Most nekem is sok volt a termés
Végigolvastam, de a szita agyam....
Iván 2,5 órát aludt
Én 1-et, de +1-et még lustiztam
Szopi
Memme és Kriszta nagyon azt írta, amit én is gondolok. A szülés milyensége is nagyon befolyásoló tényező a kezdeteknél! Nem írok többet, mert ez érzékeny téma, nagyon is megtapasztaltam már itt
A lényeg, hogy valóban nem ez a "jó" anyaság mércéje!!!! Ezt tartsa mindenki szem előtt! Totál megértem Brigit (meg persze mást is), hogy fáj neki, hogy így alakult. Legközelebb menni fog!
ORSI Iván is nagyon sárga és aluszékony volt. Ilyankor pláne sok szopi kell, hogy múljon mielőbb. Tudom, hogy nehéz felébreszteni!!! Nem azon múlik, hogy lesz-e elég tejed a babádnak, hogy milyen időközönként ébred!!! Persze macerásabb a dolog, ha átalussza az éjszakát, de úgy is beállhat a kereslet-kínálat dolog
Én csak azt tudom hangoztatni ezzel a témával kapcsolatban, hogy ha az ember bizonytalan, nem megy a dolog, kérdése van, akkor ezért vannak a szoptatási tanácsadók
És igen, apa, anyós, védőnő, doki sokat ronthatnak a helyzeten
Szerintem Apa és Baba meg tudnak osztozni a dolgon (Igaz Zsu, Adri?):wink: Pedig nálunk is Apa egy ideig hárított, de meggyőztem
Dorka
Miami? De rossz lehet ott
Nem csodálom, hogy mennétek! Munka miatt maradtok? Ott aztán egész évben aktuális a vizisport, akkor mi a bibi?
Lettiképek?
Orrszívó
Én is mindenkipróbálos vagyok
Nem szörnyű, de azért kalkuláljuk bele, hogy a mi orrunk mennyivel nagyobb!!! Nekik tuti rosszabb érzés, meg hozzák azt a nyagy zajos izét és akkor beletuszkolják az orrába
Értem én, hogy nem csípik, de kell és kész. Persze ettől még megtanulnak orrot fújni, márha tanítják nekik
És nem is kell minden esetben, mert akkor feleslegesen irritálja a nyálkahártyát (ezt Krisztaanyós mondta nekem, hogy mikor kiscik és a tejcsi felszalad a nóziba, azt inkább fülpucival, ha lehet), de ha nátha, akkor kell. Anyunak 5 évesen felszúrták az arcüregét, mert nem tudta olyan alaposan kifújni, mint azt a taknyi igénylete. Még minidg rémálomként emlékszik, pedi nem most volt...
Eni
Hajrá takarítás!!! Rakjad csak a fészket
Én nem féltelek! Úgyis tudja az ember, hogy meddig mehet el
Én is tudtam, pedig az utolsó hónapban szigorú pihenőn voltam. Ülve sütöttem a palacsintát
Aztán mikor Iván bealudt a ctg-n és hazazavartak, hogy mozogjak, gyorsan megpucoltam az ablakot
Tünde
Szörnyen szégyellem, hogy nem emlékszem, hogy már írtad, meg az egészre
Oké, majd teszek fel képet!
Akril festékkel festettem le és ragasztólakkal átfutottam rajta, de azért, ha "nyitja a zárat", akkor a kulcs, meg élesebb dolgok lekaparják. Postaládán mi is gondolkoztunk, de az elmaradt
Kriszta
Mit mondott a pszichológus? Vagy még nem voltál?
Vagy már írtad?
Kicsit bizonytalan vagyok...Lehet nekem is kéne mennem
Neked azért nehezebb anyósoddal így, hogy védőnő. Neked nem ő a védőnőd
Mintha egyszer utaltál volna erre...
Hétfőn jön anyósod. Elárulhatom, hogy ismerjük egymást? Csak mert ha kérdezi, hol akarok szülni, melyik doki, akkor biztos, mondja majd, hogy Te is....Én meg nyilván mondanám, hogy tudom
Új dokinéni nagyon kedves, bár Iván már akkor kiborult, mikor a rendelő ajtaján beléptünk, hgy ő a dokihoz nem! Végig is sírta a várazkozást és a vizsgálatot, pedig a kukacot meg sem mutattuk
Azért majd 2 hét múlva visszamegyünk. Örülök, hogy passzolta dokinéni a témát. Mostmár Iván látja, hogy a dokinéni tényleg nem bánt és megígérte, hogy legközelebb megmutatja
JA és a lényeg, hogy azt mondta, hogy ha működik, akkor semmivel nem kell kenni, még körömvirággal sem, mert azzal csak a lelkének ártok, ha ennyire rosszul reagál, a heg pirossága meg magától is elmúlik csak lassabban. Most viszont még egyetlen csajt sem zavar
Sebészetre sem kell többet menni, majd ő nézegeti, hogy mi újság, ha megyünk amúgy is. Olyan jó!!!!!