Évi, boldog születésnapot kívánunk!
Anita, nem nem szerencsére nem baleset csak már igen öreg járgány volt (13 éves) és kapott még 2 évet a műszakin. Tavaszra terveztük az autóvásárlást, de megadta már most magát a motor. Még a tescoig el lehet vele menni innen a lakóparkból, de távolabb már nem.
Igen, Anikó nem igazán egyszerű megfelelőt találni. Használt, megbízható autót szeretnénk. A pontosabb paramétereket a párom tartja számon
A házi baleset egy megcsúszás volt, csak elég jól sikerült, becsúszott a lábam a mosógép alá, a körmömnek annyi, másnap ügyelet, tetanusz és sebészetre küldtek levetetni, ha lett volna autó. Mindez anyukámnál. De másnap már jöttünk vissza, itt elmentem a háziorvoshoz, aki szerint nem kell vele semmit csinálni.(csak csendben jegyzem meg legalább egy eset lenne, amire két orvos u.azt mondja, talán jobban bíznék az orvosokban) Ahhoz képest még nincs teljesen rendben, de javulgat.
A vonatozást Ábel nagyon élvezte
Mindent kipróbál, ha 1 méteres körzetben vagyok, anya szoknyája mellett bátran viselkedik
Nem is sírt, oda úton aludt is, vissza már le kellett kötni,(csendben énekelgettem neki) de nem az a teljes IC-t felkiabálós gyerkőc volt szerencsére
Huh, Gyöngyi igazad lesz a pedagógus beszámolót tekintve, első papír alapján én matek-fizika tanár lennék/vagyok
Emőke