Új privát üzeneted érkezett!

Lino!Kép

A mienken nem irt smmit,egy kod volt rajta csak,ezert megkerdeztuk az eladot,hogy ez most mennyi.Elvitte valami kodleolvasohoz es mondta,hogy 10m.Kerdezte hogy lemerje-e,mondtuk,hogy nem kell,mert nem megkezdett.Otthon derult ki,hogy csak 5m.Biztos rosszul volt a kodon.Meg jo,hogy megoldodott.

Bellana!Kép
Mail ment...

szoszi
szoszi

Sziasztok Mindenki!

Először a legfontosabb! Megvan az AFP eredményem. Vagyis még csak telefonon közölte a védőnő, mert szerdán megyek hozzá, de felhívott,és elmondta. Természetesen nem jó.Kép Valami alsó határ 0,89, nekem meg 0,8 az értékem. Hmmmm! De mondta a védőnő, hogy ne izguljak, mert még 0,5-nél sem beteg a baba, és hogy ez tömegesen fordul elő. Ezért nem is izgulok, az én babám nem beteg.Kép Annyit mondott még, hogy esetleg annyit megtehetek, hogy megmondom a dokinak az eredményemet, és ő jobban megnézi. De ez is megnyugtatott, mert a 16. héten voltam uh-on, és akkor is jól megnézte a babát a doki, és nem látott semmi problémát. !!!
Ma már "dolgozom"Kép Jó volt az az egy hét otthon. Kipihentem magam, már ha éppen nem fuladoztam a köhögéstől. Mindig rend volt a lakásban, nem voltam ideges, és mosolyogva vártam haza a férjemet. És mindenre volt erőm.Kép Az antibiotikumot nem szedtem be, mert nem akartam mérgezni a gyerekemet.Kép De a lándzsás utifüvet iszogattam, az jót is tett. Meg mézes tej, mézes tea, méz magában.Kép Forralt bor. (egy kevéske)
Nagyon várom már a köv uh-t. Jövő héten lesz. Remélem, hogy akkor meg tudja mondani a doki, hogy fiú e vagy lány, és kérek képet, meg csináltatok videó felvételt, mert nekem még semmi ilyesmi nincs a babámról.
Igyekszem bekapcsolódni hozzátok!

Pussz: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jo reggelt Mindenkinek!

Bellana, latom, szerencsésen megérkezett Apuci. Innentöl mar könnyebb lesz, a bucsu napja + az elsö nap a legrosszabb. Mostantol repülni fog az idö és mar itthon is lesz a férjecskéd!
A doki ügy tényleg elég nehéz. A kérdés az, hogy honnan tudhatod, hogy ha valasztasz egy masikat a korhazbol, az jobb lesz. Vannak esetleg ismeröseid, akik tudnak tanacsot adni, milyen a többi doki?

Lino,
részvét a nagymami miatt. Örülök, hogy a babaval minden rendben és remélem, mar jobban vagy. Szép sulya van a babucinak!!!Kép

Zsuzsa,
gratulalok a fogacskahoz és remélem, hogy jol alutdtal. Az elözö terhességnél is Milupat hasznaltal, és akkor sem volt csikod?

Chello,
akkor nalatok is szép lesz minden! Jo készülödést!

Szöszi,
én egyelöre még a szokasos téli krémemet hasznalom. Sajna én is, mint Bori amiota az eszemet tudom ekcémaval küszködöm, ugyhogy télen különösen kell figyelnem, hogy jo zsiros krémmel kenjem magam. Igy most amig el nem fogy ezzel kenem a pocimat, ez egyébként szinte csak kakaovaj. Jo kakaoillatom van töle egész télenKép
Linea nigra-m még nekem sincs.
Azt hiszem, Milupat fogok venni. Arban is azt tünt a legjobbnak.

Mucska!
nem semmi, hogy rad ment a régi farmer. Nalam ilyesmi mar teljesen elképzelhetetlen. Remélem minden rendben lesz a dokiknal, majd szamolj be!

Orsi!
nekem van itt egy ismerösöm, aki a zürichi konzervatoriumban tanul, (csellista) és mi sokszor ingyen megyünk koncertre,mert ö mindig szol, mikor vannak jo vizsgakoncertek. Ezek a koncertek sokszor jobban sikerülnek, mint egy-egy elöre kivalasztott, draga koncert.
Jo ezekre a koncertekre jarni, bar nekem is botfülem van.

Képzeljétek, a hétvégén megrendeltük a kisagyat, kb 4 hét mulva szallitjak. Megrendeltük az agynemüt és a matracot is, mindent letudtunk egyszerre.
Es talalkoztam egy lannyal a kismamatornarol, kb 3 hete volt utoljara. A pici babajaval volt, 6 napja szült és mar a bababoltban sétalgatott! Ez az elsö babaja, normal uton gatmetszés nélkül(!) született. Jo ilyen hireket hallani, gondoltam Veletek is megosztom!

Tegnap szinte egész nap fözöcskéztem, este vendégeink voltak. Rengeteget ettem, még most is tele vagyok.

Puszi és szép napot mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Szia Timi, latom közben megérkeztél!
Jo, hogy kipihented Magad, szép hetet kivanok!

Süncsi
süncsi

Hol a cimed,Bellana?
szoszi

Sziasztok,

Kellemes napsütéses délelöttöt mindenkinek!

Linó, ( vagyis Szilvi), jó, hogy felbukkantál. Tényleg sok minden történt most felétek, remélem, a hányásoknak már teljesen vége. 700 gr a babusod?! Óriási, az enyém is akkor affelé járhat...Hogy fogom így beírni a házi táblicskumba Gömböcke nemét és nevét, ha nem mutogatja magát...?

Timi,
mi a csuda van veled?! Még mindig otthon? Remélem, már egészséges vagy!!!

Annyit beszéltetek itt a finom bablevesről, hogy már reggel azt kívánom...De ma én sóskát csinálok, krumplipürével, tükörtojással. Jézusom, még le sem vettem a mélyhűtőből.

Sikerült egy orrcimpa-herpeszt kitenyésztenem, most már legalább nemcsak belül fáj az orrom, hanem kívül is. Szeretnék már meggyógyulni! Ma megyek a nőgyógyászhoz, eldől, utazunk-e.
Tegnap felvettem a síruhámat, de ez a fél perces próba nem győzött meg arról, hogy a pocakom bírja-e azt a kivághatatlan derékgumit benne. Szóval tudjátok, mit fogok most délelőtt csinálni?
Felveszem a síoverállt, kitárom az erkélyajtót, és ott fogok vasalni legalább egy órát...Ennyi idő csak elég, hogy eldöntsem, utazik-e velünk a ruha?!
(Kértek fotót...?)

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Csak nagyjából tudtalak elolvasni benneteket.Kép
Igy témák szerint reagálok, bocsánat.

Szöszi: gratulálok a félidőhöz! Én is most lettem 20 hetes, jó hamar eltelt ez az idő. Nekem az uh-on azt mondták 288 g a babaKép

Szalmaság: Dorkával úgy voltam terhes, hogy a férjem kint dolgozott, mint Egcsi férje, mi is ritkán láttuk egymást, nagyon rossz volt, hiszen egyedül az ember nem engedheti el magát, hiszen nincs, aki segíteneKép Szóval szalma anyukák tessék a rokonokat igénybe venni, ne egyetek egyedül, sétáljatok sokat barátnővel stb! Sajnos megleeht ezt is szokni. Férjemmel mi a szülésre sokkoltunk be, akkor felmodnott a férjem és hazajött szülésre, nem ment vissza, persze akkor meg jött pár hónap munkanélküliség, de ez az időszak volt az egyik legboldgogabb, hiszen együtt voltunk végre hármasban!!!! Nem bántuk meg, hogy nem mentünk vissza külfödre, főleg, mert a férjem egészsége rohamosan rosszabodott ettől az utazgatós, stresszes életmódtól. Azóta rendbe jött egészségileg is!Kép
Szóval szalma anyukák, fel a fejjel, ha rosszul érzitek magatokat, írjatok ide, itt mindig kaptok egy jó szót!Kép

Csíkok: szerintem egy hajlam kérdése, barátnőmnek ikrei vannak, hatalmas pocakja volt, mégsem lett egy csíkja sem, igaz olivaolajjal kenegette a pocakját. Első terhességemnél rögtön lett csík (piros) a pocakomon és a mellemen is, a szülés után pár hónappal fehér csíkos lettem. Én is kenegettem...Kép

Bellana: nem tudtam elolvasni mi a baj a dokiddal, de ha nem bizol már benne, akkor válassz másikat vagy őszintén kérdezz rá, hogy miért viselkedett úgy, hátha van rá normális magyarázat és rendesen reagál, megnyugtat.

Kinga: mennyi minden történt veled, mióta nem olvastalak, nagyon lemaradtamKép Ez az új lovag nagyon friss ? Nem félsz vele rögtön összeköltözni? A babához mit szól?

Zsuzsa, Lino: úgy látszik ez a február vége a fogak hónapja volt, nálunk is mostanra jött ki a 20. fog!!! Volt pár rossz éjszakánk, na és a nátha még mindig tartKép

Lino: 700 g a baba??? elég nagy akkor, ugye???? én csak 4 héttel vagyok kisebb, mint te, de nekem 288g-ot mondtak. 1 hónap alatt megduplázzák a súlyúkat?? Hogy hogy nem látják a nemét?

most már én is hizogatok 4 kg + vagyok, az a baj, hogy múltkor is 7. hónapig szépen tartottam a súlyomat, aztán 7. hónaptól hatalmasat híztam (hetente 1-2 kilót= végére 23kg + lett).

Üdv, jó hetet mindnekinek, próbálok többször olvasni benneteket!

Zsuzsi (20)
zsu26

Sziasztok, ezen a didergős délelőttön!

Kinga: egyszerre egy kutyus, és egy új pali, meg az együttélés, meg egy baba? Nem semmi vállalkozás!
Szerintem nem az Avon a ludas! De bizti az a krém is jó lesz! És jó, hogy már kened, mert ha majd a pocak nőni kezd, addigra a bőröd már fel lesz rá készülve!

Orsi: most még eheted bűn nélkül (remélem alvás azért volt, és a beleid is kibírták a szeleket!), majd ha szoptatsz, úgy is le kell róla mondanod!

Linó: őszinte részvétem. Mennyi idős volt a nagymami?
Zsófinak is kijött pont a múlt héten. Neki csak világos, és híg volt a széklete, meg volt egy nap 38 fokos hőemelkedése is.
Nem lehet, hogy Nórának is az volt a baja, mint neked?
Ez jó! Már mint a baba neme! Majd ha nagyobb lesz pontosítják!

Chello: köszi a gratulációt, de a lányokat illeti meg a a gratuláció!

Bellana: nem tudom, mi volt az oka, de most is nagyon rosszul aludtam, de már aludtam valamit. Szo-va éjjelén rengeteg víz is volt bennem. Reggelig közel 1,5 litert pisiltem ki! Tegnap éreztem is a szívemen az igénybevételt. Ráfoghatom sok mindenre a dolgot, de az igazi okát sajna nem tudom. Remélem nem állandósul ez az állapot!
Nem tudom, mit tenne a doki! De te nem éjjel hívtad, hanem délután, nem? Mondjuk szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem volt nagyon nagy baj veled. Amúgy én nem mondtam azt, hogy cserélj dokit, de ha megrendül benne a bizalmad, akkor gondolkozz el. Főleg annak tudatában, hogy Ádi lehet, hogy így nem lehet melletted. De a ti döntésetek!

Timi: üdv újra itt! Az AFP ne is aggasszon! Azért is lehet alacsonyabb, mert esetleg hamar vették le! A lényeg tényleg az UH!
És ne vesd magad bele nagyon a munkába, csak módjával! Hogy áll az otthoni netetek?

Süncsi: én akkor is azt használtam, és nem volt! De Bellana is ezt írta, és sokaknak bevált. És a hasam sem viszketett!
Rengeteget ettél? Akkor ma jön a böjt? Vagy csak saláta, gyümi?
Amúgy én is ismerek olyat, aki elsőre is gátvédelemmel szült! Jó nekik!

Bori: ez a program nagyon érdekes lehet! A fotót feltétlenül mellékeld! Én már szombat este megcsináltam, így most nem kell ilyeneken miatt aggódnom, mint vasalás!

Zsuzsi: ez a nátha nálatok nagyon makacs! Bár a fogzás tuti gátolja a gyógyulást!
Most nem lesz 23 kiló, mert a lányod mellett nem lesz annyi időd enni! Ja, és már tudod, hogy most ezt nem akarod, ugye?

Mucska: neked is pusz!

Na, most asszem mindenkit elolvastam. Én is megyek dolgomra!

Zsuzsa
zerko

Szöszi: a címet kiszedtem régebben, de visszateszem, addig is :linda@personal.hu

Most olvasom vissza mit írtatok, aztán válaszolok is. Kép

Bellana
bellana

Üdv lányok!

Timi: jó, hogy kipihented magad, de azért most már lazábban vedd a gályát!!
A lándzsás utifű Daninál is bevállt. Kép
Én holnapra várom az AFP-t. Nem is tudom minek csinálják amikor ilyen megbízhatatlan!

Zsuzsa: sajnos itt mucsaröcsögén péntek délután megáll az élet, és nincs rendelés sem az sztk.-ban. Nem tudom mitévő legyek. Pestre nem tudok feljárni, pocakkal, gyerekkel. Kép

Süncsi: nem tudnak tanácsot adni a többiek doki ügyben, mert velük nem történt semmi extra, eljártak havonta és kész. Csak én vagyok ilyen balfék. Legalábbis az ismerettségi körömben.

Zsuzsa: sajnálom, hogy nem tudtál pihenni. Kép A víz nálam is van, állandóan pisilni járok.

Zsuzsi: szerencse, hogy megoldódott nálatok a munka kérdés. Nagyon rossz lehet külön. Ne aggódj a kilók miatt, lehet, hogy most nem úgy lesz! Kép

Bori: jöhet a kép!! Kép

Mucska, mi volt a dokiknál???

Bellana

Ui: azt már nem is mondom, hogy anyóssal megint volt 1 kis félreértésünk telefonon...
bellana

Timi!Kép
Szinten zenesz...marmint ami az afp-t illeti,talan emlekszel meg,hogy az enyem is alacsony volt.Majd a doki megnyugtat teljesen!

Bellana!Kép
Mostmar elment a mail...

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Pusz mindenkinek!

Minden rendben, most még csak figyelnem kella diétára, egy hónap múlva újra cukorterhelés, és ha nem lesz jó :akkor számolós diéta.
Doki bácsimnál minden rendben, méhszáj zárt.
Szülésznő: Tök rendi, megmutatott mindent a szülőszobán. Egyenlöre ennyi, majd nemsokára jelentkezem.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: örülök, hogy minden oké, puszi!

Szöszi: mail jött,válasz ment!

Tudom, hogy ciki, de valaki már többször is leírta nekem egy netdoki címét ahol lehet kérdezni, de sehol nem találom és sajna olyan dili vagyok, hogy már nem emlékszem ki volt..
Légyszi aki tudja írja meg a linket újra!
Köszönöm!!

Bellana
bellana

Bellana!

http://www.scheringclub.hu/ch/onlanychat.php?PHPSESSID=90648751795f42d60631eb6b2 d9e34f5

CSak gyorsan küldöma címet, aztán pihi tovább. Éjszaka nem aludtam szokás szerint csak két órát és most meg olyan vagyok, mint egy hulla.
A szülészet nekem nagy élmény volt, nagyon rendi a szülésznő!
Cukor ivást újra meg majd csak kibírom. Remélem nem kerül sor a számolásos diétára.

Anyósra ne adj! ne foglalkozz vele!
Nemsoká összeszedem magam és megy mail.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kép
panó

Sziasztok!

Nálam nincs semmi újság, szerdán megyek dokihoz, akkor lesz AFP eredmény.
Bori, a vasalós kép engem is érdekelne!
Úgy látszik Rita le van maradva a fogaival, neki még csak a 17. jött a múltkor, mikor írtam, hogy hányt.
Bellana, már két nap eltelt a párod nélkül, most már egyre jobb lesz. Én egyébként mióta gyerekeink vannak, azóta nehezebben viselem, ha a páromnak el kell utaznia. Szerencsére mostanában nem nagyon kellett neki.
Na megyek vasalni, mert én nem voltam olyan rendes szombat este, mint Zsuzsa.

Mindenkinek kellemes hetet!

Panó
panó

MucskaKép
Megígérem, vigyázok! Köszi a szeretetet, érzem is a hullámait.Kép

ZsuzsaKép
Örülök, hogy nem marad heg Zsófi homlokán és gratula a tejfoghoz! Reggel megnéztem Leslie-t a Lazacban, megint énekelt két saját dalt. Ha nem eröltették volna a külföldi slágereket, szerintem még mindig bent lenne. Na mindegy, mostantól várom mikor jelenik meg a Cd-je.Kép Ibolyka szerintem is protekciós és remélem nem ő nyer!

SzösziKép
Gratula a 20. héthez!Kép A füllel kapcsolatban, az enyémre is igaz a mondás, szerencsére a férjemnek jó a hallása, 20 évig trombitált.Kép Sima testápolóval kenem a hasam és még nekem sincs lineám.Kép

BellanaKép
Lehet a 3-4 héten változtatni, felmondással.Kép Anyagilag elég megterhelő lenne, de remélem találunk valami jó állást itthon, ami pénzben sincs a béka feneke alatt.

KingaKép
Köszi a jókívánságot utólag is. A távházasságnak is van előnye, nincs veszekedés!Kép Persze azért inkább néha összezörrennék, csak itt lenne.

LinoKép
Sajnálom a nagyit.Kép Szép nagy babócád van, gratula! Jobbulást!Kép

TimiKép
Örülök, hogy meggyógyultál! Más helyeken 0.8 az alsó határ az AFP-re, úgyhogy tényleg nem gáz.Kép

BoriKép
Sóska...Nyamm-nyamm. Most lehet, hogy nekem is azt kell főznöm!?Kép

ZsuzsiKép
neked is gratula a 20. héthez!Kép

Képzeljétek, apósomnak újabb egetrengető ötlete támadt. Eddig azt hajtogatta, hogy miért nem szülök Pesten, most pedig kitalálta, hogy szüljek Németországban! Mert milyen jó lesz a gyereknek, ha kettős állampolgár. Az nem zavarja, hogy semmilyen körülmény nem adott és egy kukkot sem beszélek németül és még sorolhatnám az ellenérveket. Bár szerinte 1-2 hónap alatt meg lehet tanulni németül. Hozzáteszem ő semmilyen idegen nyelvet nem beszél, úgyhogy van tapasztalata. Agyrém amiket beszél néha!

Egcsi
18+2

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Timi: az enyém sem volt asszem magas, de nem is érdekel!

Bellana: elhiszem, hogy ez ott a módi, csak hát az embert jó, ha megnyugtatják! Még jó, hogy az ügyi doki ilyen lelkiismeretes volt! Most nyugika, és kezelgesd magad!
http://www.scheringclub.hu/azorvosvalaszol.php?action=k

Mucska: ez jó hír! Figyuzz majd, hogy mit eszel, és hátha megúszod a számolást! Az nagyon nem jó! Meg gondolom neked ez a havi, vagy gyakrabbi lötyi ivás sem kell!
Miért nem laszol te lelkem?

Zsuzsa
zerko

Mucska: imádlak, köszi a címet! Írtam mailt, remélem válaszolnak. Láttam ma este lehetne csetelni dokival, de nem tudom, hogy kell regisztrálni a csetre.
Sajnálom, hogy így alakult a cukor dolog, de hátha csak vaklárma!
Nem sürgős a mail, pihizzél!! Pusziözön!!

Panó: jó a táblázat, olyan jó látni, hogy egyre több hét van a neveink mellett!!
Monddcsak kedves pocitársam, mi is az a vasaló?
Az a meleg, gőzölő borzalom? Kép
Hú én a múltkor úgy elhanyagoltam, hogy több mint 1 óráig csináltam. Brr..

Egcsi: jaj szegényem, az nagyon gáz...Van valami határidőtök, hogy meddig vállaljátok ezt a melót így? Én nem bírnám. Kép Puszi!!

Bellana
bellana

Panó: köszi a táblicskut! Jó vasalást, bár az nem lehet jó! Kép

Egcsi: én is így gondolom Ibolyát, de nem táplálok reményeket. Szerintem eldöntött tény a dolog Kép
Hegg maradt sajna Zsófin, csak javulgat!
Após ötlete tényleg elég vad, de szerintem ne foglalkozz vele!

Szép délutánt nektek!

Zsuzsa
zerko

Kép

Egcsi!

Jófej apósod! Én épp most voltam az enyémnél, mert férjemnek lesz a szülinapja, és úgy működik az ajándékvásárlás, hogy tőlem kérdezi apósom, hogy mi kellene férjemnek, aztán kinézem, és megveszem, ő meg fizet! Ez így tök jó, szeretek vásárolgatni, ha nem nekem kell fizetni!Kép
Szóval apósom meg mindig azt hajtogatja,hogy szüljek Horvátországban.KépKép Érdekesek ezek az apósok!
Egcsi! Nem jösz le hozzám?

Engem az AFP azért nem izgatott fel nagyon, mert már olvastam előtte itt a tapasztalatokat! Szóval nyugalmat adtatok nekem. De utána olvastam a témának, és azt olvastam, hogy csak akkor nagyon gáz az eredmény, és akkor kell további vizsgálat ilyen kicsi eltérésnél, ha a bétahcg (vagy mi a túró) magas...Azt az eredményt én papíron postán kaptam meg, és az normális. Se alacsony se magas.

Én nem kenem a pocimat, igaz még pocim sincs nagyon, de csíkok sincsenek. Nekem a mellem volt csíkos a fogyásom után, de most a bomba melleimmel nincs ilyen gond.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bellana: nem kell regisztrálni! Lehet vendégkéntis! Katt majd a scheringdokira, és akkor privi lesz!

Zsuzsa
zerko

Timi: te meg ott?
Most még van időd vásárolni, éld ki magad!
Mellek Kép
Ebédeltél?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Most nem vittem túlzásba az ebédet, de azért ebédeltem. Most inkább úgy érzem, hogy folyadék hiányom van. Azt igyexem pótolni.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: téged is jól megetettek tegnap? Kép
Akkor igyál, ha azt kívánod, de ne éhezzen a baba sem!

Zsuzsa
zerko

Szombaton apósomnál ebédeltünk, vasárnap anyósomnál! Gondolhatod!Kép Nem éhezünk, vigyázok arra!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

nos, pár 7végi Zsófi kép!

Kép

Kép

Kép

A bibi is meg van rajta örökítve Kép
Zsuzsa
zerko

Ismét itt!

Zsófi még mindig édes!Kép

Már két napja vágytam nagyon somlóira, és most kiszaladtam, és vettem magamnak. Isteni volt, vérré vált bennem.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Mucska,jó,hogy nincs baj.Puszi Kép

Bellana,a dokim mindig megvizsgál kézzel is.És ráadásul éjjel-nappal hívhatom a mobilján,akkor is,ha csak azt akarom tudni,hogy ezt vagy azt csinálhatok-e.És tényleg lehet hívni,mert szombat este 8-kor is felvette.Éjjel is be van kapcsolva,hátha hívják szülni.Te hol is laksz?Szerintem inkább válts dokit akár kórházon belül is,tényleg Te vagy a fontos itt,nem az,ki mit mond.Nagyon messze vagytok Pesttől?Mert akkor az átépített szülőszoba is meg lenne oldva.
Megint elment ám egy nap! Kép
Á,kutya nem hiszem,hogy lesz egyelőre.Mivel baba is jön,legalább az egyiknek kikapcsolhatónak kellene lennie.KépIgaz,állítólag a csivavák elemesek.
Anyós nem bír elmaradni?

Lino,nagyi Kép Puszi

Chello,megkaptam,majd írok,csak alszom előtte.

Zsuzsi,így jár,aki ritkán jár erre!Valentin napi a lovag,de már régebben ismerem.Szereti a babócát,azt szeretné,ha rá hasonlítana,de ezt nem bizti,hogy bírom teljesíteni KépUtólagos korrekcióra kevéssé van lehetőség,de próbálkozunk. Kép Kép Kép Nem félek összeköltözni,egyáltalán nem vagyok félős,meg ha együtt lehetek valakivel,akkor miért ne.Olyan jó azzal ébredni,akit szeretsz!

Zsuzsa,Bellanának is írtam,hogy kutya valszeg egyelőre nem lesz,csak ezen poénkodtunk.Ellopom a lányodat komolyan.Nekem is pont ilyen kellene.KépSegít apának fotózni?Milyen tortátok van?Az egy gyertya az az első seb miatt van?

Egcsi,gratulálok apósnak.Mi lenne,ha megbeszélnéd vele,hogy akkor már ő is menjen veled nyelvtanfolyásra?Ez pont akkora ötlet lenne és ráadásul úgyis meg lehet tanulni németül 1-2 hónap alatt,ugye?Nyomi az após!

Puszi mindenkinek,most alszom kicsit,nem hagytak órán,mert a tancsi az én hajammal példálózott.Kimondottan utálom ilyenkor,hogy ilyen feltűnő a fejem.

Kinga 20+5
nyinike

Egcsi!Kép
Szerintem hivd fel,hogy igaza volt!!! Es annyira jo az otlet,hogy tovabbfejlesztetted es Japanba vagy Ausztraliaba mesz szulni,mert az sem egy utolso allampolgarsag...Igaz, a japanhoz kell vagy 3 honap is,mert ugye az iras.Es ha nagyon megtetszik,akkor haza se jossz,hanem majd kuldesz kepet az unokajarol...Az ugy jo lesz neki???
Egyebkent vilagositsd fel,hogy nem kap automatikusan allampolgarsagot az ott szuletett gyermek,csak ha legalabb az egyik szulo allampolgar.(keresre kuldok tovabbi infokat ezzel kapcsolatban Kép)Es most igy az unioban mire ez a nagy allapolgarsag-hajsza???Mer' 10 eve meg megertettem volna...
szoszi 20+1
szoszi

Kinga: nem! Apukámnak volt szülinapja, és az ő gyertyája! Csak Zsófi mindenkinek segít elfújni! Kép
És bocsáss meg, de nem adom! Nekem is a szemem fénye ez a kiscsaj Kép
Igen, segít Apának! Minden fényképezőgép, állvány nagyon tetszik neki!
Szép álmokat! Aludj helyettem is! Én a gyerek mellett nem tehetem meg! Eddig meg azért nem, mert tanítanom kellett! És még a srác is félig beteg volt Kép Be is vettem utána egy C vitamint!

Zsuzsa
zerko

Szöszi: Németországnak van egy előnye! Ott a születés után egyben megkapják a babák az oltásokat, és nem kell ennyiszer vinni őket, mint itthon. De más???

Zsuzsa
zerko

Egcsi: Amerika nem tetszene apósnak? Kép

Kinga: Vácon lakunk, a nyugati vonattal háromnegyed óra. És akkor még onnan akármelyik kórház is tovább kell utazni. Kép
És a te dokid bement volna a kórházba megvizsgálni?? Mert telefonon én is elértem az enyémet, de nem mentem sokra vele. Kép
Anyós: pályázik az évszázad mártírja címre. Kép

Zsuzsa: gyönyörű a Zsófi!! Szegény, jó kis lyuk lett a homlokán. Kép Reméljük nyomtalanul elmúlik.
Neked is köszi a címet!

Bellana
bellana

Bellana: próbáltad a scheringdokit? Mit mondott?
Én is reménykedem, hogy nem lesz nyoma. Egyre jobban húzódik össze a közepén a lyuk!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, most próbálom, de eddig nem válaszolt. Kép
Rámentem a nevére, megírtam mi a helyzet és most semmi. valamit elrontottam???
A lyuk csak összemegy, még olyan jól tudnak ebben a korban regenerálódni.
bellana

Zsuzsa jött válasz: azt írta a belső méhszáj nem lehetett nyitva, mert akkor haza se jöhettem volna, hogy félreértettem valamit, csak a külső lehet az. Jesszus, mi van ha az a doki nem értette a dolgát? Vagy csak rosszat mondott, vagy elértettem?? Nna, jól megijedtem.
bellana

Na, csak, hogy el ne felejtsetek. Kép
Megint én.
Azt mondta a doki, hogy a kollega rosszul mondhatta, valszeg nincs baj a méhszájjal.
A kúp meg fertőtlenítő és kész.

Puszi:
Bellana
bellana

és kérdezted a fürdőt is?
Valószínű, félreértés lehetett!

ZSuzsa
zerko

Bellana!

Nem felejtettelek ám el, de délután átmentem depisbe, sirdogáltam csak úgy, aztán meg aludtam egy nagyot. De holnap megy a megigért mail, bármi is történik.

Mindenkinek nagy pusza, de most visszabújok az ágyba, hogy holnapra nyoma se legyen ennek a depis hangulatnak.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Nna, azt nem. Kép Lüke Linda indián törzsfőnök...
Bakfitty. Mire lejár a kúp kúra, megyek dokihoz úgyis, majd rákérdezek.

Puszi!
bellana

Jo estét!

Mucska,
örülök, hogy minden rendben. Milyen az a szamolasos diéta (amit nem kivanok most Neked)?

Bellana,
akkor sajna nincs jo ötletem a dokival kapcsolatban. Egy lehetöség: probalj meg legközelebb beszélni vele a történtekröl. Talan sikerül tisztazni a dolgokat. Es Neked kell érezni, hogy megbizol-e benne. Az én dokimban megbizom, bar még sosem szültem nalaKépés nem is tudhatom, hogy milyen lesz a szülésnél, de valahogy sugarzik belöle vmi nyugalom és profizmus, ami miatt én megbizom benne. Ja és kedves ember, nekem ez is fontos.

Zsuzsa,
ez a lany sebbel is gyönyörüszépKép
Böjt azért nem volt (mégiscsak kismama volnékKép), de kb este 6-ig szinte semmit nem ettem, annyira tele voltam, na meg volt egy kis délutani szundi is.

Pano,
köszi a tablat!

Bori,
mi volt a dokinal? Utaztok? Mikor?

Kinga,
ejnye-ejnye, az iskolaban nem illik aludni!Kép
(bar nagy a csabitasKép)

Megyek, tornaszom egy kicsit, olyan jot aludtam délutan, hogy tele lettem energiaval.

Puszi Mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Mucska,

most latom, hogy rossz kedved van. Mostanaban engem is gyakran utolér, csak ugy ok nélkülKép
Almodj valami szépet!

Puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi: a doki nekem is szimpi, jófej, kedves, stb. Én se szültem még nála. Kép
Tényleg akkora gond, hogy beküldött a kórházba?
Akár komoly is lehetett volna a baj, ami nem ér rá, míg ő előkerül. Gondolom ha nagy sz*r van értesítik és bejött volna.
Abban egyetértek,hogy tisztázni kell vele mik az elvárásaim és ő mit vállal be.
Ne nagyon eröltessd meg magad, jó éjt!

Bellana
bellana

Süncsi: küldj egy kicsit ide is! Nekem most kellene! Kép

Elvonulok fürdetni, mert ma egyedül vagyok. Apa focizik! Holnap leszek csak. Jó éjt csajok!

Zsuzsa
zerko

Jó estét lányok,
Ma voltam a dokinál, és minden rendben volt. Megkértem, hogy "ugorjon már be" hozzám, mert aggódom a keményedések miatt, de minden rendben volt odabent. A kislány remekül van, ma pl. pont a méhszájamat használta boxzsáknak.
( Be kellett adnom előre az asszisztensnőnek a kiskönyvemet, abban meg benne volt a 3D-s fotó Dorkáról- a hölgyek odabent fogadtak egymással, hogy tutti kisfiú így arcra...)
A vérképem is oké volt, csak mérsékelten vagyok vérszegény, ezek után be sem vallottam drága orvosomnak, hogy még csak fel sem bontottam a "vasas szörpikét", amit felírt a múltkor. És persze egyéb vitamint se szedek...

Timi,
pont akkor írtam reggel, amikor te bejelentkeztél! Örülök, hogy jól vagy, a babus nemére már én is kíváncsi vagyok. Tessék a munkahelyeden majd rendesen enni-inni minden nap!!!

Süncsi,
szóval magácska is ekcémás? Sz@r ügy, tudom. De azért ez a zsíros krémezés még sz@rabb lehet. Én még nyáron sem tűröm magamon a ragacsokat, nemhogy ennyi ruharéteg, harisnya alatt...Nekem viszont szerencsére már vagy két éve nem volt szteroidos krém a bőrömön - ugyanis ha előjön a bőrbaj, csak az segít. Már 34 éve.

Zsuzsa,
Kicsi hercegnő csodás, bibisen is! Azok a szemek...Tud majd vele dolgokat elérni a másik nemnél, az biztos.
Most nézegettem a táblicskut, az élmezőnyben már csak a te babád rejtegeti a micsodáját! Tessék a párodat elővenni, és valami száloptikás fényképezőt oda bejuttatni, stb...Türelmetlen vagyok. Olyan jó hallani, amikor valakinek kiderül, mit hordoz a szíve alatt!

Íme, a fotó, de csak hátulról! ( Karcsi nem bírta ki, hogy meg ne örökítsen!)
Kép

És még néhány kép a család életéből:
KépKép
Kép

Most elköszönök, hulla vagyok, délután "plázáztunk" Danival, vettem néhány extrém méretű bugyogót, meg egy 85-ös melltartót. Azt mondta a párom az új fehérneműkre, hogy feltétlen vigyem ki magammal a sítúrára őket, ha esetleg fent ragadunk valamelyik hegyen, jók lesznek sátornak, hálózsáknak.

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bori,annyira jót nevettem,itt rázkódom még mindig.A sátoron,meg a képeken is,olyan,mintha valami űrhajós vasalgatna ott a MIR-en,vagy hol,szinte vártam,hogy belebeg még egy szkafanderes.

Bellana,bejött a dokim,amikor felhívtam.De ez azért más egy kicsit,mert elég picurka város vagyunk,tehát velem nem történhetett semmi komoly,míg odaért,úgy 5 perc alatt,kocsival.Törzsfőnök asszony,drukkolok anyósodnak,hogy összejöjjön a mártírság,de csak akkor,ha tényleg szenvedni akar.Jófej lehet.

Süncsi,nem illik a házunk előtt hajnali 5-től gépeket brümmögtetni,mert akkor álmos leszek és elalszom a suliban.De azt sem ér,hogy uncsi az óra.Bezzeg,amikor a tancsit kellett kijavítani,mert elszúrt egy számolást,azt csak én vettem észre az álmos fejemmel.Egyszer még az utókor nagyon hálás lesz nekem,érzem.Kép

Mucskának millió puszi,hogy ne legyen depis holnapra,sőt,millió és egy kicsi babapuszi is idebentről,hallom,hogy mondta a Bende,aki elég aerobikos ma.

Zsuzsa,neked is jó éjt.

És mindenki másnak is jó éjt,szép álmokat!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Panó: beírnád a táblázatba, hogy valószínűleg kislányunk lesz és a neve: Emma Gertrúd. Köszi szépen!!!Kép

Egcsi: nem lehet kettős állampolgár a baba, mert választani kell, hogy magyar vagy német, a 90 -es évek közepén megszüntették a kettősállampolgárságot Magyarországon, csak a régi emigráltaknak lehet ilyen útlevelük, mostaniaknak választani kell.
Az oltásokkal nagyon liberálisak a németek, semmi sem kötelező, így a bcg sem, amit az első napokban adnak a kórházban, csomó szűrés sincs, ami nálunk van. Szóval nem mindenben jó.

Zsuzsa: még ezzel a kis sebbel is gyönyörű a lányod, látszik, hogy egyéniség lesz!Kép

Bellana: ha nem akarsz megőrülni, tényleg kapcsold ki a füleidet anyóssal kapcsolatban vagy szólj a férjednek, hogy szóljon az édesanyjára, hogy mostanában állítsa le magát, mert nagyon felzaklat és a te állapotodban érthető, hogy ez nem jó. Próbálj közömbös maradni anyós beszólásaira, amíg látja, hogy célt ér, partnere vagy a vitában, akkor folytatja, ha közömbösen reagálsz ( Jól van anyuka, igaza van anyuka.... Kép), akkor egy idő után megunja. Legalábbis remélhetőleg!!!

Kinga: huha, nagy változás! Kispapa tud a terveidről (összeköltözés a lovaggal)? Hogy reagált? Keszthelyen maradtok? Ügyes lány vagy!Kép

Üdv: Zsuzsi (20)
zsu26

Sziasztok!

Ma megint ekezetek nelkul irok, bocsikaKép

Kepzeljetek, ma sikerult megszereznem a vizelettenyesztesemrol a leleteket, aztan meg felhivni a dokimat. Beolvastam neki mindent, es sajnos kezelni kell, de mivel ez egy rendes bakterium, eleg erzekeny mindenfelere, ugyhogy az antibiotikum helyett, amit a haziorvos irt fel a dokim semicilin kapszulat javasolt. Kerdeztem, hogy ezt lehet-e recept nelkul, de sajnos nem ugyhogy meg gyorsan le kellett szaladnom a haziorvoshoz. Bementem, elmondtam hogy a doki mit mondott, erre a haziorvos(no) majdnem leharapta a fejemet, hogy mi az, hogy en nem azt az antibiotikumot szedem amit o felirt es, hogy a dokim csak ugy uzenget neki, hogy mit irjon fel, en mondtam, hogy nem uzenget, de mivel a dokim Kistarcsan van gondoltam a doktorno felirja. Hat nem volt hajlando, de majdnem megevett kersztbe, rendesen gyomoridegem lett, foleg, hogy nem vagyok egy veszekedos tipus, ugyhogy mondtam, hogy jo es eljottem. De annyira rossz volt! Csak azt hajtogatta, hogy az az antibiotikum a jo es o nem ir fel mast. En meg azert mar csak a nogyogyasznak fogok hinni, hiszen o mar csak tudja, hogy mit lehet es mit nem. Rohantam haza, felhivtam a dokimat, elmeseltem neki az egeszet, es hogy sajnos nem sikerult megszereznem a receptetKép O is rendesen kiakadt es mondta, hogy egyaltalan nem jo a legerosebb es legnagyagyubb gyogyszert szedni akkor, amikor egy gyengebb is jo, mert ha kesobb megis lenne valami komolyabb, akkor mar nem fogok reagalni. Szoval tok rendes volt, mondta, hogy holnap ugorjak be es ad egy receptet! De olyan megalazo volt az az egesz a haziorvosnal, soha tobbe nem megyek oda, az tuti!
Remelem a babanak nem lesz gond a gyogyszer, igaz mar 16 es fel hetesek vagyunk, remelem stramm kis emberke mar. A fene ezt a hulye coli bakteriumot, hogy itt leselkedett bennem! De a baratnom azt mondta, hogy sok mindenkinek van, ne aggodjak, ugyhogy nem aggodokKép

Ma bejelentkeztunk a Praxisba, majdnem 20 hetesek leszunk, de csak akkorra mertem idopontot kerni, mert elotte meg nem tudom a genetikai UH idopontjat.Es azt elotte akarom.

Bellana
A torkom tok jol van, ma voltam ellenorzesen es a doktorno mondta, hogy nagyon szep, meg egy bucsuecsetelest csinalt, de nem kell tobbet mennem es a paxirasolt is abbahagyhatom, mert a valadek is majdnem teljesen megszunt.
Te hogy vagy? Voltal gegesznel?

Zsuzsa
Sajnos tudom, hogy a szoptataskor mar nem szabad szeles kajakat enni, ami nekem borzaszto lesz, mert mindent imadok ami sszelet csinal, sajnosKép Ugyhogy amig lehet kihasznalomKép Ma is bableves volt a menu, mert szerencsere Anyukam jo sokat csinalt es igy hoztunk magunknak ebedre, ismet csak ISTENI volt, megint sikerult jol bezabalnomKép Es fozni sem kellettKép

Mar nem emlekszem ki irta, hogy mi volt ejszaka, hogy birtam. Szerencsere jol, a parommal versenyt koncertezunk, ha tudjatok mire gondolokKépMost nem a hangszereinkkelKép

Na, bucsuzom, jok legyetekKép

Orsi
16+3

avocado

Bori: ezek a palik! Kép Akkora csak nem lehet!
Amúgy a ruha ezek szerint levizsgázott!
Örülök, hogy neked sem nyílt ki semmid!
És a babám inkognitója? Ez van! Majd taéán a hó végén kiderül. Mi a 4D-t ugye kihagytuk, így ez hátrány! Kép

Kinga: neked is jó éjt!

Mucska: a cukor a depi trágya?

Zsuzsi: már nem lesz! Az! De milyen!!!

Jó éjt még egyszer nektek!

Zsuzsa
zerko

Jóestét!

Nem jöttem a hétvégén, annyira hamar elment a 2 nap! Sokat aludtam, pihentem a dolgozós hétköznapok után.

Mucska, ne depizz!! Vidító smiley: Kép
Zsuzsa, de szép ez a lány!!! Kép
Suncsi, jó tornázást!
Bellana, nyugi!! Ha meg nagyon idegeskedsz, menj be inkább mégegyszer, nézzenek meg többször minthogy baj legyen! De úgysem lesz Kép
Szöszi, hurrá tapétacsík!!!!!!! Kép
Bori, micsoda képek! Kép Na és mi lett az eredmény? Kényelmes volt? Kép
Egcsi, apósod nagy arc Kép
Megasztár: én a Veráknak és Evelynnek (hmm, o pécsi Kép) drukkolok KépKép

Szuloszobát nézi valamelyikotok? Én nem merem...

Kinga, én a melóban alszom el néha Kép Most vágattam le a hajam épp ful alá érosre, klasszul takar Kép

Zsuzsi, bocs hogy javítalak, de abszolut létezik a kettos állampolgárság!
katt ide

"A különböző országok állampolgársági törvényei - köztük a magyar is - lehetővé teszi a kettős (többes) állampolgárság megszerzését és megtartását. Magyarországon az állampolgárság keletkezésének alapelve a leszármazás elve. Ez azt jelenti, hogy ha a szülő(k) magyar állampolgár(ok), úgy a gyermek automatikusan magyar állampolgár lesz. Ebből következik, ha a szülők eltérő állampolgárságúak, úgy a gyermekük kettős állampolgárságot szerez. Egyes országokban (például az Amerikai Egyesült Államok) az állam területén való születéssel szerezhető meg az állampolgárság."

A mi babánk is kettos állampolgár lesz Kép

Na megyek aludni, holnap munka. Ma jót bogtem a wc-n, kicsit kiakasztottak Kép Pedig nem vagyok egy pityergos fajta, de újabban minden sz.ron bogok! Kép

Jóéjt
Soraya
soraya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?