valakinél "ilyen", hogy tesó születésnek közeledtével esetleg "Egyeske/Egyeskék" elkezdtek kicsit "Apásodni"??? (egy új körkérdés és téma.
)
Kiscsillag!
Az előttem szólókhoz hasonlóan (mármint akik még nem ismernek) csatlakozom én is!!!
Szia és remélem lesz időd többször jönni és én is "megismerhetlek"!!!
Kincső nagyon szép baba!!! Gratula Apukának is!!!
Orsi!
Neked meg Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!!
A 3-as nem is rossz jegy!!!! Főleg egy gyerek mellett!!!
Mégha Nagypapi el is vitte,("kézcsókom" Neki ezúton is!!!!
) hogy fel tudjál készülni rendesen!!!
Az meg, hogy Férjeddel volt egy (vagy kettő??) "szabad" estétek!!!!
No comment!!!
Úgy látom, hogy azért ez a
Borostyán nyakláncos "mizéria" (bocsi!!) mégis csak hatásos lehet!!!!
Na menek ebédelni, aztán majd még jövök!!
Addig is szép napot Mindenkinek!!!